-
Αγαπητέ 21 Quadra, η πρόθεση αναμφίβολα αγαθή αλλά η παραβίαση του κανονισμού σαφής (Moderator)
Βιβλία, Αγγλόφωνα, και άλλα για τα πάντα που αφορούν το αυτοκίνητο, την φυσική του, την θεωρία του, τις βελτιώσεις των κινητήρων, την ανάρτηση, το πλαίσιο, την αεροδυναμική, ειδικά το βιβλίο Race car vehicle Dynamics των Millinken & Millinken αναφέρει τα πάντα, είναι γραμμένο από τους κορυφαίους μηχανικούς του πλανήτη, και θεωρείται η Βίβλος του αυτοκινήτου. Είναι 850 σελίδες και όποιος αφιερώσει 4-5 καλοκαίρια από την ζωή του για να το κατανοήσει θα είναι σαν να έχει Master μηχανολογίας.
Είναι το βιβλίο που προτείνουν στους φοιτητές της μηχανολογίας για τα μεταπτυχιακά τους, σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το Motosport.
Έχει και άλλα πολλά βιβλία, το ένα καλύτερο από το άλλο, όσοι γνωρίζουν καλά Αγγλικά και όχι μόνο και έχουν όρεξη να μάθουν, ορίστε η βιβλιοθήκη σας. -
Αγαπητέ 21 Quadra, η πρόθεση αναμφίβολα αγαθή αλλά η παραβίαση του κανονισμού σαφής (Moderator)
Βιβλία, Αγγλόφωνα, και άλλα για τα πάντα που αφορούν το αυτοκίνητο, την φυσική του, την θεωρία του, τις βελτιώσεις των κινητήρων, την ανάρτηση, το πλαίσιο, την αεροδυναμική, ειδικά το βιβλίο Race car vehicle Dynamics των Millinken & Millinken αναφέρει τα πάντα, είναι γραμμένο από τους κορυφαίους μηχανικούς του πλανήτη, και θεωρείται η Βίβλος του αυτοκινήτου. Είναι 850 σελίδες και όποιος αφιερώσει 4-5 καλοκαίρια από την ζωή του για να το κατανοήσει θα είναι σαν να έχει Master μηχανολογίας.
Είναι το βιβλίο που προτείνουν στους φοιτητές της μηχανολογίας για τα μεταπτυχιακά τους, σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το Motosport.
Έχει και άλλα πολλά βιβλία, το ένα καλύτερο από το άλλο, όσοι γνωρίζουν καλά Αγγλικά και όχι μόνο και έχουν όρεξη να μάθουν, ορίστε η βιβλιοθήκη σας. -
Τα pdf δουλεύουν? όσα κατέβασα δεν ανοίγουν
Πολύ καλή συλλογή πάντως.
-
Εμενα μου ανοιγουν.
-
http://www.orbitdownloader.com
Κατεβάστε εδώ, απίθανο προγραμματάκι, κατεβάζει τα πάντα, μπορεί ταυτόχρονα μέχρι 99 download, κάνεις παύση και συνεχίζεις όποτε θέλεις, ή και την άλλη μέρα, κλείνοντας τον υπολογιστή συνεχίζεις την επόμενη.
μπορείς να κατεβάζεις και να δουλεύεις ταυτόχρονα, το ιδανικό πρόγραμμα για αποθήκευση από το youtube. -
Στα Ελληνικά υπάρχει κανένα βιβλίο σχετικά με μηχανολογία αυτοκινήτου?
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
http://www.caraudiobrasil.com/acervo/Βιβλία, Αγγλόφωνα, και άλλα για τα πάντα που αφορούν το αυτοκίνητο, την φυσική του, την θεωρία του, τις βελτιώσεις των κινητήρων, την ανάρτηση, το πλαίσιο, την αεροδυναμική, ειδικά το βιβλίο Race car vehicle Dynamics των Millinken & Millinken αναφέρει τα πάντα, είναι γραμμένο από τους κορυφαίους μηχανικούς του πλανήτη, και θεωρείται η Βίβλος του αυτοκινήτου. Είναι 850 σελίδες και όποιος αφιερώσει 4-5 καλοκαίρια από την ζωή του για να το κατανοήσει θα είναι σαν να έχει Master μηχανολογίας.
Έχει και άλλα πολλά βιβλία, το ένα καλύτερο από το άλλο, όσοι γνωρίζουν καλά Αγγλικά και όχι μόνο και έχουν όρεξη να μάθουν, ορίστε η βιβλιοθήκη σας.Ρε γαμωτο δεν μου ανοιγει το link...Ειναι και πριν ενα χρονο....
Ξερεις μηπως τι προβλημα εχει? -
Εvgenios δεν ξέρω γιατί δεν ανοίγει, θα ψάξω να τα βρώ όμως γιατί τα είχα κατεβάσει, αν θυμάμαι καλά είναι σε pdf, σε κάποιο από τους σκληρούς μου θα τριγυρνάνε, μόλις τα βρώ θα σου στείλω μήνυμα.
Δες εδώ κάποια άλλα που έχω πρόχειρα
http://www.carbibles.com/suspension_bible.html
-
για όσους ενδιαφέρονται
-
για όσους ενδιαφέρονταιΑγαπητέ 21 Quadra, η πρόθεση αναμφίβολα αγαθή αλλά η παραβίαση του κανονισμού σαφής (Moderator)
Ευχαριστώ. Φαίνεται πολύ καλό.
Το πρώτο σαιτ μάλλον το 'κλείσανε'. Αν είχες προλάβει και κατέβασες και άλλα, αν σου είναι εύκολο τα κάνεις 1-2 πακετάκια και να τα ανεβάσεις κάπου?
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Edit [mod]
-
Μία ερώτηση εάν μού επιτρέπεται,
η δημοσίευση συνδέσεων προς copyrighted βιβλία θα έχει, κατ'εξαίρεση, ανοχή από τους διαχειριστές; Ή θα υπόκειται και αυτό στο (καθόλου αυστηρό) moderation που ακολουθείται για game cracks και 'σπασμένο' λογισμικό για GPS πλοηγούς;
Για να ξέρω εάν θα κάνω 'αναφορά' ή όχι.
Η παράθεση συνδέσμων σε υλικό που καλύπτεται από copyright δεν είναι σύμφωνη με τον κανονισμό του Forum. Πολύ συχνά μπορεί να ξεφεύγουν από τη διαχειριστική ομάδα τέτοιες περιπτώσεις, αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτή είναι η πολιτική του Forum. Οπότε αν κρίνετε πως έχει παραβιαστεί ο κανονισμός, σαφώς και μπορείτε να το αναφέρετε (Moderator)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μία ερώτηση εάν μού επιτρέπεται,η δημοσίευση συνδέσεων προς copyrighted βιβλία θα έχει, κατ'εξαίρεση, ανοχή από τους διαχειριστές; Ή θα υπόκειται και αυτό στο (καθόλου αυστηρό) moderation που ακολουθείται για game cracks και 'σπασμένο' λογισμικό για GPS πλοηγούς;
Για να ξέρω εάν θα κάνω 'αναφορά' ή όχι.
Η παράθεση συνδέσμων σε υλικό που καλύπτεται από copyright δεν είναι σύμφωνη με τον κανονισμό του Forum. Πολύ συχνά μπορεί να ξεφεύγουν από τη διαχειριστική ομάδα τέτοιες περιπτώσεις, αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτή είναι η πολιτική του Forum. Οπότε αν κρίνετε πως έχει παραβιαστεί ο κανονισμός, σαφώς και μπορείτε να το αναφέρετε (Moderator)
Όσα έχω ανεβάσει κυκλοφορούν με τη μορφή που βλέπετε στο net, ένα copy - paste έκανα, δεν έσπασα τίποτα, αν υπάρχει παραβίαση δεν είναι δική μου, υποθέτω ότι υπάρχουν εκαντοντάδες μεταφορές σε δεκάδες site, εν πάση περιπτώση καλά κάνατε και τα αφαιρέσατε, το όποιο copyright δεν έχει παραβιαστεί από εμένα επί σκοπού, όταν βλέπεις μια αναφoρά σε ξένο forum που κάποιος το ανέβασε όπως το ανέβασα εγώ, πως μπορώ να αντιληφθώ ότι έχει copyright ? διάσπαρτες είναι αυτές οι αναφορές, όσοι έχουν νόμιμα δικαιώματα ας ψάξουν να βρούν τον αρχικό που το ανέβασε πριν τουλάχιστον 2 χρόνια σε κάποιο Αμερικάνικο site που ούτε το θυμάμε και να πράξουν τα δέοντα, το βρήκα σε μια άκρη φυλαγμένο σε ένα από τους δίσκους μου και θεώρησα καλό να το ανεβάσω, δεν διαφωνώ με την πολιτική του forum, μακρυά από εμένα αυτό, και δεν επιθυμώ την ζημία κανενός, το θέμα έληξε από την πλευρά μου και δεν θα επαναληφθεί, ζητώ συγγνώμη από τους mod για το πρόβλημα που δημιούργησα άθελα μου.
Sorry
Δεν υπάρχει πρόβλημα αγαπητέ, απλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα με ενδεχόμενες νομικές επιπλοκές (Moderator)
-
πως μπορώ να αντιληφθώ ότι έχει copyright ?Όλα τα έργα έχουν copyright από τους δημιουργούς τους. Δε χρειάζεται καν να το δηλώσουν κάπου: πρόκειται για κάτι που υπάρχει εξ'ορισμού.
Φυσικά υπάρχουν και δωρεάν τίτλοι, συνήθως απ'ευθείας από τους δημιουργούς / εκδότες, όπου σού δίνεται η άδεια να το αναπαράγεις και να το διανείμεις όπως και όσο θες, ή με κάποιους όρους (βλ. Creative Commons άδειες).
-
ΟΚ, σε ευχαριστώ, στο εξής θα είμαι πολύ προσεκτικός.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
πως μπορώ να αντιληφθώ ότι έχει copyright ?
Όλα τα έργα έχουν copyright από τους δημιουργούς τους. Δε χρειάζεται καν να το δηλώσουν κάπου: πρόκειται για κάτι που υπάρχει εξ'ορισμού.
Φυσικά υπάρχουν και δωρεάν τίτλοι, συνήθως απ'ευθείας από τους δημιουργούς / εκδότες, όπου σού δίνεται η άδεια να το αναπαράγεις και να το διανείμεις όπως και όσο θες, ή με κάποιους όρους (βλ. Creative Commons άδειες).
βάζουμε υποψηφιότητα για MOD
Τεχνική βιβλιοθήκη