-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Send from outer space ★
Τελικά εσύ το αγόρασες το διαστημικό λεωφορείο;
Μου έφυγε ο φραπές απ τη μύτη! Ωχ, σε καλό να βγει...!
Από εδώ και πέρα θα τα βάζω σε σποιλερ
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Της το λεω της γυναικας τι εγινε της δειχνω και ενα βιντεακι
για βαλε να δουμε και εμεις.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιός του Κουπέα;Εξώγαμο
-
Εγώ κατάλαβα τι είπε ο κουπέας αλλά δεν μπορώ να μιλήσω . (εκτός αν καταθέσετε σεβαστό ποσόν στο GR696969... pm for the rest)
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγώ κατάλαβα τι είπε ο κουπέας αλλά δεν μπορώ να μιλήσω . (εκτός αν καταθέσετε σεβαστό ποσόν στο GR696969... pm for the rest) -
Εχθές με κουβάλησε η γκόμενα ενός φίλου σε ποντιακό πανηγύρι σε χωριό για να γνωρίσω μια
23χρονη ξαδέρφη της η οποία με είχε δει κάποια στιγμή έξω και εξέφρασε την επιθυμία να με γνωρίσει.
Ολίγον χωριατέ η τύπισσα, όμορφο προσωπάκι, κάπως αφρατούλα και μπεμπέκα σε συμπεριφορά
αλλά μια χαρά για να ξεβουλώσουν τα υδραυλικά. Καθήσαμε λοιπόν σε ένα τραπέζι με τμήμα τις νεολαίας
του χωριού, συστηθήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε και εγώ χάζευα με βλοσυρό βλέμμα τα ξεκωλάκια του χωριού
να χορεύουν στην πλατεία χαϊδεύοντας το μούσι μου και ρίχνοντας πονηρά χαμογελάκια στην λεγάμενη που
καθόταν απέναντι. Φεύγοντας, ακολούθησε ο εξής διάλογος με την γκόμενα του φίλου μου:
-Συμπαθητική η ξαδέρφη αλλά δεν ήρθε λίγο να τα πούμε.
-Ήρθε και μου είπε κάποια στιγμή ότι της αρέσεις αλλά φαίνεσαι πολύ σοβαρός και ντρεπόταν
Θέλει να κανονίσουμε να βγούμε.
-Πλάκα μου κάνεις τώρα...
-Είναι μικρή και απονήρευτη μωρέ.
-23 είναι, όχι 16, άλλες στην ηλικια της έχουν αφήσει 40ρηδες άφραγκους και αλκοολικούς να πληρώνουν
διατροφές χωρίς να βλέπουν τα παιδιά τους και αυτή ντρεπόταν να έρθει να μου μιλήσει?
-Χαχαχα, έτσι είναι αυτή, δεν νομίζω να έχει κάνει ποτέ κάποια σοβαρή σχέση.
-Γ@μησέ τα, εγώ έλεγα απλά να γράψω κανένα χιλιόμετρο στο κοντέρ. Κανόνισε να βγούμε και βλέπουμε...Τι λέτε, να τον τσιμπήσω το μεζέ να μου ανέβει λίγο το ηθικό με κίνδυνο να κολλήσει και να μπλέξω?
Δεν θέλω μετά να αναγκαστώ να γίνω κωλόπαιδο για να ξεμπλέξω αλλά έχω καιρό να μελώσω το
παστέλι και μια τόσο εύκολη περίπτωση είναι κρίμα να πάει χαμένη... -
Περίμενε, θα στα ξηγήσει όλα ο κουπέας...
Εγώ θα σου πω κάτι που μου 'χει πει γκόμενα: η γυναίκα είναι σαν τον ω: αν δεν την γ###σεις θα σε χέ#ει!Αλλά και μόνο που το συζητάς στα φόρουμ μου λέει ότι θα κάνεις, δε βλέπω να μαμάς!
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εχθές με κουβάλησε η γκόμενα ενός φίλου σε ποντιακό πανηγύρι σε χωριό για να γνωρίσω μια
23χρονη ξαδέρφη της η οποία με είχε δει κάποια στιγμή έξω και εξέφρασε την επιθυμία να με γνωρίσει.
Ολίγον χωριατέ η τύπισσα, όμορφο προσωπάκι, κάπως αφρατούλα και μπεμπέκα σε συμπεριφορά
αλλά μια χαρά για να ξεβουλώσουν τα υδραυλικά. Καθήσαμε λοιπόν σε ένα τραπέζι με τμήμα τις νεολαίας
του χωριού, συστηθήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε και εγώ χάζευα με βλοσυρό βλέμμα τα ξεκωλάκια του χωριού
να χορεύουν στην πλατεία χαϊδεύοντας το μούσι μου και ρίχνοντας πονηρά χαμογελάκια στην λεγάμενη που
καθόταν απέναντι. Φεύγοντας, ακολούθησε ο εξής διάλογος με την γκόμενα του φίλου μου:
-Συμπαθητική η ξαδέρφη αλλά δεν ήρθε λίγο να τα πούμε.
-Ήρθε και μου είπε κάποια στιγμή ότι της αρέσεις αλλά φαίνεσαι πολύ σοβαρός και ντρεπόταν
Θέλει να κανονίσουμε να βγούμε.
-Πλάκα μου κάνεις τώρα...
-Είναι μικρή και απονήρευτη μωρέ.
-23 είναι, όχι 16, άλλες στην ηλικια της έχουν αφήσει 40ρηδες άφραγκους και αλκοολικούς να πληρώνουν
διατροφές χωρίς να βλέπουν τα παιδιά τους και αυτή ντρεπόταν να έρθει να μου μιλήσει?
-Χαχαχα, έτσι είναι αυτή, δεν νομίζω να έχει κάνει ποτέ κάποια σοβαρή σχέση.
-Γ@μησέ τα, εγώ έλεγα απλά να γράψω κανένα χιλιόμετρο στο κοντέρ. Κανόνισε να βγούμε και βλέπουμε...Τι λέτε, να τον τσιμπήσω το μεζέ να μου ανέβει λίγο το ηθικό με κίνδυνο να κολλήσει και να μπλέξω?
Δεν θέλω μετά να αναγκαστώ να γίνω κωλόπαιδο για να ξεμπλέξω αλλά έχω καιρό να μελώσω το
παστέλι και μια τόσο εύκολη περίπτωση είναι κρίμα να πάει χαμένη...Αμα ειναι τεμέτερον το κορτσόπον, πασυμένο και εμορφο, βαλε αυτο στο radiocd
ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Περίμενε, θα στα ξηγήσει όλα ο κουπέας...
Εγώ θα σου πω κάτι που μου 'χει πει γκόμενα: η γυναίκα είναι σαν τον ω: αν δεν την γ###σεις θα σε χέ#ει!Αλλά και μόνο που το συζητάς στα φόρουμ μου λέει ότι θα κάνεις, δε βλέπω να μαμάς!
Έπρεπε να σκάσω μύτη στο πανηγύρι με μηχανή και μπουφάν, όλο και κάποια θα κερνούσε τσιμπουκάκι
πίσω από κάνα θάμνοΧαβαλέ κάνουμε, ο trident μπήκε στο πνεύμα. Αν το παίζει παρθενόπη και θέλει κυνήγι προφανώς και δεν
θα μαμήσω, δεν πέσαμε ακόμα τόσο χαμηλά να κυνηγάμε χωριατοπούλες... -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
δεν πέσαμε ακόμα τόσο χαμηλά να κυνηγάμε χωριατοπούλες...Κακώς δεν τις έχεις σε εκτίμηση!
Μιλάμε για κάτι με απλό λειτουργικό σύστημα, κάτι σαν dos 6.22, προβλέψιμο 100% κ εύκολο στη χρήση.Πρόσεξε μόνο μη θέλει γάμο στο εξάμηνο.
Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Nα πω την αλήθεια, μπήκα περιμένοντας ότι ο γκραν μάστερ είχε τοποθετηθεί ήδη επί του διλήμματος.
-
Buying sex toys doesn't make a woman 'lady crazy'. It makes you totally normal
In states like Georgia, you can openly carry a gun, but you can't purchase a butt plug without a prescription
Jessica Valenti
theguardian.com, Tuesday 20 May 2014 12.15 BST
fassbender knightleyIn A Dangerous Method, Keira Knightley's character needed a doctor's help to achieve sexual ends. In some American states, things haven't changed so much. Photograph: Sony Pics / Everett / Rex Feature
Giving out prescriptions for vibrators seems more like a doctor's bad pick-up line than good public policy. But in Sandy Springs, Georgia, you really do need a medical reason – and a doctor's prescription – to buy a sex toy.
Melissa Davenport, a resident of Sandy Springs, has filed suit against the city because, as her lawyer Gerry Weber told a local TV station, the ordinance allows the government to 'stick its nose in your bedroom and say you can use this but not that.' Davenport has multiple sclerosis, which she says has impacted her sex life with her husband, and she credits sex toys with saving her marriage. Yet her doctors still won't write her a prescription.
Leaving aside the bizarreness of the policy itself – people should be able to buy sex toys for the sheer fun of it – it seems ironic that a woman with a real medical condition is being denied sex toys, when you consider that the vibrator was actually invented to cure a (fake) medical condition: hysteria.
In the 16th century, if a woman was feeling blue - or was just being 'lady-crazy' – she could head off to the doctor's office for a little manual clitoral stimulation, though the doctors called it 'pelvic massage'. (It's a hilarious testament to the male-centric vision of sexuality of that time that, if there was no penetration, it wasn't considered sexually intimate.) But those poor male doctors and their cramping fingers couldn't quite take the amount of labor that was needed to achieve the mutually desired ends to said massage. One doctor bemoaned that the technique was quite difficult, akin to 'that game of boys in which they try to rub their stomachs with one hand and pat their heads with the other.'
Thus, the vibrator was born – and women started going for check-ups a lot more often. But once men caught on to why certain doctors were in such high demand, however, the party was over – and now, in states like Alabama, you can openly carry a gun but not buy a butt plug.
Of course there are plenty of other reasons besides medical afflictions – real or imagined – that a woman might need a sex toy. Maybe she's bored. Maybe her partner likes them. (Maybe they're more fun than her partner.) Maybe it's Tuesday.
But given how many American men think women are still 'hysterical' anyway – or at least that they can't run the world when 'Aunt Flo' is in town – we should revive and embrace this fake medical condition on behalf of women in towns like Sandy Springs where people's sexuality is still pathologized and legislated.
In fact, I think I'm feeling a little hysterical already. Where's my prescription?
http://www.theguardian.com/commentisfre ... ?CMP=fb_gu
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
δεν πέσαμε ακόμα τόσο χαμηλά να κυνηγάμε χωριατοπούλες...
Κακώς δεν τις έχεις σε εκτίμηση!
Μιλάμε για κάτι με απλό λειτουργικό σύστημα, κάτι σαν dos 6.22, προβλέψιμο 100% κ εύκολο στη χρήση.Πρόσεξε μόνο μη θέλει γάμο στο εξάμηνο.
Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Χωρίς το bloatware και τα crashαρίσματα των κοριτσιών της πόλης.
Ποιό εξάμηνο ρε συ, να φύγουν τα χοντρά λέμε Το πολύ πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο που θα ξαναγυρίσουν
οι φοιτήτριες, αν δεν προκύψει κάτι άλλο ντόπιο μέσα στο καλοκαίρι. -
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε το forum αν αυτά τα έγραφε μια κοπέλα.
-
Ειχαμε εναν κινδυνο και πηγαιναμε τοιχο-τοιχο,τωρα προεκυψε και δευτερος...
-
Τον βλεπω σε κανα εξαμηνο να παζαρευει Octavia
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειχαμε εναν κινδυνο και πηγαιναμε τοιχο-τοιχο,τωρα προεκυψε και δευτερος...Αργά για σένα, την έχεις πατήσει ήδη .
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε το forum αν αυτά τα έγραφε μια κοπέλα.Υποθέτω θα της έστελνε πμ, για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο της...
Εδώ, ακόμη και το ακροτελευταίο μπαζάκι που έχει μπει εδώ μέσα είχε τα τυχερά του... -
Ε ναι,την πατησα μια,μην την παθω και δευτερη
Αλλωστε ο coupeas εχει μια ηλικια,μια εμπειρια,ξερει να φερθει...
Ο αλλος ειναι γεννημενος το 87,παμε απευθειας στον ραφτη μετα...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες