-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κιντάκο, έχεις ένα άδειο ποστ, με άγνωστο συγγραφέα, πάνω από το δικό σου και άλλο ένα από κάτω.
Να το προσέξεις αυτό.Πω φίλε, το ίδιο πρόβλημα έχω και νόμιζα ότι ο μιράγκε μου έκανε πλάκα. Τατάρια αναβάθμιση στο φόρουμ έγινε, σαν το αυτοκίνητο του πάσχου το κάνανε.. Κρίμα ρε γμτ..
-
θιβετιανοι στην αρχαια ολυμπια διαδηλωνουν κατα της κινας....
οταν νομιζεις οτι τα χεις δει ολα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θιβετιανοι στην αρχαια ολυμπια διαδηλωνουν κατα της κινας....οταν νομιζεις οτι τα χεις δει ολα...
Η πλάκα είναι ότι οι μπάτσοι συνέλαβαν και έναν Ινδό Σιχ που φορούσε την παραδοσιακή του στολή,γιατί τον πέρασαν για.....Θιβετιανό!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κιντάκο, έχεις ένα άδειο ποστ, με άγνωστο συγγραφέα, πάνω από το δικό σου και άλλο ένα από κάτω.
Να το προσέξεις αυτό.Πω φίλε, το ίδιο πρόβλημα έχω και νόμιζα ότι ο μιράγκε μου έκανε πλάκα. Τατάρια αναβάθμιση στο φόρουμ έγινε, σαν το αυτοκίνητο του πάσχου το κάνανε.. Κρίμα ρε γμτ..
Μήπως και εσύ και ο άλλος χρειάζεστε γυαλλιά;
-
Aνυπομονω αυριο να ...θαυμασω τα Ελληνικα νιατα στην παρελαση.
-
Εγώ ήθελα να πάω να χαζεψω τη μεγάλη στο κέντρο, αλλά μάλλον ο καιρός δε θα μου κάνει το χατήρι...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Aνυπομονω αυριο να ...θαυμασω τα Ελληνικα νιατα στην παρελαση.Θα εχουμε πραγματικη εξυψωση του ηθικου
Α ρε πασαρελα που θα χουμε και παλι φετος...
-
Πάω και γω να δω τα νιάτα στη Νέα Σμυρνη...
-
Ε ρε ξύλο που θέλουν τα Ελληνικά νιάτα...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ε ρε ξύλο που θέλουν τα Ελληνικά νιάτα...ζηλεύουμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ζηλεύουμε;
Καθόλου, και είναι ένας από τους λόγους που έχω να συμμετάσχω σε παρέλαση εδώ και 4 χρόνια... Παρόλο που θα είχα και τη δυνατότητα να παρελάσω και με αθλητικά σωματεία...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
ζηλεύουμε;
Καθόλου, και είναι ένας από τους λόγους που έχω να συμμετάσχω σε παρέλαση εδώ και 4 χρόνια... Παρόλο που θα είχα και τη δυνατότητα να παρελάσω και με αθλητικά σωματεία...
θα έκαιγες καρδιές.......
-
Καλημέρα
-
Καλησπέρα!!
-
Μανέστροοοοοο!!! Ωραίος ο καφές! Το ευχαριστήθηκα!
-
Ρε ο ratanplan που ειναι;Μου λειψε..
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Καλησπέρα!!Καλώς τον!
Βαρέθηκα τα νοσοκομεία...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλησπέρα!!
Καλώς τον!
Βαρέθηκα τα νοσοκομεία...
Tι έγινε πάλι ρε Νικόλα?