-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και ομως η audi βγαζει καλυτερα αμαξια.ποιο audi ειναι καλλυτερο απο bmw ? γενικα οχι μονο για τους ελληνικους δρομους!
-
το ΤΤ δηλαδη σε τι ειναι χειροτερο απο μια Ζ4 περα απο τη πισω κινηση?
-
?
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ΤΤ δηλαδη σε τι ειναι χειροτερο απο μια Ζ4 περα απο τη πισω κινηση?ε σε αυτο!!!! απλα το tt πιο πολυ cruiser ειναι παρα roadster!! με την τετρακινηση αποκτα ενα δικο του χαρακτηρα δεν λεω αλλα και η αναλογια βαρους 50-50 στον καθε αξωνα της bmw ειναι βασικο για μια σπορ συμπεριφορα!!συν η αισθηση του τιμονιου που ειναι απο αλλο πλανητη στην bmw
απο επιδoσεις ειναι παρα πολυ καλο το tt με πολυ καλους κινητηρες !! οπως φυσικα και η bmw !1
για την ελληνικη πραγματικοτητα καλλυτερο ειναι το tt quatro γενικα ομως καλλυτερη ειναι h bmw ...παντου .ακομα και στην σχεδιαση!! αυτη η μεγαλη μουρη μπροστα με τρελαινει!!! γνωμη μου!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ε σε αυτο!!!! απλα το tt πιο πολυ cruiser ειναι παρα roadster!! με την τετρακινηση αποκτα ενα δικο του χαρακτηρα δεν λεω αλλα και η αναλογια βαρους 50-50 στον καθε αξωνα της bmw ειναι βασικο για μια σπορ συμπεριφορα!!συν η αισθηση του τιμονιου που ειναι απο αλλο πλανητη στην bmw
απο επιδoσεις ειναι παρα πολυ καλο το tt με πολυ καλους κινητηρες !! οπως φυσικα και η bmw !1
για την ελληνικη πραγματικοτητα καλλυτερο ειναι το tt quatro γενικα ομως καλλυτερη ειναι h bmw ...παντου .ακομα και στην σχεδιαση!! αυτη η μεγαλη μουρη μπροστα με τρελαινει!!! γνωμη μου!!http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 74cf1611ae
και δεν εχει βγει καν ακομα το TT-RS που ναι στα ιδια αλογα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε σε αυτο!!!! απλα το tt πιο πολυ cruiser ειναι παρα roadster!! με την τετρακινηση αποκτα ενα δικο του χαρακτηρα δεν λεω αλλα και η αναλογια βαρους 50-50 στον καθε αξωνα της bmw ειναι βασικο για μια σπορ συμπεριφορα!!συν η αισθηση του τιμονιου που ειναι απο αλλο πλανητη στην bmw
για την ελληνικη πραγματικοτητα καλλυτερο ειναι το tt quatro γενικα ομως καλλυτερη ειναι h bmw ...παντου .ακομα και στην σχεδιαση!! αυτη η μεγαλη μουρη μπροστα με τρελαινει!!! γνωμη μου!!http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 74cf1611ae
Βλέπω κάτι λάθος??? 7 δευτερόλεπτα στο Ring ταχύτερη η Ζ3Μ από το TT-S
-
αυτο το BMW παντως ειναι σκετη αηδια,πολυ μαπα σχεδιο.
-
στο track perfomance γιατι αυτη η τεραστια διαφορα????? α και ειναι η πρωτη z4 .... η καινουργια κατι θα λεει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυτο το BMW παντως ειναι σκετη αηδια,πολυ μαπα σχεδιο.απο σχεδιαση πασχει!!! οντως ..η καινουργια ομως ειναι καλλονη!!! bond....james bond
-
μπορει να ειναι καλο σαν αμαξι αλλα το σχημα της ειναι γελοιο.αθλιο.
-
Θεωρω οτι η AUDI εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα και σε κινητηρες και σε 'πρεστιζ' εμφανιση και τουλαχιστον ειναι ισαξια της bmw!
Προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ η AUDI !
O γειτονας πηρε το r8 περι τα 210 χιλ με φουλ extra σε κοκκινο και ειναι πραγματικα και 460 αλλογα και ομορφο!
Αλλα κατι εχει γινει και δεν τον βλεπω να το χαιρεται! ,,, -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βλέπω κάτι λάθος??? 7 δευτερόλεπτα στο Ring ταχύτερη η Ζ3Μ από το TT-S
με 270 αλογα, οχι 340 μολις ερθουν θα 340 θα γινει το σωστο σκηνικο..
7 δευτερα στο ring δεν ειναι τιποτα και μιλαμε απλα για ενα S οχι RS κοντρα σε μια Μ..το οποιο ειναι και σαφως φθηνοτερο
τα πραγματα αλλαξαν η audi εδω και καιρο εχει παψει να ειναι πελατης της bmw και κοντραρεται μαζι της στα ισια (εστω και με χειροτερα τιμονια)
-
ε το πραμα κατα εκει παει!!! απλα να περιμενουμε και την καινουργια z4 m τιμονι ,αναλογια βαρους ,αισθηση ,και πισω κινηση κανει την διαφορα!!! στα χαρτια!!!! τωρα στην ελληνικη πραγματικοτητα το tt ειναι παρα πολυ καλο!
m3 vs rs4 winner m3
740 vs Α8 winner 740
320 vs A4 winner 320 σε αισθηση σε ολα τα αλλα TO A4
530 vs A6 winner 530 (γνωμη μου)
χ3 vs Q5 winner ΦΥΣΙΚΑ Q5
tt vs z4 winner z4 !!!1
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ -
στο track perfomance γιατι αυτη η τεραστια διαφορα????? α και ειναι η πρωτη z4 .... η καινουργια κατι θα λεειη καινουρια δεν υπαρχει ακομα για να συγκρινουμε ..αν και πιστευω οτι ειναι λαθος να την βγαλουν cc λογω ανουσιου βαρους.
μου αρεσε που η παλια εβγαινε ειτε κουπε ειτε με κουκουλα (βασικα μου αρεσε το κουπε τι cc και μ@λακιες ) -
Μου αρέσει η Ζ3 Coupe....
Θεωρείται φετιχισμός αυτό ή απλά ανωμαλία; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μου αρέσει η Ζ3 Coupe....
Θεωρείται φετιχισμός αυτό ή απλά ανωμαλία;Οχι ειναι αψογο!
-
η αναλογια βαρους 50-50 στον καθε αξωνα της bmw ειναι βασικο για μια σπορ συμπεριφορα!!συν η αισθηση του τιμονιου που ειναι απο αλλο πλανητη στην bmwΣτην Ζ4 από άλλο πλανήτη δεν ξέρω αν είναι η αίσθηση, σίγουρα είναι από PlayStation όμως.
τα πραγματα αλλαξαν η audi εδω και καιρο εχει παψει να ειναι πελατης της bmw και κοντραρεται μαζι της στα ισια (εστω και με χειροτερα τιμονια)
Απάντησα παραπάνω για αυτό που σε δυσαρεστεί στην Audi, μάλλον όχι τόσο πια θα έλεγα...
η αναλογια βαρους 50-50 στον καθε αξωνα της bmw ειναι βασικο για μια σπορ συμπεριφορα!!συν η αισθηση του τιμονιου που ειναι απο αλλο πλανητη στην bmw
Το τέλειο ζύγισμα για ένα πισωκίνητο είναι το 42-58 και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με μηχανή στο κέντρο.Το θεμα ειναι οτι τα κεντρομηχανα στο οριο ειναι απροβλεπτα σε σχεση με τα προσθιομηχανα πισωκινητα.
Το ιδανικό ζύγισμα για προσθιομήχανα είναι ο κινήτηρας να είναι πίσω από τον μπροστινό άξονα και εμπρός απο τα μπροστινά καθίσματα και το κιβώτιο στον πίσω άξονα. Με κατανομή 48-52.
Βέβαια όλα αυτά τα νούμερα είναι γενικότητες και πέρα από το απόλυτο βάρος σε κάθε άξονα(που τίποτα μα τίποτα δε λέει από μόνο του) παίζει σημαντικότερο ρόλο το ποσοστό του βάρους εντός των αξόνων, το κέντρο βάρους κλπ.....Ένα ξερό 50-50 που πετάει η BMW δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τροφή για κουβέντα από αδαής.... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
η αναλογια βαρους 50-50 στον καθε αξωνα της bmw ειναι βασικο για μια σπορ συμπεριφορα!!συν η αισθηση του τιμονιου που ειναι απο αλλο πλανητη στην bmw
Στην Ζ4 από άλλο πλανήτη δεν ξέρω αν είναι η αίσθηση, σίγουρα είναι από PlayStation όμως.
Απάντησα παραπάνω για αυτό που σε δυσαρεστεί στην Audi, μάλλον όχι τόσο πια θα έλεγα...
Το τέλειο ζύγισμα για ένα πισωκίνητο είναι το 42-58 και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με μηχανή στο κέντρο.Το θεμα ειναι οτι τα κεντρομηχανα στο οριο ειναι απροβλεπτα σε σχεση με τα προσθιομηχανα πισωκινητα.
Το ιδανικό ζύγισμα για προσθιομήχανα είναι ο κινήτηρας να είναι πίσω από τον μπροστινό άξονα και εμπρός απο τα μπροστινά καθίσματα και το κιβώτιο στον πίσω άξονα. Με κατανομή 48-52.
Βέβαια όλα αυτά τα νούμερα είναι γενικότητες και πέρα από το απόλυτο βάρος σε κάθε άξονα(που τίποτα μα τίποτα δε λέει από μόνο του) παίζει σημαντικότερο ρόλο το ποσοστό του βάρους εντός των αξόνων, το κέντρο βάρους κλπ.....Ένα ξερό 50-50 που πετάει η BMW δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τροφή για κουβέντα από αδαής....ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εχεις ρωτω εγω ο αδαης οχι κανενας αλλος ...??? θα ηθελα να μαθω γιατι νομιζεις οτι ξερω μονο απο platstation!!
AUDI vs BMW. Πώς θα κρίνατε συνολικά τις 2 εταιρίες???