-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Σκέψου οτι το παλιο ταπερ κόστιζε 29+ για μοτερ αναρτηση φρενα!Αλλα το ταπερ τοτε ηταν πραγματικα ασυναγωνιστο και σε εβαζε στη μπριζα να σκεφτεις την αγορα του και ας ηταν ελεεινο μεσα-εξω.Το κλιο δε σε τρελαίνει με κάποιο χαρακτηριστικό του γιαυτο και μπαίνει το τσιμπημένο κόστος κτήσης του ως ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά του...επίπεδο..... συγκρατήσου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την εκπτωση για τα 700 την ειχε γραπτος απο την ρενηλ, τα επιπλεον 1000 της διαφημισης που του ειπε ο κυριος PGA δεν ειχε γραπτος....κακος βεβαια, αλλα ηταν ολη η κατασταση πολυ περιεργη.
Α μιλάμε για τα 1000 ευρω που λεγανε στην τηλεόραση.... Κατάλαβα ...
Πλάκα κάνουν ... ήθελαν γραπτώς την έκπτωση που διαφήμιζαν στην τηλεόραση? Και δεν τους πήγαινες μια βιντεοκασσέτα?
Πράγματι περίεργη κατάσταση.σου έγραψα τι είπαν σε μένα πιο πίσω (5000 και μετά τη διαφήμιση 3000)
-
Για την Ελλαδα μιλαω φυσικα.Δεν κρινω το clio rs,ισα ισα μ'αρεσει παρα πολυ,αλλα την αδιακιολογητα μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ Ελλαδας-εξωτερικου...
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε θυμαμαι το διλιτρο το κλιο να εβγαζε προβληματα... στο μεταξυ το νεο κλιο ειναι η νυχτα με τη μερα σε σχεση με τα απλα κλιο, κατι που δεν ισχυε με το προηγουμενο....και μεσα και εξω εχει τεραστιες διαφορες απο τις απλες εκδοσεις και απο τα λιγα που χω δει οι αντιπαλοι του σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτεροι...Μα μεσα τι διαφορες εχει περα απο τα καθισματα;;;Το χειροφρενο ειναι πλαστικο!!!
για τον φιλο σου μηχανικο... ο καθενας μπορει να επιλεξει οτι αμαξι επιθυμει!η ρενω δεν ειναι λαντ ροβερ και λαντα σε καμια περιπτωση...εγω πχ δε θα παιρνα το νεο η το παλιο κορσα, τις φαμπιες, τα πουντα και αλλα αμαξια που χρυσοπουλανε!
Ειπα οτι δεν θα το επαιρνε επειδη εχει υψηλες τιμες στα ανταλλακτικα κ γενικα ειναι δυσκολο στις διαφορες εργασιες που χρειαζονται.Δεν το ανεφερα για να αρχισουμε να λεμε τι δε θα επαιρνε ο καθενας αλλα για να τονισω αυτα τα δυο χαρακτηριστικα...
-
Re paidia plaka kanete.....
To Clio cup to agwnistiko ksekinaei apo 31k Eyro + VAT kai analoga thn ekdosh (exoyn treis) ftanei ta 38k +VAT.....
Eleos na zhtane sthn ellada 27.500 gi ato mama -
25.000 εχει η βασική εκδοση με την εκπτωση (+1000 για μεταλλικο χρώμα κ τελη κυκλοφοριας).Οπως και να εχει πάντως είναι τσιμπιμένη η τιμή του.. Αν ήταν 2-3.000 φθηνότερο (πχ γύρω στα 22.000)νομίζω θα ήταν πολύ πιο κοντά στο ποσό που μπορεί να δώσει κάποιος..
-
Σήμερα που είδα στην έκθεση, 27κάτι με μεταλλικό έβγαινε αρχική.
-
Λοιπόν έχει 26.000 η αρχική +500 μεταλλικό χρώμα +550 αυτοματος κλιματισμός + αισθητηρες φώτων βροχής. οπότε βγαίνει 27.050.. αυτο είναι χωρίς τα 1.000 για την έκπτωση που έχουν όλα τα κλιο. κ τα 27.050 είναι χωρίς τα 500 που θες για πινακίδες..
-
Ο χρήστης chrisracing έγραψε:
Λοιπόν έχει 26.000 η αρχική +500 μεταλλικό χρώμα +550 αυτοματος κλιματισμός + αισθητηρες φώτων βροχής. οπότε βγαίνει 27.050.. αυτο είναι χωρίς τα 1.000 για την έκπτωση που έχουν όλα τα κλιο. κ τα 27.050 είναι χωρίς τα 500 που θες για πινακίδες..Αν είναι να βάλεις τόσα έξτρα, καλύτερα είναι να πάρεις το Megane GT και να σου μείνουν και ρέστα ...
-
E δεν έβαλε και πολλά έξτρα, 550 για αυτόματο και αισθητήρες πρόσθεσε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E δεν έβαλε και πολλά έξτρα, 550 για αυτόματο και αισθητήρες πρόσθεσε...ΟΚ, μια (θεωρητική...) κουβέντα κάνουμε...
Προσωπικά, ούτε 'μεταλλικά' ούτε διάφορους αυτοματισμούς θα πρόσθετα, αν ήθελα το αυτοκίνητο απλά για το χαρακτήρα του ...
Η ουσία παραμένει, πως είναι αρκετά ακριβό στη μπανανία . -
να σου δώσω εγώ ένα type-R με 24000 να ξεγκαβλώσεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
να σου δώσω εγώ ένα type-R με 24000 να ξεγκαβλώσεις?Σε 'μένα το λες;
Δεν μου κάνει ...Είναι τρίθυρο κι έχει 'κοντή' 6η !
Μαζί με το Liberty πόσο το δίνεις ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
E δεν έβαλε και πολλά έξτρα, 550 για αυτόματο και αισθητήρες πρόσθεσε...
ΟΚ, μια (θεωρητική...) κουβέντα κάνουμε...
Προσωπικά, ούτε 'μεταλλικά' ούτε διάφορους αυτοματισμούς θα πρόσθετα, αν ήθελα το αυτοκίνητο απλά για το χαρακτήρα του ...
Η ουσία παραμένει, πως είναι αρκετά ακριβό στη μπανανία .σιγά το εξτρά που είναι το μεταλλικό χρώμα...εγώ το θεωρώ απαραίτητο.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
να σου δώσω εγώ ένα type-R με 24000 να ξεγκαβλώσεις?
Σε 'μένα το λες;
Δεν μου κάνει ...Είναι τρίθυρο κι έχει 'κοντή' 6η !
Μαζί με το Liberty πόσο το δίνεις ;22500!!!
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Για την Ελλαδα μιλαω φυσικα.Δεν κρινω το clio rs,ισα ισα μ'αρεσει παρα πολυ,αλλα την αδιακιολογητα μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ Ελλαδας-εξωτερικου...δε θυμαμαι το διλιτρο το κλιο να εβγαζε προβληματα... στο μεταξυ το νεο κλιο ειναι η νυχτα με τη μερα σε σχεση με τα απλα κλιο, κατι που δεν ισχυε με το προηγουμενο....και μεσα και εξω εχει τεραστιες διαφορες απο τις απλες εκδοσεις και απο τα λιγα που χω δει οι αντιπαλοι του σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτεροι...
Μα μεσα τι διαφορες εχει περα απο τα καθισματα;;;Το χειροφρενο ειναι πλαστικο!!!
για τον φιλο σου μηχανικο... ο καθενας μπορει να επιλεξει οτι αμαξι επιθυμει!η ρενω δεν ειναι λαντ ροβερ και λαντα σε καμια περιπτωση...εγω πχ δε θα παιρνα το νεο η το παλιο κορσα, τις φαμπιες, τα πουντα και αλλα αμαξια που χρυσοπουλανε!
Ειπα οτι δεν θα το επαιρνε επειδη εχει υψηλες τιμες στα ανταλλακτικα κ γενικα ειναι δυσκολο στις διαφορες εργασιες που χρειαζονται.Δεν το ανεφερα για να αρχισουμε να λεμε τι δε θα επαιρνε ο καθενας αλλα για να τονισω αυτα τα δυο χαρακτηριστικα...
φυσικα για ελλαδα μιλησα και γω...με τις τιμες του εξωτερικου δε θα το συζητουσα καν...
δηλαδη μπηκες στο διλιτρο και σε σχεση με τα απλα το ειδες ιδιο και απαραλλαχτο?
επειδη βαριεμαι να αναφερω διαφορες οποιος θελει μπορει να παει να τα κανει συγκριση...
πολλα λεφτα σε εργατικα ηθελε το κλιο 2...το κλιο 3 αποτι βλεπω ειναι μαλλον φθηνοτερο γενικα...
τα ανταλλακτικα ειναι ενα θεμα που περιμενουμε να δουμε πως θα παει...γενικα νομιζω ειναι ελαφρως τσιμπημενα σε σχεση με αλλες εταιρειες χωρις ναναι αποτρεπτικα...δυστυχως αυτο το διαπιστωσα και μετα απο ενασχοληση με τα αγαπημενα vag...
τελος, καθε αποπειρα ενωσης σε προταση ρενω και αντιπροσωπειας ειναι φονικη....το τονιζω για 1000η φορα... τα ιδια συμβαινουν και σε αλλα σπιτια στην ελλαδα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φυσικα για ελλαδα μιλησα και γω...με τις τιμες του εξωτερικου δε θα το συζητουσα καν...δηλαδη μπηκες στο διλιτρο και σε σχεση με τα απλα το ειδες ιδιο και απαραλλαχτο?
Το για την Ελλαδα πηγαινε στο ποστ του funkyreverend.Οσο για το εσωτερικο,νομιζω οτι το ιδιο καλο υλικο στο ταμπλο εχουν κ οι καλες εκδοσεις,το τιμονι ειναι ελαχιστα διαφορετικο ενω η βασικοτερη διαφορα ειναι τα καθισματα(που κ αυτα δεν ειναι ουτε σαν του corsa opc ουτε σαν του 207 rc οπως κ να το κανουμε κ για τα recaro ζητανε αλλα 1600 οι αθεοφοβοι!)...Τωρα αν εσυ αναφερεσαι στα πενταλ,τα φιλετακια στα μαρσπιε κ αναλογα ψιλολογια εγω αναφερομαι σε πιο ουσιαστικα πραγματα(εχω κολλησει με το πλαστικο χειροφρενο )...
Ας αναφερω κ μερικα ακομα ωραια στοιχεια...Τιμες καποιων εξτρα σε Ελλαδα-Αγγλια:
Ηχοσυστημα cabasse:850-440
Γυαλινη οροφη:1150-750
Φωτα xenon:1100-633(με καποια επιφυλαξη οτι τα φωτα στροφης τα δινουν ξεχωριστα εκει,αλλα 190e)
Recaro:1600-1078
Ηλεκτρ.κλιματ.+αυτομ.υαλοκ.κ προβολεις:550-190Νομιζω δε χρειαζεται να πω τπτ αλλο...Μπραβο PGA!!!
-
φυσικα για ελλαδα μιλησα και γω...με τις τιμες του εξωτερικου δε θα το συζητουσα καν...
δηλαδη μπηκες στο διλιτρο και σε σχεση με τα απλα το ειδες ιδιο και απαραλλαχτο?
Το για την Ελλαδα πηγαινε στο ποστ του funkyreverend.Οσο για το εσωτερικο,νομιζω οτι το ιδιο καλο υλικο στο ταμπλο εχουν κ οι καλες εκδοσεις,το τιμονι ειναι ελαχιστα διαφορετικο ενω η βασικοτερη διαφορα ειναι τα καθισματα(που κ αυτα δεν ειναι ουτε σαν του corsa opc ουτε σαν του 207 rc οπως κ να το κανουμε κ για τα recaro ζητανε αλλα 1600 οι αθεοφοβοι!)...Τωρα αν εσυ αναφερεσαι στα πενταλ,τα φιλετακια στα μαρσπιε κ αναλογα ψιλολογια εγω αναφερομαι σε πιο ουσιαστικα πραγματα(εχω κολλησει με το πλαστικο χειροφρενο )...
Ας αναφερω κ μερικα ακομα ωραια στοιχεια...Τιμες καποιων εξτρα σε Ελλαδα-Αγγλια:
Ηχοσυστημα cabasse:850-440
Γυαλινη οροφη:1150-750
Φωτα xenon:1100-633(με καποια επιφυλαξη οτι τα φωτα στροφης τα δινουν ξεχωριστα εκει,αλλα 190e)
Recaro:1600-1078
Ηλεκτρ.κλιματ.+αυτομ.υαλοκ.κ προβολεις:550-190Νομιζω δε χρειαζεται να πω τπτ αλλο...Μπραβο PGA!!!
ποτε θα καταλάβετε επι τέλους ότι τιμές pga θα έχουμε το πιο γρήγορο το Σεπτέμβριο..??????
-
Καλά οποιαδήποτε σύγκριση με εξωτερικό είναι αστεία.. Υπερπλήρης έκδοση στη Γαλλία πχ, έχει οτι αυτοματισμό μπορείς να φανταστείς (που και κατα τη δική μου γνώμη οι περισσότεροι απλα προσθέτουν βάρος )και εχει τελική τιμή κοντα στα 24.000... αν βγάλουμε κ τους αυτοματισμους λοιπόν.. πέφτουμε αρκετά πιο κάτω.. Για να δούμε τι μειώσεις θα κάνει η PGA από σεπτέμβρη.. (κ ας ελπίσουμε όχι αυξήσεις.. )
-
βασικα μετα απο το ποστ στο μιτο θρεντ σχετικα με τη ποιοτητα δε νομιζω να χουμε να συζητησουμε τπτ για τη ποιοτητα του διλιτρου κλιο...
για τη νεα εταιρεια περιμενω να δω αν θα λειτουργησει καλυτερα η οχι....χειροτερα απο τη προηγουμενη δε νομιζω ναναι οποτε βλεπουμε..
-
Ε να κανονισουμε να παμε μια φορα παρεα να τα δουμε κ τα δυο κ να το συζητησουμε απο κοντα...
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT