-
Ευχαριστώ παίδες. Και ταχείς και κατατοπιστικοί!
-
101.... Οι μοδιστρες πηγαν διακοπες η ειναι η ιδεα μου;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
101.... Οι μοδιστρες πηγαν διακοπες η ειναι η ιδεα μου;;;;Ελα μου ντες ...
-
Ωραια.... Παω να ανοιξω νεο τοπικ και να ανεβασω υλικο.....
-
παιδιά, που πάω και τους πιέζω στην κοσμοτέ για να μου ανεβάσουν την επιδότηση?
θυμάμαι ο hi-fidelity το είχε πει κάπου.
είναι αδύνατον να τους δίνω για 3 αριθμούς 1600 ευρώ μινιμουμ και να μου δίνουν επιδότηση μονο 230 ευρώ.για πείτε, τί να κάνω?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
είναι αδύνατον να τους δίνω για 3 αριθμούς 1600 ευρώ μινιμουμ και να μου δίνουν επιδότηση μονο 230 ευρώ.για πείτε, τί να κάνω?
Απειλη φορητοτητας!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τι ? 230 ευρω ?
Βασικα ο HF εκανα φορητοτητα σε αλλη εταιρεια και βλεποντας το αυτο η τωρινη ανεβαζει την επιδοτηση για να σε κρατησει .
Αυτες οι τακτικες ειναι εντονες στην voda και στη wind . Η cosmote , απο τη λιγη εμπειρια που εχω , δε το τραβαει τοσο
Εχει πει πολλα 'ευχαριστουμε για τη συνεργασια' αλλα εδω μιλαμε για μεγαλους λογαριασμους
Ποια προγραμματα εχετε ? -
ειναι 2 των 180' και 60 μηνυμάτων και 1 των 120 λεπτών.
όμως πέρα απο τα πάγια, πληρώνουμε δυστυχώς έξτρα χρόνο και φουσκώνει ο λογαριασμός.
1600 μινιμουμ το χρόνο. -
Γιατι δεν ανεβαζεται τα προγραμματα πιτερ ? Κριμα ειναι να περνατε λογαριασμους
Επισης : ενδιαφερεσαι να 'φυγεις' ?
-
SE με S60 ...
Ακου λεει
Θα το δουμε κι αυτο .
-
-
νταξ
-
-
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τι ? 230 ευρω ?
Βασικα ο HF εκανα φορητοτητα σε αλλη εταιρεια και βλεποντας το αυτο η τωρινη ανεβαζει την επιδοτηση για να σε κρατησει .
Αυτες οι τακτικες ειναι εντονες στην voda και στη wind . Η cosmote , απο τη λιγη εμπειρια που εχω , δε το τραβαει τοσο
Εχει πει πολλα 'ευχαριστουμε για τη συνεργασια' αλλα εδω μιλαμε για μεγαλους λογαριασμους
Ποια προγραμματα εχετε ?Λοιπόν, επειδή δυστυχώς μετά τις αλλαγές στο φορουμ, πολλά από τα παλιά μηνύματα έχουν γίνει λίγο κ λος, ίσως δυσκολευτείς να βρεις την...περιπέτειά μου και θα χάσεις και το...γέλιο που κάναμε...
Πάντως, κάπου εδώ, νομίζω αξίζει ν'αρχίσεις το διάβασμα...
Κοντολογίς, από οικογενειακό Vodafone με 500 λεπτά για όλους και δωρεάν για τα 4 μέλη της οικογένειας, που σήμαινε κάπου 160€ μηνιαίως, πήγαμε στην Wind, με 4 ώρες δωρεαν ενδοοικογενειακή, και 2 WindFlexy 25 και 2 WindFlexy 20. Προς το παρόν, υπερεπαρκούν, αφού δεν ξεπερνάει κανείς σχεδόν το πάγιό του.
Οι λογαριασμοί λίγο πάνω από 100€ έρχονται.
Η επιδότηση έφτασε τα ....750€.
Αυτά και να είσαι...αμείλικτος!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εδω και λίγη ωρα στα χέρια μου... ακόμα είμαι χαμένος....
Αυριο θα τα πουμε αναλυτικα
Ελληνικό;
Πόσο σου πήγε;Κανονικό Ace Hellas...
οσο για τα αργύρια... ... 600 μόλις
Κάμποσα...
Εγώ πάντως, δεν κρίνω τελικά απαραίτητα τα ελληνικά της ΑCE Hellas, γιατί δεν τα χρησιμοποιώ... Επομένως, παίζει να χτυπήσω αργότερα κάποιο Diamond από Expansys (έχουν και ελληνικό παράρτημα και θα μου κόψουν ελληνικό τιμολόγιο, για να το περάσω στα έξοδα... ). Αναμένω στοιχεία για την αυτονομία.
Κατά τ'άλλα, τα σπάει, είμαι βέβαιος (όλα τα λεφτά η οθονάρα... ).EDIT, μόλις είδα και την τιμή στο Expansys... 560€! Απάλευτους τους βρίσκω, το περίμενα φθηνότερο!
-
Παιδία έχω απογοητευτεί πολύ με το Sony Ericsson W960.
Μια μεγάλη πατάτα, που την πλήρωσα αρκετά ευρώ… ας πρόσεχα… δεν πειράζει.
-Πρώτα από όλα. Έπειτα από λίγους μήνες συμβίωσης μαζί του, η οθόνη έχει γρατζουνιστεί από το ίδιο της το πενάκι. Δηλαδή έχει κάνει στίγματα ακριβώς πάνω από το virtual keyboard. Συγκεκριμένα το κάθε στίγμα είναι μεγάλο όσο και το αντίστοιχο ¨πλήκτρο¨ από κάτω του.-
Τα μηνύματα (sms) μπορώ να τα στέλνω μόνο στα κεφαλαία, πράγμα που μου την σπάει αφάνταστα. Γιατί αν κάνω πως τα στέλνω στα πεζά, τότε το κάθε μήνυμα χωράει 71 χαρακτήρες και όχι όσο κανονικά. Το ίδιο ισχύει αν καταλάθος μέσα στα κεφαλαία βάλω και τίποτα περίεργο, ας πούμε το Ι με αποσιωπητικά.
-
Σαν κινητό είναι υπερβολικά αργό… μα υπερβολικά. Και ιδιαίτερα όταν του κάνεις επανεκκίνηση. Ασχέτως ότι θέλει πάνω από 3 λεπτά για να ανοίξει, μετά πρέπει να ανοίξεις ένα ένα τα προγράμματα που θες. Δηλαδή ανοίγω τον φάκελο με τα μηνύματα και αργεί την πρώτη φορά, έτσι την επόμενη θα είναι οκ.
-
Χάλια – χάλια- χάλια ποιότητα πλαστικών… το πίσω κάλυμμα μπαταρίας τρύζει απίστευτα ακόμα και με χαρτάκι από κάτω του…
-
Δύο φορές χάλια το σήμα… παίζει φορές, απλά να μην έχω σήμα μέσα στο Χαλάνδρι (Cosmote) και ξαφνικά εκεί που είναι να πιάνει καμπάνα… ή να μην στέλνει τα μηνύματα γιατί έτσι γουστάρει. Επίσης σε πολλούς αριθμούς δεν μπορώ να απαντήσω απευθείας στα μηνύματα και πρέπει να βγω να ξαναμπώ και να το κάνω από το μηδέν σαν να ήθελα εγώ να στείλω και όχι να απαντήσω.
-
Η μπαταρία κρατάει το πολύ μιάμιση μέρα. Χωρίς κανένα τηλεφώνημα, ένα τέταρτο μουσική και 10 μηνύματα το πολύ.
-
3.2 ΜΡ κάμερα… παπάρια! Το Κ800 που είχα ήταν ανώτερο κατά πολύ!!!! Αυτό βγάζει σαν… το μόνο καλό που έχει είναι το βίντεο του… από φωτογραφίες τίποτα λέμε!
Αυτά τα ωραία για ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Sony Ericsson…
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
-Πρώτα από όλα. Έπειτα από λίγους μήνες συμβίωσης μαζί του, η οθόνη έχει γρατζουνιστεί από το ίδιο της το πενάκι. Δηλαδή έχει κάνει στίγματα ακριβώς πάνω από το virtual keyboard. Συγκεκριμένα το κάθε στίγμα είναι μεγάλο όσο και το αντίστοιχο ¨πλήκτρο¨ από κάτω του.
Μηπως το πενακι τραυματιστηκε μπροστα και στην γρατσουνουσε? Καλα ρε... και συ Screen Protector δεν χρησιμοποιεις???
- Τα μηνύματα (sms) μπορώ να τα στέλνω μόνο στα κεφαλαία, πράγμα που μου την σπάει αφάνταστα. Γιατί αν κάνω πως τα στέλνω στα πεζά, τότε το κάθε μήνυμα χωράει 71 χαρακτήρες και όχι όσο κανονικά. Το ίδιο ισχύει αν καταλάθος μέσα στα κεφαλαία βάλω και τίποτα περίεργο, ας πούμε το Ι με αποσιωπητικά.
Δεν ηξερες, δεν ρωταγες?
- Σαν κινητό είναι υπερβολικά αργό… μα υπερβολικά. Και ιδιαίτερα όταν του κάνεις επανεκκίνηση. Ασχέτως ότι θέλει πάνω από 3 λεπτά για να ανοίξει, μετά πρέπει να ανοίξεις ένα ένα τα προγράμματα που θες. Δηλαδή ανοίγω τον φάκελο με τα μηνύματα και αργεί την πρώτη φορά, έτσι την επόμενη θα είναι οκ.
Οχι δεν ειναι τέρας ταχυτητας, αλλα ουτε και αργοποριας! Εχω το ξαδερφάκι του 960... το P1 και μου κανει εντυπωση που το αποκαλεις τόσο αργο. Ας σου πει ο V@silis την γνωμη του παντως...
- Χάλια – χάλια- χάλια ποιότητα πλαστικών… το πίσω κάλυμμα μπαταρίας τρύζει απίστευτα ακόμα και με χαρτάκι από κάτω του…
Του 960 τα πλαστικα ουτε και εμενα μου γεμισαν το ματι... τώρα για το τριξιμο... εεε φταις και συ βρε χριστιανε μου. Αν πηγαινες και το εριχνες μέσα σε καθε λάκα, λογικό ειναι... (τι έχετε πάθει με το τριξιμο στα κινητα όλοι ρε γμτ... λες και τρίζει το αμάξι σας...)
- Δύο φορές χάλια το σήμα… παίζει φορές, απλά να μην έχω σήμα μέσα στο Χαλάνδρι (Cosmote) και ξαφνικά εκεί που είναι να πιάνει καμπάνα… ή να μην στέλνει τα μηνύματα γιατί έτσι γουστάρει.
Κακο πομποδεκτη... δεν θα έλεγα με τοση σιγουρια πως φταιει το τηλεφωνο!!!
Επίσης σε πολλούς αριθμούς δεν μπορώ να απαντήσω απευθείας στα μηνύματα και πρέπει να βγω να ξαναμπώ και να το κάνω από το μηδέν σαν να ήθελα εγώ να στείλω και όχι να απαντήσω.
Δεν σε πιανω.... Τι εννοεις?
- Η μπαταρία κρατάει το πολύ μιάμιση μέρα. Χωρίς κανένα τηλεφώνημα, ένα τέταρτο μουσική και 10 μηνύματα το πολύ.
ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ!
- 3.2 ΜΡ κάμερα… παπάρια! Το Κ800 που είχα ήταν ανώτερο κατά πολύ!!!! Αυτό βγάζει σαν… το μόνο καλό που έχει είναι το βίντεο του… από φωτογραφίες τίποτα λέμε!
Χμμμ... με προβληματιζεις με αυτα που λες... γιατι τα κινητα μας ειναι identical ουσιασιαστικα και έχω μια τάση να πιστεύω πως λίγο υπερβάλλεις. Παντως ας σημειωθει πως εννιοτε το P1 φωτογραφιζει καλύτερα απο το Κ800 (μαρτυς μου ο drdinos)
Αυτά τα ωραία για ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Sony Ericsson…
ΣΠΡΩΧΤΟ τώρα που μπορεις εφόσον δε σε ικανοποιεί! Μην το σκέφτεσαι καν...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
μόλις είδα και την τιμή στο Expansys... 560€! Απάλευτους τους βρίσκω, το περίμενα φθηνότερο!αυτό σε πείραξε εσένα; οι δικοί μας δηλ την παλεύουν;
Πως γίνεται το HTC Touch Cruise να είναι ακριβότερο από το νεότερο HTC Touch Diamond ?
touch cruise=634.27
diamond=598.97εεε οτι μπορω θα του βαλω... ειμαι large τυπος γενικα.... αν και νταξ εγω θελω μετρημενα πραγματα. Να σου πω το setup που θα του κανω εν ταχει:
- Για Navigation θα μπει το Garmin XT
[.......]
αυταααααα.... νομιζω δηλαδη...
γιατί όχι Destinator 7 ????
wm έχει...μήπως ξεχάστηκε από το symbian που χρησιμοποιύσες; - Για Navigation θα μπει το Garmin XT
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]