-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχω ακόμα 79 ημέρες για να απολυθώΨααρααα, εγω απολύθηκα εδω και μια εβδομάδα
υγ. υπομονή ρε, θα περάσει
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
H διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μουσκούρις, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα τόσους δίσκους όσους και οι Pink Floyd.
Σίγουρα πάντως είναι η πιο πετυχημένη (σε πωλήσεις δίσκων) τραγουδίστρια... Έχει πουλήσει πιο πολλούς δίσκους και από τη Μαντόνα...
Λογικό είναι, η Μούσχουρη βγάζει δίσκους από τότε που κυκλοφορούσαν στα δάση δεινόσαυροι (εκατομ. χρόνια).
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Βεβαια μερικοι το βλεπουν σαν αχρηστο .... τωρα ορεσειβιος γοριλας...και πρασινα αλογα ..και καμενοκομμενα δεντρα ΕΛΕΟΣ .......................τσκ τσκ τσκ......................................................................εδω εχουμε να αναλυσουμε θεματα σαν την θεωρια του Μεγαλου ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ 'Παρε ντε στα Παπαριαμ ντε Κωλα'για την εξαφανιση της ουμανιστικης εκδιασπερματωσης.......απο την καθημερινοτητα της κοινωνιας των 'λιγων' πολυκυτταρων οργανισμων που μας κανουν την χαρη και αναπνεουν ακομα.....(ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ)
Από τη μέση και κάτω το ποστ σου δεν με αφορά, για να τα λες εσύ κάτι ξέρεις.
Από τη μέση και πάνω, όμως, αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο θα είχες δει ότι ό, τι γίνεται γίνεται για ένα και μόνο λόγο: Φυλακισμένοι σε κάτι που μοιάζει με φυσικό τοπίο 'ορεσίβιοι γορίλες' θα φέρνουν κάμποσα μύρια Ε ή $ στα κράτη που θα τους επιδεικνύουν.
Αυτό, φίλτατε, θα μου επιτρέψεις να μη μου λέει τπτ. Αν παίρναμε μια απόφαση οι άντρωποι 'αυτό το νησί - βουνό - θάλασσα - ήπειρο δεν το πειράζουμε καθόλου και επιτρέπεται να το επισκεφτούν ΜΟΝΟ επιστήμονες και ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά κάθε δυο - τρία χρόνια', θα ήταν καλά. Αυτό όμως το κλουβί πολυτελείας για γορίλες ή λιοντάρια, για να πηγαίνουν αυτοί που 'τα 'χουν' να βλέπουν τους άλλοτε βασιλιάδες σε κατάσταση λύπησης, μη χέσω.
Εκτός και είσαι απ' αυτούς που ονομάζουν 'δάσος' τα 5 δέντρα πίσω απ' το σπίτι τους (και που τα θέλουν για να κόβουν τσι βόλτες τους) και 'άγρια ζωή' τα σπουργίτια - και τις πέρδικες του εκτροφείου. -
Τι συνεβη την ημερα που γεννηθηκες.
-
Σαν σήμερα, το 1947 o Edwind Land παρουσίασε την Polaroid Land Camera, που μπορούσε να εμφανίσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία σε 60''.
-
θελω λαστιχα
-
νομίζω έχει γίνει ένα μπέρδεμα της pub μ'αυτό το θέμα
-
Bασικά έχει γίνει ένα μπέρδεμα της pub με όλο το φόρουμ, αλλά τέσπα...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Σαν σήμερα, το 1947 o Edwind Land παρουσίασε την Polaroid Land Camera, που μπορούσε να εμφανίσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία σε 60''.Για το ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει θέμα αλλά είναι ξεχασμένο, το αγαπημένο του DAP
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σαν σήμερα, το 1947 o Edwind Land παρουσίασε την Polaroid Land Camera, που μπορούσε να εμφανίσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία σε 60''.
Για το ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει θέμα αλλά είναι ξεχασμένο, το αγαπημένο του DAP
Thanks mod, μεταφέρομαι!
-
Τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα το πρωι.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα το πρωι.Τα πανω ή τα κατω;
συγνωμη δεν αντεξα να μην ρωτησω.
-
Tα νυχια των ποδιων μεγαλωνουν με αργοτερους ρυθμους απο των χεριων.
Τα αντισιληπτικα δουλευουν και στους γοριλες.
Οι γοριλες κοιμουνται 14 ωρες την ημερα.
Οι λεαινες κανουν το 90% του κυνηγιου.
Οι καρχαριες και τα σαλαχια ειναι τα μονα γνωστα ειδη που δεν προσβαλλονται απο τον καρκινο.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Tα νυχια των ποδιων μεγαλωνουν με αργοτερους ρυθμους απο των χεριων.ναι αν δεν τα πλένεις συχνά... ...μιας και το νερό βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη αυτών.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Tα νυχια των ποδιων μεγαλωνουν με αργοτερους ρυθμους απο των χεριων.
ναι αν δεν τα πλένεις συχνά... ...μιας και το νερό βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη αυτών.
Τι θες να πεις;Οτι ειναι σαν τα φυτα;Τα ποτιζεις και μεγαλώνουν;
-
Αυτό μου είχε πει ένας γιατρός...ότι με το νερό μεγαλώνουν γρηγορότερα τα νύχια.
-
και τα μαλλια
-
Το πέος, αντίθετα, μικραίνει. Θυμάστε το καλοκαίρι, στη θάλασσα;
-
εμενα παντως επειδη μου ειναι τοσο μικρο που δεν το παιρνει αλλη σμικρυνση απλα ζαρωνει
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εμενα παντως επειδη μου ειναι τοσο μικρο που δεν το παιρνει αλλη σμικρυνση απλα ζαρωνειΠάρε Porsche Cayenne.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας