-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καμμια ρομ που να κανει το diamond να μοιαζει με το iPhone, υπαρχει? εκει σας θελω! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
καμμια ρομ που να κανει το diamond να μοιαζει με το iPhone, υπαρχει? εκει σας θελω!
Θέλεις Ελληνικό πληκτρολόγιο ε?
-
@#$%^ !!!
(means Yes)
-
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις...
1.
2. Το TouchFlo μαμεί!
3. Άλλο κινητό εντελώς! Τα πάντα γίνονται με τα χέρια, και σαφώς πιο εύκολα από πριν (βλ. TouchHome).
4. To παράξενο είναι πως είναι ταχύτατο επίσης! Περίμενα να σέρνεται, αλλά καμία σχέση! Επιπλέον, βλέπει Youtube πανεύκολα και το παίζει για πλάκα και χωρίς κανένα πρόβλημα!
5. Το μόνο πρόβλημα , το αγγλικό μενού: όχι, δεν ξέχασα τα αγγλικά μου, αλλά στις επαφές, είναι ένα ζήτημα, γιατί δεν έχει πλέον στο πάνω μέρος τα ελληνικά γράμματα, άρα δεν μπορείς να ψάξεις εύκολα, πρέπει ν'ανοίξεις πληκτρολόγιο (ένα κλικ επιπλέον δηλαδή... ).
6. Δεν βρήκα ακόμη πως αλλάζω χρώματα στο TouchFlo. Η Rom που έβαλα (Μ-Amine 2.0 Final), έχει default το μαύρο-μπλε χρώμα, ενώ προφανώς, σαν...μουντός τύπος που είμαι, θα προτιμούσα μαύρο-γκρι. Θα ψάξω κάποιο customization υποθέτω...
7. Με παίδεψε κάμποσο η αρχική εγκατάσταση: πριν το φλασάρισμα, πρέπει να περάσεις το Hard-SPL που σε προφυλάσει από την...επάρατο ...τουβλοποίηση που μπορεί να προκύψει σε αποτυχημένο φλασάρισμα. Στα Vista δεν ήθελε με τίποτε να δουλέψει! Στα ΧΡ, το έκανε αμέσως. Δεν ξέρω πάντως αν φταίει το λειτουργικό σίγουρα, καθώς πολλοί τα έχουν καταφέρει και με Vista. Πάντως, οφείλω να το επισημάνω...- Όσοι με Touch (ξέρετε ποιοι... ), αρχίστε να το σκέφτεστε σοβαρά...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ερώτηση προς τους κατόχους iPhoneΑυτό που λέτε με το ανοιγόκλειμα του 3G είναι κάτι δύσκολο ή γενικά σπαστικό; Θέλει π.χ. reboot για να το ανοίξεις ή να το κλείσεις?
Έχω βρεί 10 λόγους γιατι να ΜΗΝ πάρω iPhone, αλλά ακόμα με τυρανάει το άτιμο....
4 κλικ είναι το άνοιξε κλείσε του 3G. Κυριολεκτικά.
4?
Γιατί υπερβάλλεις;
Ένα slide στην status bar για να ανοίξουν τα sbsettings και ένα tap στο εικονίδιο του 3G. Και άνοιξε! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
....
8. Όσοι με Touch Cruise(ξέρετε ποιοι... ), αρχίστε να το σκέφτεστε σοβαρά...Σου'ρχομαι ρεεεεε!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις...
1.
2. Το TouchFlo μαμεί!
3. Άλλο κινητό εντελώς! Τα πάντα γίνονται με τα χέρια, και σαφώς πιο εύκολα από πριν (βλ. TouchHome).
4. To παράξενο είναι πως είναι ταχύτατο επίσης! Περίμενα να σέρνεται, αλλά καμία σχέση! Επιπλέον, βλέπει Youtube πανεύκολα και το παίζει για πλάκα και χωρίς κανένα πρόβλημα!
5. Το μόνο πρόβλημα , το αγγλικό μενού: όχι, δεν ξέχασα τα αγγλικά μου, αλλά στις επαφές, είναι ένα ζήτημα, γιατί δεν έχει πλέον στο πάνω μέρος τα ελληνικά γράμματα, άρα δεν μπορείς να ψάξεις εύκολα, πρέπει ν'ανοίξεις πληκτρολόγιο (ένα κλικ επιπλέον δηλαδή... ).
6. Δεν βρήκα ακόμη πως αλλάζω χρώματα στο TouchFlo. Η Rom που έβαλα (Μ-Amine 2.0 Final), έχει default το μαύρο-μπλε χρώμα, ενώ προφανώς, σαν...μουντός τύπος που είμαι, θα προτιμούσα μαύρο-γκρι. Θα ψάξω κάποιο customization υποθέτω...
7. Με παίδεψε κάμποσο η αρχική εγκατάσταση: πριν το φλασάρισμα, πρέπει να περάσεις το Hard-SPL που σε προφυλάσει από την...επάρατο ...τουβλοποίηση που μπορεί να προκύψει σε αποτυχημένο φλασάρισμα. Στα Vista δεν ήθελε με τίποτε να δουλέψει! Στα ΧΡ, το έκανε αμέσως. Δεν ξέρω πάντως αν φταίει το λειτουργικό σίγουρα, καθώς πολλοί τα έχουν καταφέρει και με Vista. Πάντως, οφείλω να το επισημάνω...- Όσοι με Touch (ξέρετε ποιοι... ), αρχίστε να το σκέφτεστε σοβαρά...
screenshoot!
-
θελω κινητο για games... ή εστω να βρω για το δικο μου (W810) παιχνιδια καθως με εχει βολεψει απιστευτα αν και το'χω 2 χρονια....
αν γινεται να βρω, θα παρακαλουσα για λινκς για το που θα μπορουσα να χμ.. αγορασω τετοια παιχνιδια με ασφαλεια (εστω και μεσω πμ)
μηπως απλα να παρω ενα psp??
-
-
ναι φουλ εξτρα παει στα 199 πλεον...εξτρα καταλαβες τι εννοω..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν γινεται να βρω, θα παρακαλουσα για λινκς για το που θα μπορουσα να χμ.. αγορασω τετοια παιχνιδια με ασφαλεια (εστω και μεσω πμ)Αν δεν βαριεσαι δες στο myphone.gr στο σεξιον με τα SE , θα 'χει λινκς ..
Το psp δεν ειναι κακη ιδεα επισης ..
-
zedge.net
κάνε εγγραφή και είναι δωρεάν παιχνίδια , θέματα , ήχοι κλπ -
Ποιο Sony Ericsson με επιδότηση 275 ευρώ από CosmOTE; Δε με ενδιαφέρει η κάμερα. Έχω στα υπ' όψιν μου τα εξής:
G900, C902, G700, C702, G502, W910. -
μολις ελαβα σημερα απο επιδοτηση το W890..
μια χαρα μου φανηκε.. αν εξαιρεσεις το μικρο αριθμητικο πληκτρολογιο... -
Έσπασα το κινητό μου (6 μηνών) κι επέστρεψα στο παλιό που είχα για 3 χρόνια, το οποίο με λίγες παραχωρήσεις κάνει τη δουλειά του μια χαρά (ΟΧΙ, δεν έχει τζιπιές, navigάtor, fatsabook, γκούγκλη, full keypord, sex appeal).
Γεια σας.
-Ο καπιτάλας- -
ευγε συντροφε μανο, εισαι σε καλο δρομο. η κινηση σου αυτη ειναι χαλαρα απ'τις ΣΤΑΛΙΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΚΚΙΝΟΤΕΡΕΣ. Μου ελεγε μια οικογενειακη φιλη που μεγαλωσε στην Κρακοβια (επι υπαρκτου) οτι τους δινανε λεει ενα ζευγαρι παπουτσια το χρονο. Και αμα τα χανανε/κατεστρεφαν δεν τους εδιναν αλλα
αλλους 6 μηνες βγαλ'τη με τη μπακατελα και μετα θα σου γνωρισω κατι φιλους μου σταλινικους να το παιζετε.. ασκητες ολοι μαζι -
Δεν είμαι φασιστοκόκκινος, ούτε φασιστομπλε με πράσινους κόκκους. Είμαι οικολόγος - ψηφίζω οικολόγους. Ως γνωστόν, οικολογικά είναι τα μεταχειρισμένα χρηστικά πράγματα, όχι τα καινούρια.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ποιο Sony Ericsson με επιδότηση 275 ευρώ από CosmOTE; Δε με ενδιαφέρει η κάμερα. Έχω στα υπ' όψιν μου τα εξής:
G900, C902, G700, C702, G502, W910.W910 . Αφου δε νοιαζεσαι για καμερα, στην τιμη του ειναι πολυ καλη επιλογη .
Oχι τα G502,G700/G900 απο μενα .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έσπασα το κινητό μου (6 μηνών) κι επέστρεψα στο παλιό που είχα για 3 χρόνια, το οποίο με λίγες παραχωρήσεις κάνει τη δουλειά του μια χαρά (ΟΧΙ, δεν έχει τζιπιές, navigάtor, fatsabook, γκούγκλη, full keypord, sex appeal).Γεια σας.
-Ο καπιτάλας-Eνα ελαφάκι στον Μανωλάκη...
Μάνο σπάσε και το πισι....καλή είναι κ η γραφομηχανή μωρέ...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]