-
(έκανα edit για διευκρινήσεις)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Pasxos Ουστ
Δεν πίνω και πολύ αλκοολ..
Ουρτ ειναι το σωστο.. Τι να κανω αφου το θεωρω αηδια..
Μάλλον δεν ξέρεις να τρώς...
Το καλύτερο φαϊ! -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εμενα μου αρεσει που εδω και μια εβδομαδα εχουν κανει την εμφανηση τους τα πρωτα τουριστακια στο Ηρακλειο.
Ναι, είναι ακριβώς όπως τα σαλιγκάρια... Όπως αυτά βγαίνουν όταν σταματάει η βροχή, έτσι και αυτοί λές και έχουν κεραίες και μυρίζονται τον καιρό, και ποτέ δεν κάνουν λάθος!
Εμένα μ'αρέσει που τους καθοδηγείς να πάνε κάπου, και πάντα χάνονται και ξαναγυρίζουν πάλι πίσω...α) ζητανε οδηγιες απο γυναικα.....
β) οποτε αυτη η γυναικα δινει οδηγιες τα τουριστακια γυρνανε πισω χαμενα...
-
Στέλιο και εγώ την ψυλιάζομαι την δουλειά πως έτσι έγινε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμενα μου αρεσει που εδω και μια εβδομαδα εχουν κανει την εμφανηση τους τα πρωτα τουριστακια στο Ηρακλειο.
Ναι, είναι ακριβώς όπως τα σαλιγκάρια... Όπως αυτά βγαίνουν όταν σταματάει η βροχή, έτσι και αυτοί λές και έχουν κεραίες και μυρίζονται τον καιρό, και ποτέ δεν κάνουν λάθος!
Εμένα μ'αρέσει που τους καθοδηγείς να πάνε κάπου, και πάντα χάνονται και ξαναγυρίζουν πάλι πίσω...α) ζητανε οδηγιες απο γυναικα.....
Δεν θα το σχολιάσω, γιατί θα παινευτώ και δεν μ'αρέσει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
+1
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
+1
+v@silis=amateur
-
Στελιο πες στους φιλους σου οτι το χουν παρακανει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eρήμωσε η pub!
Eπόμενο είναι,με τον pasxo υπεύθυνο,ποιός να μπει πλέον και τι να κάνει.Με μενα υπευθυνο και τον drdino σερβιτορο εχει γνωρισει τις πιο ενδοξες εποχες της η παμπ.Μην κοιτας που πλεον το μαγαζι εχει ζιζανια..
Προσυπογράφω.
(Πασχάλη δε σε βρίζω. Ότι συμφωνώ λέω. )
-
Ουρτα.
-
+1 @ τάζιο. Η κατάσταση πλέον είναι απάλευτη στην παμπ..
Χρειαζόμαστε σοβαρό πορτιέρη. -
-
-
-
Πολύ μαυρίλα ρε άδη, σκιάχτηκα
-
skunk anansie...http://www.youtube.com/watch?v=xEp8yJPj ... re=related
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:sleep:Eδώ μπορείς να ακούσεις για την αισθητική του σύγχρονου πεζογραφικού νεορεαλισμού. Πολύ ενδιαφέρον, θα σε ξαγρυπνήσει!
-
-
Pub - σουβλατζίδικο [#24]