-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ddl449έχω 10 μήνες εγγύηση ακόμα
Και πρέπει να πληρώσεις;;; !!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ddl449
έχω 10 μήνες εγγύηση ακόμα
αν έγινε από λαμακία του ....προφανώς ναι.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Το ζωντανό θεωρούσα ότι έχω έναν χρόνο εγγύηση. Στο κατάστημα δηλώσα εκτός εγγύησης.
Αύριο που θα ξαναπάω όμως για συμπληρωματική κατάθεση...
-
Εμένα εδώ και 8 μήνες δεν λειτουργεί ο φωτισμός στα κάτω πλήκτρα στο ε65 μου και βαριέμαι να το πάω για σέρβις (εντός εγγύησης είμαι)
-
Όλα καλά...ήρθε το iPhone...αλλά δυστυχώς αυτός ήταν τόσο άσχετος που το έκανε upgrade στο 2.2.1 και 2.30 baseband που ούτε που το κατάλαβε και τώρα το κοιτάω ...και περιμένω τα geeks να το σπάσουν
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όλα καλά...ήρθε το iPhone...αλλά δυστυχώς αυτός ήταν τόσο άσχετος που το έκανε upgrade στο 2.2.1 και 2.30 baseband που ούτε που το κατάλαβε και τώρα το κοιτάω ...και περιμένω τα geeks να το σπάσουνΜεγειά και... καλό κουράγιο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όλα καλά...ήρθε το iPhone...αλλά δυστυχώς αυτός ήταν τόσο άσχετος που το έκανε upgrade στο 2.2.1 και 2.30 baseband που ούτε που το κατάλαβε και τώρα το κοιτάω ...και περιμένω τα geeks να το σπάσουνΜεταξυ μας... οτι ηταν να δεις το ειδες απο το αΐ-phone. Τι ανοιχτο, τι κλειστο... την ιδια χρησιμοτητα εχει... μονο για poserια
-
Δε βγάζω άκρη...πάω με Rebel SIM μάλλον και ο,τι γίνει...+50 ευρώ στον λογ/σμο δηλαδή, κοινώς αγόραζα το Ελληνικό που έλεγε κάποιος ...καλά να πάθω, με τις υγείες μου!!!
-
Rebel SIM?
-
http://www.rebelsimcard.com/virtu/index ... &Itemid=15
-
Αν έχεις κάνει update σε 2.2 Νίκο, μην πάρεις Rebel SIM, πάει μέχρι 2.1 σύμφωνα με το site.
Thanks Bill.
-
Τιποτα Δημητρη
Νικο στο site που εβαλα λεει για 10£ .
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν έχεις κάνει update σε 2.2 Νίκο, μην πάρεις Rebel SIM, πάει μέχρι 2.1 σύμφωνα με το site.Thanks Bill.
Μίλησα με ένα μαγαζί εδώ και με επιβεβαίωσε ότι η rebel sim τους είναι updated με το τελευταίο software και σπάει τα 2.2.1 με baseband 2.30. Λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει και η διαφορά με τα μεταφορικά είναι 10 ευρώ.
Λέω να τον εμπιστευτώ...τι λέτε?
Αμάν ρε γμτ...έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ
-
Γιατί δεν το πουλάς στο e-bay να πάρεις ένα κανονικό από Ελλάδα να είσαι χαλαρός κι ωραίος?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί δεν το πουλάς στο e-bay να πάρεις ένα κανονικό από Ελλάδα να είσαι χαλαρός κι ωραίος?Το σκέφτηκα αυτό βασικά...αλλά πρέπει να πουληθεί σίγουρα πάνω από 400 λίρες για να αξίζει, 360 το πήρα και είναι σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση...και πρέπει να μπλέξω τώρα πάλι με μεταφορικά κλπ ΑΝ πουληθεί με αυτό το baseband...γιατί στην Αγγλία παίζει μόνο με Ο2.
Από την άλλη, κι αν ξεκλειδωθεί? Γιατί να δώσω 600 ευρώ? Μέσα του μήνα btw πάει Cosmote το iPhone, confirmed από εσωτερική πηγή.
Είμαι σε σταυροδρόμι...
-
Όντως πάει στην Cosmote. Το θέμα είναι ότι παίρνεις καινούριο τηλέφωνο, που δουλεύει 100% και έχεις εγγύηση.
-
Ερωτησεις (ειμαι ασχετος
Το iphone συνδεεται με bt ακουστικα;
Μπορω να το παρω χωρις συνδεση; Ποσο κοστιζει;
Με τα ελληνικα εχουμε καμια εξελιξη; (εγκυκλοπαιδικα, δε με πολυνοιαζει) -
Ναι.
Ναι, 500 για 8GB, 569 για 16GB.
Καμία εξέλιξη από την Apple. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ερωτησεις (ειμαι ασχετοςΜε τα ελληνικα εχουμε καμια εξελιξη; (εγκυκλοπαιδικα, δε με πολυνοιαζει)
(στα αλλα απαντησε το kid)
ελληνικα παιζουν αν το σπασεις. που -αναλογως τη χρηση που το προοριζεις- ισως αξιζει τον κοπο ετσι κ αλλιως.
-
Thanx mates!
Αξιζει τον κοπο να πας για 16gb; Υποθετω ειναι για να βαζεις τραγουδακια... Μπορω να περασω μεσα οτι θελω χωρις περιορισμους;
Μπορειτε να εξηγησετε το 'ισως αξιζει τον κοπο ετσι κι αλλιως'; Ειναι απλη η διαδικασια να το σπασω;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]