-
υπηρχε και ο veliko mrsic για οποιον τη βρισκει με τον πανιωνιο..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πως αντιμετωπιζεις την ζηλεια,πως βλεπεις τις κινησεις της και πως τις ερμηνευεις με βαση ποιες εμπειριες ;
Και σου λενε απολαυσε καθε μερα οσο μπορεις και μην αγνωνεις τον εαυτο σου με σκεψεις για το αν και τι
και γιατι θα σου κανει η κοπελα . δεν αγχωνεσαι οταν σκεφτεσαι οτι μπορει 'η ιστορια να επαναμβανεται' ;Η προσεγγιση σου ειναι εξ αρχης λαθος πιστευω.
- Οι ανθρωποι δεν σου ανηκουν, οποτε ειναι παραλογο να φοβασαι μη σου παρει καποιος κατι το οποιο δεν σου ανηκει ετσι κι αλλιως.
- Ειναι σχεδον αρρωστημενο να μελετας τις κινησεις του αλλου επειδη ζηλευεις και να ψαχνεις να βρεις οτι συμβαινει αυτο που μπορει να φοβασαι. Ψυχραιμια.
- Αν κατι σε ενοχλει, δεν το κουραζεις. Απλα το ξεκαθαριζεις χωρις πολλα πολλα. Και φροντισε να το εννοεις, γιατι αν δεν το εννοεις θα παρεις το μπουλο.
- Αν ολα πανε στραβα, το ΜΟΤΟ ειναι: I got 99 problems but a bitch ain't one
Καταρχας, δεν αναφερα ποια προσεγγιση ακολουθω , απλα σχετικες ερωτησεις και σκεψεις εθεσα .
Για να το ειδικευσω και για μενα , εχω περασει κατι που σκεψεις μου ερχονται πως ισως
ετσι να βγει και παλι . Σκεψεις, οχι ανησυχιες και αγχη .1.Προφανως και δεν σου ανηκει κανενας αλλα θελει πολυ ουδετερη σκεψη για να πεις
'δεν μου ανηκε,δε με νοιαζει αυτο που εκανε' .
2.Ειναι . Δεν το κανω αν αυτο βγηκε .
3.Δεν ενοχλει. Προσωπικες σκεψεις ειναι,αναλαφρες .
4.Dat is ma homie
Περα απο το μοτο (που ειναι ideal) δεν ενοχλει αν πανε στραβα ; -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπηρχε και ο veliko mrsic για οποιον τη βρισκει με τον πανιωνιο..Κάτι χωρίς αθλητικά, δεν παίζει;
-
δε θυμαμαι γκομενα με τετοιο ονομα περιεργο αλλιως δε θα χα βαλει τη μιση εθνικη γιουγκοσλαβιας..
-
Δηλαδή αυτό πώς προφέρεται Coyot?
δοκιμασε να μη τονισεις στο i αλλα στο r..
Aκριβώς. Τόνισε εσύ το ρο, και κάτι θα βγει...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
και καλυψε και την οθονη του pc μη τη πιτσιλισεις..
-
Ειδοποιησε και το 166 να ειναι standby
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειδοποιησε και το 166 να ειναι standbyεχει πολυ ωρα να μιλησει..λες?
-
και καλυψε και την οθονη του pc μη τη πιτσιλισεις..
-
Δεν ξέρω αν έπρεπε να το ποστάρω εδώ, ή στο BMW forum με την απέλπιδα κραυγή 'μας πηδήξανε την κληρονόμο' (κατά το 'Λύσσανδρε μας πηδήξανε το κοριτσάκι μας')
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7931925.stmΌπως θα παρατηρήσετε, ο τύπος έριξε στο bed την κατά 12,5% μέτοχο του προπελοεργοστασίου και μητέρα 3 παιδιών, διότι ήτο καταφανώς θλιμμένος. Το γαμείν διά της θλίψεως είναι μέθοδος γνωστή ήδη από τους αρχαίους Αιγυπτίους, και σπανίως αποτυγχάνει, δεδομένου ότι απευθύνεται στο μητρικό ένστικτο.
Cheers. -
H φάτσα του τυπά είναι τραγική
Πόσο απελπισμένες ήταν αύτές οι γκόμενες ρε πστ μου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...
Πόσο απελπισμένες ήταν αύτές οι γκόμενες ρε πστ μουΌχι τόσο ώστε να ενδώσει στο:
He later asked her to put a 290m euros in a trust fund for him, which he said would enable them to start a new life together, but she refused to do so.
Ντάξει, ο τύπος δεν είχε αίσθηση του μέτρου. Αφού βούτηξε τα 7εκ. ευρώ δεν την έκανε με ελαφρά, μόνο ήθελε 290εκ. ευρώ για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί
-
Πώς να ξεκινήσεις ζωή με 7 εκατομμύρια πλάκα πλάκα
Κι είχα όνειρα για μαςΑχόρταγος ο τύπος
-
Αχόρταγος ο τύποςΌσο αχόρταγος κι αν είναι, θα 'χορτάσει' στην φυλακή. Με την φήμη που τον ακολουθεί θα περάσει καλάαα
-
Πώς να ξεκινήσεις ζωή με 7 εκατομμύρια πλάκα πλάκα
Κι είχα όνειρα για μαςΑχόρταγος ο τύπος
sauvez UN arbre bouffez un castor
-
corrigé
Γι αυτό δεν μου κάθεται η γκόμενα
Τί θα κανω ρε πστ -
:yikes:corrigé
Γι αυτό δεν μου κάθεται η γκόμενα
Τί θα κανω ρε πστΠροφανως εχει οικολογικη συνειδηση γι'αυτο δεν σου καθεται κ οχι για το ορθογραφικο λαθος .
-
Λες να μπαίνει 4TF
Η με ρουφιανεύει κάποιος για να μου τη φάει
-
Η περιπτωση να μην κανει κεφι εχει εντελως αποκλειστει
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η περιπτωση να μην κανει κεφι εχει εντελως αποκλειστειΈχει τέτοιο δικαίωμα
Δε μου πέρασε απ το μυαλό να ρωτήσω τέτοιο πράγμα
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες