-
Βιαζεσαι πολυ και θα...γερασεις. Στους ελληνικους αγωνες (και ειδικα στις ταχυτητες) πρεπει να σκεφτεσαι βραχυπροθεσμα. Πολυ βραχυπροθεσμα ομως...
-
ΣΩΣΤΟΣ!...ΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!
-
KYΡΙΟΙ,ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ GTCC ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ...ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ???
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ GTCC ΤΟ ΤΟΥΟ ΤΟ DRIFT ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΤΟΝ ΑΦΙΔΝΩΝ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ'' ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΓΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...2 ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΤΟΝ ΑΦΙΔΝΩΝ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΠΟΣΟ ΦΑΓΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ PSCLUB KAI TA ΑΛΛΑ CLUB ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
-
ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ???
-
Για τα gtcc μιλάει ο gonakinen
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
ΠΟΣΟ ΦΑΓΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ PSCLUB KAI TA ΑΛΛΑ CLUB ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
Tα οποια μαζευουν ποιο πολους θεατες απο το πρωταθλημα εχει ποιο πολλες συμετοχες περισοτερο χρημα στη τσεπη της λεσχης(τα λεφτα τις συμετοχης σχεδον ολα μπαινουν τσεπη)
Το gtcc ειναι ποιο φτηνο τα υπολοιπα που τα εχει η start line εχουν αν θυμαμε κοντα 100ε συμετοχη.Λιγα ειναι?Ο κοσμος θελει παντιλικη και υχοσυστημα.Ευτηχως που παραλληλα με τους αγωνες ταχυτητας γινετε και κανας τετοιος γιατι θα ειμασταν εμεις και οι μηχανικοι μονο στη πιστα -
ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑΤΟΙ?????????????????????????????..ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ???
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ!?!..ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!...Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑ ΛΕΣΧΗ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,,ΑΝΤΕΤον Αύγουστο είχε βγει Δελτίο Τύπου που έλεγε ότι οι οργανωτές είναι η ΕΛΠΑ και η Startline.
-
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ???
-
ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΘΕΑ!!!
-
Hγγικεν η ωρα εσυ αγαπητε Φωντα και οι λοιποι ηρωικοι θεατες να αφησετε φαβοριτες σαν τον Κοκκοτα, να βαλετε καμπανες, να ξεθαψετε δισκακια των Olympians (με προσοχη αυτα γιατι ειναι...καρπερα ) και του Τερη Χρυσου και να βγαλετε απο το χωραφι το Taunus/Rekord του Παππου σας για να 'προσελθετε εις τον αερολιμην του Τατοϊου'. Για οσους δεν το καταφερετε, θα το δειξει ζωντανα η Υ.ΕΝ.Ε.Δ. με τον Νικο Μαστορακη... γιατι η τωρινη κρατικη τηλεοραση σημερα μας 'εδειξε αδρεναλινη' με εναν κακομουτσουνο Ιαπωνα να κανει driiiiiiiiiift (πωπω φιλαρακι και γαμω σου λεω, 'τα σπαει το εργαλειο') στην αρενα του ATS...(α ρε καημενη Ο.Ε.Π...)
Αχ...κατω απο το κρανος (θα την πω την βλακεια μου παλι) θα χαμογελαω ευτυχισμενος που θα πατησω στο μερος που μεσουρανησαν οι αγωνες ταχυτητας και που φανταζομουν μεσα απο τα κειμενα του Κ.Κ. και τις ασπρομαυρες φωτογραφιες. Ουτε καν αυτο δεν προταθηκε/διαφημιστηκε ως επιχειρημα -θα μου πεις 'εννοειται'- μπας και...συγκινηθει ο κοσμος αλλα και οι αγωνιζομενοι και 'δια την νοσταλγιαν' ερθουν. Με το επομενο Σ/Κ να εχει Μοσχοκαρυα ας μην αισιοδοξουμε για παρα πολλες συμμετοχες...
Μαλλον μια φραση ταιριαζει για το πρωταθλημα ταχυτητας απο εκεινη την εποχη...
'Ασθενη εχουμε, στο γυψο τον βαλαμε...'Καλοι μας φωτογραφοι, τις photo ασπρομαυρες παρακαλω, οσο για το video να μας το δωσετε σε μπομπινα και να το δειξετε στα 'επικαιρα'
ΥΓ: Πιο πανω απο το Τατοϊ (για τους μη γνωριζοντες) υπηρχε και η πρωτη (αν δεν κανω λαθος) πιστα καρτ, η Auberge. Τωρα εχει γινει βιλα, παντως σαν μαθητης γυμνασιου προλαβα στα κλεφτα να βαλω τα kyosho μου μεσα. Μετα το Τατοϊ θα εχω κλεισει ως αρχαιοκ...εεε...οδηγος ηθελα να πω.
A, κλεινοντας, ας αφιερωσω στους ιθυνοντες τους στιχους απο ενα τραγουδι της εποχης (Idols) που νομιζω ταιριαζουν γαντι στους συμμετεχοντες στο πρωταθλημα ταχυτητας...
Με παιδεύεις
κι όλο παίζεις και γελάς
μου θυμώνεις
και δεν θες να μου μιλάςΌταν σ' αρέσει
ξαφνικά με αγαπάς
με πληγώνεις
μα κοντά σου με κρατάςΔεν μ' αγαπάς,
δε μ' αγαπάς
δε μ' αγαπάς,
δε μ' αγαπάς... -
ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ!!! ...Ο ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΑΦΗΣΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΜΠΕΡΝΕ ΤΟΥ 67...!!!
-
Επισης μετα το περας των αγωνων η Α.M. του ο Βασιλευς θα δεξιωθει τους νικητας εις το Bασιλικον Aνακτορον...
-
Το Τατόϊ υπήρξε ο 'Ναός' της ταχύτητας γιά πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Φέρνει αναμνήσεις σε πολλούς από εμάς, παρέες που άλλες υπάρχουν και άλλες έχουν ελλείψεις, δημιουργεί σε κάθε περίπτωση ένα γλυκό συναίσθημα.
Μέχρι εκεί όμως όλα είναι καλά και προσφέρονται γιά μιά καλή εκδήλωση.
΄Ομως η διεξαγωγή πρωταθληματικού αγώνα ταχύητητας στο Τατόϊ το 2008 μόνο πισωγύρισμα μπορεί να θεωρηθεί.
Εύχομαι το μεράκι και η ικανότητα κάποιων εκ των διοργανωτών να καλύψουν τις όποιες ελλείψεις του χώρου και κυρίως του οδοστρώματος.Το τι φταίει γιά το πισωγύρισμα είναι θέμα άλλης συζήτησης που έχει άμεση σχέση με την κακή κατάσταση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.
Η μόνη σίγουρη απάντηση είναι ότι δεν φταίνε οι οδηγοί και οι συμμετέχοντες. Αυτοί πληρώνουν.
Κάποιοι αισθάνονται άνετα με την κατάσταση αυτή, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορούν να κερδίζουν πιό εύκολα όταν το επίπεδο είναι χαμηλό ή ακόμη ότι μπορούν να κερδίζουν μόνο όταν το επίπεδο είναι χαμηλό (μοιάζει με το χρηματιστήριο που ακόμη και όταν πέφτει κάποιοι κερδίζουν).
Γιάννης Μεσημέρης -
Ο χρήστης ΓΜ έγραψε:
Η μόνη σίγουρη απάντηση είναι ότι δεν φταίνε οι οδηγοί και οι συμμετέχοντες. Αυτοί πληρώνουν.Αν επιλεξουν να πληρωσουν χωρις να ξερουν ουτε καν την χαραξη θα εχουν και αυτοι ενα μεριδιο ευθυνης ομως.
-
Αν επιλεξουν να πληρωσουν χωρις να ξερουν ουτε καν την χαραξη θα εχουν και αυτοι ενα μεριδιο ευθυνης ομως.
ακουει κανεις ?
γιδια ....
και οχι μονον την χαραξη ... σας ειπαν οτι θα εχει τζερσει , οτι θα ειναι ταπητας για σλικς , για χωματινα , για ερπιστριες , τι στο διοαλο διαφορικα θα εχετε ? με ευθεια 300 μετρα , με δυο χιλιομετρα , δεν θα εχει ευθεια ? που θα τρεξετε βρε γιδια οταν δεν ξερετε τι σας γινεται , και περνετε τηλεφωνα και ξεσηκωνετε τον κοσμο ?
Εγω θα τρεξω λεει ο αλλος ...
Τρεχα βρε γιδι , και σε λιβαδι να σε βαλουνε θα πας , να δειξεις και ποιος εισαι .....
-
^^^^
Π.Π. Ταχυτητας 2008