-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
απλα βρηκα τιμη στα 325Ε τωρα διαθεσιμο σε καταστημα Ιταλικο
Μη μου πεις οτι δεν λαθος αυτο ? 325 ευρω ? Τιμη εκκινησης ?
Για του λόγου το αληθές:
http://www.supershop4.com/product_info. ... 231f4f18f8
Πάντως με προβληματίζει η τιμή του καταστήματος αυτού όταν σε άλλα γνωστά eshops όπως το bow.it η τιμή είναι αρκετά υψηλότερη. -
και εμενα με προβληματιζει...
δεν εχω και καμμια ακρη Σαλερνο ομως....
θα δειξει...πιστευω θα πεσει η τιμη του σε ενα μηνα αποτομα...εστειλα μειλ στο καταστημα με ερωτησεις σχετικα με εγγυηση/προελευση/πληκτρολογιο/αποστολη.
-
Κατι εκατομμυρια .Απο εδω μεσα δε θυμαμαι καποιον
Κάτι δεν κάθεται καλά στο παραπάνω quote
-
Καμμια προταση για τηλ.?
Επιθυμητα:
-μεγαλη κ καλη οθονη
-wifi
-gps
-αρκετη μνημη
-χαμηλη τιμη (τα κλασσικα δλδ ) -
pik , ισως το συγκεκριμενο καταστημα να μην ειναι και τοσο αξιοπιστο , oχι οτι γνωριζω κατι , απλα υπαρχουν και εδω τετοια 'αγνωστα' μαγαζια απο τα οποια δε ξερεις τι τελικα θα σου στειλουν . Καλο θα ηταν να περιμενεις και σιγουρα οι τιμες θα πεσουν
Κατι εκατομμυρια .Εδω μεσα , στο φορουμ , δε θυμαμαι καποιον να το εχει
Νταξει τωρα ?
xenos , οταν λες χαμηλη τιμη ? Ενα Ε71 ας πουμε , σου φαινεται ακριβο ?
-
καλημερα!!!
φιλε Γιαννη δεν προκειται να το παρω ακομα αποφασησα να παρω οριστικα το λευκο...απλα πανεμορφο αλλα δεν βγαινει μεχρι τελη Αυγουστου!!! (καλυτερα γιατι δεν εχω και χρηματακια... )
επισης απο χθες φιλαρακι εχει το γκρι... το εχει φορτισει την Κυριακη και με ΒΤ παντα ανοικτο και ρηση Wifi αρκετη εχει μιση μπαταρια!!!
απλα με χαλασε το οτι εχει οθονιτσα απο πλαστικο...
ηλπιζα οτι ειναι γυαλι ....προκειται ομως για ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ κινητουλι...
οταν θα πεσει η τιμη σε μαγαζι που θα μπορω να το παρω εγω με την μια στα 350Ε τοτε θα την κανω την κινηση....και παντα λευκο... -
Το εχεις δει απο κοντα σε λευκο ? Γιατι απο τις φωτο ειναι
-
Apple iPhone 3G review από το Trusted Reviews το οποίο μόνο φιλικά προσκείμενο στην Apple δεν είναι. Μάλλον καλό το βγάζει.
-
Μάλλον με βλέπω για αίτηση φορητότητας -κι-εμένα παρ όλη την κρυάδα που πήρα διαβάζοντας το παρακάτω
http://www.vodafone.gr/portal/client/fa ... oryId=306#
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Apple iPhone 3G review από το Trusted Reviews το οποίο μόνο φιλικά προσκείμενο στην Apple δεν είναι. Μάλλον καλό το βγάζει.συγγνωμη, αλλα εμενα, μαλλον για διαφημιστικο μου κανει..
εκθειαζει τα καλα, τα αναπτυσει σε τοσες σελιδες, εχει ηδη βγαλει πολυ καλο το προηγουμενο, ενω απο ελαττωματα αναφερει σε μια προταση 3 γραμμων 2..
το ενα οτι το πληκτρολογιο το 'μεγαλο' δεν εμφανιζεται παντα (δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο) και το αλλο που το περναει στο ντουκου οτι το προηγουμενο ειχε σοβαρο προβλημα σηματος και καλυψης, εχανε το σημα ξαφνικα και εχανε κλησεις. Ενω δεν μιλαει για εξαλειψη του προβληματος, αλλα βελτιωση της καταστασης - πιθανοτατα λογω καλυτερης καλυψης του δικτυου 3G
ο πινακας 'κτησης' στο τελος πονηρος.. συγκρινει ανομοια προγραμματα χωρις να λεει στην περιπτωση του Νοκια ποσος ειναι ο υποχρεωτικος χρονος παραμονης στο προγραμμα..
Παιδια, ολοι μαζι να σπρωξουμε! ειναι καλο τηλεφωνο! Αληθεια!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Apple iPhone 3G review από το Trusted Reviews το οποίο μόνο φιλικά προσκείμενο στην Apple δεν είναι. Μάλλον καλό το βγάζει.
συγγνωμη, αλλα εμενα, μαλλον για διαφημιστικο μου κανει..
εκθειαζει τα καλα, τα αναπτυσει σε τοσες σελιδες, εχει ηδη βγαλει πολυ καλο το προηγουμενο, ενω απο ελαττωματα αναφερει σε μια προταση 3 γραμμων 2..
το ενα οτι το πληκτρολογιο το 'μεγαλο' δεν εμφανιζεται παντα (δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο) και το αλλο που το περναει στο ντουκου οτι το προηγουμενο ειχε σοβαρο προβλημα σηματος και καλυψης, εχανε το σημα ξαφνικα και εχανε κλησεις. Ενω δεν μιλαει για εξαλειψη του προβληματος, αλλα βελτιωση της καταστασης - πιθανοτατα λογω καλυτερης καλυψης του δικτυου 3G
ο πινακας 'κτησης' στο τελος πονηρος.. συγκρινει ανομοια προγραμματα χωρις να λεει στην περιπτωση του Νοκια ποσος ειναι ο υποχρεωτικος χρονος παραμονης στο προγραμμα..
Παιδια, ολοι μαζι να σπρωξουμε! ειναι καλο τηλεφωνο! Αληθεια!!- cruise
-
..touch cruise
-
Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εταιρίες και διαφορετικές πλατφόρμες στην αγορά, ώστε να διαλέγει ο καθένας αυτό που του αρέσει και καλύπτει τις απαιτήσεις του.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εταιρίες και διαφορετικές πλατφόρμες στην αγορά, ώστε να διαλέγει ο καθένας αυτό που του αρέσει και καλύπτει τις απαιτήσεις του.- iphone
-
Κάποιες πλατφόρμες όμως ειναι πιο ίσες από τις άλλες! (Η Φάρμα των Ζώων)
-
και να σκεφτεις οτι μας ειχες πρηξει ποτε βγαινει το HP 614
ε, ρε βρεμενη σανιδα..! -
αν καποιος δεν εχει και καποιο αλλο κινητο μονο το iPhone δεν φτανει...
το εχω περιπου ενα χρονο και ευτυχως που ειχα και ενα 6120.
καλο ειναι αλλα εχει περιορισμους...
αν η Νοκια βγαλει κινητο με την ποιοτητα κατασκευης του Ε71 οθονη του Tube αλλα να ειναι Ν series στα 10χιλιοστα απλα μιλαμε οτι θα δουμε το καλυτερο κινητο...Γιαννη ακομα το λευκο δεν το εχω δει δεν υπαρχει πουθενα!!!!!
-
Το να ειναι N series δε το τιμα και πολυ (ποιοτητα κατασκευης) , αντιθετα E series θα ηθελα πολυ να ειναι .
Και θα ειναι . Νokia E77 .Νταξει , κι αν δε βρεις το ασπρο και το μαυρο-γκρι καλο ειναι
-
Τελικά έχω ακόμα επιδότηση στην cosmote 95 ευρώ. Κατέληξα ότι τα χρήματα στα κινητά είναι πεταμένα λεφτά και γι'αυτό θα πάρω κάτι φθηνό. Άλλωστε από το κινητό ζητώ αξιοπιστία, μπαταρία, bluetooth, δόνηση και αξιοπρέπή κάμερα για να βγάζω αυστραλούς και να ποστάρω στο φόρουμ . Οπότε λέω να πάω εδώ http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.p ... paid=false
-
Χωρίς να θέλω να θίξω καμία εταιρία όπως η Sony Ericsson -της οποίας τα κινητά παρότι είναι πολύ καλά έχουν στην πλειοψηφία τους τεράστιους δείκτες sar-, τι σου άρεσε στο συγκεκριμένο κινητό τόσο πολύ που σε έκανε να παραβλέψεις το sar του: 1.37 w/kg, το οποίο είναι εξωφρενικά υψηλό?
Καλή η τεχνολογία, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα.
Φιλικά.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]