-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φίλε γιάννηπόλο, πώς πήγε το επαγγελματικό ραντεβού?
τπτ το ιδιαίτερο, καθαρά τυπικό, ειπαμε τι θα κάνουμε και μετά περι ανέμων και υδάτων.2 ώρες πρέπει να πω κράτησε.
Το άρωμα δεν βοήθησε να πάει σε άλλο επίπεδο το ραντεβου ε? Κρίμα..
όχι δυστυχώς και είχα βάλει ένα που μου άρεσε, adidas νομίζω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:ysterical:Οχι ρε συ.....πλακα κανεις!!!!!!
Καθόλου, στο λόγο μου.
Έχουν περάσει μια μούτζα χρόνια κ το θυμάμαι ακόμα. Αν τον πετύχω ποτέ στο δρόμο μου... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
:ysterical:
Οχι ρε συ.....πλακα κανεις!!!!!!
Καθόλου, στο λόγο μου.
Έχουν περάσει μια μούτζα χρόνια κ το θυμάμαι ακόμα. Αν τον πετύχω ποτέ στο δρόμο μου...Πρόσεξε τι θα κάνεις, μπορεί να του αρέσει.
-
Άρεσε σε όλους τους άντρες που γνωρίζω. Όποτε βγαίναμε αντροπαρέα, **όλο 'ρε πούστη μου, τι γ@μηστερό άρωμα είναι αυτό;' μου έλεγαν όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί. **Μια φορά δεν αντεξα και ρώτησα μια φίλη μου πως της φαίνεται. Με μύρισε για λίγο και απάντησε 'ε, καλό'. Από τότε, έμαθα: Αφήνω τις γυναίκες να μου παίρνουν αρώματα. Μια φορά κώτσος, όχι πιά.
-
Ρε χωρις πλακα εχω λιωσει στο γελιο
Παντως το γυναικειο δειγμα που πηρες ηταν πολυ μικρο...αν ρωτουσες καμια 10ρια μπορει οι 9 να σου λεγανε οτι ειναι φοβερη!
Αν και γενικα εχω ακουσει οτι ολα τα αρωματα δεν μυριζουν το ιδιο ωραια σε ολους.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Tελικά τις γυναίκες εξιτάρει η Bvlgari απ'ότι καταλαβαίνω εε?Αρα δε φοράμε ότι αρέσει σε μας
Το Bvlgari Aqva ξετρελλαίνει τις γυναίκες και δεν το λέω εγώ που ούτως ή άλλως φοράω αντρικά, όλες οι φίλες μου θεωρούν τα Bvlgari κορυφή, και το συγκεκριμένο κορυφαίο.
@ililias: Όχι, δεν πρέπει να αφήνεται τις γυναίκες να σας αγοράζουν αρώματα. Δεν ξέρουν γρι από αντρικά αρώματα, και όταν πολλές φορές φίλες μου, θέλουν να πάρουν άρωμα είτε σε φίλους είτε στο γκόμενό τους, διαλέγουν κάτι τελείως άκυρα... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...Αν και γενικα εχω ακουσει οτι ολα τα αρωματα δεν μυριζουν το ιδιο ωραια σε ολους.Σωστό, αλλά αυτό σ' εμένα μια χαρά μύριζε.
Μόνο που το γούσταρε λάθος τάργκετ γκρούπ, κατάλαβες; -
γυναικες ειπε ρε συ οχι παιδακια
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Tελικά τις γυναίκες εξιτάρει η Bvlgari απ'ότι καταλαβαίνω εε?
Αρα δε φοράμε ότι αρέσει σε μας
Το Bvlgari Aqva ξετρελλαίνει τις γυναίκες και δεν το λέω εγώ που ούτως ή άλλως φοράω αντρικά, όλες οι φίλες μου θεωρούν τα Bvlgari κορυφή, και το συγκεκριμένο κορυφαίο.
@ililias: Όχι, δεν πρέπει να αφήνεται τις γυναίκες να σας αγοράζουν αρώματα. Δεν ξέρουν γρι από αντρικά αρώματα, και όταν πολλές φορές φίλες μου, θέλουν να πάρουν άρωμα είτε σε φίλους είτε στο γκόμενό τους, διαλέγουν κάτι τελείως άκυρα... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...
εσύ πρέπει να είσαι πολύ 'baby doll' πάντως
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Tελικά τις γυναίκες εξιτάρει η Bvlgari απ'ότι καταλαβαίνω εε?
Αρα δε φοράμε ότι αρέσει σε μας
εσύ πρέπει να είσαι πολύ 'baby doll' πάντως
Γιατί το λες αυτό;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...Για να τις ρωτήσουμε, πρέπει να το φοράμε.
Για να το φοράμε, πρέπει να το αγοράσουμε.
Με τις τιμές που έχουν, για τέτοιες δοκιμές είμαστε τώρα;
Τις αφήνω, λοιπόν, να μου το πάρουν μόνες τους, να έχουν και την ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Σε πληροφορώ ότι όσα αρώματα μου έχει πάρει η 'έτσι' μου, όλα 'καταπληκτικά' βρίσκει ότι μου πάνε. -
... Απλά ρωτήστε τις διακριτικά αν τους αρέσει...
Για να τις ρωτήσουμε, πρέπει να το φοράμε.
Για να το φοράμε, πρέπει να το αγοράσουμε.
Με τις τιμές που έχουν, για τέτοιες δοκιμές είμαστε τώρα;
Τις αφήνω, λοιπόν, να μου το πάρουν μόνες τους, να έχουν και την ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Σε πληροφορώ ότι όσα αρώματα μου έχει πάρει η 'έτσι' μου, όλα 'καταπληκτικά' βρίσκει ότι μου πάνε.Αυτή βρίσκει... Εσύ; Οι άλλες; Οι άλλοι;
-
Από τότε, έμαθα: Αφήνω τις γυναίκες να μου παίρνουν αρώματα.Πάρε τον ratanplan μαζί σου να σου ψωνίσει άρωμα. Το ίδιο κάνει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Από τότε, έμαθα: Αφήνω τις γυναίκες να μου παίρνουν αρώματα.
Πάρε τον ratanplan μαζί σου να σου ψωνίσει άρωμα. Το ίδιο κάνει.
Αν για εσενα κανει το ιδιο ο αντρας και η γυναικα μαλλον εισαι Bi οποτε συγνωμη που σε ειπα gay
-
ρε αυτο το αστείο με τους γκέι δεν το χετε βαρεθεί ακόμα;
-
Μα δεν ειναι αστείο, ο σκύλος είναι πράγματι gay και προσπαθεί να κρύψει την ομοφυλοφιλία του ρίχνοντας λάσπη στους άλλους.
Δες όμως την υπογραφή του Πάσχου και θα καταλάβεις.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ρε αυτο το αστείο με τους γκέι δεν το χετε βαρεθεί ακόμα;+1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1
guess not..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1