-
Καλημέρα σε όλους. Όπως έγραψα και πιο πριν είμαι νέο μέλος και θέλω τα φώτα σας.
Αυτή την περίοδο είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου. Το ποσο που πρόκειται να διαθέσω είνια 20.000 +-2.000 το πολύ.
Επειδή είμαι πιτσιρίκι θέλω κάτι όμορφο και σχετικά γοργό. Κοιτάζοντας σε κάποιες αγγελίες συκλίνω προς κάποια τουτου.
- Mazda RX-8 Challenge, σκέφτομαι το πρόβλημα της κατανάλωσης και της αξιοπιστίας
- Mazda MX-5 1.8 NC Softop. Εϊναι όμορφο είναι πισοκίνητο αλλά πιστεύω ότι με ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο
3.Audi TT 1.8T (180 αλλά αν βρώ και κανα φθηνό 225 quattro δεν με χαλάει). Όσον αφορά το ΤΤ, σκέφτομαι ότι είναι μπροστοκίνητο (180) και τα προβήματα που είχε στην αρχή το αυτοκίνητο με το κράτημα κλπ κλπ. Το ΤΤ κλείστο μου αρέσει πιο πολύ( + ότι έχει χώρο, αν και μικρό, πισω και μεγαλύτεο χώρο αποσκ. αλλά το Roadster είνια πιο μούρικο και πιασάρικο
ΑΝ έχετε να προτείνετα κάτι ευπρόσδεκτο. Όμως να είνια 2πορτο και σπορ.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο όσων απαντήσουν.
ΥΓ. Ελπίζω να είναι στο σωστό sector
ΥΓ2. Όλα τα παραπάνω από 2ο χέρι βέβαια -
Καλημέρα σε όλους. Όπως έγραψα και πιο πριν είμαι νέο μέλος και θέλω τα φώτα σας.
Αυτή την περίοδο είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου. Το ποσο που πρόκειται να διαθέσω είνια 20.000 +-2.000 το πολύ.
Επειδή είμαι πιτσιρίκι θέλω κάτι όμορφο και σχετικά γοργό. Κοιτάζοντας σε κάποιες αγγελίες συκλίνω προς κάποια τουτου.
- Mazda RX-8 Challenge, σκέφτομαι το πρόβλημα της κατανάλωσης και της αξιοπιστίας
- Mazda MX-5 1.8 NC Softop. Εϊναι όμορφο είναι πισοκίνητο αλλά πιστεύω ότι με ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο
3.Audi TT 1.8T (180 αλλά αν βρώ και κανα φθηνό 225 quattro δεν με χαλάει). Όσον αφορά το ΤΤ, σκέφτομαι ότι είναι μπροστοκίνητο (180) και τα προβήματα που είχε στην αρχή το αυτοκίνητο με το κράτημα κλπ κλπ. Το ΤΤ κλείστο μου αρέσει πιο πολύ( + ότι έχει χώρο, αν και μικρό, πισω και μεγαλύτεο χώρο αποσκ. αλλά το Roadster είνια πιο μούρικο και πιασάρικο
Νομίζω ότι πρέπει να πάει στο Κατασκευαστές και Μοντέλα...
Οπως και να έχει, περιμένω 15 σελίδες όπου φυσικά θα αναφερθούν όλα σχεδόν τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και τουλάχιστον 3 άτομα θα παρεξηγηθούν μεταξύ τους...
Πάμε! -
Μιάτα.-
Γιατί έτσι!
-
Το Challenged αποκλείεται με τη μία. Αν ήθελα μπορούσα να έχω στόλο με τα μεταχείρω RX-8 που μου φέρνουνε για ανταλλαγή, είναι πολύ ειδικό αυτοκίνητο και ειδικά το challenge είναι να το κλαιν' οι ρέγγες.
Το ΤΤ σίγουρα υπερέχει σε πολλά σημεία, αλλά το απλό δεν παύει να είναι ένα σχετικά καλά στημένο a3/leon/golf. Αν βρεις quattro 225 σε αυτά τα λεφτά (και αφού σιγουρευτείς για την καλή του κατάσταση) μονόδρομος! Πολύ καλό γκάζι, καλά παιχνίδια με το χάλντεξ και σίγουρα πολύ μούρη.
Λες όμως ότι είσαι 'πιτσιρίκι'.... Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία, ξέχνα τα 200+ άλογα και πήγαινε σε ένα Μιάτα, πιστεύω ότι και καλό σχολείο είναι και φυσικά είναι και πολύ μουράτο. Αν ήμουν γύρω στα 20 χρονών θα ήταν από τις πρώτες μου επιλογές! Πολύ ωραίο αμαξάκι, απλά λίγο πιο περιορισμένης πρακτικότητας (όχι ότι το προηγούμενο ΤΤ ήταν και για μετακόμιση). Πραγματικά αυτοκίνητο φετίχ!
Πάντως για τις ladies και τα δύο είναι αρκετά 'μαγνητικά'
Ελπίζω να βοήθησα!
Υ.Γ.: Να ψηφίσουμε ποιο θα είναι το πρώτο άσχετο αμάξι σε σχέση με το τι θέλει ο φίλος που θα αναφερθεί?
-
Περάσανε οι καλές μέρες που θα προτείναμε golf tsi...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιάτα.-Γιατί έτσι!
Miata.-
Γιατί έτσι μας αρέσει (v.2)
-
Miata!
-
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΟΚ ΟΚ για να μην πέσουν να με φάνε, διάβασα αυτά που έγραψα για το RX8 και καταλαβαίνω πως ακούγονται κάπως. Όλα αυτά τα λέω και από εμπορικής απόψεως. Ναι το αμάξι, από design, ειδικά το εσωτερικό, είναι πολύ ωραίο. Από μούρη... ενώ είναι πιο εντυπωσιακό από ένα προηγούμενο ΤΤ, με το ότι είναι ένα Μάζντα που το συναντάς πιο συχνά και από Πούντο στο δρόμο που λέει ο λόγος, έχει χάσει πολύ στον παράγοντα μούρη. Από στήσιμο σίγουρα είνα αξιόλογο, πισωκούνα, πολύ καλή κατανομή βάρους. Αλλά...το μεγάλο αλλά...οι επιδόσεις του δε δικαιολογούν την κατανάλωσή του ΕΙΔΙΚΑ αν είσαι πιτσιρικάς που θα γεμίζεις με το χαρτζηλίκι σου. Και ειδικά το challenge υπολείπεται τόσο πολύ (σασμάν, κινητήρας, εξοπλισμός) που το κατατάσω ένα κλικ πάνω από το απλό ΤΤ, μόνο λόγω πισωκούνας.
Τώρα νομίζω έγινα πιο κατανοητός.
Γιατί δεν βάζεις και ένα πολλ? Αν και νομίζω ότι όλοι έχουμε λίγο ή πολύ στραφεί στο Μιάτα...
-
Νομίζω είναι αυτονόητο!
Αν σου φτάνουν τα χρήματα για την αγορά και τα ετήσια τέλη, πήγαινε στο δίλιτρο, αξίζει. Αν όχι, δεν πειράζει, θα το ευχαριστηθείς τόσο πολύ που μετά θα απορείς πως σκεφτόσουν να πάρεις οποιοδήποτε άλλο...
-
ΜΧ-5...προσωπική μοπυ άποψη ότι στα χρήματα που διαθέτεις και με τα κριτήρια που θέτεις είναι μονόδρομος: Πολύ όμορφο, αξιόπιστο, σταθερή αξία, ΣΧΟΛΙΟ για πίσω κίνηση, αρκετά γρήγορο.
-
Φιλαρακι σου προτεινω smart roadster.Θα με θυμηθεις.....
Και για πιο πολλα λεφτα,η φορμουλα που ακουει στο ονομα s2000 ειναι μονοδρομος... -
Petr@n το ΤΤ θα το φέρεις απο Γερμανία?
-
mx 5 κ απο μενα ειναι η πιο στρωτη επιλογη. Σαν εναλλακτικη θα προτεινα κ το type r το προηγουμενο , γιατι ειναι περιπου σ αυτα τα λεφτα κ παρα πολυ καλο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις.
-
Από ελλάδα. Όλα μεταχείρα.
-
Να σας πω και τη δική μου σκοπιά σε αυτό το θέμα
Rx8 δεν το σσκέφτομαι σχεδόν καθόλου λόγο καταναλλωσης και λόγω πολυσυχνότητας. Αφου΄από τότεπου βγήκε το Rx8 τα σαξόραλα είναι σπάνια μπροστά τους(έλα ... στον τόπο σου)
Από την άλλη στην οικογένεια υπάρχει ήδη ένα AUDI A4 1996 1.6 και όσο ναναι υπάρχει μια γνώση πάνω στα αυτοκίνητα. Το ΤΤ μου αρέσει πολύ σαν σχέδιο και είναι και αρκετα καλό σαν γκάζι. Πιο πολύ μου αρέσει το κλειστό αλλά το ανοιχτό είνια πιο μουράτο.
Το ΜΧ-5 είναι αυτοκίνητο μύθος. Είναι τρελή πισοκούνα και όμορφο και ειδικά το τελευταίο μου αρέσει πολύ. Όμως σαν αυτοκίνητο το θεωρώ ακριβό για αυτά που προσφέρει και συν τοις αλλοις στο φανάρι μέχρι και 'σμαρτ' σου ρίχνει είναι λιγάκι βήμα. Αλλά κερδίζεις την πισω κίνηση που όσο να το κάνουμε είναι άλλος κόσμος οδήγησηςΤέλος να αναφερθεί σε ποιότητα κατασκευής. Το ΤΤ είναι το 'πιο αυτοκινητο' από όλα για μένα. Αν βρω 4κινητο δεν το συζητώ καν για τπτ αλλο αλλά αυτό είνια δύσκολο και απο οικονομικής σκοπιας.Αλλά σε σύγκριση μπροστοκίνητου με πισοκίνητο κερδίζει το 2ο.
-
μάζντα mx-5. Η αιτιολόγηση είναι απλή...(αν και με προλάβανε)
γιατι ΕΤΣΙ!(Το έχω απωθημένο ένα τέτοιο για δεύτερο αυτοκίνητο... )
-
Απλά είπαμε, δε θέλει ταρζανιές με την εμπειρία, αν δεν έχεις αρκετή το 225άρι είναι πολύ. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις τα μυαλά σου στο κεφάλι σου ψάχτο.
Σε ότι αφορά το φανάρι και το Μιάτα...όταν εσύ θα κάνεις τα παντιλίκια σου με ανοιχτή την κουκούλα, άσε τους άλλους να μυρίζουν τους δίσκους τους στα φανάρια.
-
+Miata
Αγορά αυτοκινήτου