-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ωχ ασε ρε φιλε με το λεβεντοελληνικο...
και στην Ιταλια ιδιο καιο εχουν,ιδιο μεσογειακο ταπεραμεντο,ιδια nightlife,ιδιο φαι και καναν βαρια βιομηχανια,ειναι στο G8
στο ελλαντα μονο οι ωρες 6μμ-6πμ αξιζουν
Επειδή έχω μια 'μικρή' σχέση με Ιταλία, ΚΑΜΙΑ σχέση με Ελλάδα στο ταπεραμέντο...
+1
Από πότε οι Μιλανέζοι γίνανε μεσογειακοί?
(όσο για το φαγητό, άσε καλύτερα. Η χειρότερη τρατορία στην Ιταλία παίζει στα ίσια τα 'χάι' εστιατόρια εδώ).Οι νότιοι Ιταλοί είναι ρεμπεσκέδες σαν και εμάς. Copy paste
-
Το γαλα ειναι το μονο που δικαιολογειται να λειπει απο τα ραφια,και μονο που μιλαμε για σαββατοκυριακο.Η πολιτικη των προμηθευτων στο γαλα,ειναι να μην περισσευει τιποτα για τη δευτερα,οπότε,ως συνηθως,σαββατο μεσημερι τα ραφια ειναι άδεια.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δυστυχώς!
Και δεν τίθεται θέμα 'Αθηναίων' και 'μη Αθηναίων', αφού
α. Οι περισσότεροι (μην πω σχεδόν όλοι) Αθηναίοι είναι από αλλού και
β. Στην έκθεση που ήμασταν, ήδη από την Παρασκευή η προσέλευση ήταν μικρή. Φοβήθηκαν, λέει, οι Έλληνες το χιονιά. Που θα ξεκινούσε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή...Ε, πέστο ρε αδερφέ...πια! Με πρόλαβες!
Οι της επαρχίας κάνετε λες και αυτούς στην Αθήνα δεν τους αναγνωρίζετε. Από τα μέρη σας είναι. Κάθε Πάσχα μάζι τρώτε, κάθε ΣΚ μαζί τα πίνετε τα τσίπουρα.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το εμείς και εσείς.
ΥΓ. η μητέρα μου είναι γερμανίδα. Καλή πολύ καλή η Γερμανία. Αλλά αυτό που λένε περι καταθλιπτισμού είναι αλήθεια. Παίζει ρόλο βέβαια κ που μεγάλωσες. Εγώ μεγάλωσα εκεί. Και πάω και συχνά. Μου αρέσει περισσότερο. Απλά δεν μου αρέσει που ο πληθυσμός δεν ανοίγεται εύκολα σε έναν ξένο. Οχι ότι γίνεται πλέον Αθηνα-Θεσ/νικη αυτό...
-
Spike
Κάνε μου τη χάρη κα μη λες 'κάνετε'. Να λες 'κάνουμε'. Καταλαβαίνεις τη διαφορά, ελπίζω.
HUNTER
Το γάλα έλλειπε Παρασκευή απόγευμα. -
ililias
ναι δίκιο έχεις...αλλά το χρησιμοποίησα γιατί μου χτύπησε άσχημα το εμείς-εσείς του G60.
οι 'αθηναίοι' δεν είδα να οχυρώνονται πίσω από τέτοιες φράσεις.
-
Για το 'μπατσολογική' θα πήγαινε, αλλά εδώ μάλλον ταιριάζει καλύτερα.
Είδα σε ένα νεοκλασικό με κεραμίδια να κρέμονται 53 (πενήντα τρεις, τους μέτρησα) σταλακτίτες ως και 1 μέτρο μήκος πάνω από πεζοδρόμιο.
Πήρα το 100.
'Το και το'
'Θα ενημερώσουμε'
Μετά από 15' ήρθε περιπολικό και 3 αστυνομικοί έβαλαν ταινία που απέκλειε το πεζοδρόμιο. -
Και δεν παίρναν ένα σκουπόξυλο να σπάσουν τους σταλακτίτες;
-
Είναι 3 ορόφους (ισόγειο +2) ψηλά.
-
Yπάρχει ελπίδα τελικά...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα σε ένα νεοκλασικό με κεραμίδια να κρέμονται 53 (πενήντα τρεις, τους μέτρησα) σταλακτίτες ως και 1 μέτρο μήκος πάνω από πεζοδρόμιο.ΘΑΝΑΤΟΣ σίγουρος αν ξεκολλούσε κι έφευγε ένας απο αυτούς!!!!! Μπράβο ρε Μάνο..!!!
-
Τί αν; Έχουν ήδη πέσει κάτω οι μισοί.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δ
β. Στην έκθεση που ήμασταν, ήδη από την Παρασκευή η προσέλευση ήταν μικρή. Φοβήθηκαν, λέει, οι Έλληνες το χιονιά. Που θα ξεκινούσε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή...σε ποιά? Μάλλον σε αυτήν που ανέβαλα και δεν πήγα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δ
β. Στην έκθεση που ήμασταν, ήδη από την Παρασκευή η προσέλευση ήταν μικρή. Φοβήθηκαν, λέει, οι Έλληνες το χιονιά. Που θα ξεκινούσε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή...σε ποιά? Μάλλον σε αυτήν που ανέβαλα και δεν πήγα
Λόγω του καιρού, έ;
Διεθνής έκθεση τροφίμων κ ποτών, είχαμε περίπτερο εκεί κ να σου πω την αλήθεια είχα μόνιμα τον νού μου μη σε δω να περνάς. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:oops:
Τί αν; Έχουν ήδη πέσει κάτω οι μισοί.Εννοώ πριν κινηθείς εσυ.
-
αυτο ειναι...ουτε στον Βασιλοπουλο εν υπηρχε γαλα που εχει και του πουλιου το γαλα και αυτο..ειχε τελειωσει
Χιονισε δεν εγινε κανενας πολεμος...ολο αυτο το θέμα με τα γαλατα μου θυμησε μια ταινια με τους Γερμανους και την βουγιουκλακη που ειχαν μπει σε ενα κελαρι και εκλεβαν αλευρι και σαλαμια -
Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
-
RESPECT!
Aλλά υπάρχουν και πιο τρελοί!
Στον προηγούμενο χιονιά κάποιοι άρρωστοι γυρνοβολούσαν στη (σχεδόν χιονισμένη) πίστα των Σερρών... -
-
-
εμενα χθες
[Διάσπαση] Περί αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων