-
θα κρύβω το πορτοφόλι μου όταν μπαίνω στο 4τφ
-
edit : λύθηκε!
-
για το 6120 μιλας?
θα ρωτησω και θα ενημερωσω...
μηπως αλλαζει το προφιλ με το που το συνδεεις και κανει αυτη την παπαρια? δοκιμασες να επαναφερεις παλι το γενικο προφιλ με συνδεδεμενο το bt?
μου ειχε παρουσιαστει παλαιοτερα, αλλα δεν το θυμαμαι σαν γενικο προβλημα! -
τι να πω...το ψάχνω κι εγώ...
edit: λύθηκε!!!!
-
α ξέχασα να πω πήρα κ αυτό με την επιδότηση.
ανοικτή ακρόαση ρουλζ!
-
-
Σήμερα έφτασε η αίτηση φορητότητας στην Vodafone...
E και με πήρε τηλέφωνο μια ευγενέστατη δεσποινίς...
'Ε γεια σας, μπλα μπλα, γιατί θέλεις να φύγεις που θα πααααας, αφού σ'αγαπώ και μ'αγαπάααααας! '
Πάμε όλοι μαζί!
Τέσπα, τους απαριθμω τα προβλήματα...
-Ακριβό πάγιο, δεν έχετε εναλλακτικές, θέλω κάτι κοντά στα 100€.
-Πενιχρή συλλογή συσκευών. Σχεδόν ποτέ δεν έβρισκα αυτό που ήθελα να πάρω με την επιδότηση και επιπλέον είχε και την μαλατέτοια το Vodafone Live! πάνω να με υπερχρεώνει με το ζόρι ή να μην μπορώ να το πουλήσω σε άνθρωπο!
-Χαμηλή επιδότηση , αν σκεφτείς πόσα χρόνια είμαστε συνδρομητές.'Εχετε απόλυτο δίκιο, εμείς είμαστε εδώ για ν'απαντούμε στον πελάτη, ό,τι θες εσύ αγά μου και μια π πα δώρο να μείνεις εδώ...' κλπ κλπ
'Πείτε μου τι ακριβώς έχετε βρει στην Wind για να κάνουμε κάτι καλύτερο...'
-Μπλα μπλα (βλέπε παραπάνω), καλύτερη επιδότηση κλπ κλπ
-Μάλιστα, θα σας προτείνω αυτά τα πάγια, στα οποία θα σας κάνω ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ (πρώτη φορά το ακούω αυτό, ουσιαστικά διαφορετικές τιμές από τα επίσημα προγράμματά τους! ), πείτε μου τι ανάγκες έχετε ο καθένας για να βρούμε το βέλτιστο. '
-Πες πες, τελικά έφτασε το πάγιο στα ίδια λεφτά της Wind με παραπάνω ομιλία (άρα και παραπάνω τέλος κινητής, αλλά ανάγκα και οι θεοί πείθονται... ).
Τώρα για την επιδότηση.... (εδώ είναι τα μεγάλα γέλια... )
'Τι επιδότηση σας κάναμε την πρώτη φορά κ. HighFidelity;'
-Eχμ, 362€...
'Μάλιστα, ε τώρα θα σας δώσω καλύτερη...'
-Ωραία, αλλά να ξέρετε πως ενδιαφέρομαι για ΕΝΑ μόνον κινητό που δεν το έχετε στα καταστήματά σας...
'Ω, δεν υπάρχει πρόβλημα, συνεργαζόμαστε με το Πλαίσιο και μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε έχει το Πλαίσιο!'
(Αυτό ήταν καινούριο κόλπο! )
-Ωραία, το κινητό είναι το HTC Touch Cruise με το i-GO
(αφού η Wind γι'αυτό μου είχε κάνει προσφορά, ήθελα να δω τι απίδια πιάνουν κι αυτοί...)
'Ωραία, από ό,τι βλέπω η συσκευή κοστίζει 749€...
-Ε ναι...
'Ωραία, να κάνω τους υπολογισμούς μου, λοιπόν η νέα επιδότηση που σας δίνουμε είναι 724€, άρα για να πάρετε το συγκεκριμένο, θα δώσετε...25€!'-Δηλαδή μού δίνετε την ΔΙΠΛΗ επιδότηση!
'Ε ναι, μια και είστε καλοί πελάτες...'
-Βέβαια δεν ξέρω, έχω κάνει αίτηση στην Wind και δεν γνωρίζω αν μπορώ να υπαναχωρήσω (η πουτάν@, είπα να κερδίσω κι άλλα! )
'Κοιτάξτε , δείτε αν μπορείτε να την σταματήσετε κι εγώ θα κοιτάξω να σας κάνω ακόμη καλύτερη τιμή και να πάρετε το κινητό εντελώς δωρεάν στο πρόγραμμα που σας πρότεινα και είναι αντίστοιχο και λίγο καλύτερο με της Wind!'Οπότε τώρα σκέφτομαι να ακυρώσω στην Wind (αφού τους πω πως έχω καλύτερη προσφορά, ποιος ξέρει, μπορεί να μου κάνουν ακόμη καλύτερη... ) και να παραμείνω στους κόκκινους! Α και φυσικά, θα τους ζητήσω το HTC Touch Cruise χωρίς το i-GO ΚΑΙ δώρο ένα SonyEricsson φθηνό που έλεγα να πάρω μεταχειρο....
Ελα Κούκοοοοοοο!
(προσοχή στα πορτοφόλια σας είπαμε ρεεεεεεεεεεεε! ) -
μην σε ματιάξω, αλλά ωραίος.
-
Αμάν! Τι'σαι συ ρε?!?!?!
-
Όταν τα λεγε το Kid..
-
και ο κουκ περιμένει και περιμένει και περιμένει και θα πληρώσει κ από πάνω...
-
ήηηηηηηηημαρτον
Hifi έχω Vodafone κάρτα και θέλω να πάω σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο Cosmote
κάνε οτι έιναι να κάνεις να πάρω το Χ600 ή Χ650 τζαμπέ, τέλλλλος -
HighFidelity
Με τους εβραίους τι σχέση έχεις?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν τα λεγε το Kid..Τους έφτασαν οι αιτήσεις για την φορητότητα, γι'αυτό...ξεσκίστηκαν στις παροχές!
Ολα εδώ πληρώνονται, θα τους...πάρω και τα σώβρακα! -
Η πλάκα είναι ότι, πλέον, τον πιστεύω!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
HighFidelityΜε τους εβραίους τι σχέση έχεις?
Είναι από ένα μέρος της Ελλάδας που φημίζεται.....
(χωρίς παρεξήγηση..πλάκα κάνουμε...)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
HighFidelityΜε τους εβραίους τι σχέση έχεις?
Ε μα τους φούστηδες, τόσα λεφτά τους σκάμε κάθε μήνα, να πάνε να μαμηθούν, θέλω το Cruise και το θέλω ΔΩΡΕΑΝ! Αμ πως!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
HighFidelity
Είναι από ένα μέρος της Ελλάδας που φημίζεται.....
(χωρίς παρεξήγηση..πλάκα κάνουμε...)
Κοζανη?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όταν τα λεγε το Kid..
Τους έφτασαν οι αιτήσεις για την φορητότητα, γι'αυτό...ξεσκίστηκαν στις παροχές!
Ολα εδώ πληρώνονται, θα τους...πάρω και τα σώβρακα!Έτσι νομίζεις ε?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
HighFidelity
Ε μα τους φούστηδες, τόσα λεφτά τους σκάμε κάθε μήνα, να πάνε να μαμηθούν, θέλω το Cruise και το θέλω ΔΩΡΕΑΝ! Αμ πως!
Πάντως αν το θες και ΤΩΡΑ μην μιλήσεις με τον κούκο.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]