-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Περιστατικό πριν 2 μήνες...
Αντίστοιχο περιστατικό με είχε προβληματίσει ΠΑΡΑ πολύ πριν από χρόοοοοονια, μάλιστα είχε γίνει ενώ περπατούσαμε σε πολύ ζετέμ φάση, οπότε αποκλειόταν το να κοιτάζει λόγω αυτοκινήτου.
Το πράγμα ξεδιάλυνε δυο μήνες μετά: Το μωρό που κοιτούσε τόσο επίμονα, είχε παλιότερα σχέση με το μωρό που κρεμόταν πάνω μου.Παλιοκόριτσα... Χάθηκε να μου το πουν; Δεν ήμου ποτέ ζηλιάρης, εγώ!
Αυτα ειναι!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η κάτι δεν κατάλαβα εγώ, ή ο Ηλίας κόντεψε να ζήσει την απόλυτη φαντασίωση.Μια χαρά κατάλαβες, αλλά μου την χαλάει αυτό το 'κόντεψε'.
-
Ερασιτεχνες
-
Κοίτα ποιός μιλάει,
όχι,
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!! -
Περιστατικό πριν 2 μήνες...
Αντίστοιχο περιστατικό με είχε προβληματίσει ΠΑΡΑ πολύ πριν από χρόοοοοονια, μάλιστα είχε γίνει ενώ περπατούσαμε σε πολύ ζετέμ φάση, οπότε αποκλειόταν το να κοιτάζει λόγω αυτοκινήτου.
Το πράγμα ξεδιάλυνε δυο μήνες μετά: Το μωρό που κοιτούσε τόσο επίμονα, είχε παλιότερα σχέση με το μωρό που κρεμόταν πάνω μου.Παλιοκόριτσα... Χάθηκε να μου το πουν; Δεν ήμου ποτέ ζηλιάρης, εγώ!
Δηλαδή το άλλο μωρό ήταν παλιότερα άντρας; Ατύχησες.
-
Κοίτα ποιός μιλάει,
όχι,
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!Ο τελευταιος των Μοϊκανων
-
Εσύ ψάχνεις κ δεν βρίσκεις, φίλτατε. Δεν πιάνεσαι, μη βαυκαλίζεσαι.
-
Τετοιες βρισκω, ολοι βρισκουν
Αλλα ειναι γνωστο οτι ειμαι υπερανω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τετοιες βρισκω, ολοι βρισκουν
Αλλα ειναι γνωστο οτι ειμαι υπερανωΜόνο εγώ δεν βρίσκω τέτοιες δηλαδή?
-
Γιατί, βρίσκεις από τις άλλες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί, βρίσκεις από τις άλλες?Και βέβαια.
-
Γιατί η συνήθης δικαιολογία για να διώξει μια κοπέλα τον δικό της είναι
'Έχω πολλά στο μυαλό μου και δεν μπορώ να δώσω πράγματα σε μια σχέση αυτή τη στιγμή. Δεν φταις εσύ, απλά θέλω να μείνω μόνη.'
και μετά από λιγότερο από μήνα αυτή συνήθως βρίσκεται με άλλον;
Το έχω ακούσει και εγώ ο ίδιος (πάνω από μία φορά), το έχουν βιώσει ακριβώς το ίδιο και φίλοι.
Χάθηκε να λένε την αλήθεια; Ή ντρέπονται για την ατασθαλία τους; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και βέβαια.
Οι άλλες το ξέρουν?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και βέβαια.
E, δώσε μία κ στον Ισαάκ ρε μοναχοφάη!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
'Έχω πολλά στο μυαλό μου και δεν μπορώ να δώσω πράγματα σε μια σχέση αυτή τη στιγμή. Δεν φταις εσύ, απλά θέλω να μείνω μόνη.'
Το έχω ακούσει και εγώ ο ίδιος (πάνω από μία φορά), το έχουν βιώσει ακριβώς το ίδιο και φίλοι.
Χάθηκε να λένε την αλήθεια; Ή ντρέπονται για την ατασθαλία τους;Δεν είναι αυτή ακριβώς η έκφραση που λένε. Αλλά το 'θέλω χρόνο να σκεφτώ'.
Για αυτό και ζητάνε να μείνουν μόνες. Για να σκεφτούν (που σημαίνει να το συζητήσουν με την κολλητή τους ), πως θα τα κάνουν περισσότερο μαντάρα τα πράγματα.
-
Και βέβαια.
Οκ μπος, η επόμενη που θα βρω (μιας και τώρα έχω μόνο μία) είναι του Ισαάκ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και βέβαια.
Οκ μπος, η επόμενη που θα βρω (μιας και τώρα έχω μόνο μία) είναι του Ισαάκ..
Και μια του Πάσχου γιατί να κάνει μόνος του κίνηση δεν το βλέπω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χάθηκε να λένε την αλήθεια; Ή ντρέπονται για την ατασθαλία τους;Δεν είναι αυτή ακριβώς η έκφραση που λένε. Αλλά το 'θέλω χρόνο να σκεφτώ'.
Για αυτό και ζητάνε να μείνουν μόνες. Για να σκεφτούν (που σημαίνει να το συζητήσουν με την κολλητή τους ), πως θα τα κάνουν περισσότερο μαντάρα τα πράγματα.
Ναι βασικά πρώτα ζητάνε 'λίγο χρόνο να σκεφτούν' (99% σημαίνει σε αφήνω λίγο να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα σε σουτάρω) και αν τελικά αποφασίσουν να σε σουτάρουν σου πετάνε την παραπάνω δικαιολογία
-
καλα κανουν αφου οι ανδρες κανουν τις λαθος ερωτησεις
συγγνωμη αλλα ποιος ρωτα 'γιατι θελεις να χωρισουμε;'. εγω δεν θα αντεχα κοπελα να μου κανει αυτη την ερωτηση γιατι ειναι τελειως χαζη. δηλαδη αν απαντησω 'γιατι εισαι βαρετη', αν αυτο πιστευω, μετα θα φαινομαι κακος και μαλακας ετσι δεν ειναι; επομενως το ολο θεμα εχει καταντησει ποιος θα βρει την καλυτερη και πιο πειστικη δικαιολογια.
η σωστη ερωτηση σε τετοια περιπτωση, που καποιος σου λεει να χωρισετε ειναι: fancy a SHAG? ελληνιστι: τι θα ελεγες για ενα τελευταιο πηδημα;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ναι βασικά πρώτα ζητάνε 'λίγο χρόνο να σκεφτούν' (99% σημαίνει σε αφήνω λίγο να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα σε σουτάρω) και αν τελικά αποφασίσουν να σε σουτάρουν σου πετάνε την παραπάνω δικαιολογία
Όχι φίλε.
Όλα ξεκινάνε όταν την βλέπεις σκεπτική και με μια μούρη στραβωμένη μέχρι το πάτωμα και όταν τη ρωτάς συνεχόμενα τι έχει, σου απαντάει 'τίποτα'.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες