-
Αν ακούσεις κορσαιρ μπορεί να βρεθείς με τηλέφωνο που θα έχει και μια 760i γύρω γύρω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν ακούσεις κορσαιρ μπορεί να βρεθείς με τηλέφωνο που θα έχει και μια 760i γύρω γύρω.με αμορτισερ cofap (inside joke, sorry )
-
Ναι ναι, κάτι γαλλικά
-
αμα σας αρχισω στα Γαλλικα θα σας πω εγω....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
[...] μια συσκευουλα με Series 60 και GPS δεκτη για να μπορεις να εγκαταστησεις και ενα destinator να εχεις και ενα navigation.Στο σχετικό τόπικ στο navimania ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε θα βγει το destinator, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
-
Χάρη, πουλάω το δικό μου. Είναι άριστα συντηρημένο, γιαπωνέζικο, δεν σπα-δεν χαλά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[...] μια συσκευουλα με Series 60 και GPS δεκτη για να μπορεις να εγκαταστησεις και ενα destinator να εχεις και ενα navigation.
Στο σχετικό τόπικ στο navimania ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε θα βγει το destinator, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
βγηκε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
[...] μια συσκευουλα με Series 60 και GPS δεκτη για να μπορεις να εγκαταστησεις και ενα destinator να εχεις και ενα navigation.
Στο σχετικό τόπικ στο navimania ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε θα βγει το destinator, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
βγηκε...
link από navimania ?
-
Πάρε ρε μπούτσερ ένα iPhone.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε ρε μπούτσερ ένα iPhone.εγω θα το χτυπαγα αλλα δεν εχει ραδιοφωνο και ελληνικα
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε ρε μπούτσερ ένα iPhone.ελεος
υπερβολικά πολλά λεφτά για ένα κινητο
πόσο μάλλον όταν δεν έχει καν ελληνικα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάρε ρε μπούτσερ ένα iPhone.
ελεος
υπερβολικά πολλά λεφτά για ένα κινητο
πόσο μάλλον όταν δεν έχει καν ελληνικαΚαι φλας και δε μπορεί να στείλει αρχεία με bluetooth και δε μπορεί να στείλει MMS και κάποια άλλα που δε τα θυμάμαι. Το πήρε ο αδερφός μου από τη vodafone καινούριο. Καλό σαν gadget, αλλά ακριβό και δε προφέρει αρκετά.
-
ρε παιδιά, το iphone χωράει σε τσέπη μπροστά σε παντελόνι τζιν με εφαρμοστή γραμμή?
σε εμένα όχι...το καλώδιο του για τα ηχεία πόσο κοστίζει αν χαλάσει?
νομίζω πολλά...το πήρε κανείς στην παραλία το καλοκαίριν για να δούμε αν χαράζεται η οθόνη από την άμμο?
νομίζω θα το προσέχει σαν κόρη οφθαλμου ο καθένας και θα το προσέχει από αντιηλιακά και άμμο...δεν ξέρω... αλλά κατ' εμένα το iphone δε θεωρείται τηλέφωνο... είναι υπολογιστής τσέπης που παίρνει ΚΑΙ τηλέφωνα... επομένως, κατ' εμέ πάλι, για οποιονδήποτε δε θέλει υπολογιστή τσέπης για να κανονίζει τα ρεντεβού με τις γκομενίτσες εκεί, είναι υπερβολή...
για εμένα τα καλύτερα κινητά είναι αυτά που έχουν ένα bluetooth και μια μνήμη, με μια κάμερα 2 μεγκα, και φυσικά μικρό και λεπτό μέγεθος... και πάνω απ΄όλα, να μην το λυπάστε... γιατί αν χαθεί, αυτό που θα με λυπήσει, είναι οι επαφές και όχι το τηλέφωνο...
πχ φέτος βρήκα το καλύτερο τηλέφωνο... με ελαστική επιφάνεια από πίσω για να μη γλυστράει, και μεταλλική επιφάνεια που προεξέχει μπροστα, που δεν γρατζουνά την επιφάνεια... όσο για αναμονή, καθε 5 μερες το φορτίζω, και έχει τα πάντα πάνω... μόνο που η κάμερα είναι 1,3 , αλλά για φοτο ώρας ανάγκης, μια χαρά είναι...
http://erazer007.files.wordpress.com/20 ... a_3500.jpg' target='_blankβέβαια, αν στο μέλλον μου καρφωθεί να πουλήσω μούρη με το κινητό, μπορεί και να το πάρω το iphone... αλλά θα το πάρω για το γμτ και τη μούρη, όχι γιατί το θεωρώ καλύτερο στα σημεία... όμως απεχθάνομαι να πουλώ μούρη με αντικείμενα, γιατί υποτιμώ τη νοημοσύνη μου.
εδώ πάντως στη γερμανία το iphone 3g είναι πάμφθηνο... Με 70 ευρώ προκαταβολή, το παίρνεις, και έχεις συμβόλαιο για 2 χρόνια, με 30 ευρώ το μήνα και δώρο 100 λεπτά και δε θυμάμαι πόσα μηνύματα και kb.
στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ρε παιδιά, το iphone χωράει σε τσέπη μπροστά σε παντελόνι τζιν με εφαρμοστή γραμμή?
σε εμένα όχι...όλα εξαρτώνται απ' το πόσο προικισμένος είσαι
τυχερουληηηηηηηηηηηηηηηηη -
Καλά στην Ελλάδα γενικά μας κοροϊδεύουν! Μας έχουν πάρει χαμπάρι.
Πάντως ειλικρινά πέρα από τη πλάκα που έχει η touch οθόνη και κάποια παιχνίδια, δε λέει τίποτέ άλλο. Προσωπικά με το Ν95 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχω κάμερα τέλεια, έχω ΜΡ3 player για το αυτοκίνητο και GPS. Είναι λίγο χοντρό βέβαια...αλλά δε πειράζει.
Κάτι άλλο τώρα...στο iPaq έχει ένα ΑΚΡΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ θέμα με το bluetooth (ΝΟΚΙΑ). Όταν με παίρνει κάποιος για να λειτουργήσει το ακουστικό πρέπει να το απαντήσω από το κουμπί του ακουστικού, αν πατήσω το πράσινο πλήκτρο στο τηλέφωνο δε λειτουργεί το ΒΤ ακουστικό, αλλά το ακουστικό του τηλεφώνου!! Αμάν αυτά τα WM!!! Τι ωραίο το Symbian...
Μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχει κάποιο ΒΤ ακουστικό που μπορώ να πάρω? Λέω να πάρω ένα ούτως ή άλλως άλλο ένα ακουστικό (με καλώδιο).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
σε εμένα όχι...όλα εξαρτώνται απ' το πόσο προικισμένος είσαι
τυχερουληηηηηηηηηηηηηηηηηδεν ήταν αυτοσκοπός να το πάω εκεί το θέμα...
αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
-
κοιτα αμα ζοριστεις να το παρεις σαφως κ θα το φροντιζεις σαν τα ματια σου...
αν εισαι καπιταλοkid δεν εχεις αναγκη ομως -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα...στο iPaq έχει ένα ΑΚΡΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ θέμα με το bluetooth (ΝΟΚΙΑ). Όταν με παίρνει κάποιος για να λειτουργήσει το ακουστικό πρέπει να το απαντήσω από το κουμπί του ακουστικού, αν πατήσω το πράσινο πλήκτρο στο τηλέφωνο δε λειτουργεί το ΒΤ ακουστικό, αλλά το ακουστικό του τηλεφώνου!! Αμάν αυτά τα WM!!! Τι ωραίο το Symbian...
Μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχει κάποιο ΒΤ ακουστικό που μπορώ να πάρω? Λέω να πάρω ένα ούτως ή άλλως άλλο ένα ακουστικό (με καλώδιο).
εγω το βρισκω θετικο αυτο!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εδώ πάντως στη γερμανία το iphone 3g είναι πάμφθηνο... Με 70 ευρώ προκαταβολή, το παίρνεις, και έχεις συμβόλαιο για 2 χρόνια, με 30 ευρώ το μήνα και δώρο 100 λεπτά και δε θυμάμαι πόσα μηνύματα και kb.
στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν...
ναι στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν αλλά στην γερμανία το τρως στην μάπα για 2 χρόνια συμβόλαιο αν είναι δυνατόν. Στην τεχνολογία να δεσμευτώ με μία συσκευή για 2 χρόνια...μια αιωνιότητα δηλ
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]