-
ααα τωρα τα πηρα στο κρανιο. http://www.thetoc.gr/people-style/article/sokaristikes-fwtografies-to-apostewmeno-xeri-tis-tzoli ειναι ενα θεμα μεγαλο και σοβαρο. εχει καψει πολλα κοριτσια απο την εφηβεια ακομη. πανε να περασουν το σκελετομενο σωμα σαν το ιδανικο. ρε παιδες πειτε μου δλδ, σας αρεσει αυτο το σωμα; εγω θελω η γυναικα να ειναι χυμωδης. οχι παχια. αλλα να εχει τα πιασιματα της. στην εποχη της αφθονιας να λημοκτονουν οι κοπελες; δε ρωτανε και εμας τι μας αρεσει;
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Ρε παιδια ψεμα ειπα στη γκομενα για χωρισμο. Και πιστευω πως και αυτη δεν εχει σχεση . Απλα το παιζει μοιραια. Ας αφησουμε τους γαμους και ας δουμε τι επιτελους θελουν οι γυναικες γιατι.......
Η συγκεκριμενη κοπελα και με ειδε που καθομουν μαζι με την οικογενεια και μου επιασε κουβεντα και δηθεν ρωτησε αν ενοχλει και καλα και εβαλε πετσετα διπλα στη δικη μου και μου ζητησε να παιξουμε ρακετες και απορω πως δεν εκατσε να τη γ.... κιολας.
Δηλ εδω τι αναλυση κανετε? Ουτε που την ηξερα. Και αφηστε τη συζυγο γιατι εχουμε και περι τα 20 χρονια γαμου ,αυτο το γκομενακι τι το κανεις?
Εκτος αν ειστε ολοι gay εδω μεσα που δε νομιζω.
Μετα τι γινεται.......Αποψη μου ειναι τιποτα......Ποτε μην κανεις κατι με καποια που ειχε εστω την παραμικρη επαφη με την οικογενεια σου, ακομα και τοσο μικρη οσο αυτη.
Εχεις δικιο. Αν θες να κανεις χωριζεις ,αφηνεις το παιδι στη μανα και διασκεδαζεις. Οποτε αν δεν σε καλυπτει οπως λες ενας λογος παραπανω. Παιρνεις διαζυγιο και εισαι νομιμος. Κι αν σε αφησει και η γκομενα βλεπεις και το παιδι. Λεω αν γιατι η καψουρα μετα το γαμο απ οσο ξερω δε παλευεται . Και τη μεγαλυτερη μ...... να κανεις ισως την παλεψεις. Την γεροντοκαψουρα ομως με τιποτα.
Και αντε φευγεις απο το γαμο. Η γυναικα? Τι νομιζεις θα πει στο παιδι? Ειναι στο χερι της να βγει λαδι στο παιδι και εσυ ,εγω ο ρεζιλης . Και αντε να ειναι αληθεια . Λες οκ φταιω. Αν ομως δεν ισχυει αυτο? Αν η ζωη σου ειναι απροσωπη μαζι της? Αν υπαρχει ζηλια, συμφερον και χιλιοι αλλοι λογοι που σε αναγκαζουν να φυγεις ?
Κερδιζεις τη ζωη με μια νεα συντροφο και χανεις το παιδι. Αν εχει λιγο φιλοτιμο η πρωην θα εχεις ευκαιριες να το κερδισεις παλι. Πιθανοτητες . Μετραμε πιθανοτητες με τις γυναικες.
Δε δοξαζω το ξενοπηδημα αλλα δεν θεωρω οτι προσβαλλεται ο γαμος. Κατι παντα φταιει που δεν το βλεπει ο ενας απο τους δυο . -
Θαναση η γνωμη μου ειναι να σεβεσαι τον αλλον. μεσα στον σεβασμο ειναι και η πιστοτητα. εισαι μεγαλος και μεγαλυτερος απο εμενα και δε μπορω να σου κανω μαθηματα φιλε μου. προσεξε μονον γιατι η ζωη κυκλους κανει. μη βρεθεις απο θυτης θυμα.
παμε αλλου τωρα.
Ο γάμος μου ποτέ δεν ήταν τέλειος. Ο άντρας μου πιστεύει οτι του είμαι πιστή τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ εγώ τα προηγούμενα δύο έχω πάει με πέντε άντρες και πολύ περισσότερους τα προηγούμενα! http://www.stroumfaki.org/2015/08/blog-post_25.html
πωπω. να κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και η γυναικα σου να σκιζεται....καλυτερα να μην το μαθεις ποτε. θα γλυτωσεις τη φυλακη. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρε παιδια ψεμα ειπα στη γκομενα για χωρισμο. Και πιστευω πως και αυτη δεν εχει σχεση . Απλα το παιζει μοιραια. Ας αφησουμε τους γαμους και ας δουμε τι επιτελους θελουν οι γυναικες γιατι.......
Η συγκεκριμενη κοπελα και με ειδε που καθομουν μαζι με την οικογενεια και μου επιασε κουβεντα και δηθεν ρωτησε αν ενοχλει και καλα και εβαλε πετσετα διπλα στη δικη μου και μου ζητησε να παιξουμε ρακετες και απορω πως δεν εκατσε να τη γ.... κιολας.
Δηλ εδω τι αναλυση κανετε? Ουτε που την ηξερα. Και αφηστε τη συζυγο γιατι εχουμε και περι τα 20 χρονια γαμου ,αυτο το γκομενακι τι το κανεις?
Εκτος αν ειστε ολοι gay εδω μεσα που δε νομιζω.
Μετα τι γινεται.......Αποψη μου ειναι τιποτα......Ποτε μην κανεις κατι με καποια που ειχε εστω την παραμικρη επαφη με την οικογενεια σου, ακομα και τοσο μικρη οσο αυτη.
Εχεις δικιο. Αν θες να κανεις χωριζεις ,αφηνεις το παιδι στη μανα και διασκεδαζεις. Οποτε αν δεν σε καλυπτει οπως λες ενας λογος παραπανω. Παιρνεις διαζυγιο και εισαι νομιμος. Κι αν σε αφησει και η γκομενα βλεπεις και το παιδι. Λεω αν γιατι η καψουρα μετα το γαμο απ οσο ξερω δε παλευεται . Και τη μεγαλυτερη μ...... να κανεις ισως την παλεψεις. Την γεροντοκαψουρα ομως με τιποτα.
Και αντε φευγεις απο το γαμο. Η γυναικα? Τι νομιζεις θα πει στο παιδι? Ειναι στο χερι της να βγει λαδι στο παιδι και εσυ ,εγω ο ρεζιλης . Και αντε να ειναι αληθεια . Λες οκ φταιω. Αν ομως δεν ισχυει αυτο? Αν η ζωη σου ειναι απροσωπη μαζι της? Αν υπαρχει ζηλια, συμφερον και χιλιοι αλλοι λογοι που σε αναγκαζουν να φυγεις ?
Κερδιζεις τη ζωη με μια νεα συντροφο και χανεις το παιδι. Αν εχει λιγο φιλοτιμο η πρωην θα εχεις ευκαιριες να το κερδισεις παλι. Πιθανοτητες . Μετραμε πιθανοτητες με τις γυναικες.
Δε δοξαζω το ξενοπηδημα αλλα δεν θεωρω οτι προσβαλλεται ο γαμος. Κατι παντα φταιει που δεν το βλεπει ο ενας απο τους δυο .Tα θες όλα δικά σου είδωλο!!!
Ελα όμως που η ζωή δεν είναι δίκαιη! -
Οτι μπορουμε κανουμε !
-
Δεν θελω να εμπλακω στην κουβεντα μια και δεν εχω σχεδον καμια εμπειρια παρ οτι 36 ετων. Εχω να κανω σχεση 10 χρονια... δεν μπορω να πλησιασω ευκολα κοπελα, ντρεπομαι πολυ...και αν γινει αυτο θα το ριξω στο καλαμπουρι και στα σαχλο-προστυχο ανεκδοτα
Επισης οσες μα οσες εχω γνωρισει τα τελευταια χρονια μου λενε το ιδιο πραγμα....''δεν μου κανεις το κλικ''...και φευγουνΚαλα για την περιπτωση coupeas τι να πω...Δεν θα τα εκανα αυτα για τον επιπλεον λογο οτι φοβαμαι τα αφροδισια ειδικα οταν στις μερες μας το aids θεριζει ακομα
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Θαναση η γνωμη μου ειναι να σεβεσαι τον αλλον. μεσα στον σεβασμο ειναι και η πιστοτητα. εισαι μεγαλος και μεγαλυτερος απο εμενα και δε μπορω να σου κανω μαθηματα φιλε μου. προσεξε μονον γιατι η ζωη κυκλους κανει. μη βρεθεις απο θυτης θυμα.
παμε αλλου τωρα.
Ο γάμος μου ποτέ δεν ήταν τέλειος. Ο άντρας μου πιστεύει οτι του είμαι πιστή τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ εγώ τα προηγούμενα δύο έχω πάει με πέντε άντρες και πολύ περισσότερους τα προηγούμενα! http://www.stroumfaki.org/2015/08/blog-post_25.html
πωπω. να κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και η γυναικα σου να σκιζεται....καλυτερα να μην το μαθεις ποτε. θα γλυτωσεις τη φυλακη.Εδώ μιλάμε για παιδική κακοποίηση . Το πρόβλημα της γυναίκας είναι μεγάλο και ψυχολογικό. Ο άντρας της μπορεί και να το ξέρει. Ίσως όχι στο βαθμό που πραγματικά είναι. Ίσως ξέρει ότι τον έχει απατήσει. Με πόσους δεν ξέρει σίγουρα.
Η γυναίκα που απατά συνήθως δεν είναι τόσο θερμή στο κρεβάτι ενω το πρώτο που μπορεί να καταλάβει ένας έμπειρος άντρας όταν πλησιάζει την γυναίκα του με τρυφερότητα για σεξ είναι αν υπάρχει αποδοχή ή και υποκρισία στις κινήσεις της. Εδω θα πω πως δεν χρειάζεται να έχει απατήσει η γυναίκα για να συμπεριφερθεί έτσι! Υπάρχουν κι αλλοι λόγοι.
Μεγάλη ψυχική δύναμη χρειάζεται sbr για κάποιον που έχει μπει σε αυτην την διαδικασία της εξακρίβωσης της κατάστασης με τη σύζυγο. Μπαίνουν ερωτήματα που βασανίζουν. Ένας πολύ ερωτευμένος μπορεί να μην αντέξει ούτε την υποψία της απάτης και να φτάσει στα άκρα. Πες τον καψούρη λαικά!
Ένας αγαπησιάρης που έχει βαθιά αισθήματα και χρόνια στην πλάτη ως παντρεμένος λογικά (?) θα είναι ποιό ψύχραιμος και θα πάρει τα δεδομένα απο την αρχή (συμπεριφορά,ωράρια εργασίας και δραστηριοτήτων,τηλέφωνα,φίλες,φίλοι,συνάδελφοι κτλ) για να προσπαθήσει να τα συνδιάσει έτσι ώστε να βγάλει το πρώτο νόημα. Πωωωω
Και ένας σαν και μένα θα κάνει το ίδιο ή θα την ταράξει στη σφαλιάρα κάνοντας κορνίζα τον Σπαλιάρα... (Καλό έ?)
Χονδρικά αυτά μπορεί να γίνουν.Μακριά απο τον κ.... μας !
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν θελω να εμπλακω στην κουβεντα μια και δεν εχω σχεδον καμια εμπειρια παρ οτι 36 ετων. Εχω να κανω σχεση 10 χρονια... δεν μπορω να πλησιασω ευκολα κοπελα, ντρεπομαι πολυ...και αν γινει αυτο θα το ριξω στο καλαμπουρι και στα σαχλο-προστυχο ανεκδοτα
Επισης οσες μα οσες εχω γνωρισει τα τελευταια χρονια μου λενε το ιδιο πραγμα....''δεν μου κανεις το κλικ''...και φευγουνΚαλα για την περιπτωση coupeas τι να πω...Δεν θα τα εκανα αυτα για τον επιπλεον λογο οτι φοβαμαι τα αφροδισια ειδικα οταν στις μερες μας το aids θεριζει ακομα
Αν ντρέπεσαι να πλησιάσεις κοπέλα φαντάσου πόσο θα ντρέπεσαι όταν πεταχτεί η πουτάνα γυμνή μπροστά σου! Δεν σου προτείνω κάτι τέτοιο. Θα ήταν χειρότερο για σένα.
Γιατί όμως ντρέπεσαι? Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε γενικά ειδικός να σου δώσω συμβουλές αλλά μιας και το ανέφερες το θέμα σου θα σου πω πως δεν χρειάζεται πάντα καλαμπούρι ούτε πρόστυχα ανέκδοτα για να κρατήσεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας. Το θέμα ξεκινάει απο την εμφάνιση τον αέρα που λέμε ,την άνεση και την σοβαρότητα και καταλήγει στον τρόπο ομιλίας την έκφραση και τις γνώσεις, ανάλογα τον χαρακτήρα της κοπέλας.
Ένας τρόπος να ξεπεράσεις την ντροπή είναι η παρέα με ποιό απελευθερωμένα άτομα που θα σε κατευθύνουν και θα σε κοντρολλάρουν όταν έρθεις σε δύσκολη θέση. Θα σου πω και κάτι τρελό. Η ντροπή πολλές φορές ξιτάρει τις γυναίκες. Ειδικά απο νεαρούς. Τις ώριμες κατα προτεραιότητα! Δείξε θάρρρος και πες ότι ντρέπεσαι! Εκφράσου ελεύθερα . Αυτό οι δυο σας .Όχι με την παρέα παρών!
Αν επίσης σου πω για παρτουζιάρες θα πέσουν να με κατηγορήσουν για ανήθικο στοιχείο εδώ μέσα οπότε άστο κι αυτό.
Δε σου κρύβω πως πολλές φορές κι εγώ έρχομαι σε δύσκολη θέση γι αυτό και πίνω (με μέτρο) να λυθεί η γλώσσα .Λαικά .......γράφτα όλα στ' α@@@@@@@ σου! Πάνω τους!
-
Καλα τα λες αλλα δεν μου βγαινει ρε φιλε...δεν το χω
Απο αλλες παρεες ουτε λογος, δεν εχω. Ο,τι προσεγγισεις εχω κανει τις εχω κανει μονος μου χωρις να στηριζομαι σε κανεναν να μου γνωρισει. Απλα οπως ειπα και πριν ενω εχουμε βγει 4-5 φορες ολες μου λενε οτι δεν τους κανω το κλικ για ερωτικη σχεση
Το να τους πω οτι ντρεπομαι μαλλον θα τις κανει να φαινομαι ακομα ''πιο παιδακι'' στα ματια τους. Μιλαω για γυναικες ανω των 30 που ειναι και ο στοχος, τα πιτσιρικια των 20-22 δεν μου λενε κατι, δεν ψαχνω να σαχλαμαρισω, δεν εχω κοινη σκεψη και αγωνιες μ αυτη τη γενια
-
Δε νομιζω οτι θα σε κανει παιδακι να πεις σε μια ωριμη γυναικα οτι 'κολλας' καπου. Απεναντιας λογικα θα σε 'βοηθησει'.
Με πιανεις ?
Αν δεν τολμισεις δεν θα παρεις απαντηση.
Γιατι δεν εχεις παρεες? Με φοβιζεις φιλε μου! Επιλογη σου φανταζομαι. -
Ετσι τα φερνει η ζωη... Οσοι θεωρω οτι δεν μου κανουν τους κανω περα με συνοπτικες διαδικασιες. Οι 2-3 φιλοι μου εχουν δικες τους παρεες και κοπελες, δεν με καλουν, μπορει να βρεθουμε 1 φορα το μηνα ή το 2μηνο για καφε, μεχρι εκει...ο,τι λεμε τα λεμε στο τηλ συνηθως
-
λεγε με στηβ Θαναση. heras και εγω τον ιδιο προβληματισμο εχω φιλος. κοιταξε ειμαι μοναχικος ή εκλεκτικος ας πούμε, καπως ανθρωπος. δλδ μου αρεσει να τη βρισκω πρωτα με εμενα και μετα οσοι κολησουν. δλδ θα δω τι θα κανουν οι αλλοι και αν μου αρεσει θα παω. δε θα παω μονον και μονο για αυτους. και μονος να βγω δε με χαλαει. καποιες φορες ομως για καποια ατομα που ειναι φιλοι και οχι γνωστοι μου κανω παραχωρησεις. οι φιλοι μου ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου. επιδιωκω ομως γνωριμες.
κανε παρεες ετσι για να φρεσκαρεις τις σκεψεις σου. οταν εισαι μονος οι ιδιες σκεψεις γυροβολαν. με την παρεα γινεται ενα refresh. sorry το λεω με την καλη εννοια σαν υποθεση ρουτινας, μπορει να εχεις χαμηλη εκτιμηση για τον εαυτο σου. να λες 'ποιος ειμαι εγω τωρα...'. αν ειναι ετσι u r wrong. εισαι μια χαρα οπως οι αλλοι. δε θα ντρεπεσαι για εσενα. οι αλλοι να ντρεπονται για αυτους. στις κοπελες επειδη σκεφτονται αλλιως απο εμας, αρεσει πρωτα να εχουν ενα φιλο να τα λενε και αν ταιριαξει του καθονται. οποτε κοιτω να κανω πρωτα φιλια. δεν της δειχνω πως θελω να την φιστικωσω. αν παει εκει η δουλεια εχει καλως. υπαρχουν και κοπελες που θελουν μονον το φικι-φιρφιρικι. βαζεις τον προφυλακτηρα και dont worry.
Θαναση εχω φαει στα 20 καψουρα. 2 χρονια ημουν εντελως χαλια. εφαγα κερατο βερνικομενο απο μικροτερο μου (18χρονο). πονεσε αυτο. 2 χρονια ημουν με ποτο, παρανομες ουσιες, ατακτες παρεες, ταξιδια - ξυδια για να ξεφυγω. καποια στιγμη οταν συνηδειτοποιησα πως ειχα καταντησει ειπα 'φτανει ως εδω. οχι αλλο χαλια'. αρχισα ψυχιατρο - λιγη αποτοξινωση απο το πιοτο και κατι ψηλα, μου σταθηκε η μανα μου πολλη και απομυθοποιησα την τυπισα. Θαναση ηταν κοματος. οποτε περπατουσε ολοι την κοιτουσαν. αυτο με τρελενε. anyway εχασα τα μυαλα μου στην κυριολεξια. τα βρηκα σκορπια και τα εβαλα στη θεση τους και τωρα ειμαι 100% ΟΚ. τη βλεπω γιατι μενει κοντα. ενταξει δε μου κανει αισθηση. θυμαμαι τη επαθα απο αυτη και την ξεχνω αμεσως.
εμεις ειμαστε το ασθενες φυλο. -
Στηβ πολλοι το περασαν αυτο. Εγω το περασα μικρος (αλλα ποτε δε θα μαθω αν ξαναεπαθα η τι θα περασω στο μελλον. Κανεις δεν ξερει) και θυμαμαι εριξα το αυτοκινητο του πατερα μου σε ενα αγροτικο μηχανημα απο τα νευρα μου. Ευτυχως χαλασε μονο το αυτοκινητο. Πρωτη φορα εκλαψα. Απο τοτε δεν αφησα να μου συμβει κατι τετοιο ουτε μου εφαγε λεφτα ποτε γυναικα. Αντιθετα. Μου εδιναν!
Με την καρδια τους βεβαια. Κι εγω μεχρι εκει που επρεπε. Απερριψα γαμο λογο αξιοπρεπειας δηλ για να με παντρευτει η κυρια (μοντελο ) επρεπε να αφησω δουλεια (ντεμοντε) και να με ζει αυτη σε δουλεια του μπαμπα. Ξερεις. Και μετα αντε γεια!
Μπορω να γραψω βιβλιο πανω σε γυναικειες καταστασεις και νοοτροπιες που εζησα . Αυτο που λενε οτι μπρος στο γαμο πλες αναθεωρουν αποψεις ,ειναι 100% αληθες!
Θυματα στη ψυχη ειμαστε εμεις τελικα. Ομως δυστιχως δεν εχουμε συνειδητοποιησει ακομα πως το εργαλειο μας αξιζει πολλα. Αυτο το ξερουν οι γυναικες και μας το παιρνουν ευκολα οταν το θελησουν. Αρα την παταμε λεγοντας οτι το χωσαμε και ευχαριστηθηκαμε. Ναι. Μια χαρα. Μετα ? Μετα θελω ενα φορουμ γραψιμο να αναλυσω ποσες εκδοχες σκεψεις , λογια, συμπεριφορες, αλλαγες ,αποφασεις μπορουν να βγουν απο μεσα τους.
Καταθλιψη παθαινεις .
Σε μενα η πληοψηφια πηγαινε κατευθειαν σε γαμο. .... Τρελογυναικες... -
Θαναση ουτε για πλακα να εχω να με συντηρει γυναικα. σημερα εμαθα για μια πρωην. παντρευτηκε, εκανε και τρια κουτσουβελα. οικονομικα καλοστεκουμενη και με δικη της δουλεια πολλη καλη. επεσε μου ειπαν σε χαραμοφαι που την κακομεταχειριζεται.....με τις πρωην δε μιλαω. δε μπορω να το κανω. δλδ απο εκει που ειμαστε σε αγαπω - με αγαπας, τι να τις πω και να μου πει; και περναω καθε μερα με το μηχανακι τωρα το καλοκαιρι και τωρα που το εμαθα στεναχωρεθηκα ρε γμτ. ωραια κοπελα ειναι. και ευγενικη και κοιταει τα παιδια και την οικογενεια της (λενε). ο αλλος μυριστηκε χρημα, την καψουρεψε και οταν εδεσε το γαιδαρο αρχισε τα νταηλικια. δεν τη χτυπαει. αλλα ειναι και η ψυχολογικη βια. το μεσημερι μου τα ελεγε μια κοπελα που ειχα χρονια να δω και γνωριζει και εμενα και την πρωην που τα ειχα. στειλτον με τη μια σπιτι του, που καθεσαι και τον ανεχεσαι. αναγκη απο λεφτα για να ζησει τα παιδια της δεν εχει. τι τον ανεχεται; ειναι οι γυναικες αλλα σε καποιες περιπτωσεις ειμαστε και εμεις απαραδεκτοι.
-
Κριμα. Εχεις δικιο.
Η διαφορα ειναι οτι εμενα δεν με συντηρουσε καμια. Ουτε εδερνα ουτε ασκουσα ψυχολογικη βια. Ηθελε η αλλη να παμε μαζι Ιταλια? Μου εκανε τα εξοδα . Δεν ηθελε? Την περιμενα να γυρισει. Η. Δεν πηγαινε και καθοταν μαζι μου. Πληρωνα οταν ηθελα να παω φυσικα.
Ανεξαρτητος οικονομικα.Τωρα αν σου πω πως καλος μου φιλος μεσα σε 5 χρονια εδωσε περι τα 150 χιλ ευρω το 90% σε ρευστο για δαπανες γκομενας η οποια ηταν τελικα παντρεμενη και σε διασταση δηθεν θα πεσεις ξερος.
Ξαδερφος μου εδωσε 100χιλ για τον ιδιο λογο ωσπου εβαλε ντεντεκτιβ για παρακολουθηση και εμαθε οτι τρωει κερατο . Ειχε και παιδι η κοπελα. Χωρισμενη επισημα. Πληρωνε μεχρι φροντιστηρια.
Ε οχι ρε φιλε. Δωστα σε βιζιτες . Ποιο εγγυημενες ειναι και ποιο ωραιες. Ασε που μεχρι σχεση καλη κανεις . Μου εχει τυχει. Λιγο αλλα καλο. Να εχεις και image Σπαλιαρα. -
Θαναση δεν πεφτω απο τα συννεφα. εχω συγγενη που τα σκαει σε χωρισμενη με παιδι. αν η κοπελα θελει να πληρωσει εκεινη τα εξοδα ενταξει. βασικα εμενα δε μου αρεσει να μου πληρωσει τπτ. γενικα δε θελω να ειμαι υποχρεωμενος. οχι απο υπερηφανια. αισθανομαι ασχημα να ξοδευτει ο αλλος για εμενα. απο την αλλη δεν πληρωνω για την κοπελα κατι που εκεινης της αρεσει και εμενα οχι. δλδ αν θελει να παμε σε κανενα νησι και εχω διαθεση και μου αρεσει το νησι ενταξει. σε οτι δω οτι δυσκολευεται, χωρις να την προσβαλλω τσονταρω. αν το αξιζει και δε μπορει να πληρωσει και ξερω πως θελει να ξεσκασει, τοτε απο την καρδια μου τα πληρωνω. αλλα να αξιζει. εχω φαει και ακυρα. δεν γμιεται λεω. τα λεφτα ερχονται και φευγουν.
οι δυο φασεις που μου εκαναν να ειμαι πλεον οτι ερθει και οτι φυγει με τις γυναικες ειναι η μια με την καψουρα και η αλλη οταν πηγα στην παρεα της και της ζητησα να παμε πιο περα να μιλησουμε. δεν ηθελε να τα ξαναβρουμε. με πηραν τα κλαματα, την παρακαλεσα. πωπω ξεφτυλα δικε μου. δλδ οταν θυμαμαι αυτα τοσο γινομαι πιο αναισθητος. ρε σεις, lol πειτε μου πως δεν κλαψατε για γυναικα.
ΟΚ αν οχι μπροστα της, εστω στο σπιτι σας, στο αμαξι σας καπου τεσπα. η δυσκολοτερη φαση στη ζωη μας. οταν πας φανταρος και εχεις σχεση. κολαση. ημουνα τωρα το απογευμα εξω απο τον κηπο και γρασωνα ελαφρως την αλυσιδα στο μοτορι. εκοψα απο μακρια που μια γειτονισα μιλφ 50αρα με μια αλλη με κοντο μινι κατι λεγανε μεταξυ τους κοιταζοντας προς εμενα και χαμογελουσαν. συννηθως η γειτονισα με χαιρεταει, ενταξει να πουμε και καμια μλακια και φευγει. σταματησε. μου συστησε το 20χρονο το κοβω ανιψακι της. ανιψια μαυρομαλουσα μεχρι τη μεση σχεδον. εκεινη η μιλφ την ειπε πως παει και θα τα πουνε μετα και μου μενει η μικρη lol. ειρηνη με λενε, ηρθα για διακοπες στη θεια μου, ωραιο το σπιτι σου, η γειτονια...ναι λεω εδω εκτος απο εμενα ολα τα αλλα ωραια ειναι. χαμογελασε. αυτο το λες εσυ μου λεει. ε ναι λεω. δεν ειναι ομως ετσι. αμαν λεω. ορμαει η μικρη. κανω μεσα υπολογισμους. δεν ειναι μονιμη γειτονισα. οποτε ανταποκρινομαι. και τη ρωταω, απο σχεδια για εξοδο τι εχεις; τπτ μου λεει. αν σου αρεσει το καβαλημα, νατο το μοτορι, παμε αυριο για εναν καφε αν δεν εχει προβλημα η θεια σου. οχι κανενα λεει. μου δινει και το κινητο της. εγω το δικο μου. ααα. με ρωταει. μενεις μονος; εννοειτε της λεω. ωραια λεει χαμογελωντας.
θα παω ετσι για να περασω την ωρα μου ομορφα. αν προκυψει τπτ ΟΚ. αν οχι η παρεα με κοπελα δεν ειναι ασχημη. να μην ειναι στοκος μονον. -
Steve εισαι γνησιος ελληνας αισθηματιας οκ!
Εγω εχω υιοθετησει την τακτικη των γυναικων να παιζουν και τα χωνουν στους αντρες . Ομως στα ψωνια γυναικες. Μπορω να τις κανω να χωρεψουν τσαμικο. Για ψωνια και δηθεν παντα. Γουσταρω να παω να της το βαλω στο κρεβατι και εκει που τις φτιαχνω να τις λεω πουτανες και να τις αφηνω γυμνες να σπαζονται και να χτυπιουνται.
Εκει να δεις αντιδραση. Σακατευονται ψυχολογικα. Μενεις αξεχαστος. Και μετα στα τσακιδια.
Αλλη φαση!Δουλεμα θελουν οι περισσοτερες. Μαζοχες.
-
Αυτός είσαι!!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Steve εισαι γνησιος ελληνας αισθηματιας οκ!Εγω εχω υιοθετησει την τακτικη των γυναικων να παιζουν και τα χωνουν στους αντρες . Ομως στα ψωνια γυναικες. Μπορω να τις κανω να χωρεψουν τσαμικο. Για ψωνια και δηθεν παντα. Γουσταρω να παω να της το βαλω στο κρεβατι και εκει που τις φτιαχνω να τις λεω πουτανες και να τις αφηνω γυμνες να σπαζονται και να χτυπιουνται.
Εκει να δεις αντιδραση. Σακατευονται ψυχολογικα. Μενεις αξεχαστος. Και μετα στα τσακιδια.
Αλλη φαση!Δουλεμα θελουν οι περισσοτερες. Μαζοχες.
ανατολιτη. ρε Θαναση μιλαω για την περιπτωση που θα κοιταξω καποια κοπελα σοβαρα. οχι για γαμο lol. αλλα για κατι ποιο προχωρημενο απο ενα πηδηματακι. δε μιλαω για fast food καταστασεις ή για ψαγμενες παριπτωσεις. για την ιστορια. πηγαμε για καφε με την ειρηνη. θετικη και με ωραιες σκεψεις. δε χρειαστηκε ο καφες ευτυχως. στο πρωτο ραντεβου τον παραγγελνω δυνατο για αν η αλλη ειναι αλλου να μη με παρει ο υπνος τεσπα το βραδακι για ποτακι.
-
Η λυση για ολα τα προβληματα ειναι η ψυχραιμια και το χιουμορ,απο την στιγμη που θα καταλαβει μια γυναικα οτι μπορει να σε νευριαζει κατα βουληση(Αρα και να σε κουμανταρει)παει και ο ερωτας παει και η ορεξη για σεξ και παμε στον επομενο που δεν θα μπορει να ελενξει(για λιγο τουλαχιστον).
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες