-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ένα J132 είναι απλότερο από τα WM και Iphone για όποιον θέλει να κάνει τηλέφωνο και μόνο, αυτό τι λέει;Σε ποια χρήση είναι απλότερο ένα WM από ένα iPhone?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και ένα J132 είναι απλότερο από τα WM και Iphone για όποιον θέλει να κάνει τηλέφωνο και μόνο, αυτό τι λέει;
Σε ποια χρήση είναι απλότερο ένα WM από ένα iPhone?
Ρε βλακα... αμα το μπρικι δεν μπορει να κανει τιποτα, λογικο δεν ειναι να ειναι ποιο απλο στις λειτουργιες του? Μην συγκρινουμε τωρα τις φουτσες με τις βουρτσες... αντε... λιγη σοβαροτης.
@ mods: ριχτε και κανα ban στα fanboys... νυσαφι ποια
-
Μιλάς εσύ για fanboys? Που ο κολλητός σου είναι ο Steve? (όχι ο Jobs )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μιλάς εσύ για fanboys? Που ο κολλητός σου είναι ο Steve? (όχι ο Jobs )Τουλάχιστον ο 'δικος μας' Steve δεν αργοπεθαινει σαν τον δικο σας τον χτικιαρι με το ιδιο ζιβαγκο τα τελευταια 50 χρονια...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για 2 ώρες αντικατέστησα το iPhone με ένα Omnia.
Απλά, OMG, τα WM είναι απλά απάλευτα. EPIC FAIL.
Δοκίμασα ένα iPhone σε ένα κατάστημα Voda.
OMG και τρία LOL.
Παραλίγο να το σπάσω από τα νεύρα μου. EPIC FAIL.Δεν άντεξες που δούλευε τόσο απλά?
Ναι αυτό....
Πραγματικά, αν υπάρχει κάποιος που βρίσκει πιο απλό στην χρήση ένα WM κινητό από το iPhone τότε...
Όπως είπε και ο Δόκτορας δεν είναι για όλους το πιο σημαντικό να είναι ένα κινητό απλό στη χρήση.
Εγώ θέλω να τραβάω βίντεο σε ανάλυση 640Χ480 στα 30FPS. Μπορεί να το κάνει;
Θέλω να παίζω SNES οπότε χρειάζομαι hardware πλήκτρα. Έχει;
Θέλω TV-out σε ανάλυση XGA. Έχει;Ο κάθε ένας διαλέγει κινητό ανάλογα με τις ανάγκες του. Εγώ για παράδειγμα θέλω emulators οπότε χρειάζομαι και hardware πλήκτρα. Πρακτικά το iPhone μου είναι άχρηστο.
Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που προσπαθείς να μειώσεις οτιδήποτε άλλο.Επίσης για εμένα που έχω WinMobile από το 2004 μου φαίνεται υπερβολικά εύκολη η χρήση τους.
Και μερικές ερωτήσεις που δεν ξέρω:
Υποστηρίζει ο safari Flash και Java;
Μπορείς να δεις βίντεο στο Youtube απ'ευθείας από τον browser; -
Προυπόθεση: Άμα πάρεις iPhone εννοείται τρώει jbreak. Η κάνεις τα πάντα ή το έχεις για φιγούρα και είσαι άλλο ένα καθηστερημένο (κυρίως για νέα άτομα μιλάω) που έχει κάτι χωρίς να το αξιοποιεί επειδή είναι 'in'.
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ θέλω να τραβάω βίντεο σε ανάλυση 640Χ480 στα 30FPS. Μπορεί να το κάνει;Ναι.
http://www.youtube.com/watch?v=VRhbhT5HQJ0 (όπως βλέπεις πατάει την touch)
Όχι ότι δεν έχει ωραία παιχνίδια και το iphone. Για θέμα emulator δεν το χω ψάξει.Θέλω TV-out σε ανάλυση XGA. Έχει;
Κάτι είχε πάρει νομίζω το μάτι μου για ασύρματη έξοδος. Το λέω με επιφύλαξη όμως.
Μαζί σου. Java σίγουρα όχι. Καλά η μεγαλύτερη ξενέρα ήταν που είχα το νόκια 9500 και δεν είχε flash player... Κρίμα.
Πρακτικά το iPhone μου είναι άχρηστο.
Σαφώς δική σου άποψη. Όπως ο κολλητός μου διάλεξε το κινητό σου -5800- αντί για το μηλόφωνο (το μηλόφωνο το πήρε ο πατέρας του) επειδή τον βόλευε καλύτερα να γράφει sms με την γραφίδα ή με το πλήρες qwerty.
Γενικά αυτά που γκρινιάζω για το iphone είναι οι αναφορές (που οι αμερικάνοι στέλνουν μέιλ άρα στα @@ τους άλλα όχι σε μας), το java και η κάμερα (είναι κοντά 2 χρόνια στην αγορά βέβαια).
Για όλα τα άλλα σαν gadgetοτηλέφωνο και όχι ένα bussiness phone είναι τοπ. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Προυπόθεση: Άμα πάρεις iPhone εννοείται τρώει jbreak. Η κάνεις τα πάντα ή το έχεις για φιγούρα και είσαι άλλο ένα καθηστερημένο (κυρίως για νέα άτομα μιλάω) που έχει κάτι χωρίς να το αξιοποιεί επειδή είναι 'in'.Εγώ θέλω να τραβάω βίντεο σε ανάλυση 640Χ480 στα 30FPS. Μπορεί να το κάνει;
Ναι.
http://www.youtube.com/watch?v=VRhbhT5HQJ0 (όπως βλέπεις πατάει την touch)
Όχι ότι δεν έχει ωραία παιχνίδια και το iphone. Για θέμα emulator δεν το χω ψάξει.Θέλω TV-out σε ανάλυση XGA. Έχει;
Κάτι είχε πάρει νομίζω το μάτι μου για ασύρματη έξοδος. Το λέω με επιφύλαξη όμως.
Μαζί σου. Java σίγουρα όχι. Καλά η μεγαλύτερη ξενέρα ήταν που είχα το νόκια 9500 και δεν είχε flash player... Κρίμα.
Πρακτικά το iPhone μου είναι άχρηστο.
Σαφώς δική σου άποψη. Όπως ο κολλητός μου διάλεξε το κινητό σου -5800- αντί για το μηλόφωνο (το μηλόφωνο το πήρε ο πατέρας του) επειδή τον βόλευε καλύτερα να γράφει sms με την γραφίδα ή με το πλήρες qwerty.
Γενικά αυτά που γκρινιάζω για το iphone είναι οι αναφορές (που οι αμερικάνοι στέλνουν μέιλ άρα στα @@ τους άλλα όχι σε μας), το java και η κάμερα (είναι κοντά 2 χρόνια στην αγορά βέβαια).
Για όλα τα άλλα σαν gadgetοτηλέφωνο και όχι ένα bussiness phone είναι τοπ.Είσαι σίγουρος ότι τραβάει βίντεο στην ανάλυση και στα frames που έγραψα; Έχεις κάποιο link;
Το ξέρω ότι μπορείς να παίξεις παιχνίδια και να πατάς στην οθόνη αλλά δε με βολεύει.
Μα γράφω ότι εμένα μου είναι άχρηστο. Όχι ότι είναι άχρηστο γενικά. Όμως θα ήθελα να αγοράσω ένα Touch ή ένα iPhone κάποια στιγμή.
-
Απο ποτε τραβαει vga @ 30fps το iphone ;
Να συμφωνησω με τον kid στο θεμα της απλοτητας που αναφερει .
Για μενα μπορει ενα symbian να ειναι υπεραπλο λογω 6 χρονων χρησης (δηλαδη συνηθειας),
με ενα Εseries ολες οι λειτουργιες γινονται με μετρημενα πατηματα,
αλλα με το OS του iphone/ipod touch στα χερια σου καταλαβαινεις τι εννοουν απλοτητα
οι περισσοτεροι χρηστες τους. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ένα J132 είναι απλότερο από τα WM και Iphone για όποιον θέλει να κάνει τηλέφωνο και μόνο, αυτό τι λέει;το ότι το έχω στην κατοχή μου πιστεύω να λέει πολλά
αλλά κάνει ΜΟΝΟ για τηλέφωνα. ακόμη και στα sms με δυσκόλευε λίγο.επίσης έχει κ πολύ καλό radio
τώρα δείτε μια προσπάθεια λήψης φωτογραφίας με panorama mode.... με το kaiser........
-
Ποιο είναι το λαχταριστό βουνό στο βάθος;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι τραβάει βίντεο στην ανάλυση και στα frames που έγραψα; Έχεις κάποιο link;Το ξέρω ότι μπορείς να παίξεις παιχνίδια και να πατάς στην οθόνη αλλά δε με βολεύει.
Μα γράφω ότι εμένα μου είναι άχρηστο. Όχι ότι είναι άχρηστο γενικά. Όμως θα ήθελα να αγοράσω ένα Touch ή ένα iPhone κάποια στιγμή.
Σόρρυ λάθος διάβασα γενικά βίντεο στην βιασύνη μου. Όχι μέχρι 15 πάει.
Μα δεν αντιλέγω ότι σου είναι άχρηστο εσένα. Γενικά μίλησα. Ούτε προσπάθω να επιβάλω μία άποψη του στυλ πρέπει να το πάρεις! Απλά λέω ότι όταν φάει jb έχει πάρα πολλές δυνατότες + την ευχρηστία. Δεν το έχω το κινητό και ούτε θα το πάρω παρά μόνο όταν βγει το επόμενο μοντέλο πιθανότατα.
Προανέφερα ότι ο κολλητός μου είχε να διαλέξει σε 5800 κ iphone και προτίμησε το 5800 κυρίως γιατί τον βόλευε να γράφει. Εμένα η ποιότητα του μηλόφωνου στο hardware θα ήταν αρκετή για να το επιλέξω γιατί μου την έχει δώσει η νόκια (από φθηνά κινητά όπως το 5800 που προφανώς κάπως έπρεπε να ρίξει το κόστος μέχρι κινητά 700€ βλ πχ Ν95, 9500 που μετά από λίγο καιρό φεύγει η μπογιά με καλή μεταχείρηση πάντα).
Μου λέει δεν μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω bluetooth. Του λέω βγαίνει το 3.0 firmware. Ναι καλά μου λέει μου μιλάς για δυνατότητες στο μέλλον. Βάλε beta του λέω...
Μου λέει θα πλήρωνες για κάτι ακριβό που δεν είναι ολοκληρομένο (το jailbreak δλδ). Του λέω ολοκληρωμένο είναι απλά το φτάνεις μετά στα ύψη.
Μου λέει με το jb χάνει εγγύηση. Ε ωραία το δουλεύεις για ένα μήνα και μετά τρώει jb. (ξέρετε περισσότερα γι αυτό;)Είναι όπως το βλέπει ο καθένας πραγματικά. Ίσως να είμαι τόσο ευχαριστημένος με το mac μου που να με επιρεάζει.
Απλά να ξανατονίσω ότι δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να το πάρει αλλά του λόγους για τους οποίους εκτιμώ το τωρινό και πιθανότατα να πάρω το επόμενο.
-
Αν κανεις j/b χανεις την εγγυηση ;
-
Ναι (από την πλευρά λογισμικού σίγουρα) αφού επεμβαίνεις από μόνος σου στο λογισμικό. Από την άλλη όπως διαβάζω και σε διάφορα φόρουμς αν το 'ξαναστρώσεις' ποιος θα το καταλάβει...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Απο ποτε τραβαει vga @ 30fps το iphone ;Να συμφωνησω με τον kid στο θεμα της απλοτητας που αναφερει .
Για μενα μπορει ενα symbian να ειναι υπεραπλο λογω 6 χρονων χρησης (δηλαδη συνηθειας),
αλλα με το OS του iphone/ipod touch στα χερια σου καταλαβαινεις τι εννοουν απλοτητα
οι περισσοτεροι χρηστες τους.Είναι απίστευτα εύκολο και απλό τηλέφωνο. Καμία σχέση με τα ΝΟΚΙΑ και καμία σχέση με το 5800. Μπορεί το 5800 να έχει 2-3 περισσότερα πραγματάκια, αλλά είναι αργό, θέλει μερικές φορές δύο φορές πάτημα και δεν έχει το εύκολο OS του iPhone.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Απο ποτε τραβαει vga @ 30fps το iphone ;
Να συμφωνησω με τον kid στο θεμα της απλοτητας που αναφερει .
οι περισσοτεροι χρηστες τους.Είναι απίστευτα εύκολο και απλό τηλέφωνο. Καμία σχέση με τα ΝΟΚΙΑ και καμία σχέση με το 5800. Μπορεί το 5800 να έχει 2-3 περισσότερα πραγματάκια, αλλά είναι αργό, θέλει μερικές φορές δύο φορές πάτημα και δεν έχει το εύκολο OS του iPhone.
το 5800 έχει τα μισά λεφτά του μήλου μην ξεχνιόμαστε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ποιο είναι το λαχταριστό βουνό στο βάθος;ολυμπος
-
Εξελίξεις βλέπω, κράζαμε το iphone, τσιμπάμε το iphone και τελικά πίνουμε κρασάκι στο όνομά του
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εξελίξεις βλέπω, κράζαμε το iphone, τσιμπάμε το iphone και τελικά πίνουμε κρασάκι στο όνομά τουΜερικά πράγματα αν δε τα έχεις στη κατοχή σου δε μπορείς ούτε να εξερευνήσεις το full potential τους, ούτε να ζυγίσεις τα θετικά με τα αρνητικά. Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που δεν αποδέχεται τα αρνητικά του τηλεφώνου, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα παραδεχθούμε και τα θετικά του που δικαιολογούν (κατά τη γνώμη μου) την αγορά του.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι (από την πλευρά λογισμικού σίγουρα) αφού επεμβαίνεις από μόνος σου στο λογισμικό. Από την άλλη όπως διαβάζω και σε διάφορα φόρουμς αν το 'ξαναστρώσεις' ποιος θα το καταλάβει...Ποιος θα το καταλαβει ;
Υπαρχει καποια επισημη γνωμη απο την εταιρεια στην Ελλαδα ;Είναι απίστευτα εύκολο και απλό τηλέφωνο. Καμία σχέση με τα ΝΟΚΙΑ και καμία σχέση με το 5800. Μπορεί το 5800 να έχει 2-3 περισσότερα πραγματάκια, αλλά είναι αργό, θέλει μερικές φορές δύο φορές πάτημα και δεν έχει το εύκολο OS του iPhone.
Δεν χρειαζεται να παρομοιαζεται με το 5800 συγκεκριμενα .
Μιλαμε για ευχρηστια και απλοτητα η οποια μπορει να μεταφραστει σε χρηση hardware πληκτρων .
Υστερουν ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στον τροπο χρησης αλλα υπερτερουν σε καποιους τομεις
λογω συνηθειας (και παλι) και αμεσοτητας των .
Δεν ξερω για παραδειγμα αν καταφερω ποτε να γραψω χωρις λαθη και γρηγορα
με μια συσκευη της apple απ'οτι με μια non-touch με Τ9 . -
EPIC FAIL τα fanboys των WM.
Δεν μίλησα για δυνατότητες ή 'καλύτερο-χειρότερο' OS, αυτό που είπα είναι ότι τα WM σαν UX δεν υπάρχουν πουθενά, είναι απλά ότι πιο δύσχρηστο υπάρχει.
Δεχτείτε επιτέλους την απλότητα του σε όλα τα επίπεδα και ξεκολλήστε από το 'κακή Apple που βγάζει χάλια προϊόντα για θύματα του Marketing'.
PS: Δεν χρειάζονται όλοι τις extra δυνατότητες του j/b iPhone και κατ' επέκταση την απώλεια της εγγύησης και τα επιπλέον προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι το iPhone δεν επισκευάζεται, απλά αντικαθίσταται από καινούριο.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]