-
Mια καινουρια εποχη ξεκιναει για την ρενο.....τρεμετε οι υπολοιπες μαρκες.
Και εγω ο μαλακας επαιρνα να ενημερωσω τους πελατες μου οτι ηρθε το fiesta S τους....αλλα με το σαλονι του ST (μισο δερμα μισο υφασμα) λογω αδυναμιας του εργοστασιου να εφοδιασει με τα κανονικα καθισματα το αμαξι (σκετο υφασμα) φοβουμενος μην με αρχισει στα καντηλια κανενας οτι δεν θελει τα κωλοδερματα. Φυσικα καμια εξτρα χρεωση για το ημιδερματινο σαλονι δεν υπηρχε.
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
είχες προσφορά γραπτώς? για να τους την πεις
Όχι φίλε coyote......Η προσφορά βγήκε κάπου στο Μάιο νομίζω και όλα είχαν γίνει τηλεφωνικά οπότε δέν έχω κάτι χειροπιαστό πέρα από το λόγο που προφανώς για κάποιους δέν έχει καμία σημασία...
και μένα την πρώτη φορά που πάω κάπου μου κάνουν έκπτωση προφορικά
Αλλά μόλις παραγγέλνω μου λένε γραπτώς την έκτπωση.
Αυτά όταν δεν έχω γνωστούς
Αμα ξέρεις κόσμο σου κόβουν λεφτά την τελευταία μέρα στο προφορικό. Αμα δε στα κόψουν τότε δε μπορείς να κάνεις και κάτι από το να πεις σε ένα φιλο σου???? ότι ειναι λαλακας που σου πούλησε φουμαρα -
Την εκπτωση για τα 700 την ειχε γραπτος απο την ρενηλ, τα επιπλεον 1000 της διαφημισης που του ειπε ο κυριος PGA δεν ειχε γραπτος....κακος βεβαια, αλλα ηταν ολη η κατασταση πολυ περιεργη.
-
Παντως κ που αλλαξε αντιπροσωπεια το rs ακομα στα 26000 παραμενει...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Παντως κ που αλλαξε αντιπροσωπεια το rs ακομα στα 26000 παραμενει...+1
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Την εκπτωση για τα 700 την ειχε γραπτος απο την ρενηλ, τα επιπλεον 1000 της διαφημισης που του ειπε ο κυριος PGA δεν ειχε γραπτος....κακος βεβαια, αλλα ηταν ολη η κατασταση πολυ περιεργη.Α μιλάμε για τα 1000 ευρω που λεγανε στην τηλεόραση.... Κατάλαβα
λαλακίες
Πηγα κι εγω σε μία ανιπροσωπεία και μου έιπαν 5000 εκπτωση.....
και μόλις άλλαξε η τιμή του μοντέλου λόγω έκπτωσης μου είπανε 3000 εκπτωση τελική.... αυτό ειναι.... Καταλάβατε? -
Με την αλλαγή της αντιπροσωπείας άλλαξαν και οι τιμές των ανταλλακτικών.
Στην αρχή χάρηκα ακούγοντας κάποιες τιμές για ευπαθή ανταλλακτικά (π.χ. γρύλλος παραθύρου Λαγκούνα έπεσε η τιμή του στο μισό απο κοντά 3 κατοστάρικα πήγε 140 ευρώ), αλλα μετά έμαθα για κάποιες 'αυξήσούλες' που έγιναν σε άλλα ανταλλακτικά και συνειδητοποίησα οτι απλά οι τιμές 'μετακινήθηκαν'.
Παράδειγμα: αισθητήρας υποπίεσης (ο γνωστός MAP) πριν 2 χρόνια έκανε 80 ευρώ. Το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό πλέον κοστίζει... 147 ευρώ... :S
-
Στους 4Τ Αυγουστου εχει συνεντευξη του Μανιατοπουλου.Μιλαει για το θεμα με τη RENAULT.
-
Ναι...και μας έπεισε ο κος Μανιατοπουλος! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Εφτασε τη Renault σε αυτά τα χάλια και θέλει να σώσει και το πρόσωπό του...
-
Σημερα πηγα κ ειδα αλλη μια φορα το clio rs στο Φοινικα.Ρε γμτ εκνευριζομαι απιστευτα καθε φορα που το βλεπω οταν σκεφτομαι οτι ζητανε 26000+ για μισο μοτερ κ ενα στησιμο-φρενα!Απο μεσα ειναι απιστευτα φτωχο(το χειροφρενο ειναι πλαστικο λες κ εισαι σε atos)ενω κ απο θεμα εξοπλισμου δεν ειναι κ ιδιαιτερα πλουσιο(τα βασικα για την κατηγορια του εχει).Τι να πω,απ'οτι φαινεται δεν προκειται να βαλουν μυαλο οι κυριοι...Ουτε οι πωλησεις του corsa opc(εχει γεμισει ο τοπος) φαινεται να τους κανουν να σκεφτουν μπας κ κανουν κατι...
-
Σκέψου οτι το παλιο ταπερ κόστιζε 29+ για μοτερ αναρτηση φρενα!Αλλα το ταπερ τοτε ηταν πραγματικα ασυναγωνιστο και σε εβαζε στη μπριζα να σκεφτεις την αγορα του και ας ηταν ελεεινο μεσα-εξω.Το κλιο δε σε τρελαίνει με κάποιο χαρακτηριστικό του γιαυτο και μπαίνει το τσιμπημένο κόστος κτήσης του ως ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά του...
-
sorry alla πιο πολυ με τρελαινει ενα κλιο παρα ενα παλιο ταπερ αναλογα την εποχη τους...
απο φθινορωπο εακουσα οτι θα βγαλουν προσφορες...τωρα τι ειδους?? -
Απο σεπτεμβρη ξερω οτι θα λανσαρουν γενικοτερα νεο τιμοκαταλογο με νεες εκδοσεις. Αυτη τη στιγμή δουλευουν με τον ιδιο τιμοκαταλογο και τις ιδιες εκδοσεις με τη Mava!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Την εκπτωση για τα 700 την ειχε γραπτος απο την ρενηλ, τα επιπλεον 1000 της διαφημισης που του ειπε ο κυριος PGA δεν ειχε γραπτος....κακος βεβαια, αλλα ηταν ολη η κατασταση πολυ περιεργη.
Α μιλάμε για τα 1000 ευρω που λεγανε στην τηλεόραση.... Κατάλαβα ...
Πλάκα κάνουν ... ήθελαν γραπτώς την έκπτωση που διαφήμιζαν στην τηλεόραση? Και δεν τους πήγαινες μια βιντεοκασσέτα?
Πράγματι περίεργη κατάσταση. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Με την αλλαγή της αντιπροσωπείας άλλαξαν και οι τιμές των ανταλλακτικών.Στην αρχή χάρηκα ακούγοντας κάποιες τιμές για ευπαθή ανταλλακτικά (π.χ. γρύλλος παραθύρου Λαγκούνα έπεσε η τιμή του στο μισό απο κοντά 3 κατοστάρικα πήγε 140 ευρώ), αλλα μετά έμαθα για κάποιες 'αυξήσούλες' που έγιναν σε άλλα ανταλλακτικά και συνειδητοποίησα οτι απλά οι τιμές 'μετακινήθηκαν'.
Παράδειγμα: αισθητήρας υποπίεσης (ο γνωστός MAP) πριν 2 χρόνια έκανε 80 ευρώ. Το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό πλέον κοστίζει... 147 ευρώ... :S
Εννοείς το μηχανισμό στα ηλεκτρικά παράθυρα? Εδω πάνω 'Ο αντιπρόσωπος' 300 ευρώ χρέωνε τον γνήσιο με εγγύηση και 150 ευρώ τον 'μαιμού' χωρίς εγγύηση ...
Μήπως οι κάτοχοι Renault, πρώην και νυν, να τους στείλουμε μια λίστα με τα 'ευπαθή' ανταλλακτικά ή της υπέρογκες χρονοχρεώσεις τους μπας και κάνουν κάτι. 80 ευρώ χρέωναν τα πλαστικά οροφής στο Megane που στο μήνα επάνω σηκώνονταν σαν κέρατα απο τον ήλιο, το ζευγος 160 ... τα πηνία ανάφλεξης (ή κάπως έτσι) που ήταν και παραπάνω απο ένα ... τα σερβις με την αλλαγή ιμάντα χρονισμού κάθε 60.000 χλμ που ξεπερνούσαν τον βασικό μισθό της ΓΣΕΕ κλπ κλπ κλπ. -
Το type-r ομως ειναι γνωστο κ για την αξιοπιστια του ενω γενικα ηταν κορυφαιο σε κινητηρα-σαζμαν κ πολυ καλο σε στησιμο οποτε σε συνδυασμο οτι ειναι κ μια κατηγορια πανω απο το clio δικαιολογουσε τα παραπανω χρηματα.Το clio ουτε κορυφαιο κινητηρα εχει ουτε κορυφαιο σαζμαν.Κυριως βασιζεται στο στησιμο(ακομα κ σ'αυτο υπαρχει το θεμα του ψιλοχαλια τιμονιου) κ στα φρενα ενω απο αξιοπιστια κ γενικα κοστος συντηρησης...βραστα!Φιλος μηχανικος μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι μονο renault δε θα επαιρνε με τπτ(απο θεμα κοστους ανταλλακτικων κ δυσκολιας εργασιων)!!!Μα τοσο πια εκτος συναγωνισμου το παιζουν εκει στη renault;;;Τι να πω,μακαρι οπως λετε απο Σεπτεμβρη να γινει κατι...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πλάκα κάνουν ... ήθελαν γραπτώς την έκπτωση που διαφήμιζαν στην τηλεόραση? Και δεν τους πήγαινες μια βιντεοκασσέτα?
Πράγματι περίεργη κατάσταση.τα 1000ε στα κανουν κατευθειαν με το που ζητας προσφορα...σου λενε πχ 15-1=14...με την εξτρα εκπτωση εγινε η παρεξηγηση μαλλον...φυσικα τα γραπτα μενουν σε οτιδηποτε γινεται σε μια αγορα..
-
Το type-r ομως ειναι γνωστο κ για την αξιοπιστια του ενω γενικα ηταν κορυφαιο σε κινητηρα-σαζμαν κ πολυ καλο σε στησιμο οποτε σε συνδυασμο οτι ειναι κ μια κατηγορια πανω απο το clio δικαιολογουσε τα παραπανω χρηματα.Το clio ουτε κορυφαιο κινητηρα εχει ουτε κορυφαιο σαζμαν.Κυριως βασιζεται στο στησιμο(ακομα κ σ'αυτο υπαρχει το θεμα του ψιλοχαλια τιμονιου) κ στα φρενα ενω απο αξιοπιστια κ γενικα κοστος συντηρησης...βραστα!Φιλος μηχανικος μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι μονο renault δε θα επαιρνε με τπτ(απο θεμα κοστους ανταλλακτικων κ δυσκολιας εργασιων)!!!Μα τοσο πια εκτος συναγωνισμου το παιζουν εκει στη renault;;;Τι να πω,μακαρι οπως λετε απο Σεπτεμβρη να γινει κατι...δε θυμαμαι το διλιτρο το κλιο να εβγαζε προβληματα... στο μεταξυ το νεο κλιο ειναι η νυχτα με τη μερα σε σχεση με τα απλα κλιο, κατι που δεν ισχυε με το προηγουμενο....και μεσα και εξω εχει τεραστιες διαφορες απο τις απλες εκδοσεις και απο τα λιγα που χω δει οι αντιπαλοι του σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτεροι...
για το θεμα κοστους και αξιοπιστιας και γω πιστευα οτι η ρενω ειναι η χειροτερη...απο αυτα που βλεπω κρινω οτι εχει μερικες φορες τσιμπημενες τιμες που με λιγη ερευνα μπορεις να τις εξισορροπησεις και εννοειται οτι δε πας σε αντιπροσωπεια...για αξιοπιστια μην αρχισουμε να θαβουμε μαρκες....
για τον φιλο σου μηχανικο... ο καθενας μπορει να επιλεξει οτι αμαξι επιθυμει!η ρενω δεν ειναι λαντ ροβερ και λαντα σε καμια περιπτωση...εγω πχ δε θα παιρνα το νεο η το παλιο κορσα, τις φαμπιες, τα πουντα και αλλα αμαξια που χρυσοπουλανε!
επιστρεφοντας στο διλιτρο κλιο νομιζω οτι δεν ειναι τυχαια τα καλα λογια που ακουγονται σε ολη την ευρωπη! γενικα οπου ακους ρενω σπορ κρατα μεγαλο καλαθι!
τελος, το κλιο σπορ ειναι ακριβο και ειδικη επιλογη για ελλαδα...ειναι ατμοσφαιρα και δε κανει ησυχο ταξιδι (σε αυτο ψαξε λιγο και τις κλιμακωσεις των αντιπαλων του ), δεν ειναι για 5 ατομα κτλ κτλ....προσωπικα θα το προτεινα μονο σε λιγα ατομα που διαπιστωμενα βαζουν το δεξι ποδι στο αριστερο παπουτσι...για τους νορμαλ υπαρχουν ορθολογικες πολυ καλες επιλογες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Πράγματι περίεργη κατάσταση.τα 1000ε στα κανουν κατευθειαν με το που ζητας προσφορα...σου λενε πχ 15-1=14...με την εξτρα εκπτωση εγινε η παρεξηγηση μαλλον...φυσικα τα γραπτα μενουν σε οτιδηποτε γινεται σε μια αγορα..
Ακριβως!
-
Σημερα πηγα κ ειδα αλλη μια φορα το clio rs στο Φοινικα.Ρε γμτ εκνευριζομαι απιστευτα καθε φορα που το βλεπω οταν σκεφτομαι οτι ζητανε 26000+ για μισο μοτερ κ ενα στησιμο-φρενα!Απο μεσα ειναι απιστευτα φτωχο(το χειροφρενο ειναι πλαστικο λες κ εισαι σε atos)ενω κ απο θεμα εξοπλισμου δεν ειναι κ ιδιαιτερα πλουσιο(τα βασικα για την κατηγορια του εχει).Τι να πω,απ'οτι φαινεται δεν προκειται να βαλουν μυαλο οι κυριοι...Ουτε οι πωλησεις του corsa opc(εχει γεμισει ο τοπος) φαινεται να τους κανουν να σκεφτουν μπας κ κανουν κατι...Ξανα μανά...μιλάμε για πανευρωπαϊκά ή για Ελλάδα; Γιατί έξω σαν να έχω δει να πωλούνται καινούρια μέχρι και με 21Κ...
Όσο για τις πωλήσεις του Corsa OPC (το οποίο και βρίσκω καταπληκτική ιδέα εκ μέρους της Opel), μήπως υπάρχει διαφορετική στρατηγική; Ανοίξτε κάνα ξένο περιοδικό να καταλάβετε διαφορές ανάμεσα στα RS και στα διάφορα OPC, GTi, κλπ...
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT