-
Καλό μήνα παιδιά!
-
Καλό μήνα παιδιά!
-
Καλό μήνα παιδιά!
-
άντε καλό μήνα σε όλους!
βαρεθήκαμεεεεεεε άντε ν΄αρχίσουμε επιτέλους!!!
15 μερούλες έμειναν!
-
Την πεποίθησή του ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει συμφωνία με τη γαλλική κυβέρνηση για να φιλοξενηθεί άμεσα αγώνας Formula 1 στο Παρίσι εξέφρασε ο Bernie Ecclestone....
http://www.msfree.gr/details.php?id=689
ωραία θα ήταν ένας αγώνας στους δρόμους του Παρισιού!
-
οντως. Τι ποιο ωραιο απο μια ρενω φ1 να τρεχει με φοντο το πυργο του Αιφελ
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
οντως. Τι ποιο ωραιο απο μια ρενω φ1 να τρεχει με φοντο το πυργο του ΑιφελΜια Ferrari να τρεχει με φοντο τον πυργο του Αιφελ
-
έχω ένα ακόμα καλύτερο....
τους οδηγούς της Ferrari να κάνουν το 1-2 στο ποντιουμ και να πανηγυρίζουν μπροστά απο τον πύργο του Αιφελ!
-
Φ1 μέσα σε πόλεις.... Γιατί??? Για να βλέπουμε τα μονοθέσια να γυρίζουν το ένα πίσω από το άλλο???
-
Και εκτός πόλεων το ένα πίσω απ' το άλλο γυρίζουν...
Φτιάξτε φαρδιές πίστες ρεεεε!!!
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Και εκτός πόλεων το ένα πίσω απ' το άλλο γυρίζουν...Φτιάξτε φαρδιές πίστες ρεεεε!!!
+1
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
οντως. Τι ποιο ωραιο απο μια ρενω φ1 να τρεχει με φοντο το πυργο του Αιφελ
Μια Ferrari να τρεχει με φοντο τον πυργο του Αιφελ
χεχε σωστος. Η Ρενω θα τρεχει γυρω γυρω και η Φερραρι θα κερδισει τον αγωνα
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Και εκτός πόλεων το ένα πίσω απ' το άλλο γυρίζουν...Φτιάξτε φαρδιές πίστες ρεεεε!!!
Γιατί, τα 16 και βάλε μέτρα πλάτος που έχει η Sepang τι κατάφεραν;
-
Ακριβώς.
Δε θέλουμε Tilkedroms, θέλουμε απλές. ωραίες, 'flowing' πίστες που να δένουν με το περιβάλλον τους και να μη δείχνουν ότι 'τεχνητά' προκαλούν το προσπέρασμα.
Πάνω απ' όλα θέλουμε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ικανά να δώσουν προσπέρασμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ακριβώς.Δε θέλουμε Tilkedroms, θέλουμε απλές. ωραίες, 'flowing' πίστες που να δένουν με το περιβάλλον τους και να μη δείχνουν ότι 'τεχνητά' προκαλούν το προσπέρασμα.
Πάνω απ' όλα θέλουμε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ικανά να δώσουν προσπέρασμα.
Flowing πίστες που να δένουν με το περιβάλλον τους... Δηλαδή ο Άγιος Μαρίνος είναι καλή πίστα που δεν περνάει το ταχύτερο πίσω αυτοκίνητο ούτε από πάνω; Αλλά εντάξει έχει ατέλειες ο ασφαλτοτάπητας εκεί... Η Monza μήπως δεν προσφέρεται συχνά για έναν όμορφο απογευματινό υπνάκο αφού τα μονοθέσια αν δεν κάψουν κανένα μοτέρ τερματίζουν όπως βγαίνουν από τα πρώτα εσάκια μετά την εκκίνηση, άντε με 1-2 εκβιαστικές το πολύ προσπεράσεις; Δε ξέρω, απλά ρωτάω
-
Το παλιό Σαν Μαρίνο έδινε ΠΟΛΥ θέαμα και το τέρμα γκάζι από το τελευταίο 's' μέχρι την Tosa ήταν όλα τα λεφτά. Η Μόντσα είναι ο ναός της ταχύτητας, και έχουμε δει καλούς αγώνες εκεί.
-
Το ένα είναι αυτό που λέτε και το άλλο είναι οι κανονισμοί. Ας αφήσουν τις ομάδες ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν. Όχι το ένα απαγορεύεται όχι το άλλο, ε ας το σταματήσουν καλύτερα. Ενιαίο θα το κάνουν σε λίγο.
-
όταν λέμε street circuit δεν εννοούμε σαν το Μονακό πού είναι πάρα πολύ στενά. το Μονακό είναι ειδική περίπτωση. Εγώ θέλω αγώνες μέσα στις πόλεις που να γίνονται προσπεράσματα, να δείχνουν τις ομορφιές των πόλεων, όχι σαν το Μπαχρέιν που είναι μέσα στην έρημο. Ν' ακούγεται ο αντίλαλος απο τα μοτέρ στα κτίρια και να γίνεται χαμός! . Δεν με απασχολεί να φτάνουν τα 320χλμ.
αν γίνει αγώνας μέσα στο Παρίσι θα είναι ένας απο τους προορισμούς μου για το μέλλον
-
Valencia
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Εγώ θέλω αγώνες μέσα στις πόλεις που να γίνονται προσπεράσματα, να δείχνουν τις ομορφιές των πόλεων, όχι σαν το Μπαχρέιν που είναι μέσα στην έρημο. Ν' ακούγεται ο αντίλαλος απο τα μοτέρ στα κτίρια και να γίνεται χαμός! . Δεν με απασχολεί να φτάνουν τα 320χλμ.εξεκιουζ μι ..... αυτο που περιγραφεις το εχεις δει σε πουθενα ?
( το need for speed δεν μετραει )
F1 Διάφορα Νέα - Μάρτιος 2008