-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε θρεντ που κοσμούν με τη παρουσία τους εκλεπτυσμένα πλάσματα όπως η Αντωνοπούλου (+1 ), πας και ποστάρεις ...το μπιφτέκι;Όντως!!!
Αντωνοπούλου... Γεννημένη και στο Λονδίνο!
-
Η Αντωνοπούλου ωραία, αλλά μου δίνει εξαρχής την εντύπωση ότι θα είναι ξενέρωτη και γυναίκα που δεν συγχωρεί τόσο δα λαθάκι
για να δούμε και άλλους γλουτούς -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Η Αντωνοπούλου ωραία, αλλά μου δίνει εξαρχής την εντύπωση ότι θα είναι ξενέρωτη και γυναίκα που δεν συγχωρεί τόσο δα λαθάκι
για να δούμε και άλλους γλουτούςΜια κουβέντα ακόμα για την Ευούλα και θα παίξουμε μπαλωθιές!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Η Αντωνοπούλου ωραία, αλλά μου δίνει εξαρχής την εντύπωση ότι θα είναι** ξενέρωτη **και γυναίκα που δεν συγχωρεί τόσο δα λαθάκι
για να δούμε και άλλους γλουτούς+1 Και εμένα έτσι μου φαίνεται, σε αντίθεση με την Ποπάρα
-
NikitA FTW -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
NikitA FTW
Dasha τη λένε, όχι Nikita
-
Σας έχω κάνει όλους ριπόρτ!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
NikitA FTW
Μετριότατη!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
για να δούμε και άλλους γλουτούςΜια κουβέντα ακόμα για την Ευούλα και θα παίξουμε μπαλωθιές!
μα όσες κοπέλες έχω υπόψιν μου και είναι του ίδιου στυλ, είναι βαρετές....και έχουν πολύ ψηλά τη μύτη
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ναι βρε μάναμου, η Dasha από τη γνωστή κομπανία Νikita.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μα όσες κοπέλες έχω υπόψιν μου και είναι του ίδιου στυλ, είναι βαρετές....και έχουν πολύ ψηλά τη μύτη
Μιλάμε για την συγκεκριμένη τώρα!
Ντάξει, μου θυμίζει και μια άλλη για αυτο και η λατρεία, αλλά αυτό είναι το στυλ μου γενικά... ίσως σε λίγο πιο ξανθό αλλά σε αυτό το μήκος κύματος! Κυρία!
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Ναι βρε μάναμου, η Dasha από τη γνωστή κομπανία Νikita.
εγώ θέλω τη Nikita
μια και λέγαμε για Αυστραλία τις προάλλες...
Lara Bingle
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μη μασάτε ρε, οι περισσότερες είναι πολύ πειραγμένες στις φωτογραφίες.
Και από την άλλη, το να μπαίνει κάποια στο χειρουργείο 4-5 φορές, να σκοτώνεται στο γυμναστήριο και να περνάει 2 ώρες την ημέρα σε κομμωτήριο, μανικιούρ, αποτρίχωση για να δείχνει έτσι ή αλλιώς, μου φαίνεται -και δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς- ένα είδος απάτης.To να ειναι μια γυναικα περιποιημενη, αποτριχωμενη και να προσεχει το σωμα της δεν το θεωρω κακο,αντιθετως μαλιστα μου αρεσει.Αυτο που δε μ αρεσει ειναι να ασχολειται συνεχως με την εμφανηση της και να θελει να ναι παντα με βραδυνο look μπουζουκιων.Το να μου ρθει η αλλη για καφε μερα μεσημερι με μαλλι κομμωτηριου και τιγκα βαψιμο το θεωρω τελειως ψωνιστικο.
Παντως η ποιο ομορφη γυναικα που χω δω δει και καταφερνει να σε κερδισει μονο με το προσωπο και οχι με καμπυλες,κωλους,βυζια ειναι η Καιλη.Απιστευτα ομορφη και αδικειται τελειως στις φωτο.Καλά Χριστούγεννα παιδιά [Mod]
-
Eπισης μπιλ....
-
Δε θα μείνει λίγο τούλι να τυλίξει το Χριστούλη;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το οτι εγω προσπαθω να πληρωσω μερος των διδακτρων ''φιλης'', το αλλο μερος (και μεγαλυτερο) των οποιων θα το βαλει ατομο που τη γουσταρει και τις το εχει πει, εγω συνεννοουμαι μαζι του (!!) για να μπουν τα χρηματα, αυτος το λεει στη ''φιλη'', εγω τα ακουω γιατι ''κανονιζω πραγματα πισω απτη πλατη της'' με ''ατομο που δεν ειναι φιλος μου αλλα μονο δικος της'', ενω εχω πει στον αλλο οτι δεν θελω να φανω πουθενα για να μη παρεξηγηθω οτι ζηλευω η κατι τετοιο και μετα χωριζω λογω τετοιας συμπεριφορας ενω εξηγω τι εκανα και δεν υπαρχει κατανοηση, με κανει μαλακα?
Φοβερη μια προταση εκανα.How many pints have you drunk mate?
None.
Its a women problem. -
Με την πόντια Σαλονικιά τι έγινε τελικά;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το οτι εγω προσπαθω να πληρωσω μερος των διδακτρων ''φιλης'', το αλλο μερος (και μεγαλυτερο) των οποιων θα το βαλει ατομο που τη γουσταρει και τις το εχει πει, εγω συνεννοουμαι μαζι του (!!) για να μπουν τα χρηματα, αυτος το λεει στη ''φιλη'', εγω τα ακουω γιατι ''κανονιζω πραγματα πισω απτη πλατη της'' με ''ατομο που δεν ειναι φιλος μου αλλα μονο δικος της'', ενω εχω πει στον αλλο οτι δεν θελω να φανω πουθενα για να μη παρεξηγηθω οτι ζηλευω η κατι τετοιο και μετα χωριζω λογω τετοιας συμπεριφορας ενω εξηγω τι εκανα και δεν υπαρχει κατανοηση, με κανει μαλακα?
Φοβερη μια προταση εκανα.How many pints have you drunk mate?
None.
Its a women problem.ρε συ, για τριγωνο το πατε και θα γινει της ακολασιας....
ποτε δε θα παρεις πισω οσες θυσιες κανεις
στο τελος θα σε πουν και μλκ, αν δε στο ειπε ηδη
πανε για αααααλλααααα
κ οταν βαλει μυαλο, ας ερθει να σε βρει, μην αναλωνεσαι,
ας εχεις κ αισθηματα, ξαπλωσε κ θα σου περασει -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με την πόντια Σαλονικιά τι έγινε τελικά;Θα τα πουμε οταν γυρισει πισω στο νησι απο Σαλονικα.
Γιατι της τα ειπα οπως επρεπε αλλα αρχισε τα τρελα και με ειπε μαλακα που ηθελα να χωρισουμε παραμονη Χριστουγεννων
και απτο τηλεφωνο (καλα ειχε δικιο σε αυτο αλλα δε μπορουσα να περιμενω).
Εχει παθει και νευρικο κλονισμο μπροστα μου μετα απο γερο καυγα και κοπαναγε το κεφαλι της κατω χωρις να νοιωθει, οποτε δε ξερω τι να περιμενω.ποτε δε θα παρεις πισω οσες θυσιες κανεις
πανε για αααααλλααααα
ας εχεις κ αισθηματα, ξαπλωσε κ θα σου περασειΕιπες πολλες αληθειες μαζεμενες αλλα καθε φορα λεω του πουστη, δε μπορει, θα καταλαβει τι κανω αλλα παιρνω περισσοτερα απο 3...
Το θεμα ειναι οτι την εχω διωξει 3 φορες και καθε φορα μετα απο μερικες ημερες (μια εβδομαδα μαξ) ερχεται με συγγνωμες πισω.
Ειμαι που επιμενω οτι κατι μπορει να γινει αυτη τη φορα και το ξερω. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Με την πόντια Σαλονικιά τι έγινε τελικά;
Θα τα πουμε οταν γυρισει πισω στο νησι απο Σαλονικα.
Γιατι της τα ειπα οπως επρεπε αλλα αρχισε τα τρελα και με ειπε μαλακα που ηθελα να χωρισουμε παραμονη Χριστουγεννων
και απτο τηλεφωνο (καλα ειχε δικιο σε αυτο αλλα δε μπορουσα να περιμενω).
Εχει παθει και νευρικο κλονισμο μπροστα μου μετα απο γερο καυγα και κοπαναγε το κεφαλι της κατω χωρις να νοιωθει, οποτε δε ξερω τι να περιμενω.ποτε δε θα παρεις πισω οσες θυσιες κανεις
πανε για αααααλλααααα
ας εχεις κ αισθηματα, ξαπλωσε κ θα σου περασειΕιπες πολλες αληθειες μαζεμενες αλλα καθε φορα λεω του πουστη, δε μπορει, θα καταλαβει τι κανω αλλα παιρνω περισσοτερα απο 3...
Το θεμα ειναι οτι την εχω διωξει 3 φορες και καθε φορα μετα απο μερικες ημερες (μια εβδομαδα μαξ) ερχεται με συγγνωμες πισω.
Ειμαι που επιμενω οτι κατι μπορει να γινει αυτη τη φορα και το ξερω.Πόσα χρόνια είναι ερωτευμένη μαζί σου? Λογικά στα 5 χρόνια σβήνει η 'φλόγα'
και η Psycho που με παρακολουθούσε συνέχεια έχει εξαφανιστείΠροτείνω να χτυπήσεις τηλέφωνο σπίτι της και να πεις κανέναν γονιό για την όλη κατάσταση
Να της πουν τπτ και αυτοί να ησυχάσεις
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες