-
Λοιπον... Νοκια Ε51
Μετα απο μια βδομαδα επαφης, μπορω να πω οτι εκανα μια χαρα επιλογη.
Λεπτο, ελαφρυ και βολικο.
Αντιμετωπησα μερικα προβληματα με καποιες εφαρμογες που δεν ηταν συμβατες με το S60-3rd αλλα τα καταφερα και δουλευουν ολα, εκτος απο το Σκαϊπ, το οποιο μαλλον στην επωμενη εκδωση θα υποστηριζει το συγκεκριμενο τηλεφωνο.
Υποστηριζει και τα δυο πρωτοκωλα αλληλογραφιας POP3 και IMAP.
Μπαταρια αντεχει πολυ και με συνεχωμενη χρηση.
ΒΤ και WiFi ανοιχτα και μια τα e-mail, μια το τσατ μεσω MSN, μια τα συντομα μυνηματα, μια οι κλησεις και αυτη δεν λεει να αδειασει!Αυτα:)
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
......Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω καμία διαφημιστική βλακεία όπως το iphone. Αυτά τα τερτίπια με τις γλώσσες και τα νταηλίκια τα κάνουν οι εταιρίες επειδή βρίσκουν πάτημα στο υποσυνείδητό μας.
εδω εισαι λαθος...
θα δεις οπου με το SDK/App Store θα βγουν τρελες εφαρμογες για ολους τους επαγγελματιες...
επισης να σου εξηγησω οτι αν εχεις πχ 1000ΜΒ το μηνα ιντερνετ στο κινητο οχι wap αλλα κανονικο θα δεις ποσο χρησιμο και πανω απ ολα ευχρηστο ειναι...εγω προσωπικα εχω γλυτωσει χρονο και απ οταν το εχω θελω να δωσω το Μακ Pro μου να παρω το ΑΙR.
για να μην πω για το ποσο ευχαριστο ειναι να ακους μουσικη και να μην χανεις κληση ΠΟΤΕ...
ειδικα αν υπαρχει και συμβατοτητα με το αυτοκινητο σου. -
Παίδες βοήθεια...
Ο πατέρας μου έχει επιδότηση από τον ΟΤΕ γύρω στα 200Ε για να κάνει αναβάθμιση στο κινητό του. Επειδή όμως δουλεύει και δεν έχει χρόνο, μου ζήτησε να ψάξω να του βρω εγώ ένα κινητό. Ουσιαστικά αυτό που θέλει είναι μια συσκευή με μεγάλη χωρητικότητα σε επαφές γιατί έχει γύρω στις 700 αυτή τη στιγμή στο κινητό του με αποτέλεσμα το Εricsson K800i να κολλάει πολύ συχνά λόγω του όγκου επαφών. Επίσης θέλει κάμερα από 3.2 mega pixels (που έχει τώρα) και πάνω αλλά δε θα τον πειράξει και 3.2 να είναι. Ο υπάλληλος στον ΟΤΕ μου πρότεινε τα εξής τρία:
Sony Ericsson K770i
Sony Ericsson T650i και
Samsung G800 (λόγω των 5mega pixels)
Για να σας πω την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα Samsung όσον αφορά την ποιότητα και γενικότερα δε με ενθουσιάζουν οι λειτουργίες και ο σχεδιασμός τους σε αντίθεση με τα Ericsson που μέχρι στιγμής και το Κ800 του μπαμπά και το Κ750 που έχω εγώ δεν έχουν εμφανίσει προβλήματα. Αντιθέτως αντέχουν παρά τις κακουχίες που περνούν (ειδικά το δικό μου έχει φάει ΠΟΛΛΕΣ τούμπες...)
Παρ'όλα αυτά είμαι ανοιχτή σε επιπλέον προτάσεις και πληροφορίες... -
Tα Samsung είναι ΣΑΦΩΣ ποιοτικότερα τηλέφωνα σε σχέση με τα SE αλλά και με πολλά Nokia.
Από τα 3 πάνω...το Samsung το οποίο έχει πολύ χαμήλο SAR 0,19w/kg . Τα άλλα 2 έχουν υψηλό (επίπεδο ακτινοβολίας)
-
Η Nokia αγόρασε το symbian και θα το κάνει open-source.. Άααααντε μπας και κάνει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Nokia αγόρασε το symbian και θα το κάνει open-source.. Άααααντε μπας και κάνει -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tα Samsung είναι ΣΑΦΩΣ ποιοτικότερα τηλέφωνα σε σχέση με τα SE αλλά και με πολλά Nokia.Ετσι οπως εισαι παρτο αλλιως και φυγε...
Ακου εκει... θα μας την βγει και η ΚΙΑ στα κινητα τωρα... τι αλλο θα ακουσουμε...
Leader στην τεχνολογια & ποιοτητα ηταν ειναι και θα ειναι η Ericsson... o προμηθευτης σε πλατφορμες της SE... κατα συνεπεια η SE .-
- τελος παντων... υποτιθεται πως αυτο το φορουμ εχει και μοντς... Ας κανουν κανα κομματι δουλεια και ας ριξουν και κανα ban στον καταπτυστο Elteo για τις υβρεις που εκστομιζει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tα Samsung είναι ΣΑΦΩΣ ποιοτικότερα τηλέφωνα σε σχέση με τα SE αλλά και με πολλά Nokia.Χαλαρά!
-
η Samsung είναι ο νο2 μεγαλύτερος κατασκευαστής semiconductors παγκοσμίως, μετά την intel.
μόνο ΚΙΑ δεν είναι και τα προιόντα της το λιγότερο αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια θέση της.παρακαλώ προσοχή στα απαντητικά σχόλια όταν κάποιος ζητάει τη βοήθεια μας, και ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με θέματα υγείας και είναι εντελώς αντίθετα απο την πραγματικότητα (βλ SAR)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tα Samsung είναι ΣΑΦΩΣ ποιοτικότερα τηλέφωνα σε σχέση με τα SE αλλά και με πολλά Nokia.Από τα 3 πάνω...το Samsung το οποίο έχει πολύ χαμήλο SAR 0,19w/kg . Τα άλλα 2 έχουν υψηλό (επίπεδο ακτινοβολίας)
Ναι μεν.... Αλλα υπολειποντε στο θεμα User Interface...
ΙΜΗΟ -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η Samsung είναι ο νο2 μεγαλύτερος κατασκευαστής semiconductors παγκοσμίως, μετά την intel.Ναι... αλλα δεν ειναι Ericsson... και οχι δεν εχουν την ποιοτητα των SE! Ουτε στις βαφες, ουτε στα υλικα ουτε στα ηλεκτρονικα, ουτε στο software για προιοντα ιδιων τιμων.
μόνο ΚΙΑ δεν είναι και τα προιόντα της το λιγότερο αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια θέση της.
To παραμυθι αυτο το εχω ξανακουσει. Το οτι ξαφνικα δραστηριοποιηθηκε στο consumer κομματι την τελευταια δεκαετια δεν τους εκανε αυτοματως καλους σε κατι... απλα γνωστους.
παρακαλώ προσοχή στα απαντητικά σχόλια όταν κάποιος ζητάει τη βοήθεια μας, και ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με θέματα υγείας και είναι εντελώς αντίθετα απο την πραγματικότητα (βλ SAR)
Θεματα τι? SAR? Αγαπητε... η ποιο παρεξηγημενη εννοια ειναι αυτη του SAR! Ολοι βλεπουν ενα νουμερο... το οποιο ομως ειναι απλα μια ενδειξη η οποια ΔΕΝ αντιστοιχει σε κανενα επιπεδο επικυνδινοτητας μιας και δεν εχει αποδειχτει τιποτε απολυτως... επιπροσθετα πολλοι αγνοουν πως το SAR αναφερεται σε MAX συνθηκες εκπομπης και ακομα ποιο πολλοι αγνοουν πως σημασια εχει και η θεση της κεραιας στο κινητο πανω. Ειναι κατι πολυ πολυ σχετικο σαν νουμερο, ειναι η μιση αληθεια... και προσωπικα εχω βαρεθει να βλεπω πανικοβλητους χρηστες να φωναζουν 'αααα αυτο ειναι ψηστηρι, εχει SAR 1,3... 1,5... 200... μπλα μπλα μπλα' και λοιπα γραφικα.... και βεβαια την ιδια στιγμη να πλακωνουν τις τηγανητες πατατουλες που εγιναν μεσα σε Mobil 10-40... κατι το οποιο βλαπτει ουσιαστικα και αμεσα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι... αλλα δεν ειναι Ericsson... και οχι δεν εχουν την ποιοτητα των SE! Ουτε στις βαφες, ουτε στα υλικα ουτε στα ηλεκτρονικα, ουτε στο software για προιοντα ιδιων τιμων.Συμφωνώ. Δεν έχουν την ποιότητα των SE. Έχουν καλύτερη.
-
Λοιπον.... Να σας πω δυο λογια...
Π.χ. Ο πατερας μου που τα μονα που ζητα απο τα κινητα ειναι:
-Να χουν μεγαλα γραμματα στην οθονη
-Να αντεχουν στο χρονο (να μη φευγουν κομματια με την πρωτη πτωση)
-Να αντεχει η μπαταρια τους
-Να παιρνουν τηλ
Εχει βολευτει με τα Samsung.
Τωρα που του πηρα ΒΤ ανταπτορα για το Μερκ και πρεπει να χει οπωσδηποτε κινητο με ΒΤ ζοριζεται.
Μεχρι σημερα ειχε ενα Mizens το οποιο εμπαινε σε μια υποδοχη και μετα στην 'αναμονη' του αυτοκινητου και ενα απλο Samsung χωρις ΒΤ, χωρις τιποτα.
Μου πε οτι θελει κινητο.... Ακουει απο μενα για Nokia και με βρηζει.
Για Motorola, LG, Mizens, Fony-Ericsson... δεν θελει να ακουσει κουβεντα....
Ταγμενος στους Κορεατες....
Που θελω να καταληξω...
Ο καθενας, αναλογα με τις αναγκες του, προτειμα καποιες συσκευες, για εχει μαθει αυτες και βαριεται να μαθει για αλλες...
Εγω απο τους Φινλανδους.... ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!!!! -
+1
Το ίδιο ακριβώς Wag. Και ο δικός μου βολεύτηκε επίστευτα με τα samsung για τους λόγους που ανέφερες. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Tα Samsung είναι ΣΑΦΩΣ ποιοτικότερα τηλέφωνα σε σχέση με τα SE αλλά και με πολλά Nokia.
Ετσι οπως εισαι παρτο αλλιως και φυγε...
Ακου εκει... θα μας την βγει και η ΚΙΑ στα κινητα τωρα... τι αλλο θα ακουσουμε...
Leader στην τεχνολογια & ποιοτητα ηταν ειναι και θα ειναι η Ericsson... o προμηθευτης σε πλατφορμες της SE... κατα συνεπεια η SE .-
- τελος παντων... υποτιθεται πως αυτο το φορουμ εχει και μοντς... Ας κανουν κανα κομματι δουλεια και ας ριξουν και κανα ban στον καταπτυστο Elteo για τις υβρεις που εκστομιζει
μεταφέρατε τον κύριο εδώ παρακαλώ...
-
Παιδια υστερα απο τηλεφωνημα στα κεντρικα στης cosmo εμαθα οτι εχουμε επιδοτηση γυρο στα 500εuro.
ερωτηση : την επιδοτηση μπορω να την παρω σε οποιο καταστημα θελω που να συνεργαζεται με την cosmo η μονο να μου στειλουν αυτοι τα κινητα απο τα κεντρικα ??
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Παιδια υστερα απο τηλεφωνημα στα κεντρικα στης cosmo εμαθα οτι εχουμε επιδοτηση γυρο στα 500εuro.ερωτηση : την επιδοτηση μπορω να την παρω σε οποιο καταστημα θελω που να συνεργαζεται με την cosmo η μονο να μου στειλουν αυτοι τα κινητα απο τα κεντρικα ??
έχεις κανονικό λογαριασμό ή εταιρικό;
στην voda μεχρι πριν απο 1,5 χρόνο περίπου όλες οι επιδοτήσεις κ η εξυπηρέτηση για εταιρικούς πελάτες γινόταν μέσω τηλεφώνου. τώρα (σχεδόν) μόνο μέσω voda-shop
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Παιδια υστερα απο τηλεφωνημα στα κεντρικα στης cosmo εμαθα οτι εχουμε επιδοτηση γυρο στα 500εuro.
ερωτηση : την επιδοτηση μπορω να την παρω σε οποιο καταστημα θελω που να συνεργαζεται με την cosmo η μονο να μου στειλουν αυτοι τα κινητα απο τα κεντρικα ??
έχεις κανονικό λογαριασμό ή εταιρικό;
στην voda μεχρι πριν απο 1,5 χρόνο περίπου όλες οι επιδοτήσεις κ η εξυπηρέτηση για εταιρικούς πελάτες γινόταν μέσω τηλεφώνου. τώρα (σχεδόν) μόνο μέσω voda-shop
εταιρικο εχουμε.
-
Ρε σεις αυτος ο ατιμος ο ηχος στο ημερολογιο (SE) , οταν βαζουμε υπενθυμιση δεν αλλαζει ?
Ή εστω , κατι , μια σημειωση που να μπορει να ακουστει ..
Δεν μπορει να θυμιθει κατι καποιος χωρις να δει το κινητο ή να καταλαβει αυτο το 'τουτ' ? -
ΟΧΙ και ήταν ένας λόγος να ΜΗΝ ξαναπάρω SE.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]