-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τακη δεν τα χαλαμε. Φανταζομαι θα υπαρξουν συμφωνιες, που θα τηρηθουν. Τελος παντων, μου βγαινει κομματι δυσκολο να σκεφτω κατι αλλο.
Συνεχιζω δουλεια και θα τα πουμε το γιομα.....ΚΑΛΑ ΕΛΑ ΤΟ ''ΓΙΟΜΑ'' ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ''ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ'' ΤΟΥ ''ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ'' ΡΑΛΛΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2008!!!!
...ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ!!!!
-
Κι ελεγα. Μπααα θα ηπιε τα χαπια του...
-
Πρέπει να τονίσουμε στον Κύριο Στάθη Π. ο οποίος υπογράφει στο άρθρο του Rally.gr “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Αλαλούμ!” ότι στην κατηγορία SPORT δεν υπάρχουν μόνο αυτοκίνητα και οδηγοί της κλάσης Α6 αλλά υπάρχει και η κλάση Ν2 η οποία προσφέρει εξίσου όμορφο θέαμα!!
Ειδικά στον συγκεκριμένο αγώνα ίσως τα αυτοκίνητα της Ν2 να έκλεψαν την παράσταση. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι και αυτή η κατηγορία βαθμολογείται και παίρνει κύπελλο ξεχωριστά.
Πώς γίνετε λοιπόν να μην την αναφέρεται καθόλου στην περιγραφή του αγώνα?!!!!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
..συνεχιζουμε στον ρυθμο που μπορουμε και που επιβαλλεται απο την πραγματικοτητα, σε παρακαλω καταλαβε τοΝα καταλαβω τι; Ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα που αποτρεπει στο να στηθει ενας ανοιχτος διαγωνισμος αναμεσα στους οποιους επαγγελματιες του χωρου; Υπαρχει τιποτα καλυτερο και ευκολοτερο απο αυτο;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
..συνεχιζουμε στον ρυθμο που μπορουμε και που επιβαλλεται απο την πραγματικοτητα, σε παρακαλω καταλαβε το
Να καταλαβω τι; Ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα που αποτρεπει στο να στηθει ενας ανοιχτος διαγωνισμος αναμεσα στους οποιους επαγγελματιες του χωρου; Υπαρχει τιποτα καλυτερο και ευκολοτερο απο αυτο;
...ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ .......
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???...ΑΣΤΟΝ ΤΩΡΑ....
ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ !!!!!!!! -
Τελειωσε το σφραγισμα, παω για εξαγωγη τωρα.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ? ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ? 60-100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ? ΑΠΟ ΠΟΥ? ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΑΚΟΥΝΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.
Εμπρος λοιπον. Προτεινετε:- Αντικειμενο του διαγωνισμου.
- Φυσικα η νομικα προσωπα που θα συμμετασχουν
- Προυποθεσεις.
4.Χρονικη διαρκεια του Διαγωνισμου. - Επιτροπη εκτιμησης προσφορων και ορισμου πλειοδοτη
- Καθορισμος ελαχιστων ποσων για την αναληψη του εργου.
Εχουμε 10 Οκτωβρη, πλακα μου κανετε?
Θα κανουμε γλωσσολογικη αναλυση σ οτι γραφουμε? Ελεος.Απο τις πολυθρονες σας κακοπιστη κριτικη.
Να σας δωσω την απαντηση που σας αρεσει να ησυχασω?
Δεν θελω διαγωνισμο γιατι θα χασω τις προμηθειες. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?
Τελος οι απαντησεις στη μιζερια και την κακεντρεχεια. Εσεις προσπαθειστε με τον τροπο σας κι εγω με τον δικο μου.Τωρα θα βγει πιο ευκολα...
-
λοιπον εχω μια προαισθηση οτι η ροδο δεν 8α γινει και 8α γινει διπλος στη τριπολη....!!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
λοιπον εχω μια προαισθηση οτι η ροδο δεν 8α γινει και 8α γινει διπλος στη τριπολη....!!!Το πού , πότε και πώς θα γίνουν οι εναπομείνατες αγώνες θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει αντικείμενο πρόγνωσης στο 'πάμε στοίχημα'...
-
Τι να πει κανεις. Οκ γιατρε, καλη τυχη.
-
Ο χρήστης mutantjasz έγραψε:
Πρέπει να τονίσουμε στον Κύριο Στάθη Π. ο οποίος υπογράφει στο άρθρο του Rally.gr “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Αλαλούμ!” ότι στην κατηγορία SPORT δεν υπάρχουν μόνο αυτοκίνητα και οδηγοί της κλάσης Α6 αλλά υπάρχει και η κλάση Ν2 η οποία προσφέρει εξίσου όμορφο θέαμα!!Ειδικά στον συγκεκριμένο αγώνα ίσως τα αυτοκίνητα της Ν2 να έκλεψαν την παράσταση. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι και αυτή η κατηγορία βαθμολογείται και παίρνει κύπελλο ξεχωριστά.
Πώς γίνετε λοιπόν να μην την αναφέρεται καθόλου στην περιγραφή του αγώνα?!!!!!!
Καλησπέρα, αν έτσι όπως τα λές και έτσι θα είναι και σε καταλαβαίνω απόλυτα, αφού σου ζητήσουμε συγγνώμη και αφού ξεκαθαρίσουμε πως ο Σπαθης Π. είναι ο καλός συνάδελφος Στάθης Πετρόπουλος άνθρωπος με ήθος και συνέπεια, έχεις τη διαβεβαίωσή μας πως έστω εκ των υστέρων θα επανέλθουμε για την κλάση-κατηγορία με το ξεχωριστό κύπελλο
Με εκτίμηση
Στράτης Χ
ΥΓ... Βοηθάτε πολύ, αν τις παρατηρήσεις σας για το ράλλυ gr τις στέλνετε με mail στο συντάκτη κάθε άρθρου. Καλό βράδι, ΣΧ
-
Κανα νεοτερο για τη ροδο εχουμε?
-
Βγηκε η βαθμολογια σημερα, αρα μπραβο στο Δημο Ριζικαρη!!!
Το ωραιο ειναι πως το Σαββατο (την Κυριακη δεν κοιταξα αλλα μαλλον τα ιδια θα ειχε) ετρεχε με ημισλικ 540...YΓ: Αμα αλλαξει το βοσκοτοπι, αλλαζουν και οι ισορροπιες τελικα μεχρι να το μαθουν ολοι...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Βγηκε η βαθμολογια σημερα, αρα μπραβο στο Δημο Ριζικαρη!!!
Το ωραιο ειναι πως το Σαββατο (την Κυριακη δεν κοιταξα αλλα μαλλον τα ιδια θα ειχε) ετρεχε με ημισλικ 540...YΓ: Αμα αλλαξει το βοσκοτοπι, αλλαζουν και οι ισορροπιες τελικα μεχρι να το μαθουν ολοι...
Οταν ο αλλος εχει δυναμομετρο στο ματι δεν τον ξεγελας
-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
Κανα νεοτερο για τη ροδο εχουμε?χλωμοο....γιατι μετα τα παρατραγουδα και αυτα που ειπωθηκαν...προς του ροδιους...πικρα...!!
-
Κανα νεοτερο για τη ροδο εχουμε?
χλωμοο....γιατι μετα τα παρατραγουδα και αυτα που ειπωθηκαν...προς του ροδιους...πικρα...!!
Τι ειπωθηκε;
-
Toυς μπινελικωσαμε τους επισκεπτες
-
καποιοι ειπαν....οτι ειναι φιλοξενουμενοι και τα λοιπα....
-
καποιοι ειπαν....οτι ειναι φιλοξενουμενοι και τα λοιπα....Kαι εγω ετσι εμαθα οποτε μαλλον ειμαστε ανεπηθημητοι στο νησι
-
Πανε οι διακοπες μου παλι...Οχι τιποτα, αλλα το φετινο καλοκαιρι δεν μου καθησε καλα στο νησι. Δλδ διπλος Τριπολη 14/12;
ΥΓ: Πρεπει να δειτε τι διαδρομες εχουν εκει κατω. Μιλαμε οτι κανεις τρελο ασφαλτινο ραλι για πλακα. Και ολο με ωραια αυτοκινητα τις κανω ο τυχερος. Με Fiesta ST τα τελευταια 2 χρονια και τωρα με 3 MPS. Να σαι καλα κουμπαρε...
-
14/12....με καρφια στα λαστιχα επειδη θα εχει χιονια...!!!πρωταθλημα ταχυτητας σου λενε ...μετα...
ε
Π.Π. Ταχυτητας 2008