-
@ Νικο
ουτε μενα με χαλανε γενικα τα greeklish (κυριως στο ΙΜ γιατι sms το Τ9 το προτιμω) αλλα δεν στελνεις ποτε sms σε ατομα που απλα δεν μπορεις να στειλεις greeklish γιατι θα γινεις 'ρομπα';
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ Νικοουτε μενα με χαλανε γενικα τα greeklish (κυριως στο ΙΜ γιατι sms το Τ9 το προτιμω) αλλα δεν στελνεις ποτε sms σε ατομα που απλα δεν μπορεις να στειλεις greeklish γιατι θα γινεις 'ρομπα';
+1
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ Νικοουτε μενα με χαλανε γενικα τα greeklish (κυριως στο ΙΜ γιατι sms το Τ9 το προτιμω) αλλα δεν στελνεις ποτε sms σε ατομα που απλα δεν μπορεις να στειλεις greeklish γιατι θα γινεις 'ρομπα';
Γιατί? Με ποια λογική? Στο Ν95 greeklish έστελνα, το ίδιο και στο Ν70 και γενικότερα σε ό,τι κινητό κι αν είχα greeklish έστελνα και το μενού ήταν πάντα στα Αγγλικά. Επίσης μισώ τα Ελληνικά στο PC (Windows κλπ), αλλά πάντα γράφω τα email μου κλπ στα Ελληνικά.
Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος του Θεού που να κρίνει τον άλλο από το αν γράφει με greeklish το SMS ή όχι, τουλάχιστον δεν έχει τύχει σε μένα...
-
Να ζητήσω κι εγώ με την σειρά μου την άποψή σας για το παρακάτω δίλημμα:
Nokia N96 ή Sony Ericsson C905;
Υπόψη πως έχω 3 χρόνια τώρα Sony Ericsson K800i και Nokia N80, και το K800 με έχει βολέψει πολύ περισσότερο ως λειτουργία και χρήση και είναι το κύριο κινητό. Τότε είχα ξαναβρεθεί σε αντίστοιχο δίλημμα (K800 ή Ν80), όμως τελικά απέκτησα και τα δυο. Τώρα ελέω και της οικονομικής κρίσης ( ) δεν είμαι διατεθειμένος για αντίστοιχες σπατάλες.
Ποιο από τα δυο θεωρείτε καλύτερο; C905 ή N96; Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια από τις δυο συσκευές; Ποιες οι εντυπώσεις σας; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία συσκευών και χρημάτων;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
@ Νικο
ουτε μενα με χαλανε γενικα τα greeklish (κυριως στο ΙΜ γιατι sms το Τ9 το προτιμω) αλλα δεν στελνεις ποτε sms σε ατομα που απλα δεν μπορεις να στειλεις greeklish γιατι θα γινεις 'ρομπα';
+1
όντως είναι λίγο περίεργο να στείλεις στη διευθύντρια sms σε γκρίκλις!
-
http://i.gizmodo.com/5171796/iphone-30- ... ed-to-know
Ντάξει... Κορυφαίο το iOS...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
@ Νικο
+1
όντως είναι λίγο περίεργο να στείλεις στη διευθύντρια sms σε γκρίκλις!
Σιγά μωρέ ...θα σου κόψει το μισθό?
Τα δικά μας τα iPAQ είναι μόνο English και δεν είναι localized...τι πρέπει να κάνουν δηλαδή? Να μας απολύσουν όλους?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να ζητήσω κι εγώ με την σειρά μου την άποψή σας για το παρακάτω δίλημμα:Nokia N96 ή Sony Ericsson C905;
Υπόψη πως έχω 3 χρόνια τώρα Sony Ericsson K800i και Nokia N80, και το K800 με έχει βολέψει πολύ περισσότερο ως λειτουργία και χρήση και είναι το κύριο κινητό. Τότε είχα ξαναβρεθεί σε αντίστοιχο δίλημμα (K800 ή Ν80), όμως τελικά απέκτησα και τα δυο. Τώρα ελέω και της οικονομικής κρίσης ( ) δεν είμαι διατεθειμένος για αντίστοιχες σπατάλες.
Ποιο από τα δυο θεωρείτε καλύτερο; C905 ή N96; Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια από τις δυο συσκευές; Ποιες οι εντυπώσεις σας; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία συσκευών και χρημάτων;
Θεωρω καλυτερο το Ν96 λογω ανοιχτου λειτουργικου . Σαν συσκευη δεν θα την επελεγα παντως.
Αλλα ουτε το συγκεκριμενο SE αξιζει τα λεφτα του .Μιας και εισαι ικανοποιημενος απο το Κ800 , το c905 θα ηταν καλη επιλογη.
Ψαχνεις κατι με πολυ καλη καμερα ;
-
About iPhone OS 3.0
'We were asked, why don't you do background processing? It's bad for the customer. It drains battery. We've been testing this, and running some background processes on some phones. We took a popular AIM client, and we just let go in the background -- then we measured the standby time. And it dropped by 80% or more.'
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
About iPhone OS 3.0'We were asked, why don't you do background processing? It's bad for the customer. It drains battery. We've been testing this, and running some background processes on some phones. We took a popular AIM client, and we just let go in the background -- then we measured the standby time. And it dropped by 80% or more.'
Έτσι είναι. Και για θέματα μπαταρίας αλλά και για θέμα μνήμης.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
..........................................
όντως είναι λίγο περίεργο να στείλεις στη διευθύντρια sms σε γκρίκλις!Σιγά μωρέ ...θα σου κόψει το μισθό?
Τα δικά μας τα iPAQ είναι μόνο English και δεν είναι localized...τι πρέπει να κάνουν δηλαδή? Να μας απολύσουν όλους?
νταξ' μωρέ, εχουν και άλλους λόγους να μου κόψουν το μισθό . Αυτός θα ταν ο πιο αστείος . Έχει πλάκα πάντως μια συνάδελφος που μου στέλνει e-mails με παραγγελίες με emoticons, αρκουδάκια και άλλα ωραία. Μερικά τα χω κάνει απλώς foeward χωρίς να τα πειράξω.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έτσι είναι.
Το γνωριζουν οι χρηστες .
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να ζητήσω κι εγώ με την σειρά μου την άποψή σας για το παρακάτω δίλημμα:Nokia N96 ή Sony Ericsson C905;
Samsung i8510 INNOV8
Εκτός αν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες στο σκοτάδι.
Βέβαια ακόμα και σε αυτή την περίπτωση προσωπικά δε θα έπαιρνα C905 αλλά LG Renoir αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει η οθόνη αφής.
-
Παιδιά μήπως καλύτερα να μην πάρω με επιδότηση το 5800 και να περιμένω το μηλόφωνο;
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239520
Συνοπτικά:
-copy & paste
-MMS
-Spotlight
-προφίλ A2DP του Bluetooth
-push notifications
-έγιναν γνωστές και οι παρακάτω νέες δυνατότητες (σε τυχαία σειρά):Ετικέτες στον ήχο και την εικόνα, live streaming, τυχαία επιλογή τραγουδιού με ταρακούνημα, υποστήριξη proxies, Wi-Fi auto-login, LDAP, EAP SIM, δημιουργία λογαριασμού στο iTunes, αξιολόγηση βίντεο και συνδρομές στο YouTube, anti-phishing, auto-fill, γονικός έλεγχος κ.α.
-οι εφαρμογές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να «επικοινωνούν» απευθείας με περιφερειακά (μέσω Bluetooth ή του dock)
-μπορεί να γίνει και η επικοινωνία ανάμεσα σε δύο iPhone - π.χ. για multi-player παιχνίδια ή το διαμοιρασμό περιεχομένου-ο iPhone 3.0 θα υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες... (για να δούμε...)
Μοναδικό μειωνέκτιμα πλέον: ελληνικά (αν δεν μπουν), αναφορές και java στον σαφάρι του (?)
Βρε μήπως να περιμένω και να επιλέξω έκπτωση στην επιδότηση μου στην βόδαφον και να περιμένω για κανένα iphone 2nd generation?
-
το 5800 δουλευει χωρις γραφιδα; νομιζω πως οχι....
-
Εγώ πλέον δε χρησιμοποιώ καθόλου τη γραφίδα.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Παιδιά μήπως καλύτερα να μην πάρω με επιδότηση το 5800 και να περιμένω το μηλόφωνο;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239520
Συνοπτικά:
-copy & paste
-MMS
-Spotlight
-προφίλ A2DP του Bluetooth
-push notifications
-έγιναν γνωστές και οι παρακάτω νέες δυνατότητες (σε τυχαία σειρά):Ετικέτες στον ήχο και την εικόνα, live streaming, τυχαία επιλογή τραγουδιού με ταρακούνημα, υποστήριξη proxies, Wi-Fi auto-login, LDAP, EAP SIM, δημιουργία λογαριασμού στο iTunes, αξιολόγηση βίντεο και συνδρομές στο YouTube, anti-phishing, auto-fill, γονικός έλεγχος κ.α.
-οι εφαρμογές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να «επικοινωνούν» απευθείας με περιφερειακά (μέσω Bluetooth ή του dock)
-μπορεί να γίνει και η επικοινωνία ανάμεσα σε δύο iPhone - π.χ. για multi-player παιχνίδια ή το διαμοιρασμό περιεχομένου-ο iPhone 3.0 θα υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες... (για να δούμε...)
Μοναδικό μειωνέκτιμα πλέον: ελληνικά (αν δεν μπουν), αναφορές και java στον σαφάρι του (?)
Βρε μήπως να περιμένω και να επιλέξω έκπτωση στην επιδότηση μου στην βόδαφον και να περιμένω για κανένα iphone 2nd generation?
Μέσα στο μήνα το iPhone πάει στη Cosmote.
Σκεφτόμουν το 5800 αντί για το iPhone, αλλά το ΝΟΚΙΑ χάνει σημαντικά σε ποιότητα κατασκευής και τέλος τα UI όπου το touch της ΝΟΚΙΑ θέλει λίγο δουλειά ακόμα, γιατί κολλάει λίγο και αργεί να δεχθεί το touch σου.
Απόψή μου, καλύτερο το iPhone από το 5800.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μέσα στο μήνα το iPhone πάει στη Cosmote.Σκεφτόμουν το 5800 αντί για το iPhone, αλλά το ΝΟΚΙΑ χάνει σημαντικά σε ποιότητα κατασκευής και τέλος τα UI όπου το touch της ΝΟΚΙΑ θέλει λίγο δουλειά ακόμα, γιατί κολλάει λίγο και αργεί να δεχθεί το touch σου.
Απόψή μου, καλύτερο το iPhone από το 5800.
Εννοείτε ότι το iphone είναι καλύτερο. Απλά είναι ακριβό και έχω αποφασίσει να μην ξαναπάρω ακριβό κινητό. Βέβαια το mac μου δεν μετανιώνω στιγμή για τα λεφτά που έδωσα οπότε έτσι θα είναι για το iphone αλλά είναι αρκετό καιρό, πιστεύω, στο εμπόριο και χρειάζεται μία αναβάθμιση στο hardware του. Ήδη είχαν κυκλοφορίσει μερικές photo της πίσω όψης του επερχόμενου.
Τι έκανες τελικά το iphone σου; Πήρες από Ελλάδα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
-ο iPhone 3.0 θα υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες...
Και να μην ειναι τα ελληνικα σ'αυτες
το 5800 δουλευει χωρις γραφιδα;
Ναι.
Το iPhone εχει καλυτερο λειτουργικο και το 5800 specs του παροντος (+τιμη) .
Ο καθενας πιστευει οτι ειναι καλυτερο αναλογα με τις αναγκες του. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
-ο iPhone 3.0 θα υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες...
Και να μην ειναι τα ελληνικα σ'αυτες
Πλάκα πλάκα...
Κοίτα το iphone σαν ποιότητα είναι καλύτερο αλλά ακριβότερο. Υποκειμενικά το βρίσκω καλύτερο στο software.
Ξέρει κανένας επίσης άμα πέρνει άλλη εφαρμογή για την πλοήγηση του gps του;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]