-
Εχω αρχισει κ ψηνομαι αγρια για το htc diamond. Το μονο αρνητικο που ακουω ειναι για τη μπαταρια του. Υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν αυτο, να περιμενω λιγο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω αρχισει κ ψηνομαι αγρια για το htc diamond. Το μονο αρνητικο που ακουω ειναι για τη μπαταρια του. Υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν αυτο, να περιμενω λιγο? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω αρχισει κ ψηνομαι αγρια για το htc diamond. Το μονο αρνητικο που ακουω ειναι για τη μπαταρια του. Υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν αυτο, να περιμενω λιγο?Τι να διορθώσουν? Το κινητο ειναι δεδομένο! Αν θες παίρνεις και την extended που δίνει ο Βασιλης. Πάντως εμένα δεν με προβληματισε ακόμα για να σκεφτομαι εξτρα μπαταρια. Καθε δευτερη μέρα θελει μια φορτιση... ολα αυτα με μετρια χρηση.
-
Βρήκα το Acer n30 σε ξεστοκάρισμα 100€. Αξίζει ή μπα;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βρήκα το Acer n30 σε ξεστοκάρισμα 100€. Αξίζει ή μπα;Το χρειαζεσε πραγματικα? Αυτη ειναι η ερωτηση που πρεπει να απαντησεις... Το οτι κανει 100 ευρω δεν εχει και τοση σημασια. Τι εχεις σκοπο να το κανεις?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το χρειαζεσαι πραγματικα?
Έχεις κάνει ποτέ αυτή την ερώτηση μπροστά στον καθρέφτη;
-
Βρήκα το Acer n30 σε ξεστοκάρισμα 100€. Αξίζει ή μπα;μπα
-
Εχω αρχισει κ ψηνομαι αγρια για το htc diamond. Το μονο αρνητικο που ακουω ειναι για τη μπαταρια του. Υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν αυτο, να περιμενω λιγο?
Τι να διορθώσουν? Το κινητο ειναι δεδομένο! Αν θες παίρνεις και την extended που δίνει ο Βασιλης. Πάντως εμένα δεν με προβληματισε ακόμα για να σκεφτομαι εξτρα μπαταρια. Καθε δευτερη μέρα θελει μια φορτιση... ολα αυτα με μετρια χρηση.
Λεω πχ μηπως το δινουν και με την καλυτερη απο τις 2 μπατ.
Το expansys τι λεει? Ελλαδα ειναι? Ισχυουν εγγυησεις κλπ?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αμα αρχισουμε να κανουμε τετοιες ερωτησεις ουτε μια σελιδα δεν θα χουν τα γκατζετθρεντς...
-
Βρήκα το Acer n30 σε ξεστοκάρισμα 100€. Αξίζει ή μπα;στο περι Η/Υ έπρεπε να το βάλεις....αυτό είναι απλό ποκετ πισι με wm2003
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ?
-
Καλο το Diamond,καλλιστο το Omnia...
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_om ... ew-267.php
-
ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ?
αυτό που σε ρωτούσα κ εγώ το πρωί
-
Υπάρχει κάποιο κινητό με καλή φωτογραφική και φλας χωρίς να γίνεται παράλογα ακριβό; Είναι για τον αδερφό, ξαφνικά τον έπιασε φωτογραφικός οίστρος!
Από μάρκες , πρώτα ΝΟΚΙΑ , μετά τα υπόλοιπα. Καλύτερα και χωρίς Symbian, keep it simple!
-
Ποιο από τα δύο αυτά πχ;
SONY ERICSSON K800I 3G BLACK 163,5 €
SONY ERICSSON K810I 3G NOBLE BLUE 204,5€
Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσει κάποιος το Κ810 αντί του Κ800; Από ότι βλέπω είναι τα ίδια, νομίζω πως απλώς το Κ810 έχει και καρτούλα πάνω... -
Ειναι και πιο ωραιο
-
Φωτογραφικός οίστρος με το κινητό;
Θα προτιμούσα το K810 λόγω πάχους (αν και στα 17 χιλιοστά πάλι δεν είναι λεπτό) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ποιο από τα δύο αυτά πχ;
Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσει κάποιος το Κ810 αντί του Κ800; Από ότι βλέπω είναι τα ίδια, νομίζω πως απλώς το Κ810 έχει και καρτούλα πάνω...το κ810 είναι πιο λεπτό κ επίσης το καπάκι της κάμερας δεν είναι σαν του κ800 που καμιά φορά καταλάθος άνοιγε (μέσα σε τσέπες,τσάντες...κτλ)
επίσης είναι κ πιο όμορφο -
Kαι εχει και joystick ..
Απο καμερα το Κ800 ειναι μαλλον η προταση με τον καλυτερο δεικτη αξια/τιμη .
Να βγαζει το joystick και να το φυσηξει λιγο απο μεσα , αν συνεχισει το προβλημα να το παει για επισκευη
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ποιο από τα δύο αυτά πχ;
Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσει κάποιος το Κ810 αντί του Κ800; Από ότι βλέπω είναι τα ίδια, νομίζω πως απλώς το Κ810 έχει και καρτούλα πάνω...K800i-δεν υπαρχει λογος να ξοδευτει παραπανω.
Θα του πεταξει πανω και mod acoustic & καμερα drivers για και και θα ναι μια χαρα
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]