-
Μια καζουρα που ειχα παρει θυμαμαι.
Καλοκαιρι στη Λευκαδα. Αγ.Νικητας.Καθομουν παραλια μακρια απο φιλους για 'δουλεια'.Ρανταρ ανοιχτο. Καποια στιγμη βλεπω μια κοπελα που καθεται πανω σε εναν μεγαλο βραχο να σηκωνει το χερι και να χαιρετα προς το μερος μου. Κοιταω πισω μου κανενας. Τι γινεται λεω. Την βλεπω να μου κανει νοημα επιμονα. Ρε π@@@@ λεω. Πηγαινω κι οτι γινει. Με μακροβουτι . Με το που βγαζω κεφαλι μπροστα της στο βραχο αυτη πηδα στη θαλασσα. Γεια σου κοπελια της λεω. Κατσε λιγο να τα πουμε.Αααα μου λεει εκανα νοημα στον αντρα μου που ηταν στο παραθυρο αλλα δεν με καταλαβε.
....Οχι ρε π@@@ -
Faulse alarm..
-
Ο ΧΛ που χαθηκε? διαβασε η μικρη τα σχολια και του εκλεισε το ιντερνετ?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μια καζουρα που ειχα παρει θυμαμαι.
Καλοκαιρι στη Λευκαδα. Αγ.Νικητας.Καθομουν παραλια μακρια απο φιλους για 'δουλεια'.Ρανταρ ανοιχτο. Καποια στιγμη βλεπω μια κοπελα που καθεται πανω σε εναν μεγαλο βραχο να σηκωνει το χερι και να χαιρετα προς το μερος μου. Κοιταω πισω μου κανενας. Τι γινεται λεω. Την βλεπω να μου κανει νοημα επιμονα. Ρε π@@@@ λεω. Πηγαινω κι οτι γινει. Με μακροβουτι . Με το που βγαζω κεφαλι μπροστα της στο βραχο αυτη πηδα στη θαλασσα. Γεια σου κοπελια της λεω. Κατσε λιγο να τα πουμε.Αααα μου λεει εκανα νοημα στον αντρα μου που ηταν στο παραθυρο αλλα δεν με καταλαβε.
....Οχι ρε π@@@δεν μπειραζει εσυ ορμησες,αυτο εχει σημασια.
Πες καμια ιστορια που να εχει και ξυλο μεσα .Αυτες μου αρεσουν.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο ΧΛ που χαθηκε? διαβασε η μικρη τα σχολια και του εκλεισε το ιντερνετ?Σιγα μην το κοψε ρε γείτονα, οι μικρες το χρειάζονται το ίντερνετ...όπως πχ αυτή:
https://www.youtube.com/watch?v=PoxYszI ... ata_player
Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
Ακόμα με εμένα ασχολείται το κομπλεξικό;
-
Α.Να το πιπινι που πλενει τα ποτηρια πισω απο το μπαρ εδω στο cafe που καθομαι τωρα. Μμμμ ενδιαφερον. Στις 8 παιρνω τον μικρο απο το φροντιστηριο ομως.
Ναι μωρακι καλη εισαι κι εσυ. Μη τραβας αλλο το κολαν. Θα ξεχειλωσει. Το ειδα οτι εχεις προσοντα οκ. Ο μικρος ομως... αυτη τη στιγμη προηγειται.
Another time. -
οχι ρε γαμωτο
-
Οχι ρε γαμωτο
Κουπεα, ενα στα γρηγορα σφυριξε της, θαρρω πως θα το δεχτει... στις τουαλετες ορθιο και brutal να κοπαναει κουτελο στον στεγνωτηρα χεριων !!
-
Πω πωωωω, πώς μας κατάντησε η κρίση;
Ακόμη και λαντζέρης αν είσαι, κινδυνεύεις να σε γαμήσουν σήμερα! Ευτυχώς που ο μοκρός(sic) έχει προβάδισμα!
-
Το μιλάς βλέπω το αγρνιουτκου
-
Live feed αρεσκω coupea μερακλη
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Τι τοπικαρα Θεε μου!!!!!
Tapatalk & SII
-
Σορρυ για τα λαθη αλλα απορω πως γραφω στο ποδι ...κυριολεκτικα.
Παντως καταφερα και πηρα ονομα στο φευγα. Αναστασια! -
Καλή.
Την έχω πάρει 2-3 φορές αφού με έπρηξε.
Στις τουαλέτες η μία.
Μπήκε και μια φίλη της καθώς τελειώναμε και μας είδε και μου έδωσε το τηλέφωνο της.
Βρισκόμαστε όταν δεν έχω τι άλλο να κάνω. Περνάει η ώρα. -
στην Αθήνα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα ίσως ευκολότερα και από Έντιμπρα
Καμία σκέση όμως με Newcastle-Manchester που σου την πέφτει η ψηλή μουν@ρα από μόνη της -
Παντως καταφερα και πηρα ονομα στο φευγα. Αναστασια!Ήξερα μια τέτοια που διέλυσε ένα σπίτι. Και με πατέρα και με γιο πήγαινε.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Παντως καταφερα και πηρα ονομα στο φευγα. Αναστασια!Ήξερα μια τέτοια που διέλυσε ένα σπίτι. Και με πατέρα και με γιο πήγαινε.
καλά έκανε οι άλλοι ήταν μαλ΄@κες που την έπαιρναν στα σοβαρά πέρα από ένα απλό πήδημα
-
Ποια Αναστασια βρε Αγγελε? Πες χαρακτηριστικα να δω τι γινεται.
-
Ποια Αναστασια βρε Αγγελε? Πες χαρακτηριστικα να δω τι γινεται.http://i1.ytimg.com/vi/-zPddDA6vBw/hqdefault.jpg
http://www.megatv.com/classics.asp?catid=28414
Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες