-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νικόλα:Settings -> General -> Date & Time.
Τίποτα
have a look: viewtopic.php?p=1478814#p1478814 -
WTF? 2.2.1 έχω κι εγώ.. Το έχεις κάνει restart since the last update?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
WTF? 2.2.1 έχω κι εγώ.. Το έχεις κάνει restart since the last update?Yeap...πριν λίγο έγινε πάλι!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
καλα ολα τα αλλα... αλλα για το 70 σιγουρα? Εφτα-Μηδεν? Και με BT, και Wifi?.... Μιλαμε για ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ετσι?
74χρονο για την ακρίβεια, που μόλις πήρε σύνταξη, αλλά αν βρεθεί κανένα καλό project θα την κόψει (ξανά...) να δουλέψει, γιατί βαριέται να κάθεται σπίτι του.
Για τον πατέρα μου πρόκειται.
Sweet fuckin Jesus!!!
Μπραβο ο father! Και gadgetaκιας σε αυτη την ηλικια? Ελα ρε συ...να μας τον φερεις σε κανα meeting hardwareαδων Να ναι καλα ο ανθρωπος...αλλα τοσα χρονια να ζησει.... αυτα ειναι...
-
nidosan , πες ποιος θα την χρησιμοποιει κατα 95% οταν αγοραστει η συσκευη
-
Με γυάλινο πληκτρολόγιο!
LG GD900 Crystal S-Class UI and multi-touch support confirmed
Πολύ ωραίο.
Αν έχει και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Arena όταν φτάσει σε καλή τιμή πολύ πιθανό να το πάρω. -
Γρηγορα - γρηγορα απο το προτοτυπο στην MWC . Αρεσε φαινεται .
-
Λογικό μου φαίνεται.
Έχει και λειτουργία touchpad το πληκτρολόγιο αν και έχει οθόνη αφής.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για τους έχοντες symbian μέσω του operator logo changer (στα γνωστά μαγαζιά) και φτιάχνοντας transparent μία φωτό 134Χ35 pix έχετε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν είναι τέλειο αλλά δεν είναι τόσο βαρετό όσο το text.
εγω εβαλα αυτο http://conversations.nokia.com/2009/02/ ... ovi-theme/
ρε δεν λέω το θέμα το logo της wind λέω.
-
wind
εχω vodafone
-
....και χαίρεσαι; «Μιλάτε ...σας ακούμε»
-
-
Στα iphone/itouch πως λειτουργει αυτο το iTunes ;;
Εχω ενα αλμπουμ για παραδειγμα στο music , δεν γινεται drag n drop στην συσκευη ;
Μονο με τον συγχρονισμο μπορω να περασω τραγουδια αλλα οχι αυτα που θελω .Τα φωτα σας
(bill , μη βαλεις καμια φωτο με φως )
elteo , itouch
-
Πέρνω τηλ το 1284 για να μάθω το υπόλοιπο της σύνδεσης μου αυτό το μήνα στο συμβόλαιο της βόδαφον και μου απαντάει η μηχανή: Έχετε 0 λεπτά και 0 δευτερόλεπτα μέχρι το τέλος μαρτίου (!) HELLO MALAKES ΜΠΗΚΕ ΑΠΡΙΛΗΣ!!! 2 του μήνα πήγε. Παίρνω στο 13830 να μιλήσω. Περιμένω κανα 10λεπτο. @@... Τι πρωταπριλιάτι αστείο είναι αυτό; Άμα αύριο δεν έχει στρώσει το 1284 θα πάω από κανένα κατάστημα και θα του αρχίσω τα καντίλια
-
Πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν μπορώ να αγοράσω LG, Samsung, Siemens, Motorola, κτλ...
-
Για ποιον λογο ;
-
Δε μ' αρέσει το design τους,
μου θυμίζουν ψυγεία κτλ.
Παρόμοια χαρακτηριστικά βρίσκω στις αγαπημένες μάρκες Sony Ericsson, Nokia, HTC. -
Siemens παει διακοπες ουτως ή αλλως .
Motorola , το απιθανο θα ηταν να σου αρεσαν.
LG , so-so βγαζουν και καλες συσκευες .
Samsung , πολυ ποιοτικη κατασκευαστηρια στα κινητα . Παραξενο που δεν αρεσκεσαι
Λιγο η Νοκια και κυριως η SE ειναι επαναληψη στην επαναληψη και παλι λιγο επαναληψη .
Θα το καταλαβαινα καλυτερα αν αναφερες κατι τετοιο . -
Ενταξει οχι οτι η SE εχει κανα design της προκοπης... κι εγω SE εχω αλλα ολα τα κινητα της ειναι σαν τετραγωνισμενα κουτια.. θα'θελε να 'χει το design της motoφολα men
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ενταξει οχι οτι η SE εχει κανα design της προκοπης...Για 17- καλα ειναι.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]