-
η γκισε δεν τον ηθελε τον περση ναρεντ?
μπραβο ρε ηλια..ησουν αλλος μεγαλεξανδρος!!
-
περιμένω ανάλογη ιστορία από άδη
-
Πωπω, ένα τοπικό με ιστορίες back to back από Ηλία και σκάι θα είναι τοπ χιτ στα ιντερνετς!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lipsealed:περιμένω ανάλογη ιστορία από άδη
υπηρξαν και καλες και κακες στιγμες...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Χριστούλη μου, νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα από μια γκόμενα που να κυκλοφορεί γυμνή συνέχεια.
Παύει η έκπληξις, παύει το μυστήριον, παύει η επιθυμία.
Είμαι ανώμαλος, πώς να το κάνουμε;Έχω κατηγορηματικώς απαιτήσει: να ΜΗ μαθαίνω εκ των προτέρων τι εσώρουχα θα φοράει η κυρία, να ΜΗΝ κυκλοφορεί γυμνή μετά το μπάνιο, να τραβάει την κουρτίνα όταν κάνει μπάνιο.
+1
ειμαστε μειονοτητα ομως,ξερεις+1. (Δηλαδή +2;)
Άμα μου πείτε οτι δεν σας αρέσουν και τα στρινγκ, να φτιάξουμε κλαμπ!
(Σημείωσις: τα εν λόγω εσώρουχα είναι κατάλληλα μόνον πάνω στον αντίστοιχο πωπό. Βλ. keyra augustina)προσωπικα αγαπημενα ειναι κατι εσωρουχα-σορτσακια,ξερεις,αυτα που το κατω μερος τους ειναι και λιγο εξαφανισμενο,μην φανταστεις τπτ βερμουδες..
edit ξερει μηπως κανεις πως λεγονται? -
τα σπάνε αυτά
αν και ένα στρινγκάκι με λίγη αλυσιδίτσα είναι καλή φάση αν συνοδεύει το αντίστοιχο περιεχόμενο
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
προσωπικα αγαπημενα ειναι κατι εσωρουχα-σορτσακια,ξερεις,αυτα που το κατω μερος τους ειναι και λιγο εξαφανισμενο,μην φανταστεις τπτ βερμουδες..
edit ξερει μηπως κανεις πως λεγονται?Κ@υλα? Απίστευτα εσώρουχα αλλά θέλουν και το αντίστοιχο κωλαράκι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:inlove: τα σπάνε αυτάαν και ένα στρινγκάκι με λίγη αλυσιδίτσα είναι καλή φάση αν συνοδεύει το αντίστοιχο περιεχόμενο
ναι και δυο τετοια
http://img154.imageshack.us/img154/5278 ... nwtxs1.jpgμην το παρεις προσωπικα,αλλα αλυσιδες και τετοια τα εχω συνδυασει με τσοντες και μου σκανε πολυ ασχημα..
προσωπικα αγαπημενα ειναι κατι εσωρουχα-σορτσακια,ξερεις,αυτα που το κατω μερος τους ειναι και λιγο εξαφανισμενο,μην φανταστεις τπτ βερμουδες..
edit ξερει μηπως κανεις πως λεγονται?Κ@υλα? Απίστευτα εσώρουχα αλλά θέλουν και το αντίστοιχο κωλαράκι..
συνηθως πετυχαινουν σε γυναικες στα προθυρα της ανορεξιας δυστυχως..
-
όχι ρε συ, προσβλήθηκα.
Θα δεις τι πάθεις, χαρ χαρ χαρ...Νo worries, είναι περίεργο γούστο, αλλά μην φανταστείς ότι λέμε για αλυσίδα άγκυρας.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η γκισε δεν τον ηθελε τον περση ναρεντ?Γκίσσου και Ναντέρ και όχι. Άλλος πίνει, άλλος μεθάει...
Μη με πιέζεις, θα πεταχτώ μια ώρα δρόμο εκεί πέρα να πούμε κ θα σκανάρω φωτό κ θα παραθέσω, κ θα τον ψάχνουμε τον φίλτατο HiFi.Όσο για το άλλο θέμα, μέσα στο σπίτι όσο λιγότερα φοράνε τόσο καλύτερα. Και τπτ δεν μου τη σπάει περισσότερο από έναν ωραίο ποπό μ' ένα μεγάλο βρακί - άντε, σλιπ. Άλλωστε, εκείνα που θέλουμε περισσότερο να δούμε τα βλέπουμε μόλις σβήσουν τα φώτα (ή βγάλουμε τα γυαλιά μας).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol: όχι ρε συ, προσβλήθηκα.
Θα δεις τι πάθεις, χαρ χαρ χαρ...Νo worries, είναι περίεργο γούστο, αλλά μην φανταστείς ότι λέμε για αλυσίδα άγκυρας.
ναι μωρε,καταλαβα τι λες,αλλα δεν μπορω να βλεπω τπτ αλλο εκτος απο υφασμα,οτιδηποτε αλλο μου τη δινει
-
μποξεράκια
Έχω πρόχειρο κάτι απ' τον Μέγα Ανατολικό του Εμπειρίκου. Κολλάει στο θέμα και δεν θα το πειράξουν και οι μοδς.
-
θα πειράξω εσένα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
η γκισε δεν τον ηθελε τον περση ναρεντ?
Γκίσσου και Ναντέρ και όχι. Άλλος πίνει, άλλος μεθάει...
Μη με πιέζεις, θα πεταχτώ μια ώρα δρόμο εκεί πέρα να πούμε κ θα σκανάρω φωτό κ θα παραθέσω, κ θα τον ψάχνουμε τον φίλτατο HiFi.αυτο το love story επρεπε να ευοδωθει... θα γυρναγε και ο περσης γυμνος μεσα στο σπιτι και θα χαμε ωραιες φασεις αλλα college sex amateur...
ηλια μου φαινεται υπεσκαψες τον κακομοιρη ναντερ...
στο θεμα το αλλο η αναφτρα οτι και να φοραει ειναι αναφτρα!
-
πες το ξανα αυτό
(και τώρα ο αχρείος θα το ξαναπει)
-
πεσμου ποιο θες...τζαμπα ειναι για σημερα!
-
στο τελευταίο αναφέρομαι προφανώς...
Με τις Περσίδες προσωπικά δεν είχα και τις καλύτερες των σχέσεων... Στο summer school κοινώς είχα φάει επικό χυλοπιτόνι από δύο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μποξεράκιαΈχω πρόχειρο κάτι απ' τον Μέγα Ανατολικό του Εμπειρίκου. Κολλάει στο θέμα και δεν θα το πειράξουν και οι μοδς.
Αν είναι δυνατόν να πέσει λογοκρισία στους λογοτέχνες μας
Kαλά, πως και δεν έχει πάρει χαμπάρι την κουβέντα ο mjacob
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Άμα μου πείτε οτι δεν σας αρέσουν και τα στρινγκ, να φτιάξουμε κλαμπ!
(Σημείωσις: τα εν λόγω εσώρουχα είναι κατάλληλα μόνον πάνω στον αντίστοιχο πωπό. Βλ. keyra augustina)προσωπικα αγαπημενα ειναι κατι εσωρουχα-σορτσακια,ξερεις,αυτα που **το κατω μερος τους ειναι και λιγο εξαφανισμενο,**μην φανταστεις τπτ βερμουδες..
edit ξερει μηπως κανεις πως λεγονται?Πως θα το ονομάσουμε το κλαμπ;
-
χούφτα φαν κλαμπ
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες