-
Win και Symbian παίρνουν όσοι δεν ξέρουν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Win και Symbian παίρνουν όσοι δεν ξέρουν.Kid has spoken.
( ) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Win και Symbian παίρνουν όσοι δεν ξέρουν.Οι υπόλοιποι παίρνουν iPhone?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPhone has been plugged in since the last full charge.
Τεσπα, δεν εννοώ ότι λες ψέμματα, αλλά η δική μου εμπειρία με το 3G iPhone μιλάει για 1-1.5 μέρα tops.
1-1,5 μέρα διαρκεί αν έχεις συνεχώς το 3G ανοικτό. Αν το κλείνεις και το ανοίγεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να σερφάρεις από το τηλέφωνο, η μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες σε εμένα.
Ίσως γι αυτό. Το έχω μονίμως ανοιχτό γιατί έχω πολλές εφαρμογές που απαιτούν 3G για να δουλέψουν απροβλημάτιστα.
Όχι ίσως, 100% σίγουρα είναι λόγω του 3G. Το ίδιο πράγμα είχα πάθει κι εγώ όταν το πρωτοπήρα. Κάνω πλήρη φόρτιση και μετά από μιάμιση μέρα ακριβώς έμεινε από μπαταρία. Ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω και να τους το πετάξω στο κεφάλι. Ρώτησα όμως και μου είπαν για το θέμα της κατανάλωσης ρεύματος με το 3G, το έκλεισα και βρήκα την υγειά μου. Δοκίμασε αμέσως μετά από μια πλήρη φόρτιση να το κλείσεις και μέτρα πόσο θα σου κρατήσει η μπαταρία με το 3G κλειστό, θα πάθεις πλάκα με τη διαφορά.
-
Μάνο, αν το έχω χωρίς το 3G μου είναι σχεδόν άχρηστο. Σχεδόν κάθε φορά που ασχολούμαι με το κινητό είναι για να δω κάτι σε κάποια εφαρμογή που χρειάζεται Internet, οπότε να το ανοιγοκλείνω συνέχεια δεν παίζει.. Ευχαριστώ πάντως!
-
2η φορτισμενη μπαταρια δεν μπορεις να εχεις μαζι σου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
2η φορτισμενη μπαταρια δεν μπορεις να εχεις μαζι σου;και να την βαλεις ΠΟΥ???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
2η φορτισμενη μπαταρια δεν μπορεις να εχεις μαζι σου;Ξέχασες το ---->
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέχασες το ---->
Οχι δεν το ξεχασα αλλα δεν ειχα δει για ποιο κινητο μιλατε.
και να την βαλεις ΠΟΥ???
Αμεσως εσυ,μην χασεις!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξέχασες το ---->
Οχι δεν το ξεχασα αλλα δεν ειχα δει για ποιο κινητο μιλατε.
Τώρα όμως που είδες, μπορείς να κάνεις edit.
Σπύρο, ου ρε, αλήτη κοντράκια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάνο, αν το έχω χωρίς το 3G μου είναι σχεδόν άχρηστο. Σχεδόν κάθε φορά που ασχολούμαι με το κινητό είναι για να δω κάτι σε κάποια εφαρμογή που χρειάζεται Internet, οπότε να το ανοιγοκλείνω συνέχεια δεν παίζει.. Ευχαριστώ πάντως!τι εγινε το good ol' Wifi?
-
(JK style) Calling Spiros, aliti kontrakia is actually ... a GOOD thing!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(JK style) Calling Spiros, aliti kontrakia is actually ... a GOOD thing!μα να με λεει κοντρακια ενας που εχει 'ανοιξει' μονο με πλατανο και εχασε μαλιστα, ε παει πολυ...
-
Άλλος είναι με τον πλάτανο ρε συ! Αυτός χάνει από την πόρτα του γκαράζ. Γι' αυτό δεν κυκλοφορεί ο Sωτήρας!
-
εχω αντισπιν στο ποδι ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Άλλος είναι με τον πλάτανο ρε συ! Αυτός χάνει από την πόρτα του γκαράζ. Γι' αυτό δεν κυκλοφορεί ο Sωτήρας!
εχεις δικιο, ζητω συγνωμη απο τον -μονιμως με το gps στο χερι- tm.
να προσθεσω ομως οτι εχει χασει (οχι μονο μια φορα) σε ανοιγμα απο σταση απο γυναικα οδηγο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Win και Symbian παίρνουν όσοι δεν ξέρουν.Ενω iphone παιρνουν τα αμερικανα(ως γνωστον το iq τους δεν φτανει για να δουλεψει win )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:ysterical:
Άλλος είναι με τον πλάτανο ρε συ! Αυτός χάνει από την πόρτα του γκαράζ. Γι' αυτό δεν κυκλοφορεί ο Sωτήρας!
εχεις δικιο, ζητω συγνωμη απο τον -μονιμως με το gps στο χερι- tm.
να προσθεσω ομως οτι εχει χασει (οχι μονο μια φορα) σε ανοιγμα απο σταση απο γυναικα οδηγο...
ναι απο μια slk 350 αυτοματη!
-
ακομα χειροτερα δλδ!!!
-
ξέρει κανείς πότε έρχεται το SE j132 ;;
θέλω κάτι φτηνό,με ραδιόφωνο και τεράστια μπαταρία (κ χωρίς κάμερα)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]