-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
pink boy σε μιλαω σοβαρα τωρα...μην ασχολεισαι και παρα πολυ, να σαι σταρχιδιστης και θα δεις αποτελεσμα υπερ σου...
ρε ναι... αλλά όπως λέω στο τέλος στις σοβαρές σχέσεις υπάρχει πρόβλημα!
μου φαίνεται στο τέλος θα γίνω εντελώς αναίσθητος και να πάνε να μαμηθούμε όλες τους!!
σοβαρη σχεση ειναι αυτη με τη μανα σου και αμα παντρευτεις ποτε το βλεπεις και για τη γυναικα σου...στο συγχρονο περιβαλλον δεν υπαρχει το 'σοβαρη σχεση'...αν το βρεις και εισαι και σιγουρος ριξε και μια δευτερη ματια..και μετα και μια τριτη...
αναισθητος να σαι και αμα στη λενε να το παιζεις και θυμα.. καραγκουνης φαση..
και χεσε μαυρους, περσες και μπλα μπλα...ολα ειναι θεατρο που λενε και στον ΕΣ (ενω η ζωη δεν ειναι..)
δεν μπορώ να είμαι αναίσθητος γαμώ την τύχη μου
-
αναισθητος και σοβαρη σχεση δεν υπαρχει.
-
Μπιλλ αν σου έλεγα τι έγινε με την μέθοδο Άδη
Τέσπα, too much ado about nothing... Η ζωή είναι πολύ ωραία για να αγχωνόμαστε για αυτά...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
pink boy σε μιλαω σοβαρα τωρα...μην ασχολεισαι και παρα πολυ, να σαι σταρχιδιστης και θα δεις αποτελεσμα υπερ σου...
Αν ο ιδιοκτήτης ροζ αυτοκινήτου θέλει, ας κάνει ένα πείραμα: Μια προσπάθεια με τον τρόπο του Άδη και μια με τον αντίθετο (να ασχολείται πολύ, προσποιούμενος ενδιαφέρον).
Και μετά να μας πει με ποιά μέθοδο έφτασε ευκολότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα (νομίζω όλοι συμφωνούμε τουλάχιστον στο ποιό είναι αυτό, έ; Έ, Άδη; )με τη φιλοσοφια των ελληνιδων κορασιδων δε νομιζω να παιζει πλεον η φαση 'ενδιαφερον'...μπορει βεβαια να τυχει καμια φορα δε λεω..αλλα νομιζω οτι ψοφανε για χτυπηματα κομαντο και μετα βουτιες σαν τον καραγκουνη για να γινεται χαβαλες...
ο ροζ να μη τα παιρνει πολυ σοβαρα πρεπει και θα κερδισει...αμα αλλαξει και αμαξι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η ζωή είναι πολύ ωραία για να αγχωνόμαστε για αυτά...αυτό ακριβώς
-
PeterPan ευχαριστώ για τα επαινετικά σχόλια Οι γνώμες μέχρι τώρα διχάζονται, άλλοι μου λένε ότι κακώς 'πίεσα' έτσι τις καταστάσεις και άλλοι ότι ήταν άξια κίνηση
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε ναι... αλλά όπως λέω στο τέλος στις σοβαρές σχέσεις υπάρχει πρόβλημα!
μου φαίνεται στο τέλος θα γίνω εντελώς αναίσθητος και να πάνε να μαμηθούμε όλες τους!!
Όταν έχεις σχέση δεν γίνεται να μην τα παίρνεις στα σοβαρά, αλλιώς δεν θα πάει καλά το πράγμα εξ'ορισμού. Το θέμα είναι να μην είναι πολύ τρελή η κοπελιά γιατί μπορεί να σου κάνει τα νεύρα/ψυχολογία κουρέλια
Έχω μπλέξει με πολύ σοβαρή περίπτωση παλιά. Ανατριχιάζω όταν θυμάμαι τα σκηνικά που είχα ζήσει (δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ).
Ευτυχώς τα κατάφερε να γίνει καλά και θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα σε αυτό.
-
Να μιλήσουμε λίγο σοβαρά;
Αν πρέπει να δώσουμε σε κάποιον συμβουλή για το θέμα 'σχέσεις - γυναίκες / άντρες', αυτή δεν μπορεί να είναι παρά μία:
Ψυχραιμία. -
Μαστίγιο και καρότο..
-
Να πω και εγώ κάτι σχετικό με του Νέου την εμπειρία...
Κάποτε στην Ελλάδα είχα σχέση με μια κοπέλα, πολύ συγκροτημένη, που με βοήθησε αρκετά να ωριμάσω... Ήταν πραγματικά μια σχέση πολύ πνευματική συνάμα... Ε, λοιπόν, σύνήθως πήγαινα και την έπαιρνα από το σπίτι, γιατί φοβόταν να οδηγήσει τη νύχτα με τους μεθυσμένους. Επίσης μένουμε πολύ δίπλα... Όμως το έκανε για αυτό το λόγο και όχι για κάποιον άλλον. Όσες φορές όμως δεν μπορούσα, ερχόταν και με έπαιρνε αυτή.
Το αμάξι, ένα πόλο, το έχει τώρα 5 χρόνια. Τον τελευταίο μήνα που κατέβηκα Ελλάδα, ήρθε και με πήρε από το σπίτι... Είχε νομίζω 12.500 ή 14.500 χιλιόμετρα!
-
(Μονόλογος...)
Το 'κάποτε' κάποιων είναι πριν 5 κ κάποιων άλλων πριν 5 φορές τόσα χρόνια... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(Μονόλογος...)
Το 'κάποτε' κάποιων είναι πριν 5 κ κάποιων άλλων πριν 5 φορές τόσα χρόνια...πρώτη φορά το ακούω αυτό...
εννοώ 'μία περίοδο της ζωής μου...'
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
(Μονόλογος...)
Το 'κάποτε' κάποιων είναι πριν 5 κ κάποιων άλλων πριν 5 φορές τόσα χρόνια...πρώτη φορά το ακούω αυτό...
ρε συ για τα χιλιόμετρα πήγαινε ο χρόνος
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
(Μονόλογος...)
ρε συ για τα χιλιόμετρα πήγαινε ο χρόνος
αφού το κάποτε είναι σε άλλη πρόταση, μάλλον σε άλλη παράγραφο...
για εξήγησέ το μου, γιατί δεν το πιάνω... για πες λίγο τη φράση που εννοεί, γιατί βλέπω πως η αποκωδικοποίηση του ηλεκτροκάρδιο με έχει κάψει τελευταία
για πες λίγο! -
λοιπόν, επειδή ρε πστ μου, έχω μείνει πίσω στην ορολογία, η λέξη 'sleepover' που μου είπε μια που ψήνω τώρα, χρησιμοποιείται ευρέως? είναι δλδ γνωστή?
που ζω άραγε?!
δε με ενδιαφέρει, το νόημα είναι ένα
-
Ναι, άνετα, αν και χρησιμοποιείται κυρίως μεταξύ φίλων.
Πάρε σκουφέτα μαζί σου και ένα κρασάκι. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, άνετα, αν και χρησιμοποιείται κυρίως μεταξύ φίλων.
Πάρε σκουφέτα μαζί σου και ένα κρασάκι.Α ρε Κωνσταντίνε, πολύ σωστή ιδέα! Ρομαντικουλης!!!
ΥΓ: μετά μου είπε και για φεγγάρι, και πως οι πιτζάμες δεν είναι και απαραίτητες!
-
+καλοριφέρ στο τέρμα
-
Πάμε δυνατά Πετράν
Χαζεύω φωτογραφίες
-
-
Συνεχίστε, διαβάζω πολύ ενδιαφέρον απόψεις!
Πέτρο, ΓΑΜΑ! Σου το φωνάζει η κοπέλα και εσύ περιμένεις το σφύριγμα του διαιτητή;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες