-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κουκλα, νοικοκυρα, με περιουσια, και θελει προξενιο εν ετει 2014.
Ξαναλεω:Κουκλα, νοικοκυρα, με περιουσια, και θελει προξενιο, εν εται 2014.
Κατι δε σου ειπαν ή κατι δε μας λες καλα.
Kι όμως έτσι είναι. Εν ετει 2014! Όπως τα έγραψα. Ομολογώ ότι κι εγώ έπαθα πλάκα! Τώρα τι σόι κοπέλα είναι αυτή δε ξέρω ρε παιδιά!
Το άλλο? Σε κηδεία !!!!!! προξενιό. -
Ειναι απλα τα πραγματα, της ριχνεις ενα χουφτωμα, αρπαζεις μια σφαλιαρα και συνεχιζεις ... στις 4-5 θα κανετε οργια και θα ξερεις.
Εφυγες για αποστολη, ημιαναπαυση ελευθερος.
-
Αρχίσαμε!!!
Καλή ιδέα!
-
Κουκλα, νοικοκυρα, με περιουσια, και θελει προξενιο εν ετει 2014.
Ξαναλεω:Κουκλα, νοικοκυρα, με περιουσια, και θελει προξενιο, εν εται 2014.
Κατι δε σου ειπαν ή κατι δε μας λες καλα.
Πήγα σε κηδεία
-
Άσε!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Κουπεα, γραψε αρλεκιν, χαραμιζεσαι!Τι άρλεκιν και μλκς, ξεκινάω τώρα Kickstarter να πάρουμε στον κουπέα Google Glass για live vlog.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κουπεα, γραψε αρλεκιν, χαραμιζεσαι!
Τι άρλεκιν και μλκς, ξεκινάω τώρα Kickstarter να πάρουμε στον κουπέα Google Glass για live vlog.
-
Κουκλα, νοικοκυρα, με περιουσια, και θελει προξενιο εν ετει 2014..Τα προξενεια δεν γινονται ποτε με ρεαλιστικες παραδοχες
Η πραγματικοτητα θα ειναι πιο κοντα στο:Μπαζο,νοικοκυρα (αυτο μπορει και να παιζει),ετων 45,αφραγκη.
-
http://www.e-daily.gr/blog/post.asp?uid=28630
κι έρχεται ο χαμένος αδερφός του κουπεα να σχολιάσει:
[spoiler:127rsqms]ΖΑΜΠΟΝ ΞΕΖΑΜΠΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ 50ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΩ 30ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΣΑΝ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ.ΕΓΩ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΠΟΤΕ,ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ,ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΜ........ΩΡΕΣ[/spoiler:127rsqms]
-
Εντάξει, πάει και το σχολείο. E-learning ο μικρός.
-
Ο ξαδερφος μου ειναι 45. Απο ηλικια υπαρχει περιθωριο. Αφραγκη αποκλειεται να ειναι. Το πιθανοτερο να ειναι καποιο φρικιο η καποια υπερβαρη. Bodyline υπαρχουν οποτε μενει το προσωπο. Με ενα chivas ομως.......it's ok!
Μωρε λες να αξιζει?
-
Το καθημερινό chivas θα βγει πιο ακριβό από μια πλαστική σε βάθος χρόνου...
Αξίζει??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το καθημερινό chivas θα βγει πιο ακριβό από μια πλαστική σε βάθος χρόνου...Αξίζει??
Ή μια χαρτοσακούλα ρε παιδί μου....
-
Με το chivas γινεται μοντελο.Με τη πλαστικη απλα δε θα σου πεφτει γρηγορα. Ομως ειναι πιο φθηνη λυση οκ!
Για να δουμε ! Ελπιζω να προχωρησει το θεμα. -
Οι πλαστικες,με εξαιρεση ισως τα βυζια,συνηθως εχουν μετρια εως κακα αποτελεσματα
-
νταξ η απόλυτη ξεφτίλα πλέον...
ξεφτίλα δίχως ορια.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
νταξ η απόλυτη ξεφτίλα πλέον...ξεφτίλα δίχως ορια.
Όταν αφήνεις να πεθάνει κάτι, λογικό είναι να το φάνε τα σκουλήκια.
-
ναι ρε συ δηλαδή δεν μπορούμε να διαλέξουμε την ατομική βομβα να μη μείνει ούτε ιστός ούτε σκουλήκια ούτε χωμα ούτε τπτ;
δλδ πρέπει εκτός των άλλων να ΜΑΣ ΓΜΑΕΙ ΤΟΣΟ Η ΜΟΙΡΑ;
-
ναι ρε συ δηλαδή δεν μπορούμε να διαλέξουμε την ατομική βομβα να μη μείνει ούτε ιστός ούτε σκουλήκια ούτε χωμα ούτε τπτ;δλδ πρέπει εκτός των άλλων να ΜΑΣ ΓΜΑΕΙ ΤΟΣΟ Η ΜΟΙΡΑ;
Και παλι οι κατσαριδες θα επιβιώσουν!
-
ναι ρε συ δηλαδή δεν μπορούμε να διαλέξουμε την ατομική βομβα να μη μείνει ούτε ιστός ούτε σκουλήκια ούτε χωμα ούτε τπτ;δλδ πρέπει εκτός των άλλων να ΜΑΣ ΓΜΑΕΙ ΤΟΣΟ Η ΜΟΙΡΑ;
Πω πω κλάψα...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες