-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
5 ημέρες Χ 12 ώρες + 1ημέρα (Σάββατο) Χ 8 = 68 ώρες την εβδομάδαΊδιες ώρες δουλεύω..
-
τι ωρες ειναι αυτες ρε παιδια... και ποτε κοιμαστε, σα να λεμε!
-
Εγώ μπορώ να παρηγοριέμαι που πάνω από 35 ώρες δεν θα δουλεύω σίγουρα;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εγώ μπορώ να παρηγοριέμαι που πάνω από 35 ώρες δεν θα δουλεύω σίγουρα;Φυσικά. Ασε τον μ@λακα (τον όποιο μ@λακα) να δουλεύει περισσότερες γιατί δεν θα φτάνουν τα λεφτά...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φυσικά. Ασε τον μ@λακα (τον όποιο μ@λακα) να δουλεύει περισσότερες γιατί δεν θα φτάνουν τα λεφτά...
Πλέον τα λευτά σε μία μεση οικογένεια, εαν δουλυει ο ένας από τους δύο κακά τα ψέματα δεν φτάνουν με την καμία...
-
Φυσικά. Ασε τον μ@λακα (τον όποιο μ@λακα) να δουλεύει περισσότερες γιατί δεν θα φτάνουν τα λεφτά...
Πλέον τα λευτά σε μία μεση οικογένεια, εαν δουλυει ο ένας από τους δύο κακά τα ψέματα δεν φτάνουν με την καμία...
Άλλο γράφω... Εσύ θα δουλεύεις τις 35 ώρες σου για το 1000άρικο + κάτι ψιλά (σε επιδόματα) κι αυτός θα δουλεύει τις...70 ώρες του για τα υπόλοιπα ...
Και οι δύο θα δουλευουν, απλά ο ένας το διπλάσιο και φυσικά θα πρέπει να βοηθά και στο σπίτι...
Μην μου πεις πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο, είναι το συνηθισμένο σε πληροφορώ...Τώρα, ποιον συμφέρει κι αν αρχίσει καμιά ταξικο-φυλετική πάλη ξανά επ' αυτού, ίδωμεν!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άλλο γράφω... Εσύ θα δουλεύεις τις 35 ώρες σου για το 1000άρικο + κάτι ψιλά (σε επιδόματα) κι αυτός θα δουλεύει τις...70 ώρες του για τα υπόλοιπα ...
Και οι δύο θα δουλευουν, απλά ο ένας το διπλάσιο και φυσικά θα πρέπει να βοηθά και στο σπίτι...
Μην μου πεις πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο, είναι το συνηθισμένο σε πληροφορώ...Τώρα, ποιον συμφέρει κι αν αρχίσει καμιά ταξικο-φυλετική πάλη ξανά επ' αυτού, ίδωμεν!
Δεν είπα ότι δεν συμβαίνει, το αντίθετο...
Όσον αφορά τη δική μου οικογένεια πάντως, ο πατέρας μου δούλευε ακριβώς διπλάσιες ώρες από την μητέρα μου και έπαιρνε ακριβώς τα ίδια λευτά. Τώρα που πήρε σύνταξη της ρίχνει 41 ευρώ... -
Δεν είπα ότι δεν συμβαίνει, το αντίθετο...
Όσον αφορά τη δική μου οικογένεια πάντως, ο πατέρας μου δούλευε ακριβώς διπλάσιες ώρες από την μητέρα μου και έπαιρνε ακριβώς τα ίδια λευτά. Τώρα που πήρε σύνταξη της ρίχνει 41 ευρώ...Πάντως, στην οικογένεια οι ώρες εργασίας πρέπει να είναι ίδιες ΚΑΙ για τους δύο: αν ένας δουλεύει περισσότερο ΕΚΤΟΣ σπιτιού, τότε ο άλλος θα δουλεύει περισσότερο ΕΝΤΟΣ.
Οχι τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου ...δικά μου!
Ισότητα σωστά; -
Ο Vasgay συνεχιζει να κανει καλα τη δουλεια του εδω μεσα..
-
Εγώ μπορώ να παρηγοριέμαι που πάνω από 35 ώρες δεν θα δουλεύω σίγουρα;νατα τα μπλουτούθια φανερώνονται
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Vasgay συνεχιζει να κανει καλα τη δουλεια του εδω μεσα..από σένα που δεν κάνεις τπτ
-
Εχουμε κι αλλες δουλειες κυριε... Βλεπω κι εσυ μας χαλας τη δουλεια παντως....
-
-
Σπέρα......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Youtube VideoΕίναι σαν να μιλάει ο Πασχάλης για κόντρες ότι τους τσαγιάζει όλους και στη δίπλα στήλη να έχει βιντεάκια που τον προσπερνάνε όλοι σαν σταματημένο...
-
Ωραιος ο μητσος...
Vasgay τι να σουτ κανω επρεπε να σουν τη δευτερα στο χωριο να με βλεπες με το φωτεινελη.. Κουλατζα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωραιος ο μητσος...Vasgay τι να σουτ κανω επρεπε να σουν τη δευτερα στο χωριο να με βλεπες με το φωτεινελη.. Κουλατζα.
Ναι να έβλεπα τον Φωτεινέλη που το κούρεψε χειρότερα και από τον σκύλο.
-
Ε οχι και σαν το σκυλο ρε μλκ...αυτος το κουρεψε στη στην τριτη ο edit [kouk]δε μπορει να καρφωσει 4η.Ειναι το μονιμο προβλημα του.(εκτος απ την βλακεια που τον δερνει).
-
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!
Όσο φίλοι κι αν αισθάνεστε, διαβάζουν και άλλοι.
Πασχάλη, κάνε edit την δημοσίευσή σου και απέφυγε τέτοιες εκφράσεις στο μέλλον.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
5 ημέρες Χ 12 ώρες + 1ημέρα (Σάββατο) Χ 8 = 68 ώρες την εβδομάδαώρε πούστη μου πρώτη φορά τα υπολόγισα και φρίκαρα!
Πρέπει κάτι να κάνω να ξεκολλήσω!!!
Μήπως να έβρισκα μια δεύτερη δουλειά;;
εγω ειχα το ιδιο ωραριο αλλα το σαββατο δουλευα 6 ωρες....με περνας για 2¨
Pub - σουβλατζίδικο [#24]