-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γαλαζιο με ασπρη οροφη καθρεφτες και ζαντες ειναι γαματο! -
Ο After θα μας βγαλει ολους taurusΔηλαδη?
-
Ο taurus ειναι gay
-
Ο taurus ειναι gayΤον παιρνει ή τον δινει?
-
Τι θα γίνει με αυτά τα μικροσκοπικά γράμματα επιτέλους; Δεν διαβάζονται
-
στην pub ρεεεεεεεεεεε!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
στην pub ρεεεεεεεεεεε!Σιγα ρε, μου εβγαλες τα ματια με αυτα τα τεραστια fonts
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Tο ότι υπάρχουν άτομα με ΚΑΚΙΣΤΟ γούστο στο χρώμα του αυτοκινήτου που αγοράζουν ΔΕΝ σημαίνει ότι το όχημα είναι γυναικείο, θυληπρεπές, gay κλπ κλπ κλπ...Σωστός. πχ το παρακάτω:
[/img]
-
ratanplan
Άντε γαμήσου!
-
Τι κάνει ένα ανδρικό αμάξι (παραλλαγές τις γνωστής μαντινάδας)
όλα τα άλλα είναι για αδελφές και γυνάικεςα) ο σκύλος και τα κάγκελα το κάνουνε αμάξι
β) όπλα χασίσια και τα ζα το κάνουνε αμάξι
γ) η βργά και η ζωοκλοπή το κάνουνε αμάξι
δ) η βεργα πανω και τα ζα το κάνουνε αμαξι
ε) γυναίκες , χασίσια και τα ζα το κανουνε αμάξι
στ) όπλα γυναίκες και ποτά το κάνουνε αμάξι -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι βολικό επειδή λόγω ύψους δε βλέπεις τη γριούλα που μόλις πάτησες.Και βεβαίως λόγω μεγάλης διαδρομής ανάρτησης ούτε την καταλαβαίνεις κιόλας.
Πολύ σωστά.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Α μολις θυμηθηκα το απολυτο, οχι μονο γυναικειο, αλλα παιδικο οχημα
Daihatsu copen!!!!!! -
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
LANCIA Y. Καθαρά αυτοκίνητο γυναικείο. Γνώμη μου, βέβαια..
Περιμένω απάντηση-καταπέλτη απ' τον HighFidelity.
Εγώ την a-class θα λεγα.
*ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ! *
Λοιπόν, ναι , σαφώς θα υπάρχουν αντρικά ή γυναικεία αυτοκίνητα, από τη στιγμή που κάποιοι έχουν ανάγκη να ενισχύσουν τον ανδρισμό ή την θυλυκότητά τους...
Ποτέ βέβαια δεν αναζήτησα τέτοιους τρόπους ανάτασης του...ηθικού μου, αφού πάντα μια πίπ , είναι σαφώς πιο ευχάριστη, πιο οικονομική και πιο άμεση λύση, επιπλέον, δεν την βαριέσαι ποτέ, σε αντίθεση με ένα αυτοκίνητο!
Τέλος, τ'αυτοκίνητα μπορούν να χωριστούν σε πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες, ενώ πάντα υπάρχει και μια υποκειμενικότητα...
πχ το Ibiza είναι ένα αυτοκίνητο που έχει επίσης συγκεκριμένο target group (να μην τα ξαναλέμε, κι ανοίγουμε πάλι έριδες... ), που προσωπικά πάντα, θα προτιμούσα να κυκλοφορώ με ένα 'γυναικείο' Micra, παρά με ένα αντρικό ( ) Ibiza TopGun. Το τελευταίο το βρίσκω στα όρια του...αστείου!Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...
Τώρα, για να καταλάβω λίγο κάτι άλλο: ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι αντρικό ή όχι; Πχ γιατί είναι γυναικείο το Micra SR; Δεν είναι πολύ ταχύτερο από τα περισσότερα μικρά; Ακόμη και η δική μου η γριούλα το Υ, είναι εξαιρετικό τόσο σε κράτημα, όσο και σε επιδόσεις για την κατηγορία του, το ότι σου δίνει σαν μπόνους και την εμφάνιση , τον εξοπλισμό (alcadara included ), γιατί κάποιους τους...χαλάει;Πάντως, εγώ να συμφωνήσω μαζί μ'αυτούς που το θεωρούν το Y γυναικείο, ειλικρινά, όποτε μπήκε γυναίκα μέσα, ένιωσε πολύ οικεία...
Προφανώς κάποιους του ενοχλεί αυτό, γιατί προτιμούν να μπαίνουν μέσα άντρες, σωστά;
Ή μήπως όχι;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως, εγώ να συμφωνήσω μαζί μ'αυτούς που το θεωρούν το Y γυναικείο, ειλικρινά, όποτε μπήκε γυναίκα μέσα, ένιωσε πολύ οικεία...Προφανώς κάποιους του ενοχλεί αυτό, γιατί προτιμούν να μπαίνουν μέσα άντρες, σωστά;
Ή μήπως όχι;
RESPECT!!!
-
όλα είναι στο μυαλό..
όσοι έχουν αμφιβολίες για τον ανδρισμό τους, θα κρυφτούν πίσω απο δικαιολογίες για αντρικά ή γυναικεία αυτοκίνητα !
Επίσης και όσοι τρώνε το παραμύθι των διαφημήσεων οτι το τάδε αυτοκίνητο ταιριάζει σε όσους το έχουν μεγάλο (το εισόδημα, γιατί τελικά για το μαρούλι ενδιαφέρονται όλοι) και είναι μεγάλοι εραστές, πρώτοι μάγκες και οι πιο γρήγοροι.
Το να δόσεις αρκτετά χρήματα απλά επειδή σ αρέσει ένα αυτοκίνητο ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ το καταλαβαίνω, αλλά να τα σκάσεις για το πως θα σε βλέπουν οι άλλοι και ειδικά το άλλο φύλο είναι χαζομάρα.
Στο κάτω - κάτω κράτα τη διαφορά των χρημάτων και δόστα για να διασκεδάσεις και να κάνεις ό,τι γουστάρεις για πάρτη σου ! -
Ο χρήστης andreas_99 έγραψε:
όλα είναι στο μυαλό..
όσοι έχουν αμφιβολίες για τον ανδρισμό τους, θα κρυφτούν πίσω απο δικαιολογίες για αντρικά ή γυναικεία αυτοκίνητα !
Επίσης και όσοι τρώνε το παραμύθι των διαφημήσεων οτι το τάδε αυτοκίνητο ταιριάζει σε όσους το έχουν μεγάλο (το εισόδημα, γιατί τελικά για το μαρούλι ενδιαφέρονται όλοι) και είναι μεγάλοι εραστές, πρώτοι μάγκες και οι πιο γρήγοροι.
Το να δόσεις αρκτετά χρήματα απλά επειδή σ αρέσει ένα αυτοκίνητο ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ το καταλαβαίνω, αλλά να τα σκάσεις για το πως θα σε βλέπουν οι άλλοι και ειδικά το άλλο φύλο είναι χαζομάρα.
Στο κάτω - κάτω κράτα τη διαφορά των χρημάτων και δόστα για να διασκεδάσεις και να κάνεις ό,τι γουστάρεις για πάρτη σου !RESPECT!
-
Εχώ εχω να πώ σίγουρα οτι το σούπερ γυναικείο αυτ/το αυτή τη στιγμή που κυκλοφορεί στα Χανιά είναι ένα :
Peugeor Rallye 106 Φουξια μεταλικό, με όλα τα έξτρα σε ίδιο χρώμα! Και φουσκώματα παρακαλώ... (κάποιος μου είπε οτι έχει κ στον μέσα καθρέπτη κρεμασμένες χειροπέδες με το απαραίτητο ρόζ -παντα- γουνάκι... δεν το έχω προσέξει αυτό, το γράφω όμως με κάθε επιφύλαξη)!!!
Δεν γνωρίζω την κοπέλα, δεν έχει τύχει να το δω 'επιπλωμένο' το αυτ/το, απλά παρκαρισμένο! Θα ήθελα όμως να την δώ για να την ρωτήσω : 'Πόσα θες να μας τρελάνεις;'
Βρε, καλά μας κάνουν οι αντρες κ μας κράζουν!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η 'Ροζουλίνα' της πόλης μας!!!
Κράξτε μας, αντέχουμε!!!
-
Οι χειροπέδες με το ροζ γουνάκι είναι δήλωση οτι το αμάξι μαμεί και δέρνει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οι χειροπέδες με το ροζ γουνάκι είναι δήλωση οτι το αμάξι μαμεί και δέρνει?Μάλλον υπονοούμενο προς τους αστυφύλακες
ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ?