-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
πουροζ
-
Καλημέρα... κοιμάμαι από χθες στις 7 το απόγευμα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλημέρα... κοιμάμαι από χθες στις 7 το απόγευμαΔεν είναι καλό αυτό να το κοιτάξεις!
Υπναρά....
-
Σας αγαπώ
-
-
Nαι λες και δεν το ξεραμε οτι εισαι γκει...Ρε μπας και ειχες την πρωτη σου εμπειρια και κανεις ετσι;
-
Θα πάω να πετάξω αϊτό πήρα ένα 12 ευρώ και 2,5 η ουρά και 1,5 το κάθε κουβάρι σπάγκο. Μ'έκλεψε ο πούστης! Πω πω
-
Του βαζελα πηρες;Γι αυτο σε εκλεψε...
-
όχι ρε, ένα πολύχρωμο !!! πήρα ένα γάβρικο του αδερφού μου δώρο αλλά το πρωί δεν είχε αέρα και τώρα έχει δουλειά και δε μπορεί να πάει να τον σηκώσει
-
Μπορεις να τον στειλεις σε μενα..θα ναι σιγουρα καλυτερος απ τον δικο σου..
-
καλημέρα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλημέρα... κοιμάμαι από χθες στις 7 το απόγευμαδεν ξέρεις ότι 'ο ύπνος τρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια' ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σας αγαπώερωτευμένε μου εσύ...........
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Καλημέρα... κοιμάμαι από χθες στις 7 το απόγευμα
Δεν είναι καλό αυτό να το κοιτάξεις!
Υπναρά....
Καλά, πήγαινε κι εσύ διήμερη εκδρομή με 25 προσκοπάκια και θα σου πω εγώ πόσο θα κοιμηθείς μετά
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θα πάω να πετάξω αϊτό πήρα ένα 12 ευρώ και 2,5 η ουρά και 1,5 το κάθε κουβάρι σπάγκο. Μ'έκλεψε ο πούστης! Πω πω12 ευρώ; Από που;
Δε σου γράφω το μέσο κόστος των χαρταετών (ανάλογα τη διάμετρο) γιατί θα πηδήξεις από το μπαλκόνι.
-
-
Ωραίος, Τράβ...και του χρόνου!
-
Ευχαριστώ
Εχει και αύριο..πρόγραμμα
-
Ασε τους χαρταετους και γραψε τιποτα για την αλφα βαλε και καμια φωτο μας εχεις σκασει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ασε τους χαρταετους και γραψε τιποτα για την αλφα βαλε και καμια φωτο μας εχεις σκασει..κάτσε ρε να αλλάξω λάδια να το πάρω και καμια φωτο από κάτω Τα έχω παραγγείλει από την Τετάρτη στο Λαμπριανίδη και ακόμα γμτ!!
Pub - σουβλατζίδικο [#24]