-
Καλημερα!! Τι να προσφερουμε?? Καφεδακι με μπουγατσα? Ή κατευθειαν στα βαρια?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Καλημερα!! Τι να προσφερουμε?? Καφεδακι με μπουγατσα? Ή κατευθειαν στα βαρια?Τίποτα να φάμε δεν έχει; Με έχει ταράξει το στομάχι...
-
Καλημερα!
-
Καλησπερα !
Πω πω , φαρμακοποιε βρισκω τη γνωμη σου για την ονομασια του μαγαζιου με τις κρεπες πολυ σωστη
Αν και εχεις περιθωριο αυξησηςΕχουμε καποια συγγενεια αναμεσα σε Σαξον (μον αμι ) και φαρμακοποιου ?
-
Απ'οσο γνωριζω...οχι
-
Αμπαρθιανοι και οι δυο .
Μεχρι πριν λιγο νομιζα οτι εσυ εισαι , συνηθως κοιταω τα αβαταρ για να καταλαβω ποιο μελος λεει κατι .
-
Το μεγαλο ειναι το δικο μου...
Το μικρουλι ειναι του φαρμακοποιου...
Εγω επισης εχω και τη πουνταρα μου υπογραφη....
-
Τελικα το εδωσα πισω το Χοντα..μαλακια αυτοκινητο.Δεν παει βημα...παω στο Σαρακακη και του λεω οτι ειναι χρεπι ολκης και ο πωλητης μου λεει οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο ενω εγω του απανταω οτι στα ιδια λεφτα και λιγοτερα επαιρνα το corsa opc που ειναι και οπελ να ουμ και δεν καιει τοσο και στριβει και καλυτερα γιατι ειναι ευρωπαικο και οχι ιαπωνικο χρεπι σαν το σιβικ που εμπαινα στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ και νομιζα οτι θα πεταχτω ευθεια στο καφαο του ΟΤΕ πανω στο δρομο εκει διπλα στη σταση του Χ40 οπως παμε για Careffour αλλα παλι καλα που δεν το πιεσα και πολυ γιατι θα σπαγε κανα μοτερ με τα τερτιπια που μου κανε σταματα ξεκικα το χε πιασει ενας λοξιγγας αλλοτινο πραμα λες και ειχα απο πισω το bravo να το 'σπρωχνει' ασε που σε καθε φαναρι μου την επεφτε το καθε σαξοραλλο φπε και τα @@ του 18χρονου μεσα φουσκωναν σαν το κεφαλι του ratanplan οταν δει βυζια οπότε λεω bravo κι αγιος ο θεος τουλαχιστον να το ευχαριστιεμαι κι οχι να παταω γκαζι και μεχρι να πιασω 140 να αναβω 3 lucky Strike κι απο πανω να χω το 18χρονο να μου λεει που πηγαν τα χαμενα μεγαλεια μου,αυτο ακριβως τιποτ αλλο.
-
Προχθές ήταν η Πρωταπριλιά....
Έγραψε ποστ χωρίς έστω ένα emoticon και περιμένει να τον πιστέψουμε κιόλλας....
-
Εμένα μ'αρέσει που του έλεγαν και καλορίζικο κιόλας
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αυτο ακριβως τιποτ αλλο. -
Pasxο άσε τα @@ του παπά, δεν είναι για σένα. (όταν στα 'λεγα, μου πες κοψε φιλία. )
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αυτο ακριβως τιποτ αλλο.
-
Πάσχος on fire!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Έγραψε ποστ χωρίς έστω ένα emoticon και περιμένει να τον πιστέψουμε κιόλλας.... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Πειτε μου τι θελετε και το στελνω με το παιδι σπιτι σας
Μία κρέπα με nutella και μπισκότο, χωρίς μπανάνες...
Την επόμενη φορά που θα πας και σε κανα Everest για σάντουιτς άρχισε να του λες θέλω ζαμπον, τυρί, μπέϊκον, μαγιονέζα, χωρίς αυγό, χωρίς μουστάρδα, χωρίς ντομάτα και ότι άλλο έχει έξτρα...
-
Θα φαμε ξυλο Πασχο-σαν!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα φαμε ξυλο Πασχο-σαν!!Μη φοβασαι ρε,καθαριζω εγω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
..................ασε που σε καθε φαναρι μου την επεφτε το καθε σαξοραλλο φπε και τα @@ του 18χρονου μεσα φουσκωναν σαν το κεφαλι του ratanplan οταν δει βυζια ............ -
Εγω αναρωτιεμαι ποτε θα παρεις ενα αμαξι που θα μπορεις εστω να εισαι διπλα μου....γιατι να περασεις δεν το βλεπω
Pub - σουβλατζίδικο [#24]