-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω τα βλεπω ολα
Εσυ να προσεχεις γιατι απο παρασκευη μεχρι τριτη θα μαι Αργος και μπορει να κατεβω καμια Τριπολη να σου ραψω ενα κοστουμι...
Τρεμω τωρα.δεν φαινεται αλλα τρεμω!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τι πρόβλημα υπάρχει να σας το λύσω...στα quote φαίνεται;;
να ξέρω αν αξίζει τον κόπο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Το παρέλαβες το HTC πρόεδρε? Έχω χάσει επειδόδεια...
-
πώς τα καταφέρνετε βρε παιδιά έτσι που έγινε?
τόσες και τόσες ιστοσελίδες βλέπω κ φτιάχνω αλλά αυτό πρώτη φορά με πονάει το κεφάλι μου μετά από λίγο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:ysterical: >>Εγω τα βλεπω ολαΕσυ να προσεχεις γιατι απο παρασκευη μεχρι τριτη θα μαι Αργος και μπορει να κατεβω καμια Τριπολη να σου ραψω ενα κοστουμι...
Τρεμω τωρα.δεν φαινεται αλλα τρεμω!
Δεν έχεις και άδικο. Λίγο είναι να γεμίσουν οι δρόμοι στην περιοχή σου λάδια και να μην ξέρεις που πατάς;
-
- στον Vasgti.
-
Μεγαλη η χαρη του 4TF.... Μεχρι και group στο facebook
-
Πλάκα κάνεις...
-
Οχι κυριε,γιατι να κανει πλακα; Μπες και δες με τα ματια σου..
Στους κυριους bill33 και pjathan τι να απαντησει κανεις...πελοποννησιοι που δεν ειναι απο Πατρα ΟΥΤΕ ΚΑΝ απο ενα Ναυπλιο πχ.. Τι περιμενεις...
-
Βάγκνερ σε πέτυχα στο άσχετο στο f/b
-
Ρε παιδια χωρις πλακα...με το νεο φορουμ οχι να γραψω δεν μπορω...ουτε να διαβασω καλα καλα.....δεν μου κανει κεφι να κανο λογκ-ιν.....τουλαχιστον λετε να το εχει παθει και αλλο ενα μελος του φορουμ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια χωρις πλακα...με το νεο φορουμ οχι να γραψω δεν μπορω...ουτε να διαβασω καλα καλα.....δεν μου κανει κεφι να κανο λογκ-ιν.....τουλαχιστον λετε να το εχει παθει και αλλο ενα μελος του φορουμ?Κουράγιο Στέλιο, εγώ το συνήθησα.......
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια χωρις πλακα...με το νεο φορουμ οχι να γραψω δεν μπορω...ουτε να διαβασω καλα καλα.....δεν μου κανει κεφι να κανο λογκ-ιν.....τουλαχιστον λετε να το εχει παθει και αλλο ενα μελος του φορουμ?Ελα μωρέ συνήθεια είναι, τουλάχιστον πάει αεροπορία και δεν κολλάει
-
Είστε αρκετά κάγκουρας; I dont thing so!
Είναι έτσι το εργαλείο; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πλάκα κάνεις...Δεν κανω πλακα Εγω γραφτηκα κιολας
-
Καλά, φοβερός! Εμένα μ' αρεσει, δεν θα το έφτιαχνα βέβαια, ούτε θα το αγόραζα έτοιμο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι κυριε,γιατι να κανει πλακα; Μπες και δες με τα ματια σου..Στους κυριους bill33 και pjathan τι να απαντησει κανεις...πελοποννησιοι που δεν ειναι απο Πατρα ΟΥΤΕ ΚΑΝ απο ενα Ναυπλιο πχ.. Τι περιμενεις...
Και από πότε είναι Πελοποννήσιοι οι Πατρινοί;
Ακόμα περιμένω τη μπύρα,με σαλιγκάρι να ερχόταν θα είχε φτάσει τώρα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Και από πότε είναι Πελοποννήσιοι οι Πατρινοί;
Ακόμα περιμένω τη μπύρα,με σαλιγκάρι να ερχόταν θα είχε φτάσει τώρα.
1ον:Οι πυργιωτες αμα ειναι ετσι ανηκουν στην Κρητη....
2ον:Με σαλιγκαρι ερχεται.. 3,5αρι.. Μονο που θελει ενα σερβισακι..
-
Πασχάλη πιάσε ένα σάμαλι ρε.
-
Τι λες ρε;Αφου το τελευταιο το φαγες πριν ενα μηνα...που θες να βρω σαμαλι;
Pub - σουβλατζίδικο [#24]