Ο χρήστης avel έγραψε:
Μία ερώτηση εάν μού επιτρέπεται,
η δημοσίευση συνδέσεων προς copyrighted βιβλία θα έχει, κατ'εξαίρεση, ανοχή από τους διαχειριστές; Ή θα υπόκειται και αυτό στο (καθόλου αυστηρό) moderation που ακολουθείται για game cracks και 'σπασμένο' λογισμικό για GPS πλοηγούς;
Για να ξέρω εάν θα κάνω 'αναφορά' ή όχι.
Η παράθεση συνδέσμων σε υλικό που καλύπτεται από copyright δεν είναι σύμφωνη με τον κανονισμό του Forum. Πολύ συχνά μπορεί να ξεφεύγουν από τη διαχειριστική ομάδα τέτοιες περιπτώσεις, αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτή είναι η πολιτική του Forum. Οπότε αν κρίνετε πως έχει παραβιαστεί ο κανονισμός, σαφώς και μπορείτε να το αναφέρετε (Moderator)
Όσα έχω ανεβάσει κυκλοφορούν με τη μορφή που βλέπετε στο net, ένα copy - paste έκανα, δεν έσπασα τίποτα, αν υπάρχει παραβίαση δεν είναι δική μου, υποθέτω ότι υπάρχουν εκαντοντάδες μεταφορές σε δεκάδες site, εν πάση περιπτώση καλά κάνατε και τα αφαιρέσατε, το όποιο copyright δεν έχει παραβιαστεί από εμένα επί σκοπού, όταν βλέπεις μια αναφoρά σε ξένο forum που κάποιος το ανέβασε όπως το ανέβασα εγώ, πως μπορώ να αντιληφθώ ότι έχει copyright ? διάσπαρτες είναι αυτές οι αναφορές, όσοι έχουν νόμιμα δικαιώματα ας ψάξουν να βρούν τον αρχικό που το ανέβασε πριν τουλάχιστον 2 χρόνια σε κάποιο Αμερικάνικο site που ούτε το θυμάμε και να πράξουν τα δέοντα, το βρήκα σε μια άκρη φυλαγμένο σε ένα από τους δίσκους μου και θεώρησα καλό να το ανεβάσω, δεν διαφωνώ με την πολιτική του forum, μακρυά από εμένα αυτό, και δεν επιθυμώ την ζημία κανενός, το θέμα έληξε από την πλευρά μου και δεν θα επαναληφθεί, ζητώ συγγνώμη από τους mod για το πρόβλημα που δημιούργησα άθελα μου.
Sorry
Δεν υπάρχει πρόβλημα αγαπητέ, απλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα με ενδεχόμενες νομικές επιπλοκές (Moderator)