-
εγώ πάντως είμαι υπέρ τον επιδοτήσεων
(αν κ ένα data pack θα έπρεπε να το ζητήσω )
-
Έχει κανείς εδώ κινητό Samsung;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει κανείς εδώ κινητό Samsung;Κινητό... τι???
-
Εγώ, πάντως, έχω τηλεόραση Samsung. Το ίδιο είναι?
-
εγώ είμαι υπέρ της τσέπης μου, εφόσον η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι ΙΔΙΑ...
οι υπηρεσίες (ομιλία και μηνύματα ενίοτε) με υπερκαλύπτουν σε όλες τις εταιρίες...
κινητό θέλω, όχι φορητό υπολογιστή...
οπότε εφόσον υπερκαλύπτομαι σε όλες τις εταιρίες, αναζητώ την πιο συμφέρουσα τιμή... και την τσέπη μου την ωφελεί η επιδότηση, μιας και κάθε χρόνο θα πάρω μια συσκευή, οπότε λογαριάζω και αυτή στο ποσό που γλιτώνω...
βέβαια αν θέλεις μπορείς την επιδότηση να την βάλεις στην πίστωσή σου και να μην πληρώνεις μετά για κανένα δίμηνο...ό,τι θέλεις κάνεις... όπως έκανε ένας φίλος μου με επιδότηση 2.000 ευρώ που είχε.
και πέρα από την επιδότηση, απαιτώ να μην ανεβαίνουν οι τιμές των εταιριών... τόσα κέρδη βγάζουν, είναι παράλογο να προβαίνουν συχνά σε αυξήσεις...
οπότε απαιτώ μειωμένες τιμές χρήσης, επιδότηση συσκευής και κάλυψη (και μη μου πείτε για τις απομακρυσμένες περιοχές και τα άγονα τμήματα του Αιγαίου και τη wind, γιατί εγώ 10 μήνες το χρόνο μένω δυστυχώς σε αστική περιοχή).
-
To K770 είναι σε αρκετά καλή τιμή στο πλαίσιο. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μικρή λίστα κλήσεων (μόνο 30 - το ζίμενς που έχω έχει 250+250) αλλά θέλω την ευκολία της φωτογραφικής μηχανής.
Τι άλλο τηλέφωνο να κοιτάξω μέχρι €200, καινούριο ζίμενς; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To K770 είναι σε αρκετά καλή τιμή στο πλαίσιο. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μικρή λίστα κλήσεων (μόνο 30 - το ζίμενς που έχω έχει 250+250) αλλά θέλω την ευκολία της φωτογραφικής μηχανής.
Τι άλλο τηλέφωνο να κοιτάξω μέχρι €200, καινούριο ζίμενς;Υπαρχουν καινουργια ζιμενς;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει κανείς εδώ κινητό Samsung;Έχει μια φίλη δύο συσκευές, όπως και άλλοι γνωστοί. Δεν έχω ακούσει από κανέναν παραπονο για αξιοπιστία κλπ. Δεν ξέρω τι κάνουν από πλευράς δυνατοτήτων, αλλά άμα δεν θες τίποτα φοβερό, γιατί όχι; Και από design, μια χαρά είναι.
-
Εγώ πάντως είμαι υπέρ των επιδοτήσεων...
Μια τετραμελής οικογένεια σαν την δικιά μου, ούτως ή άλλως, μια 100άρα το μήνα θα την ξόδευε για κινητό. Ε, κάνω ένα συμβόλαιο τέτοιο, έχουμε και ενδοοικογενειακό χρόνο ομιλίας, έχω και μια επιδοτησούλα 750€ να παίρνω κάνα Cruise...
Για ποιο λόγο να πληρώσω το κινητό ΞΑΝΑ, δεν καταλαβαίνω... Οποιος στέλνει μόνο μηνύματα, δεν έχει λόγο να ψάχνει για επιδότηση. Οποιος μιλάει κιόλας, είναι ανόητο να μην κοιτάξει και την επιδότηση, αφού τον συμφέρει ένα σταθερό συμβόλαιο. Πλέον , με τα καρτοσυμβόλαια που έχουν βγάλει όλες οι εταιρείες, μπορείς να έχεις και κάρτα και επιδότηση. Οπότε, γιατί όχι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχουν καινουργια ζιμενς;Αυτό που έχω είναι το C71 με ημερομηνία παραγωγής 2005-11-17. Δεν υπάρχουν πιο καινούρια μοντέλα;
-
Γρηγόρη, το ξέρεις ότι το Cruise πήγε στα €540?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
υπάρχει τρόπος να συνδέσω το κινητό στο pc και με το ακουστικό/μικρόφωνο του pc να κάνω κλήσεις? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει κανείς εδώ κινητό Samsung;Είχα ένα (για δεύτερη συσκευή) πριν ένα χρόνο περίπου και ήταν μια χαρά συσκευή.
Όπως σωστά σου είπε ο charmak, είναι αξιόπιστα τα περισσότερα έχουν όμορφο σχεδιασμό και να προσθέσω ότι κάποια υστερούν στο τρόπο λειτουργίας-επιλογής ορισμένων μενού. Μη ξεχνάμε ότι είναι δεύτερος ή τρίτος (μάλλον τρίτος) κατασκευαστής κινητών στο κόσμο και απευθύνετε σε ασιάτες (υπέρ)καταναλωτές Κορεάτες, Ιάπωνες.Εγώ πάντως είμαι υπέρ των επιδοτήσεων...
Πέφτω από τα σύννεφα, ούτε καν πέρασε από το νου μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι άλλο τηλέφωνο να κοιτάξω μέχρι €200, καινούριο ζίμενς;Υπαρχουν καινουργια ζιμενς;
Με μια βόλτα σε Χ. Τρικούπη, Ριγήλης ίσως βρεις και σε καλή τιμή. Χρυσοπροπληρωμένα τα έχουμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γρηγόρη, το ξέρεις ότι το Cruise πήγε στα €540?E Koύκο μου, εσύ πες να σου μειώσουν την...άτοκη δόση, εγώ είτε ανέβει, είτε πέσει, το ίδιο μου κάνει, αφού δεν το πλήρωσα...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Υπαρχουν καινουργια ζιμενς;
Αυτό που έχω είναι το C71 με ημερομηνία παραγωγής 2005-11-17. Δεν υπάρχουν πιο καινούρια μοντέλα;
Τα εχω μπερδεψει;Αυτα δεν τα λενε BENQ τωρα;
Μπορει να κανω λαθος
-
εχει αγορασει κανεις το Ε71?
το iPhone 3G δεν το κραταω σε σχεση με το απλο iPhone που ηδη εχω ειδικα τωρα που βγηκε και σπασμενο το 2.0 δεν αξιζει...
το 6120 μου δεν διαβαζει καμμια καρτα και αρα θελω να παρω ενα κινητο για πληρες...το Ε71 με εχει τρελανει...
το εχω δει απο κοντα...ΚΟΣΜΗΜΑ...τιμη το βρηκα στο Νοκια Point 449E αλλα online 380E.... -
δεν υπάρχει το τμήμα της κινητής Siemens, επωλήθει εδώ και καιρό στην BENQ και τελικώς πήρε τον πούλο.
μην ψάχνετε για καινούρια Siemens γιατί δεν υπάρχουν. -
Λοιπόν, ΕΧΩ το Samsung SGH-J600 και ενώ είναι μια χαρά ως κινητό, έχει ένα πανάθλιο πρόβλημα: στα SMS και ενώ το έχω επιλέξει ελληνικό interface, πρώτα εμφανίζει τους λατινικούς χαρακτήρες και ύστερα τους ελληνικούς. Μάλιστα κάθε ελληνικός χαρακτήρας μετράει διπλός!!! στον υπολογισμό των χαρακτήρων του μηνύματος (κάποια ρύθμιση unicode ίσως...).
Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει, όπως όλα τα κινητά, τους ελληνικούς χαρακτήρες ως προεπιλογή;(Μάλλον τον ήπια μου φαίνεται. Η αποστολή SMS έχει γίνει δύσκολη υπόθεση)
-
Στα Σαμσουγκ που εχω δουλεψει δεν ειχα δει καποιο τετοιο προβλημα
Εχεις δει τις ρυθμισεις μηνυματων , σωστα ?
pik. , ποτε το παιρνεις το κοσμημα ?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]