-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
το πραγματικο χρυσοχαρτο διαλυεται πολυ ευκολα,δεν κανει για να κουπιζεις τον κωλο σουαν αφησουμε να συνεχισει το εργο της η κυβερνηση..............ή μαλλον εαν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.....θα σου πω....
-
σαν σημερα το 1998 ιδρύεται η Google από τους Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, φοιτητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ...
-
Αν ήταν στην Ελλάδα, θα είχε αμέτρητες επιδοτήσεις, θα 'έτρωγαν' πολλοί, το ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία τους και τώρα θα ήταν στο άρθρο 99 και στον νόμο Κατσέλη για το στεγαστικό τους!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ήταν στην Ελλάδα, θα είχε αμέτρητες επιδοτήσεις, θα 'έτρωγαν' πολλοί, το ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία τους και τώρα θα ήταν στο άρθρο 99 και στον νόμο Κατσέλη για το στεγαστικό τους!επιδοτηση σε ιδεες και αερα δεν παιζουν στην ελλαδα....αν ειχε μπετά...συμφωνώ....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ήταν στην Ελλάδα, θα είχε αμέτρητες επιδοτήσεις, θα 'έτρωγαν' πολλοί, το ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία τους και τώρα θα ήταν στο άρθρο 99 και στον νόμο Κατσέλη για το στεγαστικό τους!επιδοτηση σε ιδεες και αερα δεν παιζουν στην ελλαδα....αν ειχε μπετά...συμφωνώ....
-
http://www.iefimerida.gr/news/173066/%C ... %B7%CF%82-
Eρχεται καποιος και σου λεει.Μολις εφαγα μια σκατουλα...
απαντηση ζωντανου,οπου ο πισινος μου ειναι πιο ομορφος απο του ζωντανου που θελει και καλιστεια..
συγχαρητηρια,μπραβο.....για την σκατουλα που εφαγες..
αυτα τα ζωα κυκλοφορουνε,ψηφιζουνε,αναπαραγωνται....οποιος θελει ας με πει ρατσιστη.ειμαι...αλλα αν ειναι να παω σαν το σκυλι επειδη αυτο το ζωντανο ειμαι σιγουρος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ οτι στο stop σταματαμε...ε ειμαι δυο φορες ρατσιστης.
-
http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/10/viral.html
μια αλλη αποψη για το επαγγελμα του ιατρου.
-
-
Είναι 2 παρά τέταρτο το μεσημέρι. Έχω πάει να πάρω την... κοράκλα από το σχολείο. Στέκομαι έξω από το σχολείο μαζί με άλλους 10-20 γονείς που έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται. Όλοι μας παρακολουθούμε μια τάξη - πιθανόν 2ρα ή 3τη δημοτικού, που κάνει γυμναστική.
Η κυρία που τους κάνει γυμναστική είναι πολύ ενδιαφέρουσα 'περίπτωση' 40-45 ξανθιά, 'δυνατό' κορμί που γίνεται ακόμα πιο 'ενδιαφέρον' με την κολλητή φόρμα που φορούσε...
Τέλοσπάντον, παίζουν το παιχνίδι που η κυρία έχει γυρισμένη την πλάτη, τα παιδάκια είναι μεζεμένα πίσω της και κάνουν ότι τρέλα τους περάσει από το μυαλό. Μόλις γυρίσει και τους κοιτάξει πρέπει να κοκκαλώσουν και να μείνουν ακίνητα.Γυρίζει λοιπόν η κυρία και πράγματι, όλα τα παιδιά μένουν ακίνητα. Τους κοιτάζει αυτή προσπαθόντας να βρει κάποιο παιδάκι που κουνιέται και τότε γίνεται το μοιραίο. Ένα αγοράκι έχει σταθεί ακριβώς πίσω της. Ορκίζομαι στη ζωή μου ότι κοιτούσε το κωλαράκι της και τα μάτια του είχαν πεταχτεί έξω. Στέκεται λοιπόν πίσω της, το κεφάλι του ήταν ακριβώς στο ύψος του κώλου της. Σηκώνει και τα 2 του χέρια το παλικάρι και της πιάνει και τα 2 κ$λ^μέριαμ κανονικά και με το νόμο. Κάγκελο η κυρία, ξεσκιζόμαστε στα γέλια οι γονείς, όσοι το είδαμε τουλάχιστον.
Η έκφραση στο πρόσωπο του αγοριού ήταν ανεκτίμητη, πετούσε από χαρά και ικανοποίηση. Η κυρία ούτε που αντέδρασε, θα έλεγα μάλλον απολάμβανε το σκηνικό!!!Απορία δικιά μου. Άραγε λέτε να πάω κι εγώ να κάνω το ίδιο, θα έχω επιπτώσεις λέτε?
-
Ο γιος του κουπεα;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ο γιος του κουπεα; -
Αυτό έπρεπε να πάει σε εκείνο το θέμα πως το έλεγαν, που ποστάραμε τις καλύτερες ατάκες!!!
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
South Koreans drink twice as much liquor as Russians and more than four times as much as Americansσκνιπες, ζαντες.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ο γιος του κουπεα;Οχι ρε μλκ,τωρα το διαβασα αυτο..
-
http://www.pronews.gr/portal/20160214/% ... E%B5%CE%BF
δεν γίνονται αυτά!!!! -
Παιδιά, ο Fidel δεν είναι άθεος;
Pope Francis, left, and Russian Orthodox Patriarch Kirill exchange a joint declaration on religious unity at the Jose Marti International airport in Havana, Cuba, Friday, Feb. 12, 2016
Read more here
-
Eιναι. Αλλα πριν καμια 10ετια επετρεψε να γινει Ορθοδοξη Εκκλησια και υπαρχει και Καθολικη Εκκλησια.
After the 1959 revolution, Cuba officially embraced atheism. Practicing Catholics and other believers were viewed with suspicion and discriminated. Fidel Castro succeeded in reducing the Church's ability to work by deporting the archbishop and 150 Spanish priests, discriminating against Catholics in public life and education and refusing to accept them as members of the Communist Party.[5] The subsequent flight of 300,000 people from the island also helped to diminish the Church there.[5]
In 1992, Cuba declared itself a secular state and permitted Catholics and others to join the Communist Party. However, religious schools have remained closed since the early 1960s.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Roman_Catholicism_in_Cuba -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Eιναι. Αλλα πριν καμια 10ετια επετρεψε να γινει Ορθοδοξη Εκκλησια και υπαρχει και Καθολικη Εκκλησια.After the 1959 revolution, Cuba officially embraced atheism. Practicing Catholics and other believers were viewed with suspicion and discriminated. Fidel Castro succeeded in reducing the Church's ability to work by deporting the archbishop and 150 Spanish priests, discriminating against Catholics in public life and education and refusing to accept them as members of the Communist Party.[5] The subsequent flight of 300,000 people from the island also helped to diminish the Church there.[5]
In 1992, Cuba declared itself a secular state and permitted Catholics and others to join the Communist Party. However, religious schools have remained closed since the early 1960s.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Roman_Catholicism_in_CubaΆρα πήγαν δυο σχεδόν Άγιοι σε έναν άθεο να τα πουν;
Γιατί εκεί και σε αυτόν πήγαν; -
Για τον ίδιο λόγο που πήγε ο Ιωάννης Παύλος στον Λεχ Βαλέσα το 1985, με τις γνωστές συνέπειες.
όχι ότι θα σωνόταν η κατάσταση αν δεν πήγαινε.
Στην Κούβα λόγο πολλών ιδιαιτεροτήτων μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι βαθιά θρησκευόμενο (βεβαία με την αθώα έννοια της θρησκείας και όχι τις λαμογιές της εκκλησίας).
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας