-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τοτε αυτος δεν ειναι ο τροπος... σιγα μη φας φαπα απο γκομενα...λιγες ειναι τοσο 'κυριες'...
αλλα ελπιζω ο γκομενος της ναναι κανας χεστης γιατι αλλιως θα τις τρως οπως οι βαζελοι στη τσιμισκη...
γενικα δυσκολο πραμα πας να κανεις εκτος αμα η αλλη ειναι στα χωρισματα...
Δάσκαλε Μίλτο, πιστεύω ότι θα πιάσει...
δεν είναι και η καλύτερη φάση για την άλλη απ' ότι καταλαβαίνω...
από τον άλλον δεν τρώω ξύλο, τον έχω... είναι και ψιλοβαρεμένος.
Θα το δουλέψω το πράγμα στο μυαλό μου...Θα σου πρότεινα να κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Να το αφήσεις χύμα χωρίς να έχεις σκεφτεί και να το έχεις σχεδιάσει και ότι προκύψει στη συνέχεια.
Όσες φορές κάνεις σκέψεις επί σκέψεων και σχεδιασμούς πιστεύοντας ότι έχεις οργανώσει την κίνησή σου στην εντέλεια, συνήθως αποτυγχάνει... (αυτός ο φούστης ο Μέρφι να παρακαλάει να μην τον πετύχουμε ποτέ)
-
Aυτό ξαναπέστο... Χυμαδιό και αγιος ο θεος.
-
μ@λακιες λετε...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Eμένα δεν με χαλάει καθόλου το πώς είναι τα πράγματα στην Αμερική, ή στην Γερμανία (για να μην πω για την Ρωσία ) όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Και έχεις εντελώς λανθασμένη εντύπωση αν νομίζεις ότι έξω στήνεται η γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια στο σταντ και έρχεται ο πρωτόγονος ούγκα-μπούγκα έχοντας πάρει φόρα.
Δεν το νομιζω εγω αγαπητε, ο αλλος αγαπητος το νομιζει, ο taurus.
Έδειξα οτι νομίζω κάτι τέτοιο?
Ποιος είπε οτι κάθονται με ανοιχτά τα πόδια και περιμένουν?
Για ξαναδιάβασε... είπα οτι είναι πολύ δεκτικές στο να τις πλησιάσεις, να τις πάρεις (όχι όπως θες να νομίζεις ) και να τις χορέψεις, οτι κάποια στιγμή ευγενικά θα την κάνουν αν δε γουστάρουν ή θα 'ενδώσουν', αν γουστάρουν, χωρίς να ζυγίζουν το κάθε τι και να πρήζουν τα @@ αυτού που κάνει το φλερτ. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
παίδες αν την πέσω σε μία (εννοώ αν την φιλήσω στο ψυχρό) ενώ αυτή τα έχει με άλλον, τί πιθανότητες δίνετε να την κλέψω από αυτόν?το έχει κάνει κανείς?
εγώ πιστεύω ότι θα με φιλήσει και αυτή.
Κανονικά θα πρέπει χαλαρά να σε ξεσβερκιάσει η κοπέλα.
Αρα ΙΜΟ μην το κάνεις. -
Η ακυρωσυνη η ιδια:
Μαθευτηκε προσφατως οτι καποια φιλη φιλου, εκανε στο αγορι της την δοκιμασια της εγκυμοσυνης για να κοψει αντιδρασεις..
Δηλαδη του εκανε μλκιες του στυλ ζαλαδες, ναυτιες, λιγουρες για να του δοθει η εντυπωση οτι ειναι εγκυος, ωστε να κοψει αντιδρασεις.
Τι-σκατα-εχουν-στο-κεφαλι-τους μερικες..
Τραγικη γκομενα.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Η ακυρωσυνη η ιδια:Μαθευτηκε προσφατως οτι καποια φιλη φιλου, εκανε στο αγορι της την δοκιμασια της εγκυμοσυνης για να κοψει αντιδρασεις..
Δηλαδη του εκανε μλκιες του στυλ ζαλαδες, ναυτιες, λιγουρες για να του δοθει η εντυπωση οτι ειναι εγκυος, ωστε να κοψει αντιδρασεις.
Τι-σκατα-εχουν-στο-κεφαλι-τους μερικες..
Τραγικη γκομενα..USE CONDOMS
...έλεος.... -
Χωρις να θελω να σας ξενερωσω.....βαλτε σκουφακι, 2 γνωστοι μου το τελευταιο 3μηνο κολησαν κονδυλώματα!!!!!!
Εχω χεστει πανω μου, παροτι δεν μποτω με τπτ τα προφυλακτικα, βρηκα κατι durex τα οποια δεν ειναι απο λατεξ, και ειναι φανταστικα (...για προφυλακτικα) δεν ειναι ωρα για δερματολογους, καυτηριασεις κλπ παιδια. -
Πάντα σκουφέτο ρε φίλε, τι λες τώρα...
-
Νταξ ρε Ντινε εγω δεν μπορω ρε συ με κοπελα που τα εχω τοσα χρονια σκουφι και σκουφι ελεος.
Θα μου πεις μπορει εγω να ειμαι πιστος, αλλα εκεινη να εχει παει με τη μιση Αθηνα. Ε νταξ με ξενερωνει το προφυλακτικο δεν το μπορω γμτ.
-
Σόρρυ, αλλά εγώ το θεωρώ ολίγον τι μαλακία αυτό, το 'δεν το μπορώ'. Παίρνεις ρίσκο έτσι.
-
Ναι ρε φιλε, το ξερω.
Σου λεω μετα απο αυτο που εμαθα, εχω χεστει πανω μου.
Και ενταξει αυτο που παθανε, δεν ειναι τπτ (απο οτι λενε) τοπικη αναισθησια καυτηριασμος και τελος. Που να τρωγανε κανα aids...αστα χεστα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
USE CONDOMS
...έλεος....Καλα, σιγουρα αυτο (για μενα, οι αλλοι δε ξερω τι κανουν) αλλα και παλι παιζει η επιλογη 'σπασμενη καποτα' ( ολα τα'χα δει, νομιζα η Σουζι οτι ηταν νεκρη )..
Τη γκομενα την ειχα για τελειωμενη, αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια..
-
Νταξ ρε σεις, αν μετά από δύο-τρία-τέσσερα χρόνια σχέσης δεν ξέρετε τι μαμάτε, να το γυρίσουμε στο χειρωνακτικό μια και καλή...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χωρις να θελω να σας ξενερωσω.....βαλτε σκουφακι, **2 γνωστοι μου το τελευταιο 3μηνο κολησαν κονδυλώματα!!!!!! **
Εχω χεστει πανω μου, παροτι δεν μποτω με τπτ τα προφυλακτικα, βρηκα κατι durex τα οποια δεν ειναι απο λατεξ, και ειναι φανταστικα (...για προφυλακτικα) δεν ειναι ωρα για δερματολογους, καυτηριασεις κλπ παιδια.Mπας και πηδουσαν την ιδια?
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
( ολα τα'χα δει, νομιζα η Σουζι οτι ηταν νεκρη ).. -
Μια χαρά είναι τα σκουφάκια και ελέγχοντας την ...στεγανότητα μετά, μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα γίνεις μπαμπάς. Αν πάλι δεις πως είχες διαρροές, υπάρχει και το χάπι της επόμενης ημέρας. Ψήφο κι από μένα στα κόκκινα durex...
Και δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχεις σχέση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μια χαρά είναι τα σκουφάκια και ελέγχοντας την ...στεγανότητα μετά, μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα γίνεις μπαμπάς. Αν πάλι δεις πως είχες διαρροές, υπάρχει και το χάπι της επόμενης ημέρας. Ψήφο κι από μένα στα κόκκινα durex...Και δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχεις σχέση!
Οτι δεν εχει, δεν εχει...
Τα κοκκινα ψηφιζω κι εγω με το μειονεκτημα οτι ειναι ευθραυστα. Στα €6 και κατι η 12αδα ειναι κλεψια, παντως Τι να κανεις που τους εχεις αναγκη
Το χαπι με φειδω Φερνει διαταραχες στην περιοδο και θα εχετε γκρινια -
Έλα μωρέ τώρα, 50 λεπτά το μαμήσι, μια χαρά είναι, δεν θέλω γκρίνια!
Όσο για το εύθραυστον του πράγματος, τι διάβολο, τόσο μικροτσούτσουνος είμαι και δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έλα μωρέ τώρα, 50 λεπτά το μαμήσι, μια χαρά είναι, δεν θέλω γκρίνια!
Όσο για το εύθραυστον του πράγματος, τι διάβολο, τόσο μικροτσούτσουνος είμαι και δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα;Δε γκρινιαζω Απλα θυμαμαι προ ευρω που κανανε 9 κατοσταρικα και μελαγχολω
Γνωστος συμφορουμιτης, παντως τα πληρωνει €3,5 την τριαδα κι ειναι κι ευχαριστημενος Επαρχια να πατε να μεινετε παιδια!
Πολυ ευθραυστα σου λεω... Στα 12, τα 2 πανε υπερ πιστεως... (στατιστικα αποδεδειγμενο αυτο )
Και το norlevo ακριβουτσικο το 'χουν: €8.50 Βαλε και τη βενζινη να βρεις εφημερευον φαρμακειο αν σου κατσει (το πιο πιθανο) βραδυ ή ΣΚ
Φυσικα αυτο ειναι πταισμα, μπροστα στις διαταραχες και την επακολουθη γκρινια
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες