-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Λιτσα Πατερα Coupeas !!! RESPECT ....Δωσε τα φωτα σου στον Χερά μπας και βρει το αλλο του μισο να γουσταρουμε επικουρα !!
Επικουρας. Εχω περασει και καποιες λαχταρες...Η καρδουλα μου το ξερει. Αν δεν καεις δεν μαθαινεις.
-
Morx τι να πω εγω στον hera. Το οτι εκλεισε 10 μηνες σχεση δε μου λεει τιποτα
Οχι ρε, τους μπερδεψες, ο Χερας ειναι ο 6χρονια single player !!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κατακαημενοι μηχανικοίSent from my Nexus 4 using 3
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ!
Μα ούτε στις φοιτήτριες! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κατακαημενοι μηχανικοί
Sent from my Nexus 4 using 3
Μα ούτε στις φοιτήτριες!Μα ειδικά στις φοιτήτριες, ποτέ δεν είχαμε πέραση τα καημένα!
Όταν τουλάχιστον ήμασταν φοιτητόνια κι εμείς...
Τι τα θέτε, καταραμένο επάγγελμα, εγώ πλέον ακολουθώ την συμβουλή του Coyot που ξέρει τα πολλά κι ο νους του κατεβάζει: ήμουν και δεκανέας στο στρατό, και επειδή βλέπω τα κατορθώματα του coupea, έχω αρχίσει και το διαφημίζω: ήδη βλέπω διαφορά! Με το που λέω στην άλλη, 'μωρό μου, είμαι έφεδρος δεκανέας', κάτι σκιρτά αμέσως μέσα της (και όχι δεν είναι αυτό που φαντάζεστε! ) και όλα αλλάζουν!
Δοκιμάστε το κι εσείς!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δηλαδή άλλο μία 40άρα με έναν 60άρη, που ξέρουν τι θέλουν και ειναι πιο κοντα σε φάση και τρόπο ζωής, και άλλο μια 20 χρονη κοπελίτσα με εναν 40αρη που ίσως της στερήσει τη ζωή που ταιριάζει περισσότερο στην ηλικία της.
Από απλή περιέργεια, Funis, ποιος είναι ο τρόπος ζωής που ταιριάζει σε μια 20άρα, τον οποίο ίσως της στερεί ο σύντροφος της; Μπορείς να δώσεις ένα δυο παραδείγματα;
Τα 20 είναι αυτή η μαγική ηλικία που είσαι μικρός για να θεωρηθείς ενήλικας (με τις απαιτήσεις που έχει η ζωή ενός ενήλικα) και μεγάλος για να θεωρηθείς παιδί. Ή αν θες είσαι και τα δύο, με τα θετικά και των δύο κατηγοριών. Στην ηλικία αυτή λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι είσαι και φοιτητής, πρέπει να συναναστρέφεσαι με συνομηλίκους, να βγαίνεις (όπως ταιριάζει στον καθένα το βγαίνω) και να είσαι ανέμελος. Οι παρέες σου να είναι εξίσου ανέμελες και ειδικά ο γκόμενος σου. Το να συναναστρέφεται ένας άνθρωπος κάποιον που ηλικιακά είναι πιο κοντά στην μάνα του, τον κάνει μικρομέγαλο. Ναι, μπορεί ο μεγαλύτερος να προσπαθεί να 'ταιριάξει' στην ηλικία του μικρότερου αλλά αυτό είναι ένας συμβιβασμός που βγάζει μάτι ότι είναι αταίριαστος. Μία 20άρα σε παρέα 40αρηδων ή ένας 40άρης σε παρέα 20αρηδων είναι εκ των πραγμάτων συμβιβασμός. Τουλάχιστον συμβιβασμός για την παρέα. Και το χειρότερο για μένα είναι οτι η 20άρα που θέλει να ταιριάζει με τον άνθρωπο που είναι μαζί θα υιοθετήσει συμπεριφορά και τρόπο ζωής 'μικρομέγαλου'. Εγώ ας πούμε που απέχω πολύ πολύ λιγότερο από σένα από την ηλικία της συντρόφου σου, βλέπω τις διαφορές στην νοοτροπία και τον τρόπο ζωής όταν κάνω παρέα με τον αδερφό μου και τους φίλους του. Δεν θα σου πω ότι σε αυτήν την ηλικία πρέπει να βγαίνεις, να ξενυχτάς, να γελάς με τις καφριλες των 20άρηδων και να κοιμάσαι στις 6, να σου αρκεί το σεξ στο αυτοκίνητο και φαί από τα γκούντις και καφές σε παρακμιακό στέκι γιατί θα μου πεις ότι 'δεν είναι όλοι οι 20αρ ηδες οι ίδιοι' και θα το δεχτώ (με δυσκολία). Αλλά σε αυτήν την ηλικία σίγουρα δεν πρέπει να βγαίνεις με 40αρηδες, τους οποίους ανέχεται η παρέα σου και προσπαθεί να ανεβάσει το 'επίπεδο' της όταν βρίσκεται μαζι για να μην χαρακτηριστούν μικρα! Το αν ο 40αρης αισθάνεται ότι έχει κοινά με τα πιτσιρίκια ώστε να κάνει παρέα μαζί τους δεν με απασχολεί, όπως νιώθει ο καθένας. Αλλά αυτή η 20άρα που μέσα σε 5-10 χρόνια θα μεταλλαχθεί και θα γίνει ένας άνθρωπος που θα δουλεύει όλη μέρα, η κοινωνία θα την καλεί να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, να πληρωνει φόρους και να ασχολείται με εντελώς διαφορετικά πράγματα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα χρόνια της ανεμελιάς της χωρίς να το παίζει μικρομέγαλη. Αυτό πιστεύω χωρίς να κρίνω εσένα ή την κοπελιά σου που ούτε σας ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω αν διαφέρετε από τους περισσότερους ανθρώπους της ηλικίας σας.
+1
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κατακαημενοι μηχανικοί
Μα ούτε στις φοιτήτριες!Μα ειδικά στις φοιτήτριες, ποτέ δεν είχαμε πέραση τα καημένα!
Τι τα θέτε, καταραμένο επάγγελμα, εγώ πλέον ακολουθώ την συμβουλή του Coyot που ξέρει τα πολλά κι ο νους του κατεβάζει: ήμουν και δεκανέας στο στρατό, και επειδή βλέπω τα κατορθώματα του coupea, έχω αρχίσει και το διαφημίζω: ήδη βλέπω διαφορά! Με το που λέω στην άλλη, 'μωρό μου, είμαι έφεδρος δεκανέας', κάτι σκιρτά αμέσως μέσα της (και όχι δεν είναι αυτό που φαντάζεστε! ) και όλα αλλάζουν!
Δοκιμάστε το κι εσείς!
Η στολη παντως εχει περαση. Fact.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κατακαημενοι μηχανικοί
Δοκιμάστε το κι εσείς!
Καλά όταν ήμαστε φοιτητές το δέχομαι.
Αλλά και τώρα που τελειώσαμε!!!Δηλαδή εγώ που ήμουν και Ι4 δεν έχω καμιά ελπίδα στη ζωή μου!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο εναν 20ρη. Απο αντοχη εμφανιση σωμα μεχρι τριχες μαλλιων.Ισα ισα το αντιθετο.Ο Thomas και ο Velerefontis με ξερουν....http://25.media.tumblr.com/e485ca82f8ca ... o1_500.gif
-
Κουπεα, την αλλη φορα μη της βγαλεις ουτε το καλτσον, να βλεπεις τα δαχτυλα των ποδιων της να κουνιουνται στο ρυθμο, οπως στο ανεκδοτο.
Ε ρε που μπλεξαμε με τους ιπταμενους, ο ενας ειναι πιπινοφάγος, ο αλλος τις πηδαει πριν προλαβουν να βγαλουν το βρακι τους. Κανενας του στρατου ξηρας να μας βγαλει ασπροπροσωπους? Οι του ναυτικου ειναι πισωκέφηδες, γνωστο απο χρονια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο εναν 20ρη. Απο αντοχη εμφανιση σωμα μεχρι τριχες μαλλιων.Ισα ισα το αντιθετο.Ο Thomas και ο Velerefontis με ξερουν....
http://25.media.tumblr.com/e485ca82f8ca ... o1_500.gif
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κουπεα, την αλλη φορα μη της βγαλεις ουτε το καλτσον, να βλεπεις τα δαχτυλα των ποδιων της να κουνιουνται στο ρυθμο, οπως στο ανεκδοτο.Ε ρε που μπλεξαμε με τους ιπταμενους, ο ενας ειναι πιπινοφάγος, ο αλλος τις πηδαει πριν προλαβουν να βγαλουν το βρακι τους. Κανενας του στρατου ξηρας να μας βγαλει ασπροπροσωπους? Οι του ναυτικου ειναι πισωκέφηδες, γνωστο απο χρονια.
Δεν ηταν κατι σχεδιασμενο . Μπορω να πω οτι με δυσκολεψε το στριγκακι γιατι το κρατουσα με το δεξι το καλο μου δηλ και εχανα τα μποσικα απο αριστερα κατα την ευθυγραμμιση στο πισωκολλητο.Ευτυχως που κανω καμψεις και βαρακια και αντεχω.
-
Γιατι δε το 'σκιζες τοτε, ω τρισμεγιστε επιβητορα ;;
-
Προσπαθησα αλλα δεν. Τη σηκωσα στον αερα μαζι με το βρακι της. Μαλλον της ειχαν σκισει πολλα.Πηρε τα μετρα της. Μετα απο μενα πηρε και εναν αλλο γνωστο μου με bodybilder style .Αυτος σιγουρα θα το εσκισε η θα την εσκισε.
Λεω να παρω ψαλιδακι την αλλη φορα. Τι λεω ρε π.. -
Μυριζε ο πωπος της? Τοσες ωρες στη δουλεια γαρ...Τριχουλες ειχε εκει πισω?
-
Καθαρη και επιδερμιδα γυαλι. Ανεξαρτητη με πυγμη. Οποιον ηθελε του τα εριχνε.Σπανια θα την δεις εξω με το αγορι της που λεει οτι εχει .Δεν δινεται πουθενα και με τιποτα αν δεν εισαι τουλαχιστον αθλητικος τυπος.
-
ωχ το πατε σε αλλο επιπεδο οι 2 μαιτρ !!
-
Ρε κουπ καλα 20' μονο αντεχεις; Εγω θελω 20' μονο για τα προκατ.
-
Funis, όλα αυτά είναι καλά ως ένας γενικός τυφλοσούρτης. Και οι περισσότεροι άνθρωποι τον ακολουθούν ενστικτωδώς και είναι χαρούμενοι, ή εν πάση περιπτώσει το προσπαθούν.
Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι έτσι. Και υπάρχουν πράγματα σε μια σχέση που αντιλαμβάνονται μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι και που κάνουν την χαοτική διαφορά μεταξύ ευτυχίας ή αδιάφορης συνύπαρξης.Οι ενήλικοι, πόσο μάλλον αυτοί που είναι πάνω από τα 20, είναι απόλυτα ικανοί να κάνουν τις επιλογές τους. Και ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά αναφέρεσαι σε κοινωνικά 'πρέπει' όταν ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά πολλές φορές ευθύνονται για κινήσεις που μας επιβάλοινται από άλλους και δεν μας κάνουν ευτυχισμένους.
Εν πάση περιπτώσει, από την στιγμή που δεν έγραψες για να με κρίνεις, αλλά γιατί απλά είδες φως και μπήκες, δεν υπάρχει θέμα.
Τελικά τι πόρισμα έβγαλε η Sharia? γιατί δεν παντρεύομαι;
-
Κατσε ρε Χρηστο , εδω ειχα φτιαχτει με το express fucking του κουπεα.Μην το γυρναμε παλι στην θεωρια..θελω πραξεις !!!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες