-
Ε66 τελικά και αφού έγινα ρόμπα με τις παλινωδίες μου.
Στο παρατσάκ να έπαιρνα το BlackBerry Storm από τη Βόδα σήμερα. Είχα ταυτότητα και εκκαθαριστικό στο αυτοκίνητο αλλά δεν το τόλμησα.
Το Ε66 μου φαίνεται λαβύρινθος, δεν ξαναείχα επαφή με αυτό το λειτουργικό, θα πήξω μέχρι να το μάθω.
Φαίνεται πολύ ποιοτικό όμως και έχει πολύ δυνατό σήμα αλλά και sar 1,37!!! για όνομα!!! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Με φορτιστή δεν ξέρω, αλλά σου αρκεί ένας οποιοσδήποτε μετατροπέας λογικά
Τι εννοείς μετατροπέας?
Από Αγγλική πρίζα σε Ευρωπαική.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με φορτιστή δεν ξέρω, αλλά σου αρκεί ένας οποιοσδήποτε μετατροπέας λογικά
Τι εννοείς μετατροπέας?
Α ναι...πρέπει να έχω κάπου τέτοιους
Thx mate
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο παρατσάκ να έπαιρνα το BlackBerry Storm από τη Βόδα σήμεραΤην έσωσες την κατάσταση, ευτυχώς
Μεγειά κιόλας. Δεν νομίζω να σε απογοητεύσει εύκολα Ελπίζω όντως να είναι ποιοτικό και να αντέξει μέσα στον χρόνο.Το sar δυστυχώς φίλε μου είναι πίκρα. Πάρε ένα bluetooth να το έχεις και για το αμάξι. Έχω μπανίσει το bh-904 που αναμένεται και στην Ελλάδα. Όντας κάτοχος του bh-901 που πλύθηκε πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό
Έτσι! Η αγγλία είναι εκτός Ευρώπης αφού δεν έχουν ευρώ!!
(φιλικά ε; )
-
Σοβαρά, την πρίζα που έχουμε εδώ πως την λένε? Ευρωπαική δεν την λένε ή κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Στο παρατσάκ να έπαιρνα το BlackBerry Storm από τη Βόδα σήμερα
Την έσωσες την κατάσταση, ευτυχώς
Μεγειά κιόλας. Δεν νομίζω να σε απογοητεύσει εύκολα Ελπίζω όντως να είναι ποιοτικό και να αντέξει μέσα στον χρόνο.Το sar δυστυχώς φίλε μου είναι πίκρα. Πάρε ένα bluetooth να το έχεις και για το αμάξι. Έχω μπανίσει το bh-904 που αναμένεται και στην Ελλάδα. Όντας κάτοχος του bh-901 που πλύθηκε πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό
Ναι, έχεις δίκιο, το εάν είναι ποιοτικό θα φανεί σε βάθος χρόνου. Πάντως σα μια πρώτη εντύπωση αυτό αποκόμισα. Θα δείξει.
Το ΒΒ το κοίταζα επειδή μου άρεσε εμφανισιακά.Ευχαριστώ
-
jois21, οχι δεν γινεται , καθε πληκτρο ειναι και ενας χαρακτηρας.
Ειναι φανερο νομιζω.Krus, περιμενε να βγει το επομενο E 'αντικαταστατης' του Ε51 με κανονικο πληκτρολογιο
στην ιδια τιμη . Δεν ξερω ποσο θα αργησει αλλα μαλλον οχι πολυ.
Specs - αγνωστα .**
spiros**, για Ε71 ή Ε55 θα προτεινα Ε55 αλλα με βαση τα δικα μου κριτηρια .
Κανε γνωστα και τα δικα σου να τα βρουμε στην μεση -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
**
spiros**, για Ε71 ή Ε55 θα προτεινα Ε55 αλλα με βαση τα δικα μου κριτηρια .
Κανε γνωστα και τα δικα σου να τα βρουμε στην μεσητα κριτηρια μου ειναι να μπορει να κανει τα εξης:
- συνηθεις εφαρμογες γραφειου και οχι μονο
- push email (το κανει μεσω nokia email)
- θελω να δουλευει σωστα σαν πλοηγος. Απο το destinator 7 ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θελω να μπορω να τρεξω κατι αντιστοιχα καλο, πχ garmin.
-
Oι συσκευες εχουν λιγες διαφορες στα χαρακτηριστικα τους.
Το μονο που εχεις να σκεφτεις ειναι αν σε βολευει το πλατος του Ε71
και αν ενα qwerty πληκτρολογιο εκανε την δουλεια σου καλυτερα .
Αλλα αυτο απο την αλλη ειναι θεμα συνηθειας . -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Oι συσκευες εχουν λιγες διαφορες στα χαρακτηριστικα τους.Το μονο που εχεις να σκεφτεις ειναι αν σε βολευει το πλατος του Ε71
και αν ενα qwerty πληκτρολογιο εκανε την δουλεια σου καλυτερα .
Αλλα αυτο απο την αλλη ειναι θεμα συνηθειας .το πλατος ειναι αντιστοιχο του HTC που εχω και για να πω την αληθεια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συσκευη, γιαυτο το ψαχνω τοσο πολυ αν θα με βολεψει το Ε71
-
Do it.
-
πιο παλια, οι εταιριες σου εδιναν να κανεις test drive μια συσκευη πριν την αγορασεις.
τωρα το κανει καμια?
-
Ναι αλλα δεν πρεπει να το τελικιαζεις γιατι δεν ειναι στρωμενο
Δεν ξερω Σπυρο , στο πλαισιο τα εχουν ζεστα και σπαρταριστα οποτε πας και το ... σανιδωνεις .
-
εννοω στα εδιναν για 3-4 μερες
στο πλαισιο εχω παει ηδη
-
Δεν το κάνουν για να μην διαπιστώσεις τι λαμακία πας να κάνεις και φύγεις τρέχοντας με δαύτο μαζί.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στο πλαισιο εχω παει ηδη
Πανε 3-4 φορες ακομη και πες οτι εκανες test drive long term super wow
Δεν σε καλυψε το κομματι του πλαισιου ;
-
και που να κανω πλοηγηση?
απο το ισογειο στον 1ο οροφο? -
Γιατι ; Βρηκες τις σκαλες ευκολα χωρις gps ;
Δεν νομιζω παντως, δες για κανα φιλο που το εχει .
-
push e-mail σε wm κινητα (και οχι μονο...)
κανονικα για να λειτουργησει η υπηρεσια αυτη χρειαζεται εναν microsoft exchange server o οποιος θα αναλαβει να 'σπρωχνει' (ουσιαστικα να συγχρονιζει) δεδομενα με το κινητο μας. Το ιδιο μπορει να κανει με τις επαφες, σημειωσεις, ημερολογιο.
σαν ιδιωτης, μια καλη και δωρεαν λυση σε αυτο το θεμα προερχεται απο την mail2web.
συγκεκριμενα τα βηματα εχουν ως εξης:- δημιουργουμε εναν λογαρισμο email στην http://live.mail2web.com/
- περναμε στο wm κινητο μας τις ρυθμισεις που μας δινει σχετικα με τον exchange server
- ειμαστε ετοιμοι
οποιοδηποτε email φθανει στο email μας ΧΧΧΧΧΧΧΧ@mail2web.com θα προωθειται αυτοματα στο κινητο μας!
-
εαν θελουμε να δουλεψει σαν push ενα υπαρχον email μας, τοτε (εαν αυτο μας το επιτρεπει) προωθουμε τα email μας στο ΧΧΧΧΧΧΧΧ@mail2web.com
πχ, το gmail το επιτρεπει. -
η υπηρεσια ειναι ταχυτατη, πχ email που φθανει στο gmail μου και στη συνεχεια αυτο το προωθει στο ΧΧΧΧΧΧΧΧ@mail2web.com μου, φθανει στο κινητο σε λιγοτερο απο 1'.
προσοχη, η υπηρεσια παρεχεται δωρεαν, ΑΛΛΑ χρεωνομαστε απο τον παροχο κινητης μας τον ογκο δεδομενων που χρειαζονται για να γινουν push τα email μας. Τα δεδομενα αυτα μπορει να ειναι μεσω gsm, 3g, ή δωρεαν μεσω wifi. Oπως βλεπω, δεν ειναι πολλα, λιγοτερα απο 1ΜΒ/μερα για λογικο αριθμο email. Φυσικα αυτο εξαρταται απο τι ζηταμε να κατεβει στο κινητο μας: μονο κεφαλιδες των email, ογκος μεχρι 5kb/email κτλ. Αυτο το ρυθμιζουμε απο το active sync του κινητου μας. Αυτες τις μερες το δοκιμαζω και συντομα θα εχω περισσοτερα στοιχεια.
- ΦΥΣΙΚΑ η υπηρεσια δουλευει ακομη και οταν το wm μας ειναι σε 'υπνο'!
οποτε οποιος θελει να το χρησιμοποιησει, πρεπει να εχει καποιο πακετο data απο τον παροχο του ωστε να μην πληρωνει πολλα. Πχ η wind δινει 120ΜΒ/μηνα για 8€.
tip: μεσω του http://www.sbsh.net/product.php?id=20 μπορουμε να εχουμε preview των email μας στη home screen.
παρομοια υπηρεσια προσφερει και το http://www.emoze.com/en/index.asp και μαλιστα οχι μονο για wm κινητα. Το εχω βαλει, αλλα δε το εχω δοκιμασει ακομη.
-
ξέρουμε κανα καλό wm calendar application?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]