-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καταιγίδα στο μυαλό μου ξέσπασε μόλις σε είδα καταιγίδανα ρίξει καμιά σωστή βροχή να πλυθούν τ'αμάξια
πιστεύω αύριο να μην βρέχει......γιατί η κόρη μου είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση.......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποπο η στιχομυθια σας μου θυμιζει διαλογο μεταξυ γκειδων..
Pasxos: Θα σε ραψω.
Taurus: Στη θεωρια σε εχω..
Pasxos: σε ραβω ρε λεμε..+1.
Τι ταξη πας παιζακι;
μάλλον κάνει κουπεπέ...κουπεπέ.......
-
Να την χαιρεσαι Θοδωρα..
Και ο Ωασγτι ηταν σημαιοφορος στην παρελαση γκειδων στο συνταγμα...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καταιγίδα στο μυαλό μου ξέσπασε μόλις σε είδα καταιγίδα
να ρίξει καμιά σωστή βροχή να πλυθούν τ'αμάξια
πιστεύω αύριο να μην βρέχει......γιατί η κόρη μου είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση.......
δε πειράζει, να τη βλέπεις να τη χαίρεσαι να την καμαρώνεις
στα δύσκολα υπάρχει κι αυτό
Δημήτρη, είμαι ελαφρύτερος με αριθμητικά 3 άλογα παραπάνω γιατί να μ'έχεις?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποπο η στιχομυθια σας μου θυμιζει διαλογο μεταξυ γκειδων..
Pasxos: Θα σε ραψω.
Taurus: Στη θεωρια σε εχω..
Pasxos: σε ραβω ρε λεμε..+1.
Τι ταξη πας παιζακι;
Ουρτ ρε κοτοπουλάκι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να την χαιρεσαι Θοδωρα..Και ο Ωασγτι ηταν σημαιοφορος στην παρελαση γκειδων στο συνταγμα...
ευχαριστώ Πασχάλη....
-
Δημήτρη, είμαι ελαφρύτερος με αριθμητικά 3 άλογα παραπάνω γιατί να μ'έχεις?Είμαι χεράς.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είμαι χεράς.
?
-
Μην ξαχασω να πω συγχαρητηρια στον ratanplan που ειναι ο καινουριος μοντ..και στον Ωασγτι πως αν σοβαρευετι λιγο κι αυτος θα καταφερει να γινει μοντ που τοσο καιρο ονειρευεται..
-
Είμαι χεράς.
?
Touche.
Σοβαρά τώρα, manual είσαι?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μην ξαχασω να πω συγχαρητηρια στον ratanplan που ειναι ο καινουριος μοντ..και στον Ωασγτι πως αν σοβαρευετι λιγο κι αυτος θα καταφερει να γινει μοντ που τοσο καιρο ονειρευεται..Τι πίνεις εκεί στο Ναύπλιο;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μην ξαχασω να πω συγχαρητηρια στον ratanplan που ειναι ο καινουριος μοντ..και στον Ωασγτι πως αν σοβαρευετι λιγο κι αυτος θα καταφερει να γινει μοντ που τοσο καιρο ονειρευεται..
Τι πίνεις εκεί στο Ναύπλιο;
Τσάι.
-
Το Βοσπορο...
-
ναι, manual
-
ναι, manualΕ λογικά με έχεις τότε, είναι σειριακό το τριμπούρδελο (ΤΜ ποπολάρος)
-
Θοδωρα να την χαίρεσαι, με το καλό να την καμαρώσεις αύριο.
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μην ξαχασω να πω συγχαρητηρια στον ratanplan που ειναι ο καινουριος μοντ..και στον Ωασγτι πως αν σοβαρευετι λιγο κι αυτος θα καταφερει να γινει μοντ που τοσο καιρο ονειρευεται..Ξεχνάς ότι έχω ήδη θητεία mod από άλλο forum (όταν εσύ πήγαινες εγώ γυρνούσα ), οπότε ευχαριστώ δεν το ξανακάνω το λάθος. Αντίθετα, ο Στέλιος θα ήθελα να γίνει mod. Έχουμε κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς από παλιά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ναι, manual
Ε λογικά με έχεις τότε, είναι σειριακό το τριμπούρδελο (ΤΜ ποπολάρος)
Μη φας για 10 μερες τιποτα,βγαλε ρεζερβες νερα,λαδια τριγωνα ΟΛΑ απο το πορτ μπαγκαζ,βαλε 40 πιεση,βγαλε ραδιαφωνα σιντια κλειδια ,καποτες,χαρτια,μπρελοκ τσιγαρα απ το ντουλαπακι και οταν πατησεις τον δημητρη να το λες και στα εγγονια σου..
Vasgti κανε μας τη χαρη,αλλα μας ελεγες προχτες...
-
Κουφαλίτσα pasxo αντε μην ξεθάβω logs τώρα... Μια ζωή αυτά που θες εσύ τα φορτώνεις στους άλλους. Εχω και μάρτυρες τον σκύλο και το Kid λέμε...
-
+1 στον Παρασκευά.
-
Προσπαθώ να φανταστώ, τι θα είχε γίνει, αν υπήρχε, επί των εποχών Γαβριήλ vs Ολων, αυτή η ειδοποίηση 'Εχει υπάρξει και άλλη δημοσίευση...' στο Φόρουμ!!
Pub - σουβλατζίδικο [#24]