-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
To E51 ειναι καλο; Φτηνο δεν ειναι γι αυτα που εχει; Ποια ειναι τα καλα νοκια γενικα (εκτος απο σειρα 40!) αυτη τη στιγμη που να μην ειναι κτηνη;Πάρτο με κλειστά τα μάτια
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάνω bid σε ένα iphone από ebay...είναι Ο2, παίζει εδώ, ξεκλειδώνει δηλαδή?
Νίκο, πωλείται ένα εντός Ελλάδος (450€), ενδιαφέρεσαι?
Πες μου λίγο για αυτό γιατί ο ebayer έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στα μηνύματα από τη Δευτέρα.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
To E51 ειναι καλο;Κακαλο !
Στιβαροτατο και ικανο . Απλα εργαλειο.
Στα μειον η καμερα και η μικρη σχετικα οθονη. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.γιατι ρε συ; αμα ειναι σφραγισμενο δεν ειναι κακη τιμη
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
γιατι ρε συ; αμα ειναι σφραγισμενο δεν ειναι κακη τιμη
Μα το είπε ο elteo.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
Μα το είπε ο elteo.
Λοιπόν, όλα ΟΚ...τον πλήρωσα, 400 ευρώ. Καλή τιμούλα νομίζω...ελπίζω μόνο να έρθει και να δουλεύει
Θα είναι δύσκολος ο ύπνος όσπου να έρθει. Λογικά δεν έχω λόγο να ανησυχώ, έχει 70 positive feedbacks (100%), άρα λογικά είμαι ΟΚ.
Για να δούμε τι θα έρθει και κυρίως τι software θα έχει.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
To E51 ειναι καλο;
Κακαλο !
Στιβαροτατο και ικανο . Απλα εργαλειο.
Στα μειον η καμερα και η μικρη σχετικα οθονη.Aυτο ή Ε71; Εχει πιο καλη μπαταρια και τζιπιες αλλα με χαλαει λιγο το πληκτρολογιο...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Aυτο ή Ε71; Εχει πιο καλη μπαταρια και τζιπιες αλλα με χαλαει λιγο το πληκτρολογιο...
Πας αλλου
Σε βολευει το qwerty πληκτρολογιο ; Γραφεις συχνα μηνυμα/mail ;
-
Ειχα και παλιοτερα τετοιο αν και εγραφα αρκετα τοτε.
Γενικα αξιζει τη διαφορα; καμερα-τζιπιες-μπαταρια; -
Αν δεν ξερω τις αναγκες σου δεν μπορω να απαντησω.
Εχει αρκετα μεγαλυτερη οθονη , καλυτερη καμερα , gps , διαφορετικο πληκτρολογιο,
καλη μπαταρια (πολυ καλη και του Ε51), ειναι πολυ λεπτο αλλα πλατυ
και οταν το εχεις στο τραπεζι θα δειχνεις σοβαρος επαγγελματιαςΤωρα το Ε51 ειναι εργαλειο για τις βασικες εργασιες, δες τι παραπανω λεω για το Ε71
και αποφασιζεις. -
Θα δω τι τιμες τα βρισκω και θα αποφασισω. Το Ε71 εκτος απο qwerty εννοειται γραφει και με αλφαριθμιτικο, σωστα;
-
Δεν σε εννοησα καλα . Καθε πληκτρο και γραμμα .
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
Μα το είπε ο elteo.
Τι έγινε κάτοχε, σου θίξαμε το γκάτζετ;
skye για τα δικά μου κριτίρια είναι ακριβό. Ο καθείς όπως βολεύεται. Εγώ δεν θα τα έδινα. Την άποψή μου είπα βάσει του δικού μου πορτοφολιού. Αλλοι που τον 'φυσάνε' ...ας μοστραρίζονται με δαύτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
skye για τα δικά μου κριτίρια είναι ακριβό. Ο καθείς όπως βολεύεται. Εγώ δεν θα τα έδινα. Την άποψή μου είπα βάσει του δικού μου πορτοφολιού. Αλλοι που τον 'φυσάνε' ...ας μοστραρίζονται με δαύτο.
Εγω βασικα εννοουσα οτι εφοσον ειναι σφραγισμενο και καινουργιο κανει 500... ε ειναι καλη τιμη προφανως
Τωρα το αν αξιζει τα 400 ή αν αξιζει γενικως οποιοδηποτε smartphone/ppc/κινητο/whatever 400 ή 500 ευρω ειναι αλλη κουβεντα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.- ακριβό
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δεν σε εννοησα καλα . Καθε πληκτρο και γραμμα .Mε τα 1-9 δε μπορεις να γραψεις; (Τ9 ή μη)
-
Ο λαός απαιτεί Ε55 με κανονικό πληκτρολόγιο, τώρα!
Τι σκατά είναι αυτό το... ημι-qwerty και ποιο αρρωστημένο κεφάλι το σκέφτηκε; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι σκατά είναι αυτό το... ημι-qwerty και ποιο αρρωστημένο κεφάλι το σκέφτηκε;καλυτερα ετσι οπως το φτιαξανε, μολις το μαθεις...
-
Τι σκατά είναι αυτό το... ημι-qwerty και ποιο αρρωστημένο κεφάλι το σκέφτηκε;+100
Ποτε βγαινει αυτο;
-
Τι σκατά είναι αυτό το... ημι-qwerty και ποιο αρρωστημένο κεφάλι το σκέφτηκε;Ποιος νοσηρος νους σκεφτηκε hardware keyboard εννοεις... ενω ολα μπορουνε να ειναι μια multifunction οθονη...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]