-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πότε αλλάζει η ώρα;;Μαλλον την Κυριακη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πότε αλλάζει η ώρα;;
Μαλλον την Κυριακη
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πότε αλλάζει η ώρα;;Τα ξημερώματα της Κυριακής που έρχεται.
Θα χάσουμε μια ώρα ύπνο....
Λαός και Κολωνάκι σήμερα το μεσημέρι στο Κατάκολο.
Έβλεπες δίπλα δίπλα παρκαρισμένα Skoda Favorit με ''ψιλομύτα'' 300άρα Μercedes και πιο πέρα ένα ''αγριεμένο'' Mazda RX8 στρμωγμένο από ένα Toyota Yaris και ένα Daihatsu Sirion.Είχε έρθει και πλοίο με τουρίστες και γινόταν χαμός από κόσμο....
Ωραία φάση,πολύ τζάμι να 'ούμε.
-
Ρε ο Vasgay που ειναι;Μου λειψε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να του αρέσει το σκουλαρίκι ρε cd? Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί εγώ το γούσταρα, όχι επειδή δεν άρεσε στους δικούς μου..
Δλδ τον πλατανο τον πετυχες γιατι γουσταρες και οχι γιατι θα τσαντιζονταν οι γονεις σου?
Επειδή είμαι κουλός τον πέτυχα.
Τώρα που το λες και ο Στέλιος φέρνει λίγο σε πλάτανο
Ο σάπιος ο ιταλόφιλος που είναι; Πάλι έχει μετατρέψει σε συνεργείο την αυλή του;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο σάπιος ο ιταλόφιλος που είναι; Πάλι έχει μετατρέψει σε συνεργείο την αυλή του;
προφανώς...
αν κ σε λίγο μπορεί να μπει κ να λέει ότι έραψε κανα quore -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να του αρέσει το σκουλαρίκι ρε cd? Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί εγώ το γούσταρα, όχι επειδή δεν άρεσε στους δικούς μου..
Δλδ τον πλατανο τον πετυχες γιατι γουσταρες και οχι γιατι θα τσαντιζονταν οι γονεις σου?
Επειδή είμαι κουλός τον πέτυχα.
Τώρα που το λες και ο Στέλιος φέρνει λίγο σε πλάτανο
Το τσοχλανακι επρεπε να το σειρο στα δικαστηρια
-
Κοίτα μην σε σύρει εσένα ο Μπαμπινιώτης στα δικαστήρια για κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας.
-
Kno kno knockin on heavens door.. ye ye yeah!
-
Mωρε καλα λεω οτι κατι σας ποτιζουν εκει στην Αμαλλιαδα..
Ωασιλης,ημανε εκτος εδρας,δεν ειχα στησει συνεργειο στην αυλη,μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια..
Υγ:22Κ για ενα tsi.............
-
Μεθυσμένε στην εθνική μην μιλάς. Ανήκεις στην κατηγορία πουρουπουπου.
-
Παρτο πισω λεμέ γιατι θα σε βρισω ασχημα και φαω επιπληξη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρτο πισω λεμέ γιατι θα σε βρισω ασχημα και θα φαω επιπληξη. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μεθυσμένε στην εθνική μην μιλάς. Ανήκεις στην κατηγορία πουρουπουπου.+1
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ:22Κ για ενα tsi.............Υπάρχουν και άλλοι που τα δίνουν για ένα.... Bravo.....
-
Ιδια εκδοση;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρτο πισω λεμέ γιατι θα σε βρισω ασχημα και φαω επιπληξη.20 δευτερόλεπτα μετά, αποφάσισε να κάνει quote τον εαυτό του πάλι.
Παρτο πισω λεμέ γιατι θα σε βρισω ασχημα και θα φαω επιπληξη.
Βγάλτε συμπέρασμα πόσο πίτα είναι. Και οδηγούσε στην εθνική οδό.
-
Βρε καλο μου παιδι (κρατιεμαι ακομα) ξεχασα να βαλω το 'θα' ξερεις,αυτο το συνδεσμο που χρησιμοποιεις συνεχεια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ιδια εκδοση;Το χικ ξέχασες. Tόσο πιώμα είσαι τελικά ρε;
Το Tsi 122 για να φτασει 22k πάει να πει ότι είναι φορτωμένο εξτρά (πιθανώς και με dsg) και ρωτάς αν είναι αντίστοιχη έκδοση με το... Bravo;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ιδια εκδοση;
Το χικ ξέχασες. Tόσο πιώμα είσαι τελικά ρε;
Το Tsi 122 για να φτασει 22k πάει να πει ότι είναι φορτωμένο εξτρά (πιθανώς και με dsg) και ρωτάς αν είναι αντίστοιχη έκδοση με το... Bravo;
Κόκκαλο είναι ρε.. Δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται..
Pub - σουβλατζίδικο [#24]