-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-Το Κ800i ήταν πανεύκολο να κάνεις τα πάντα λόγω πρότερης εμπειρίας με κάμποσα SE (T610, K700, K750). Επίσης, καταπληκτική κάμερα με φλας, το μόνο που σου λείπει από μια ψηφιακή είναι το οπτικό ζουμ.
με led θες να πεις γιατί φλας δεν είναι αυτό...φλας είναι του Ν82 το οποίο είναι ίδιο με των κανονικών ψηφιακών. Ετσι Bill?
Θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις στο στομα σου το Κ800... ειναι βλασφημια! Αναγωγε Το Κ800 ειχε κανονικότατο flash.... οπως των φωτογραφικων .&- Θα ηθελε το Ν82 πολυ να φτασει τις φωτοδυνατοτητες του SE
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-Το Κ800i ήταν πανεύκολο να κάνεις τα πάντα λόγω πρότερης εμπειρίας με κάμποσα SE (T610, K700, K750). Επίσης, καταπληκτική κάμερα με φλας, το μόνο που σου λείπει από μια ψηφιακή είναι το οπτικό ζουμ.
με led θες να πεις γιατί φλας δεν είναι αυτό...φλας είναι του Ν82 το οποίο είναι ίδιο με των κανονικών ψηφιακών. Ετσι Bill?
Θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις στο στομα σου το Κ800... ειναι βλασφημια! Αναγωγε Το Κ800 ειχε κανονικότατο flash.... οπως των φωτογραφικων .&- Θα ηθελε το Ν82 πολυ να φτασει τις φωτοδυνατοτητες του SE
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Led; Όχι, το φλας του δεν είναι τέτοιο, είναι κανονικό φλας και οι φωτογραφίες του σε εσωτερικό χώρο είναι άψογες.
Δεν είναι σαν του Κ750 πχ, που είχε χρησιμότητα μόνον σαν...φακός και τίποτε άλλο!
-
Πήρα το Κ810i (αυτό έχει xenon φλας, όχι led). Δεν είναι κακό τηλέφωνο αλλά δεν είναι αυτό που περίμενα. Καλά μενού αλλά μέτριες φωτογραφίες, δεν έχουν ακρίβεια φωτογραφικής μηχανής 3,2ΜΡ αλλά έχουν τουλάχιστον καλή νυχτερινή ρύθμιση. Η απογοήτευση είναι η ανοικτή συνομιλία, πολύ χαμηλή ένταση. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ το μεγάφωνο στις συνομιλίες για να μην είναι το τηλέφωνο στο αυτί μου (βαριέμαι να βάζω βγάζω ΒΤ ακουστικά) και ΔΕΝ ακούγεται όπως σε ΝΟΚΙΑ. Τα ΜΡ3 ακούγονται καλά με ακουστικά όπως και το ραδιόφωνο και 'πήρα' ΑΠΕΙΡΑ παιχνίδια.
Όποιος χρησιμοποιεί ανοικτή ακρόαση καλύτερα να πάρει ΝΟΚΙΑ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα καλογραμμένο κείμενο, όσο έξυπνο και διαβαστερό και να είναι, δεν μπορεί να ακυρώσει την επιστημονική έρευνα.+1
το προβλημα ομως ειναι οτι λογω...βεβαρυμενου ιστορικου ειναι λογικο σ'αυτα τα θεματα ο κοσμος να εχει χασει την εμπιστοσυνη του. ο καθενας θυμαται τι ειχε γινει με τις ερευνες για το καπνισμα που οχι μονο δεν κανει κακο αλλα αντιθετα βοηθα κιολας (και αυτες επιστημονικες ερευνες ηταν απλως οι επιστημονες ηταν.. λαδωμενοι και δεν πανε και πολλα χρονια, την δεκαετια του 90 εγινε) οπως και πιο προσφατα που επιστημονες σταματησαν να πληρωνονται απο την στιγμη που εκαναν λογο για 'ενδειξεις επιπλοκων στον ανθρωπο απο την χρηση κινητων τηλεφωνων'.
το προβλημα γινεται χειροτερο:- με τους δημοσιογραφους που οπως παντα παιρνουν μια επιστημονικη ερευνα και τη γεμιζουν με ενα ματσο υπερβολες και ανακριβειες για να εντυπωσιασουν (πχ οσα παιδια χρησιμοποιουν κινητο απ'τα 14 σε 10 χρονια θα εχουν καρκινο: guess what, dumbasses: ΕΙΧΑ κινητο απ'τα 14, εχουν περασει πανω απο 10 χρονια και ειμαι μια χαρα. δεν εχω καρκινο και δεν θα αποκτησω ποτε . καρκινο θα παθετε εσεις λογω βλακειας )
- με το γεγονος οτι οι νεοι κυριως αλλα και μεγαλυτεροι ψηνονται γενικως που ειναι πειραματοζωα και μιλανε στο κινητο περιπου 23 ωρες το 24ωρο
και μεσα σ'ολη αυτην την παρανοια (υπερβολες και ανακριβειες απο τη μια, πειραματοζωα και λαδωμενοι ερευνητες απο την αλλη) αντε να βγαλεις ακρη
τα εχω πει πολλες φορες, καθε φορα λεω δεν θα ξαναπω τα ιδια και παντα πεφτω στην παγιδα
συνετη χρηση, ανοιχτα αυτια για ερευνες και υπερβολες απ'οπου και αν προερχονται και.. ολα θα πανε καλα. εγω ως skye, αποφοιτος του πανεπιστημιο της perugia ( http://en.wikipedia.org/wiki/Perugia_University' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank ), ιδρυθεν εν 1308 , κατοχος τιτλων KleinPUts, CCNA, CCNP, bigDICK, STR8hustla, Ph-ugeD-ick, ALaBAnos SYNaspismos RIZospastikis ARisteras, και παρατημενου μεταπτυχιακου εις το ηνωμενον βασιλειον λογω ανιατης βαρεμαρας και τεμπελιας και ευερεθιστου μοριου απο παρατεταμενο ξυσιμο δινω εγγυηση οτι με συνετη χρηση δεν θα παθετε τιποτα. δειτε γυρω σας, ο κοσμος ειναι γεματος ηλιθια πειραματοζωα. αν εσεις σε ολη τη ζωη σας μιλησετε οσο εχουν μιλησει αυτοι σε ενα χρονο -και ζουν ακομα- θα ειστε πολυ lowlife mofos για να ψοφησετε οποτε κανεις δε νοιαζεται γιατι θα ψοφουσατε ετσι κ αλλιως.οσον αφορα τον πονοκεφαλο παντως, προσωπικα μου φαινεται μαλλον απιθανο να εχει οποιαδηποτε σχεση με την εν λογω ακτινοβολια, ακομα και αν δεχτουμε οτι αυτη επηρεαζει τον εγκεφαλο. ειναι σημαντικο να αναφερουμε εδω οτι, παρα το γεγονος οτι αρκετος κοσμος δεν το γνωριζει, η συντριπτικη πλειοψηφια των πονοκεφαλων δεν εχει καμια σχεση με τον ιδιο τον εγκεφαλο, ο οποιος ετσι κ αλλιως δε 'νιωθει' πονο. η ακτινοβολια που θα μπορουσε να σχετιζεται με εναν πονοκεφαλο θα επρεπε να ειναι σε θεση να προκαλει δραματικες αλλαγες σε συντομο χρονικο διαστημα (πραγμα που αποδεδειγμενα δεν συμβαινει) ή οταν την αντιλαμβανεται ο ανθρωπινος οργανισμος να αντιδρα ετσι. παρ'ολα αυτα, τα επιπεδα της ακτινοβολιας κανουν κατι τετοιο να ειναι ενα οχι και τοσο πιθανο σεναριο. πιο πιθανο σεναριο μπορει να ειναι ο πονοκεφαλος που μπορει να προκαλεσει η ενταση της συζητησης και οι πολυωρες τηλεφωνικες συνομιλιες, η ενταση του ηχου κλπ.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι η υπερβολικη χρηση ΔΕΝ ειναι βλαβερη. μπορει και να μην ειναι, αλλα προσωπικα, ως επιστημονας και ως skye, πιστευω οτι η υπερμετρη χρηση ειναι βλαβερη. αν οχι για ολες αυτες τις μαλακιες που λενε, ειναι σιγουρα βλαβερη γιατι ο κοσμος γινεται βλακιστερος απο πριν. μπορεις να δεις 5 βλακες σε μια καφετερια να παιζουν ολοι με το νεο τους MPOTOROLA HFSAL324 αντι να το ζησουν λιγο hustlaaaaaz φαση και να χουφτωνουν γκομενακια απαγγελοντας ΖΝ. επισης αντιλαμβανεσαι τις ηλιθιες γκομενες οι οποιες κανουν δηθεν οτι στελνουν μηνυματα σε γκομενους αλλα στην πραγματικοτητα ειναι απλως ξενερωτες και παιζουν πακμαν ξερω γω.. νταξ... γτπ wannabe trendy σκηνικα με γκομενες με μαυρα φορεματα μεσα στο κατακαλοκαιρο που κανουν πλιτς πλιτς με νεα κινητα που μπορεις να στελεις το μοριο σου φωτογραφια ασυρματα μεσα σε καφετερια.. wtf is the matter with you people? ever heard of real time, BIG UGLY DUMB & DISGUSTING SEX? I didnt think so.
μπορει το 95% των ελληνων να ειναι ηλιθιοι (koutsan ΤΜ) αλλα θα ημουν βλαξ να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που προτιμα ενα μαραφετι που βγαζει περιεργους ηχους σαν παραφωνο χριστουγεννιατικο δεντρο απο ενα καλο σεξ ή εστω μια παχια στα γρηγορα. am i fooking wrong? i thought so. γι'αυτο μη μιλατε στο κινητο. με εκνευριζετε. κανα sms σε κανα γκομενακι εχει πλακα αλλα να θυμαστε οτι ο σοφος λαος λεει, δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ανεβει στο κρεβατι. αυτο θελετε απο τις παχυσαρκες φιλες σας; I thought so (2).
πραγματικα δεν ξερω ποιος εκατσε κ διαβασε αυτο το κατεβατο, εγω παντως δεν θα το διαβαζα κ ειμαι σε φαση απειρου ξεπλενing
sorry για τις υπερβολες αλλα δεν αντεχω.. καθε 2-3 μερες η ιδια συζητηση. και συνηθως ρωτανε και τη γνωμη μου (πραγματικα κακη σκεψη , εγω δεν θα το εκανα αν ημουν εκεινοι που το κανουν). δεν μπορω αλλο! σε λιγο θα δινω συμβουλες στην τηλεοραση σε πρωινη ενημερωτικη εκπομπη και θα το παιζω πολιτικα ορθος δινοντας ξενερωτες συμβουλες! ο τεμπορα! ο μορες! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πήρα το Κ810i (αυτό έχει xenon φλας, όχι led). Δεν είναι κακό τηλέφωνο αλλά δεν είναι αυτό που περίμενα. Καλά μενού αλλά μέτριες φωτογραφίες, δεν έχουν ακρίβεια φωτογραφικής μηχανής 3,2ΜΡ αλλά έχουν τουλάχιστον καλή νυχτερινή ρύθμιση. Η απογοήτευση είναι η ανοικτή συνομιλία, πολύ χαμηλή ένταση. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ το μεγάφωνο στις συνομιλίες για να μην είναι το τηλέφωνο στο αυτί μου (βαριέμαι να βάζω βγάζω ΒΤ ακουστικά) και ΔΕΝ ακούγεται όπως σε ΝΟΚΙΑ. Τα ΜΡ3 ακούγονται καλά με ακουστικά όπως και το ραδιόφωνο και 'πήρα' ΑΠΕΙΡΑ παιχνίδια.Όποιος χρησιμοποιεί το κινητό του, καλύτερα να πάρει ΝΟΚΙΑ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πραγματικα δεν ξερω ποιος εκατσε κ διαβασε αυτο το κατεβατο, εγω παντως δεν θα το διαβαζα κ ειμαι σε φαση απειρου ξεπλενing
δεν παίζει να γράψεις τέτοιο κατεβατό κ να μην το διαβάσω
-
Σε 2 μερες θα εχω στα χερια μου το καινουριο μου αποκτημα , ενα Ε51 .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Σε 2 μερες θα εχω στα χερια μου το καινουριο μου αποκτημα , ενα Ε51 .Εργαλειο!!!
Σε τι χρωμα;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εργαλειο!!!
Σε τι χρωμα;;;Μαυρο .
Εργαλειο , πραγματι . Απο τις λιγες συσκευες που εκτιμω πραγματικα .
Το εχεις ?
-
Εργαλειο!!!
Σε τι χρωμα;;;Μαυρο .
Εργαλειο , πραγματι . Απο τις λιγες συσκευες που εκτιμω πραγματικα .
Το εχεις ?
Σε μαυρο και σε ασημι.
Πηρα το ενα με επιδοτιση και το αλλο μου το χαρησαν 2 μερες μετα -
Τα δουλευεις και τα δυο ?
Αν μπορεις πες μου ποσο σου αντεχουν απο μπαταρια
-
Τα δουλευεις και τα δυο ?Αν μπορεις πες μου ποσο σου αντεχουν απο μπαταρια
Το ενα απλα υπαρχει και αναλαμβανει χρεει συσκευης αντικαταστασης οταν παω για μπανακι, για να μη κουβαλαω το 8600 μαζι μου. Στελνω μινυματα κυριως απο αυτοκαι δεν το πολυ-ζοριζω. Το δευτερο ειναι για επαγγελματικη χριση.
2 μερες χωρις φωρτιση πολυ ανετα και να μιλαω ασταματητα μεσω ΒΤ ακουστικου.
Αν βεβαια ανοιξω το WiFi και το χω ΟΝ για ωρες, μιλοντας στο MSN, ουτε μια μερα δεν αντεχει.
Οταν δεν το χρειαζεσαι, να το ρυθμηζεις στο 'Απενεργοποιηση σαρωσης WiFi' -
Ναι , το ιδιο και για το 3g , αν δε χρειαζεται .
Ευχαριστω !
-
Έχουν κυκλοφορήσει themes για το Cruise, που να είναι Diamond-like?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχουν κυκλοφορήσει themes για το Cruise, που να είναι Diamond-like?Ναι, και πωλουνται προς 600 ευρω στα Cosmote Shops Ακριβα themes τα ατιμα
-
Και να'λεγα ότι δεν είσαι μέσα στα πράγματα!
-
-
-
Κουκο... ασε τις hifidelies... Ξερεις πολυ καλα πως το αιμα νερο δεν γινεται, ετσι και το Cruise δεν γινεται Diamond. Τα ρασσα δεν κανουν τον παππα λενε....
Ξηλώσου (παλι) να τελειωνουμε...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]