-
Καλορίζικο Γιώργο.
οταν θα ανοίξει η κυνηγετική σαιζον,θα σου το ζητησω για ενα εκτος δρομου τεστ
-
F/l; Καλή φάση...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To V6 δλδ;
Ναι μου το έδωσαν για test drive και μου άρεσε.Είναι πολύ ζωντανό (290 άλογα)και πατώντας το κουμπί sport το αυτοκίνητο κυριολεκτικά μεταμορφώνεται.Και καταναλώνει και 8 l/100 λιγότερο από το δικό μου.Βρήκα και ετοιμοπαράδοτο με καλό πακέτο επιπλέον αξοπλισμού.
καλοτάξιδο
η turbo πόσο σου έκαιγε σε real life conditions?(όχι πως θα με απασχολήσει) -
Καλοτάξιδο sv!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλορίζικο Γιώργο.οταν θα ανοίξει η κυνηγετική σαιζον,θα σου το ζητησω για ενα εκτος δρομου τεστ
Αν δω να πηγαίνουν σε κυνήγι με Καγιέν θα τα έχω δει όλα.
Καλοτάξιδη Γιώργο.
-
Καλοτάξιδο κ να χαίρεσαι τα χαρίσματά του!!!
....όπως κ του άλλου..... -
Καλοτάξιδο το εργαλειο!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τελικά ξαναπήρα Cayenne....Λογικότατη αποφαση!
Σύμφωνα με το γερμανικό Auto Motor Sport (τεύχος 06/08) όπου τέσταρε το νέο Landcruiser:
*...συμβαίνει σπάνια ένα καινούργιο μοντέλο να είναι χειρότερο από το προγενέστερο. Στο Landcruiser της 8ης γενιάς όμως ακριβώς αυτό συμβαίνει. Ο λόγος: τα φρένα!
...Καταστροφικά δεδομένα επιβράδυνσης...με ζεστά φρένα απαιτούντα 56 ολόκληρα μέτρα για να σταματήσει από τα 100 km/h !!!...
...ακόμα και ο δεινόσαυρος G της Mercedes χρειάζεται 'μόνο' 44 μέτρα για την ίδια δοκιμή... *Και όλα αυτά σε αμάξι των 100.000 ΕΥΡΩ!!! Τι να το κάνεις ότι το νέο Landcruiser κατά τα άλλα είναι άριστο...
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τελικά ξαναπήρα Cayenne....
Λογικότατη αποφαση!
Σύμφωνα με το γερμανικό Auto Motor Sport (τεύχος 06/08) όπου τέσταρε το νέο Landcruiser:
*...συμβαίνει σπάνια ένα καινούργιο μοντέλο να είναι χειρότερο από το προγενέστερο. Στο Landcruiser της 8ης γενιάς όμως ακριβώς αυτό συμβαίνει. Ο λόγος: τα φρένα!
...Καταστροφικά δεδομένα επιβράδυνσης...με ζεστά φρένα απαιτούντα 56 ολόκληρα μέτρα για να σταματήσει από τα 100 km/h !!!...
...ακόμα και ο δεινόσαυρος G της Mercedes χρειάζεται 'μόνο' 44 μέτρα για την ίδια δοκιμή... *Και όλα αυτά σε αμάξι των 100.000 ΕΥΡΩ!!! Τι να το κάνεις ότι το νέο Landcruiser κατά τα άλλα είναι άριστο...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΣ ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά το έμαθα εγκαίρως και επηρέασε την απόφασή μου.Εξάλλου έμεινα καταευχαριστημένος από το Cayenne και εντός και εκτός δρόμου.....γιατί ν αλλάξω ?
Καλοριζικη Γιωργη!!!
-
Καλά, αυτό με τα φρένα πώς το καταφέρανε; Έχω χρόνια να δω πάνω από 45-50 για 100-0.
Το autotriti θα πει τπτ άραγε;
-
καλοταξιδο :):) (προδοτηηηηη)
-
καλοταξιδο :):) (προδοτηηηηη)
-
Φίλε ανιχτα και εγώ είχα το LAND CRUIZER 120 και είναι τρομερά αυτοκίνητα.
-
ε,,, ειναι απλα απιστευτο αυτοκινητο..
πολυ ωραιο.. με σφραγιδα toyota.. αν και με τιποτα δεν πιστευω οτι αυτοκινητο 3 τονων και τοσο μεγαλο κινητηρα εχει τοσο χαμηλη καταναλωση.
εκτος αν εχει υβριδικη τεχνολογια πανω!. συγκριτικα με το lexus rx400 h το υβριδικο. που εχει καταναλωση 8.1 με 3.300 κινητηρα αν θυμαμαι καλα και 2 τονους βαρους.
http://www.lexus.gr/range/rx/hybrid-tec ... index.aspx
TOYOTA LAND CRUISER V8 200